Találatok a következő kifejezésre: Jelentkeztem a Vissza is (4 db)

Kik lesznek a zsűritagok az X-faktorban? Mert jelentkeztem és vissza is hívtak, de nagyon félek a zsűriktől.

Legjobb válasz: Errõl még nincs információ, még nem mondták ki hivatalosan.

Errõl még nincs információ, még nem mondták ki hivatalosan.
Sok sikert! Egyébként én se tudom bár egy újságban olvastam, h Kozsó neve felmerült, de ez csak pletyka!
Nagy Feró lesz az egyik.
Igen én voltam :P köszi :) na akkor majd ha ott leszel a tv-ben akkor szurkolok majd neked :)
Szija, én is hallottam Kozsó nevét felmerülni, bár nem tudom ez mennyire hiteles! Sok sikert a versenyben! Am meg hogy hivnak? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:*
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.A nevem Beatrix és 15 vagyok.:)
A kérdező hozzászólása: Jah és ha te kérdezted "Az x-faktorba 18 éven aluliaknak kell szülõi kíséret a válogatásra?" kérdésnél a nevet akkor az elõtted szóló én voltam és válaszoltam :P
A kérdező hozzászólása: Nem leszek tvben...nem jutottam tovább...de majd még próbálkozom...még van idõm :P

Jelentkeztem a megasztár4be. Vissza is hivtak de nem kaptam azonositó számot. Az egyik ismerösöm meg igen? Lehet ebböl vmi gáz? Hogy mondjuk enm hallgatnak meg?

Legjobb válasz: Ha visszahívtak, csak kaptál vmi infót. Pl. a meghallgatás idõpontja, helyszíne, stb. Ha semmit, akkor szerintem telefonálj rájuk, hogy mi van.

Ha visszahívtak, csak kaptál vmi infót. Pl. a meghallgatás idõpontja, helyszíne, stb. Ha semmit, akkor szerintem telefonálj rájuk, hogy mi van.
A kérdező hozzászólása: persze tom h mikor kell mennem. de ha nincs azonositom akkor nem fogok ott ülni egész nap ?


Jelentkeztem egy otthoni munkára és ezt a szöveget kaptam vissza, beszéltem a gyerekkel szerződést is kötnének minden vki utazik ilyesmiben? Mert azt mondta hogy főlleg a telenor nál vannak emberek akiknek már beszerelték .

Köszönöm megtisztelő megkeresését! A havi 400.000 Forintért mi elhelyeznénk Önnél egy kis készüléket, amely vezetékes telefonvonalra csatlakoztatunk rá, kizárólag adattovábbítás céljából. Tehát mi NEM telefonálásra használjuk a vonalat, hanem kizárólag adattovábbításra, amelyre azért van szükségünk, hogy fokozni tudjuk számítógép-parkunk teljesítményét. Ezekkel a számítógépeinkkel bonyolult számítások végzünk gyógyszergyártó cégeknek, hogy ők ki tudjanak fejleszteni olyan készítményeket, amelyek a daganatos betegségek hatékony kezelését teszik lehetővé. Fontos, hogy mindez Önnek egy fillérjébe sem kerül, hiszen, ahogy említettem, nem telefonálásra használjuk a vonalat! Az egyetlen kellemetlenség, hogy amíg a készülékünk Önnél elhelyezésre kerül, Ön nem tudja a vezetékes telefonját használni. Ez azonban a mobiltelefonok korszakában, úgy érzem, nem jelenthet problémát. Hogy ezt a kis kellemetlenséget feledtessük Önnel, és hogy bizalmunkat kifejezzük Ön felé, hajlandóak vagyunk már az 1. napon 50.000 Forintot készpénz formájában Önnek átnyújtani, majd a fennmaradó 350.000 Ft-ot azt követően, hogy letelik az 1 hónap. Ahogy a hirdetésben is jeleztem, készülékünk kizárólag analóg telefonvonalakon működik. Kérem, írja meg, hogy Ön rendelkezik-e ilyen vonallal, és amennyiben igen, mely szolgáltatónál! Amennyiben bármivel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérem, adja meg telefonszámát, hogy felhívhassam, és megválaszolhassam azokat! Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Ez nekem gyanús, fölöttébb gyanús... Én biztos nem engedném.

Ez nekem gyanús, fölöttébb gyanús... Én biztos nem engedném.
http://index.hu/belfold/2012/05/20/csillagaszati_telefonszam.. de ezt még most is nehezen hiszem el.. mármint hogy gondolhatta, hogy nem kapják el.. :)
helyben fizetnek 50.000et kpba 10 perc után lekérdezem telefonom egyenlegét. ha nõ az összeg kidobom a kukába a készüléket :D. De felhívnám telefon szolgáltatómat, hogy ez egyáltalán lehetséges-e. Közben írtam levelet a BrandKERnek, kiváncsi vagyok jön-e válasz és ha jön akkor milyen.
Mármint "emelt díjas számát"!
atyaúristen! És azon nem gondolkoztál, hogy ténylegesen munkát végezz a pénzért?!? A sok buta és lusta embert annyira könnyû átvágni, ezt most is láthatjuk! RÁDUG A VONALADRA EGY KÉSZÜLÉKET, AMIRÕL 0-24 ÓRÁN, EGY HÓNAPON KERESZTÜL HÍVJA AZ 1600FORINT/PERC DÍJÚ SAJÁT EMELT VONALAS SZÁMÁT! EGY HÓNAPBAN HÁNY PERC VAN?!? MENNYIBE FOG EZ NEKED KERÜLNI? SZÁMOLJ! ÉS GONDOLKOZZ MÁR, AZ ÉG SZERELMÉRE!
Komolyan érdekelne mirõl szól ez az egész.. még ha 5-10 ezer forintot ajánlanának... akkor is kiváncsi lennék, de azt mondanám végülis.. Na de 400k.. havonta.. na persze, amikor egy albérlet is 30-50 ezer.. amikor annyi telefonvonalat bérelnek amennyit akarnak.. Ez vaalmi oltári baromság, a tippem csak az , hogy a beetetés valamelyik fázisában megpróbálnak valami regisztrációs díjat gyûjteni, mást nem tudok elképzelni.
megjött a minta szerzõdés ezzel a cégnévvel és címmel: Brand Knowledge Enterprise Relationship Limited (95 Wilton Road, Suite 3, London SW1V 1BZ, United Kingdom) ezt dobta a google: http://www.brandker.com/aboutus.html
kiváncsiságból felhívtam én is. Kértem egy minta szerzõdést. Telefonba azt mondta, még amit a hírdetés és a válasz levél nem tartalmaz, hogy azért van erre szükségük, mert a magyarországi internet hálózat nem tesz lehetõvé elegendõ sávszélességet ahhoz, hogy számításukat végzõ gép parkjukat kiszolgálja. "A kifizetés folyószámlára történik hónap végétõl 30nap áll rendelkezésükre erre, de eddig 10napon belül megtörténtek a kifizetések." Cég nevet nem mondott a telefonba, csak a cégünk és gyógyszer ipari cégek kifejezést használta. Lehet épp metrón volt, de idõnként volt egy kis háttérzaj. Ha valaki próbálkozna ilyesmivel cégjegyzék számot kérjen ezt apehnál le lehet ellenõriztetni ill elvileg azt is, hogy mi a cég profilja. Végsõ esetben lakásba úgy beengedni, hogy legyen velünk pár kidobó ember is :D.
Valami nagyon sántít. Nincs elegendõ saját kapacitásuk? Még az én telefonvonalam is kell nekik? Na ne.... Bûzlik, de nagyon.
Az egy dolog, hogy elkapták, de a számla attól még ott van, a hívások létrejöttek, azt valakinek ki kell fizetni... és egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy (csak) a csalónak :D Elvégre a tulaj a telefon megbuherálásába beleegyezett :P Kíváncsi vagyok, a kérdezõ végül belement-e a nagy bizniszbe :P :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!