Találatok a következő kifejezésre: Jo a mérete (181 db)

Szerintetek jó a méretem? Nagyon aggódok nem-e kicsi help

frkam mérete 15,5/4,8

Legjobb válasz: Teljesen jó a méreted! Egyáltalán nem kicsi :) Bnõd meg lesz elégedve :D 18L

Teljesen jó a méreted! Egyáltalán nem kicsi :) Bnõd meg lesz elégedve :D 18L
szerintem ez elég kicsi... ki fog röhögni a barátnõd, ha egyszer meglátja 19/L
legalább 50 cm kéne lennie.szerintem vágd le
16 év? a legjobb kor., Figy, amíg nincs 14 alatt nem gáz ez egy, kettõ SOSE ez számít hogy mekkora, hanem hogy mit tudsz vele kezdeni. Nekem kisebb mint a tied, viszont technikával olyanokat lehet elérni, hogy nem lesz aki élvezés nélkül maradjon melletted. Úgyhogy nincs miért aggódnod, fel a fejjel, és HAVE FUN!
Ne haragudj, hogy fiúként írok, de mi van, ha nem jó? Visszaviszed a boltba és nagyobbra cserélteted? :)
Jajj [email protected] mi a [email protected]ért vagytok mindig a [email protected]érettel elfoglalva ha tiszta szivbõl szeret nem a nemiszervedbe szerelmes hanem beléd a személyedbe..ha meg ijen dolog miatt elkeseredik..netán kiröhög akkor õis csak egy szexmániás ribanc már bocsi:O
Nem a méret a lényeg hanem a keménység. Szóval karcold meg egy üvegszilánkkal és ha vérzik akkor 7 alatt van a Mohs skálán, ami ugye, lássuk be eléggé ergya, de ha ráadásul körömmel is megy akkor még egy gipszpólyával is jobban járnál. Inkább hagyj fel a bûnös vágyakkal amíg még szûz vagy, és vonulj szerzetesnek. (azért egy herélést, biztos ami biztos...)
Ez relatív. Az enyémhez képest például kicsi...
Teljesen meg lesz elégedve, fõleg ha még õ is szûz. Ne aggódj ezen.
18cm minimum :S buktad sajnálom
Szerintem kicsi. De mivel 16 vagy ezért biztos fog neki tetszeni, ne aggódj :)

Hol vetettek futóbiciklit és mennyiért? Olyat szeretnék, ami fém (ez a legtartósabb, ugye? ), és állítható ülése van (ha lehet nemcsak három fokozatú, hanem szabadon állítható), és már egy 92 centis kisgyereknek jó a mérete.

Köszönöm.

Legjobb válasz: Decathlonban vettünk, azt hiszem 13-15 ezer körül volt. Állítható, és jó lehet már erre a méretre, az én lányom is alacsony. Szerintem tuti darab. Volt kék-piros, és rózsaszín belõle.

Decathlonban vettünk, azt hiszem 13-15 ezer körül volt. Állítható, és jó lehet már erre a méretre, az én lányom is alacsony. Szerintem tuti darab. Volt kék-piros, és rózsaszín belõle.
http://media.babaszoba.hu/csevego/1/9/11345491_asset_3140877.. ilyet vettünk a decathlonban, 13 ezer volt.állítható szerszám nélkül a nyereg és a kormány is fokozatmentesen nagyon meg vagyunk vele elégedve
tanulobicikli.hu Nekünk nagyon bejött, picik is tudják már használni, és könnyû is, szóval nekem is bejött a súlya. A dechatlonosnál jóval könnyebb (azt ismerem a dechatlonból) És fék sem kell még rá, mert a picik még nem tudják összehangolni, a lábukkal fékeznek úgyis.
Mi a tanulobicikli.hu honlapon rendeltünk a nagyfiamnak. Imádta, jó kis darab, mi lábféket is rendeltünk hozzá, nagyon ügyesen használta. Idén kinõtte, így megörökölte a kistesó. Õ is nagyon szerette, pár nap alatt megtanult vele menni, fékezni (ekkor volt 20 hónapos). Aztán ellopták. Ugyanilyet akartunk venni, csak júniusban éppen készlethiány volt, így másikat kellett vennünk. A dechatlonban vettük (amit a 2. válaszoló is belinkelt) ez már annyira nem vált be. Õ sem szereti annyira mint a másikat, a kéziféket nem tudja használni, a kormáyn sem forog annyira, szóval neki annyira nem tetszik. Nekem sem, mivel nehezebb és néha én cipelem az emeletre. :)
Igen kötelesek, ha nem teszik akkor fel kell hívni a fogyasztó védelmet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Évek óta nincs már a 3 napos kötelezõ csere. Ha a kereskedõ saját üzleti érdekében cseréli , azt megteheti.De NEM kötelezõ.
" Évek óta nincs már a 3 napos kötelezõ csere. Ha a kereskedõ saját üzleti érdekében cseréli , azt megteheti.De NEM kötelezõ." De igen van, valamit rosszul hallottál.
Ha nem lehet felpróbálni, akkor én biztos nem vettem volna meg. Majd máshoz viszem a pénzem, ilyen a piacgazdaság, szabadon lehet dönteni.
Köteles kicserélni.ha nem cseszted szét a csomagolását!Ha igen akkor nem fog cserélni, mert csomi nélkül már nem eladható az ing!Egyébként inget nem szokás próbálni, az emberek általában tudják az ing méretüket...

18 hetesen ülőmagassága a babámnak 13 cm. Jó a mérete szerintetek?

Nektek mekkor? Vagy volt ilyenkor?

Legjobb válasz: 18 hetesen, már nem nagyon szokták mérni az ülõmagasságot, hanem BPD, AC, HC stb...ilyen méreteket nem adtak meg? Itt van egy táblázat az átlag méretekrõl, innen kikukkanthatod, hogy hogyan alakul a babód:) http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html

18 hetesen, már nem nagyon szokták mérni az ülõmagasságot, hanem BPD, AC, HC stb...ilyen méreteket nem adtak meg? Itt van egy táblázat az átlag méretekrõl, innen kikukkanthatod, hogy hogyan alakul a babód:) http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html
Én hétfõn megyek UH-ra (18 hetes leszek), kíváncsi vagyok, mekkora lesz! Majd megírom! :)
Szia nekem crlt nem mértek már 18 hetesen....bpd 39 mm tad 36 mm fl 24 mm volt.17+6 on. De kb 18 cm re saccolták.... Azóta megszületett 56cm el.MNás méreteket nem irtak?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat! Csak sima Uh-n voltam a nõgyógyásznál. Nem írt semmien méretet. Csak meg nézte a babát és én rákérdeztem, hogy mekkora lehet most . így tudta csak megmérni már mert nem fért bele az egész teste. Holnap megyek az AFP-s UH-ra. Gondolom ott majd írnak adatokat.
Szia! Na, tényleg nem mértek ülõmagasságot, csak fejátmérõt keresztben, combcsontot, és mellkas körméretet, vagy mit. Legalábbis ezek vannak a leleten számszerûen. A MÁV kórházban voltam. :) 18 hkm

Jó a méretem? 16/f

A barátnőmmel szeretnénk "úgy" is együtt lenni, már fél éve együtt vagyunk, viszont a 16. születésnapja előtt nem akarta elveszíteni, az 1 hete volt, célozgatott rá hogy készen áll. Mondta hogy szombaton este a szülei csak hajnalban érnek haza, és 8-kor menjek át... Viszont, a "farkam" 18 centi, 4-5 centi vastag, az oldalon olyanokat olvastam, hogy az átlag az 15 centi. A lány nagyon törékeny testalkatú, nagyon szeretem és nem szeretnék fájdalmat okozni neki. :/ Mindketten 16 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: Az már nagy.Szóval,nyugi...Minden nõnek bejön majd.

Az már nagy.Szóval, nyugi...Minden nõnek bejön majd.
3-as, te milyen 12-13-ról beszélsz? Te jó ég... nem a hosszon van a lényeg, hanem a vastagságon. Ha túl hosszú, akkor azt lehet kompenzálni úgy, hogy nem nyomja be tövig, ellenben a vastagsággal, azon nem lehet változtatni. Látom van affinitásod a dologhoz, ha így értesz hozzá.
Ha már a farkad viszed szülinapi ajándéknak el ne felejts rá masnit kötni!!! :D Besírok :D
A kérdező hozzászólása: 16. életéve elõtt nem akart ágyba bújni, én ráhagytam, nagyon szeretem.
Senkit nem érdekel hogy mekkora, használd és tedd boldoggá.
Tul nagy... egy torekeny kislanyhoz max 12-13cm dukal... Szerintem dobjad a csajt es keress egy nagy lyuku not
A barátnõd szülinaphoz köti azt hogy készen áll? Az igen... De hogy a kérdésre is válaszoljak: jó a méret, még talán nagy is, úgyhogy bazisokat kell elõjátékozni és fõleg nyalakodni.
Nekem 20 centis farkam van és amikor szexre kerül sor, akkor minden lány megijed tõle.
Tövétõl mérted, mi? Amúgy a csajoknál nem a méret a lényeg, hanem az, hogy hogyan használod... Elsõre mindig fájni fog, ezen változtatni nem tudsz. Az egészet valószínûleg úgyse fogod majd (tudni) berakni, szóval a hosszal sincs gond, a vastagság meg szerintem átlagosnak mondható. Csak bánj vele gyengéden ;)
Petting már volt? Ha igen, akkor tudja õ is pontosan, hogy mekkora, nem fogja meglepni. Ha meg nem, akkor szerintem azt kéne csak elõször, hadd ismerkedjen egy kicsit a keze és a szája vele, mielõtt a puncijába beteszed. ;)

Visszakapom-e az árát a Lidl-ben vásárolt ruhának, ha nem jó a mérete?

Vettem egy szoknyát a Lidl-ben, de sajnos nem jó rám. Ha blokkal együtt csomagolással, cimkéstõl visszaviszem, akkor visszaadják az árát? Vagy esetleg kicserélhetem másra, vagy levásárolhatom?

Legjobb válasz: Szerintem igen..de próbáld ki.

Szerintem igen..de próbáld ki.
Penzt nem szoktak visszaadni. Kicserelheted nagyobbra vagy kisebbre elso körben ezt fogjak felajánlani. Utana a levasarlast.
Ha valóban teljesen épen, rendesen kibontott csomagolással viszed vissza és megvan a blokk is akkor: 1, van belõle más méretben akkor kicserélheted neked megfelelõ méretre. 2, nincs belõle akkor a pénzt adják vissza, nem kell levásárolnod. Vásárló kártyát csinálj a gépnél, valószínûleg kérni fogják. És minél hamarabb vidd vissza. (ha lehet vásárlás után otthon egybõl próbálj ki mindent és ha nem jó vidd is vissza). Lidlben ilyenkor szinte automatikusan pénzt adnak vissza.
Nem, tönkre fog menni ha levágjátok 2 oldalát.Add el, és vegyetek 60x120-at.
Lehet, h ágyat cserélni olcsóbb volna... De amúgy nem, nem szabad belevágni.
Nekem meg egy 70 X 140-es kéne, adok helyette egy 60 X 120-ast, Brendonost :-) De komoly, írd meg priviben, hol laktok, ha érdekel a dolog!
Vágni otthon nem lehet, de a Novotexnél lehet vágatni. Mi is kaptunk matracot ami nem lett jó az ágyhoz, így az IKEA-ban vettünk egy ágyat 120x60. Aztán kimostam a kókuszmatracot, de tiszta foltos lett, így most veszünk egy matracot is. Üdv, boldog készülõdést
Szinte biztos, hogy visszaveszik "téves vásárlás" címszóval.

Vettem egy lámpát és nem jó a mérete?

Odyssea T5 QUAD lámpa 120/140 4X54W ilyet vettem és 120 cm széles akváriumra irják de nem áll a lábán hanem maga a lámpatest van az üveg szélén. Ez baj?

Legjobb válasz: A lábát ki lehet húzni, és fejjellefelé betolni. Ha nem túl magas a plafon, 2 tiplibe betekersz 2 kampós csavart és 2 szál drótra fellógathatod az akvárium fölé. De ha túl hosszú a lámpa és csak az akváriumra teszed keresztbe, az úgy nem túl stabil, egyszer nekimész és beesik a vízbe. Szerintem ebben az esetben celluxozd oda az akvárium széléhez, hogy ne tudjon leesni. Lábbal együtt csak 1 centivel magasabb mint anélkül, az nem sok eltérés, de a vizet érdemes csak annyira feltölteni az akváriumba, hogy legalább 6cm száraz rész maradjon a lámpa alatt, hogy ne párásodjon be a plexi lapja. Különben havonta moshatod le róla a vízkövet.

A lábát ki lehet húzni, és fejjellefelé betolni. Ha nem túl magas a plafon, 2 tiplibe betekersz 2 kampós csavart és 2 szál drótra fellógathatod az akvárium fölé. De ha túl hosszú a lámpa és csak az akváriumra teszed keresztbe, az úgy nem túl stabil, egyszer nekimész és beesik a vízbe. Szerintem ebben az esetben celluxozd oda az akvárium széléhez, hogy ne tudjon leesni. Lábbal együtt csak 1 centivel magasabb mint anélkül, az nem sok eltérés, de a vizet érdemes csak annyira feltölteni az akváriumba, hogy legalább 6cm száraz rész maradjon a lámpa alatt, hogy ne párásodjon be a plexi lapja. Különben havonta moshatod le róla a vízkövet.
Hát ha megáll ott, akkor nem baj. Így gondolom kicsit közelebb van a vízszinthez, de nem hinném, hogy gondot jelentene, mivel nincs az akváriumon tetõ.
Teljesen jó, legalább nem lesz árnyékos az akvárium széle.

Ma voltam 12hetes Uh-n! Szerintetek jók a méretek? CRL:52mm, BPD:19mm, tarkóredő 1. 03mm! Vérzés kimaradás szerint 12+2 hetes vagyok, de Uh szerint 11+5! Viszont tuti az Uh szerinti a jó mert tudom hogy nem félidőben volt az ovum!

Szerintetek jók ezek az eredmények?Nem túl nagy a BPD?

Legjobb válasz: amúgy a google keresõ a barátod,,,,használhatnád...vagy legalább az ittenit...beírod hogy magzati méretek és egybõl kérdés nélkül leelllenõrízhetted volna a dolgot...de így biztos jobb.. amúgy nem nézel utána hogy mik az ilyenkor normális méretek, de akkor nem tudom honnét vetted h nagy a bpd-je----

amúgy a google keresõ a barátod, , , , használhatnád...vagy legalább az ittenit...beírod hogy magzati méretek és egybõl kérdés nélkül leelllenõrízhetted volna a dolgot...de így biztos jobb.. amúgy nem nézel utána hogy mik az ilyenkor normális méretek, de akkor nem tudom honnét vetted h nagy a bpd-je----
Teljesen jók az adatok. Nekem is a BPD 19mm lett 12+3 naposan, és azt mondta a szonográfus, hogy 12+1 naposnak felel meg a méretek alapján.
Nekem 11+5naposan pont 5 cm volt a baba crl-je, es az orvos szerint 11+5 napnak felel meg.A tied is rendben van, elofordul hogy nem jol merik(par mm elteres mindig van) mert nem mindig fekszik ugy a baba.Az enyem ficankolt es igy alig sikerult lemerni..:)
A kérdező hozzászólása: 11/13-nak !!!Sztk.-ba mérték!Ezt mindíg meg kell hogy csinálják a 11-13.-ik hét között!!!Úgy sem szerepel a papírodon hogy NT
3 nap eltérésnek semmi jelentõsége nincs, teljesen jók a méretek!
Én is hétfõn voltam 12 hetes uh-n, akkor voltam pontosan 12+5 hetes. Én is meglepõdtem a méreteken, de a doki szerint minden rendben van. Ugyanis a BPD:23mm CRL:71mm a tarkóredõ 3mm-nél kisebb az FL:8mm. Simán beillik egy 13 hetes babának. :) Nyugi!
szia.Én csk szeretném megkérdezni hogy hol voltál vizsgálaton?Magánrendelõben vagy kórházban?Csakmert nálam sosem mérnek tarkóredõt, és most nem tudom hogy ez most felszereltségen múlik e vagy vmi máson?
nekem a crl:56mm bpd:17 nt:1, 0mm
12+2 hetesen voltam cri:57mm bpd-t nem mértek tarkóredõ 0, 9
A kérdező hozzászólása: Akkor színte egyforma a méretük a babáknak!!!
szia én hétfön voltam 12+1 crl:50, 3 bpd:20, 0 nt:1, 3
pont hogy nem igaz amit írsz mert minden baba más idõben fogan, a táblázat szerint (mivel a 12. hétig egységesen fejlõdnek a babák) le tudod ellenõrizni ami a valós fogantatási idõnek felel meg....az uh is ezt veszi alapúl, ezért írta ki hogy 11 hét 5 napnak felel meg a babád, ugyanis kicsit késõbb fogant mint félidõ....most hiába írom én le az én babám méretét ha sokkal elõbb fogant mint félidõ...semmire nem mész vele, , , ,
A kérdező hozzászólása: Aki írt méreteket annak köszönöm!Az utolsónak pedig üzenem hogy ha beírom hogy magzati méretek akkor kiad egy olyat amiben az értékek csak a nagykönyv szerint vannak leírva így pedig hogy megkérdezem más anyukák véleményét több infót kapok, mivel leírják saját babájuk méreteit is amibõl szerintem sokkal jobban lehet következtetni!
Szia! Szerintem tökéletesek az eredmények!!! 8-) Nekem 12+4hetesen volt a BPD:20mm, crl:58mm, tarkóredõ pedig 1, 1mm. Boldog babavárást! 31hkm
12 hetes átlagos bpd 20 mm szóval nem értem honnét vetted hogy nagy..?????? 11 hetesnek meg pont jó....szóval jók a méretei... crl 11 hét 4 napnak felel meg... az én babám ilyenkor jóval nagyobb volt, de õ nagy súllyal is született..... bpd-je ilyenkor 23 mm volt...
Nekem vérzés alapján 12+5 napos, Uh szerint 13+4. CRL-74mm BPD-23mm Nt(tarkoredõ)-1, 6mm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!