Találatok a következő kifejezésre: Jelenthet valamit ha egy fiu azt (6 db)

Jelenthet az valamit, ha egy fiú, akivel együtt buliztam, minden előzmény nélkül elküldi nekem facebookon michael telotól az Ai si es eu te pegot egy kacsintós fejjel?

Legjobb válasz: Aha;) De amúgy tényleg jelent valamit szerintem. Az már biztos, hogy kedvel téged, az is lehet, hogy tetszel neki:)

Aha;) De amúgy tényleg jelent valamit szerintem. Az már biztos, hogy kedvel téged, az is lehet, hogy tetszel neki:)
még jó hogy le tudod írni... na mind1 :D
A kérdező hozzászólása: Elsõ: hmmm...:$ Második: bocs, de elírtam...
Azt, hogy lehet tetszel neki. De a képben van egy másik lány és az anyja és mivel nem tud dönteni egy arénába küld titeket ahol a túlélõ lehet a kiválaszott. Majd át kell mennie a gyõztesnek a törött üveg szilánkokon, megszerezni a szerelem serleget amibe a titkos kód megfejtésével megtalálod benne az eljegyzési gyûrût.
A kérdező hozzászólása: Ez igen ígéretes folytatás. :) ))
Ja. Azt, hogy kb 14 éves. Majd kinövi...

Jelenthet valamit az ha egy fiu azt üzeni(sms) hogy csóközön? ? Eddig csak beszélgettünk meg néha haza vitt! Lehet hogy bután hangzik ez a kérdés, de nem akarom bele élni magam semmibe! Lehet hogy csak bir és ezért?

Legjobb válasz: hát, nem tudom. apám mindenkinek ezt mondja, telefonba is. nõknek férfiaknak egyaránt. persze csak akikkel baráti kapcsolatban áll. szóval szerintem nem sokat jelent, a fiú korától is függ.

hát, nem tudom. apám mindenkinek ezt mondja, telefonba is. nõknek férfiaknak egyaránt. persze csak akikkel baráti kapcsolatban áll. szóval szerintem nem sokat jelent, a fiú korától is függ.
oo ne vedd komolyan ...a ferfiak addig hulyitenek egy not, amig megkapjak aztan utana mit tesz...na arra legyel kivancsi, mert attol fugg h igazan milyen.ne szallj el meg a legszebb dolgotol se. az jo ha elovigyazatos vagy!inkabb igy minthogy atverjenek!
hát mielõtt én összejötteem a párommal, nekem már ilyeneket írt h ezer csók, és elég egyértelû volt hogy mi egy pár leszünk... sztem ez több mint baráti puszika
Semmit sem jelent!
hát szerintem jelenthet valamit, legalábbis én tuti azt gondolnám, ha nekem írna ilyet vki. De ez persze személyenként változó...azt kéne megtudni, hogy másnak is mond/ír-e ilyeneket, vagy csak téged tüntet ki ezzel. De szerintem ha bejössz neki, azt meg lehet érezni...Figyeld meg hogy hogy viselkedik veled, és hasonlítsd össze, h hogyan másokkal. vagy kérdezz rá, hogy hova küldöd azt a sok csókot, vagy hasonló....a lényeg, hogy ne olyan komolyan..persze ha te nem akarsz tõle többet akkor ne foglalkozz ilyenekkel, 1x majd úgyis megtudod, h mi a szitu valójában

Az jelenthet valamit, ha egy lány egy találkozón a fiút mindenhová elkíséri?

Lényegében véve baráti találkozó volt egy lánnyal, mindketten szerettük volna már megismerni egymást a levelezés után. Beültünk kávézni, beszélgetni, de mondtam neki, hogy még lenne dolgom, de ha van kedve, akkor elkísérhet. Beleegyezett, eljött velem a város másik végébe, nem is tartott sokáig, és addig megvárt. Aztán indulnom kellett haza, és kérdeztem, hogy kikísér-e a vonathoz. Mondta, hogy igen, és megint végigutazta velem a várost. A levelezés során is említette egyszer, hogy többek között ő is örülne egy hozzám hasonló fiúnak, és a találkozón azt mondta, hogy akkor érezte először nőnek magát. (Tényleg csak zárójelben: engedte az öleléseket, a háta simogatását, a kezét is megfoghattam, szóval talán nem csak barátot látott bennem, és gondolom, ezért is jött el velem mindenhová.) Lányok, ti mennyire szoktatok ilyen találkozókon a fiúk ügyintézésében részt venni, mennyire követitek őket? Velük tartotok, vagy inkább mindenki megy a maga útjára?

Legjobb válasz: Essen már le hogy bejössz a csajnak... :D

Essen már le hogy bejössz a csajnak... :D
A kérdező hozzászólása: Én elmondtam neki, hogy másba vagyok szerelmes (talán reménytelenül, de ez más kérdés), õ elmondta, hogy senkivel se akar távkapcsolatot (ha összejönnék vele, a miénk az lenne), illetve, hogy vele egykorú srácot szeretne maga mellé (én meg pár évvel idõsebb vagyok nála).
De ha nálad nem jöhet szóba, akkor miért érdekel?
A kérdező hozzászólása: Bonyolult... Maradjunk annyiban, hogy szexuálisan vonz, de többet nem érzek iránta.


Ha egy fiú felhozza témának a járást, és hogy gondolkodik rajta (hogy veled összejöjjön) akkor az jelenthet valamit?

Legjobb válasz: Szeretne veled összejönni, de még gondolkodik rajta. Nem kell egyszerre kombinálni. Ha akar vmit, akkor úgyis megmondja, ha nem akar, akkor is megmondja. Ennyi...

Szeretne veled összejönni, de még gondolkodik rajta. Nem kell egyszerre kombinálni. Ha akar vmit, akkor úgyis megmondja, ha nem akar, akkor is megmondja. Ennyi...
vajon mit jelenthet? -.- Ha bemész a mekibe és mondod, hogy egy sajtburgert szeretnél, akkor az eladó sem kezd el azon agyalni, hogy "Na most ez vajon mit szeretne?" -.-"
kell neki egy kis lökés, cirmancsd le aztán mindjárt tudni fogja hogy mit is akar, minden nap.a férfiaknál szexel bármit el lehet érni, hidd el.(ugyanígy szerezhetsz belépõket fesztiválokra, stb. légy kreatív!)
Hülyéskedik, mókázik kb. ennyit:D
igen, hogy friendzone
Sosem lehet tudni.Annyi biztos h egy büdöszájú, igénytelen, undorító képzõdményhez nem dörgölszködik senki sem hozzá.Pláne suliban vagy kültéri padon tehát kvázi nyilvános helyen. Tehát emberszámba vesz, az már fél gól.
ha a kezét megsimogatja v megfogja akk már igen
Amikor én ilyeneket csináltam, az jelentett valamit. (18/L)
Nálam is jelent valamit. Méghozzá azt, hogy baromira nem tudom hogyan fejezzem ki, hogy tetszik a srác, és legszívesebben átölelném. Arra is nehezen szánom el magam, hogy ráhajtsam a fejem, vagy hasonló, szóval nálam ez már nagy szó, ha idáig eljutok. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!