Találatok a következő kifejezésre: Jelentkezhet-e a jele (2 db)

Jelentkezhet-e a terhesség jele 3 nap alatt?

A párommal 3 napja voltunk együtt és az óvszer bennem maradt, ami csak reggel jött ki! Viszont én szedek fogamzásgátlót, de elég rendszertelenül. Hol beveszem, hol nem! És tudom hogy el?fordulhat a terhesség, de 3 nap alatt kialakulhat hogy jelentkezik? Nagyon fáj a hasam

Legjobb válasz: A terhesség nem feltétlenül fáj!!!A megtermékenyült petesejt kb.a negyedik napon jut a méhben a célba,ahol 2-3 napig szabadon lebeg,majd kb.a huszadik nap körül ágyazódik be a 0,2-0,4mm pete.Tehát kb.a 4.héten érezheted a terhesség elsõ jeleit.Ha nem menstruálnál és majd késik akkor csinálj tesztet.A hormontabletta magában sem túl egészséges,ne szedd össze-vissza!

A terhesség nem feltétlenül fáj!!!A megtermékenyült petesejt kb.a negyedik napon jut a méhben a célba, ahol 2-3 napig szabadon lebeg, majd kb.a huszadik nap körül ágyazódik be a 0, 2-0, 4mm pete.Tehát kb.a 4.héten érezheted a terhesség elsõ jeleit.Ha nem menstruálnál és majd késik akkor csinálj tesztet.A hormontabletta magában sem túl egészséges, ne szedd össze-vissza!
Rendszertelen lehet teljesen a ciklusod, és késõbb ha szeretnél babát nehezebben fogsz teherbe esni, úgyhogy ne szedd össze-vissza a tabit.3 nap alatt amúgy nem alakulnak ki tünetek.
Igaza van az elõttem szólónak! de lehet hogy csak azért fáj mert benned maradt az óvszer!Végülis az egy idegen test!De nem lehet hogy már most érzed!Vagy a tudatalattid......ne aggódj szerintem nincs gár! ha nem tudod renszeresen szedni inkább ne szedd....így káros....találj valmit ki....valmi más védekezést!
3 nap elteltével még nem érezheted a terhességet, szerintem bemeséled magadnak!

Mi a jele ha valami baktérium megtelepszik vagy szaporodik a makkomon? Egy párszor a barátnőm seggébe hatoltam s utána hallottam az E Coli baktériumról. Arra vagyok kíváncsi milyen formában jelentkezhet ez vagy bármelyik másik fajta!

Legjobb válasz: az e.coli nem okoz súlyos tüneteket. EZ nem olyan mint a gomba hogy pöttyös és piros lesz a makk. Szinte minden 2. nõ hüvelyében megtalálható vkinek panaszt okoz pl viszketést de vki észre se veszi. Egyébként gumit kell használni és utána nem szabad a másik helyre bedugni. Egyébként vannak oylan bacik pl a szifilisnél hogy begyullad fekélyesedik, stb na az már súlyosabb . HA esetleg gennyedzik a hugycsövednél na akkor is meg kell nézetni. Ha akadozik a vizeleted akkor lehet hogy a prosztatádba jutott vmi baci. Általában a nõnél okoznak problémát ezeke a baktériumok, a férfi sokszor csak hordozó

az e.coli nem okoz súlyos tüneteket. EZ nem olyan mint a gomba hogy pöttyös és piros lesz a makk. Szinte minden 2. nõ hüvelyében megtalálható vkinek panaszt okoz pl viszketést de vki észre se veszi. Egyébként gumit kell használni és utána nem szabad a másik helyre bedugni. Egyébként vannak oylan bacik pl a szifilisnél hogy begyullad fekélyesedik, stb na az már súlyosabb . HA esetleg gennyedzik a hugycsövednél na akkor is meg kell nézetni. Ha akadozik a vizeleted akkor lehet hogy a prosztatádba jutott vmi baci. Általában a nõnél okoznak problémát ezeke a baktériumok, a férfi sokszor csak hordozó
Az E-coli baktérium az emésztõcsatorna normál flórájához tartozik. Ha a hüvelyben van, az kóros. Ha az anális szex után megtisztálkodsz, nem hiszem, hogy fertõzést szedsz össze a colitól. Gond akkor van, ha a húgycsöveden át fertõzést okoz. Ilyenkor ég a pisilés, piros-érzékeny és gyulladt lehet a húgycsõnyílás, sokszor kell pisilned, de keveset. Ha a makkodon telepszik meg valamilyen baci, okozhat fájdalmat, kipirosodást, esetleg hámlást, nyálkahártya fellazulást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!