Találatok a következő kifejezésre: Jelezne a ha (114 db)

Ha balra tolatsz ki akkor balra kell jelezned te okos, hogy mások tudják mit is akarsz.
Arra kell jelezned amerre mész a kocsival. Gondolj bele ha orral állnál az út felé kijövetkor akkor is indexelnél.
A kérdező hozzászólása: Nincs jogosítványom, csak azért kérdeztem mert érdekelt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ
Szívesen!
Gondolj bele! Szituációtól függetlenül mindig arra indexelsz, amerre tekered a kormányt.

Spontán megigazította vagy jelezni akart a hajával?

Jött felém a lány én ránéztem, megakadt rajta a szemem de egybõl el is vettem róla a tekintetem, mert nem szeretném ha zaklatónak venné. Ezt õ szerintem észre is vehette (tudomásom szerint elsõ pillanattól tudja hogy szerelmes vagyok belé). Legutóbb amikor ugyanígy volt szembe jött velem az üzletben (egy helyen dolgozunk) a mozgólépcsõn lefelé haladt amikor is 2-szer is "beletúrt" a hajába majd tenyerét a tarkójához helyezte és csak ez után igazította meg a füle körül.

Legjobb válasz: NEm jelezni akart, csak megigazította:)

NEm jelezni akart, csak megigazította:)
De mi ezeket honnan tudjuk amikor te elted at ezeket a pillanatokat es te se tudod:o?!!!
Csak megigazította.
Szerintem is csak megigazította. A haj birizgálása akkor jelent vonzalmat a nõnél, ha beszélgetsz vele, tehát van valamilyen alapvetõ kommunikáció kettõtök között. Ha tetszettél volna, akkor kereste volna a szemkontaktust és mosolygott volna. De ne add fel, inkább szólítsd le!:)

Elakarunk adni egy pesti házat, kikorú tulajdonosok is vannak, kell-e és ha kell milyen formában kell jelezni a gyámügynél?

Legjobb válasz: Nemcsak hogy jelezni kell, de még jóvá is kell hagyniuk... Majd az ügyvéd intézi, amúgy is kell az adásvételhez.

Nemcsak hogy jelezni kell, de még jóvá is kell hagyniuk... Majd az ügyvéd intézi, amúgy is kell az adásvételhez.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a választ mindenképp beszélek vele errõl


Ha regisztrálva vagyok munkanélküliként mikor kell jeleznem a munkaügyi központba, hogy felvesznek főállásba?

Illetve ha az önkormányzatnál kértem, hogy munkanélküliként fizessék a tb-m így gondolom ott is kéne szólnom, hogy lett munkám? Hogy megy ez? :/

Legjobb válasz: Legkésõbb a munkaviszony kezdete elõtti napon kell jelezned mindkét helyen.

Legkésõbb a munkaviszony kezdete elõtti napon kell jelezned mindkét helyen.
7, vagy 8 napon belül jelezni kell a változást.
Nálunk legkésõbb a munkábaállás elõtti napon be kell jelenteni. Fõleg, ha még ellátást kapsz. Vinni kell a munkaszerzõdést, azt lefénymásolják és beteszik a dossziédba.

Miért van az, hogy a csajok nem képesek jelezni a való életben, ha tetszem nekik, miért van az, hogy rám csak fészbukkon tudnak nyomulni vagy jelezni, hogy tetszem nekik? Miért ilyenek a lányok?

Én úgy szeretném, ha élőbe is mondjuk a buszon vagy az utcán rám mosolyogna egy lány vagy valami normális jelet adna, amiből tudnám, hogy odamehetek hozzá, de nem, tök bambák néznek ki magukból, észre sem vesznek. Még nagyon régen egyszer mosolygott rám egy-két lány, de mára mintha mindenki a fészbukkon élne. Ez olyan kiábrándító. :/

Legjobb válasz: Udvozollek 2013-ban, ifju baratom!

Udvozollek 2013-ban, ifju baratom!
Van, akire Facebookon se nyomulnak. Örülj neki, hogy rád legalább ott...
mert online bátrabb az ember (gondolj akár a 12éves troll szájkaratésokra, akár a flörtölõ lányokra) mivel ha valami rosszul sül el mégse annyira személyes. megy a lelépés, esetleg tiltás. személyesen ha rosszul sül el a dolog mégse ugorhat le a buszról vagy csinál úgy mintha semmi se történt volna (: amúgy amennyire õ rád mosolyoghatna úgy te is rá (: feltételezem fiú vagy. Valamilyen szinten elvárt (jogosan) szokás hogy te kezdeményezz.
Mert észre sem vesznek. Nem úgy közlekedik senki sem, hogy folyamatosan azt nézi, hogy mire mosolyoghatna rá. Az édeskevés, ha elsõ látásra szimpatikus vagy. Attól leszel vonzó, hogy jelek nélkül is meg mered szólítani.
Én egyszer mondtam egy fiúnak hogy tetszik de õ nem lépett semmit... Azóta ha tetszik egy fiú akkor mindig mosolygok, nézem, de egy fiú sem lép, se semmi. Így hát ne várjátok el hogy mosolyogjunk vagy valami jelet adjunk! Nektek is tenni kéne valamit az érdekében hogy mi is tegyünk valamit.
Hát.. Nekem aki tetszik, lehet hogy furcsán hangzik, de nincs facebook-ja.. :D És tisztára zavar, hogy nem tudunk soha beszélni, csak a suliban. (osztálytársam) Meg van száma, de kicsit furin venné ki magát, ha egyszer csak dobnék neki egy üzit. Szóval marad az órai kommunikálás + a szünetek az órák között. Öhm. Szerintem már eléggé rájött a srác, hogy bele vagyok zúgva. Amióta tudja, azóta kiismerhetetlenül viselkedik. Sokszor mosolygok rá, és mivel facén egyáltalán "nem tudok nyomulni", ezért csak a hagyományos út maradt. Így jártam. :D Amúgy azért, mert facebookon nem kell félnie egy csajnak/pasinak, hogy hogyan néz ki, jól áll-e a haja, remeg-e a hangja stb. Így könnyû.. :D L/14

Lehet-e előre jelezni a tőzsde változását? Ha igen, miért? És mennyire pontosan? Ha nem, miért?

Elméletileg érdekel a kérdés, nem a gyakorlatban szeretném kipróbálni.

Legjobb válasz: Igen, vannak elõrejelzési módszerek, de tuti módszer nincs.

Igen, vannak elõrejelzési módszerek, de tuti módszer nincs.
Nem lehet. Ha lehetne, mindenki milliárdos lenne.
Akkor lenne mindenki milliárdos, ha mindenki ismerné ezeket a módszereket.

Ha haverommal együtt szeretnénk menni elsősegélyvizsgára azt hogy kell jelezni a jelentkezéskor?

Er?m? utcánál szeretnénk vizsgázni

Legjobb válasz: Gondolom szóban. Aztán mondanak rá valamit.

Gondolom szóban. Aztán mondanak rá valamit.

Mivel tudnád jelezni a rokonaidnak/ismerőseidnek ha elrabolnának, túsz lennél?

szóval arra gondolok,h.ha pl.felhívna egy rokonod/ismer?söd, de téged éppen fegyverrel rettegésben tartana valaki,aki nem engedné hogy leleplezd..(filmekben szokott ilyen lenni)mit mondanál,hogy rájöjjenek h.bajban vagy?

Legjobb válasz: elkezdenék zavartan beszélni meg úgytenni mintha rosszul lennék és akk utánam néznének...mondjuk az meg rájuk nézve veszélyes.... akk megtanulnánk vmi olyan nyelvet amit egy átlag emberrabló nem tud aztán azon elmondanám nekik....de az se biztos mert biztos rájnnének hogy tutira azt mondtam.... nemtudom...ajánlj valamit :D hátha elrablódok :D

elkezdenék zavartan beszélni meg úgytenni mintha rosszul lennék és akk utánam néznének...mondjuk az meg rájuk nézve veszélyes.... akk megtanulnánk vmi olyan nyelvet amit egy átlag emberrabló nem tud aztán azon elmondanám nekik....de az se biztos mert biztos rájnnének hogy tutira azt mondtam.... nemtudom...ajánlj valamit :D hátha elrablódok :D
ja és még meg kell említenem, hogy az elsõ három nem volt "bekötve" a hatóságokhoz. szval ha megtámad max a szmszédok védenek meg, akik hallják a zajt.
sajnos nekem már volt egy esetem. betörõ volt a lakásban. nekem azonnal leesett a tantusz mikor beléptem. úgy csináltam, mintha összekeverném a festõvel (szinte üres volt a lakás festetlen falakkal). Aztán mondtam fõzök kávét, és a bejárati ajtó mellett megáltam (ott volt a riasztó). 4 "risztós" gomb van. Egy a mentõket, egy a rendõröket, egy a tûzoltókat és egy a saját telefonomat riasztja :) Megnyomtam az utolsót és nagyon hangosan (167 Db) megszólalt. A betörõ elfutott, de szerintem profin kezeltem a helyzetet. Most végolvasva meglepõdtem magamon :O :)
vagy lehet még üveggel, mikróval, féltéglával akármi ...csak üssön
Hát én inkább a rokonaimnak nem szolnék :D. De ismerõsnek simán... kiabálnék azt asszem lelõnének :P
A kérdező hozzászólása: 2.!ez jó!!!igen ha kérdeznek valamit és te félrebeszélsz, ez beválhat.)
A kérdező hozzászólása: még nem tudom én is ezen töröm a fejem.mert pl.mondhatnék olyat h.szia anyu majd csinálj nekem egy kis pacalt/mivel utálom/...:XD de ebbõl a rosszfiú is egybõl vágná szerintem h.utalni próbálok, szóval valami kevésbé feltûnõp kéne...
Igen, tudnék. Én szerencsére meg tudtam már oldani egy helyzetet, bár nem konkrétan ilyen volt. Egy telefonhívásból nagyon könnyen tudnék üzenetet adni. Pl. picit búskomor, mogorva hangon beszélnék, utána visszakérdezne anya: baj van? persze, persze! úgy van! innen már könnyû lenne. anyu tuti így kérdezné, így szokta. De sztem megérezné!
semmivel, mert sötétek
nem kell szöveg....megmondod neki hogy ha kér csinálsz neki teát kimész konyhába visszatérsz egy aranyos kis sodrófával és hátulról megsimogatod vele
Én "véletlenül" köhögési rohamot kapnék, mjad h ne legyen feltûnõ azt mondanám, h félrenyeltem. Erre anya úgyis megkérdezné, h jól vagy? én azt válaszolnám, h erõteljesen h NEM NEM itt NEM esik. ------ Ha az ajtónál állna akkor úgy nyitnám ki ugye h nem látja az az ember h ott van a rabló. Én akkor az ujjammal észrevétlenül odamutogatnék, és amikor megvakarom a fejemet akkor egy telefont formálnék, ijedt tekintettel. talán bejönne.
Mondanék valami kedveset:D Tök véletlenül soha, semmi kedves dolgot nem szoktam a szeretteim orra alá dörgölni, ilyen rossz a természetem ugyebár. Vagy megkérném pl a nõvéremet, hogy menjen át az egyik barátnõmhöz és vigye szerelõhöz a motoromat, mert lerobbant a háza elõtt... nincs motorom:D Esetleg, hogy el fogok utazni jövõ hónapban x-szel, és olyan nevet mondanék, akirõl tudja, hogy szívbõl gyûlölöm. Nem tudná meg, hogy esetleg elraboltak, de tudná, hogy gáz van és lépne valamit. Talán:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!