Találatok a következő kifejezésre: Jelenthet valamit ha egy (40 db)

Az jelenthet valamit, ha egy lány egy találkozón a fiút mindenhová elkíséri?

Lényegében véve baráti találkozó volt egy lánnyal, mindketten szerettük volna már megismerni egymást a levelezés után. Beültünk kávézni, beszélgetni, de mondtam neki, hogy még lenne dolgom, de ha van kedve, akkor elkísérhet. Beleegyezett, eljött velem a város másik végébe, nem is tartott sokáig, és addig megvárt. Aztán indulnom kellett haza, és kérdeztem, hogy kikísér-e a vonathoz. Mondta, hogy igen, és megint végigutazta velem a várost. A levelezés során is említette egyszer, hogy többek között ő is örülne egy hozzám hasonló fiúnak, és a találkozón azt mondta, hogy akkor érezte először nőnek magát. (Tényleg csak zárójelben: engedte az öleléseket, a háta simogatását, a kezét is megfoghattam, szóval talán nem csak barátot látott bennem, és gondolom, ezért is jött el velem mindenhová.) Lányok, ti mennyire szoktatok ilyen találkozókon a fiúk ügyintézésében részt venni, mennyire követitek őket? Velük tartotok, vagy inkább mindenki megy a maga útjára?

Legjobb válasz: Essen már le hogy bejössz a csajnak... :D

Essen már le hogy bejössz a csajnak... :D
A kérdező hozzászólása: Én elmondtam neki, hogy másba vagyok szerelmes (talán reménytelenül, de ez más kérdés), õ elmondta, hogy senkivel se akar távkapcsolatot (ha összejönnék vele, a miénk az lenne), illetve, hogy vele egykorú srácot szeretne maga mellé (én meg pár évvel idõsebb vagyok nála).
De ha nálad nem jöhet szóba, akkor miért érdekel?
A kérdező hozzászólása: Bonyolult... Maradjunk annyiban, hogy szexuálisan vonz, de többet nem érzek iránta.

Az jelenthet valamit, ha egy lány szinte "azonnal" válaszol a leveleimre?

Régebben sokat beszélgettünk, egyszer találkoztunk is (de nem randi volt, beszélgettünk, meg ilyenek, bár tetszett a lány, de nem mondtam el neki), aztán mivel mindketten félénkebbek és gátlásosabbak voltunk, egyikünk se mert lépni semmit, én nem tudtam, hogy bejövök-e neki. Kicsit eltávolodtunk egymástól, most újból elkezdtünk levelezgetni, de nem tudom, mi lesz. Ha írok neki, akkor meglehetõsen hamar ír, szóval nem napok múlva, pedig valószínûleg van dolga, hiszen most lesz majd diplomája, bár fene tudja, lehet, hogy attól még unatkozik. Tudom, hogy ez így egy kicsit hülye kérdés, meg nem ebbõl kell kiindulni, de azért mocorog bennem a dolog: ilyen esetben lehet-e valami a háttérben? Ilyenkor fontos-e a másik ember, esetleg pont azért írnak a lányok, mert semleges számukra a másik, és nem érdekli õket igazán? Szerintetek örülhetett a lány, hogy felvettem vele a kapcsolatot? Bennem az van, hogy ha abszolút rossz lenne neki, akkor nem leveleznénk, szóval ez egy kicsit élteti bennem a reményt, mert azóta sem tudtam õt elfelejteni, csak beégni sem akarok.

Legjobb válasz: Igen jelent. Fontos vagy számára.

Igen jelent. Fontos vagy számára.
én is úgy gondolom h fontos vagy a számára :) 18L
Igen, hogy állandóan a neten lóg.
ja
A kérdező hozzászólása: 1-2: Köszönöm. Hát akkoriban is volt egy olyan érzésem, hogy talán bejövök neki, csak nem tudtam mit kezdeni a zárkózottságával, megijeszteni/megbántani sem akartam. Utána meg furcsán viselkedett, és arra gondoltam, hogy biztosan csalódott bennem, de mi van, ha õ is úgy hiszi, hogy õ nem volt elég jó nekem, és hogy tennem kellene valamit, csak szégyelltem magam, és nem tudtam, hogy hogyan is kezdjek neki.
A kérdező hozzászólása: #3: Szerintem nincs állandóan a neten, mert mondjuk fél nap múlva ír, meg én is rendszerint esténként tudok fent lenni, és mikor írok, akkor nincs fent, pedig nem két mondatot szoktam neki írni, szóval az eltart egy ideig.
Kérdezõ, sokszor az õszinteség a leggyorsabb és legcélravezetõbb a te helyzetedben:) kérdezz rá nála.
A kérdező hozzászólása: Finoman pedzettem már neki többször is, hogy értékesnek, értelmesnek találtam, hogy jó volt vele lenni, hogy szerencsésnek tartom magam, hogy ismerhetem õt stb., de ezekre nem reagált, nyilván nem nagyon jutott még el eddig a fiúkkal. Még levelezünk, szóval ebbõl azt gyanítom, hogy nem lehetett olyan nagyon taszító, amit írtam neki, gondolom, azért csak lelépett volna, ha kellemetlenül érzi magát, bár ki tudja.

Jelenthet valamit ha egy lány ezt mondja?

Vigyáztam egy lány holmijára egy kis ideig és amikor visszajött megköszönte, és hozzátette, hogy ó én h?s megment?m meg közben nagyon mosolygott. Nem rég óta ismerjük egymást, és ? eléggé tetszik nekem. Ezt most vegyem bóknak, lehet tetszem neki?

Legjobb válasz: Ezt barátom flörtnek nevezik és önmagában nem jelent semmit. A nõi hölgyemény egyéb jeleibõl neked kéne tudni leszûrni, hogy mi a helyzet.

Ezt barátom flörtnek nevezik és önmagában nem jelent semmit. A nõi hölgyemény egyéb jeleibõl neked kéne tudni leszûrni, hogy mi a helyzet.
Én is szoktam ilyeneket mondani a férfi ismerõseimnek, de csak azért, mert tudom, hogy jól esik nekik. Ez csupán egy gesztus! Ez nem azt jelenti, hogy odavan érted. Tulajdonképpen nincs összefüggés. Ugyanúgy kétesélyes, mintha nem mondott volna ilyet! Tartsd nyitva a szemed és majd minden kiderül! :)
Szerintem csak viccelt, én ebbõl még nem tudnék semmire sem következtetni. 24/F

Jelenthet valamit, ha egy srác becézget?

van egy srác,bele vagyok zugva :$

Legjobb válasz: van aki tud és van aki akar :) én tudok :P

van aki tud és van aki akar :) én tudok :P
vagy szívatni. De tényleg lehet hogy szeret.
he bözsi te vagy az?
Ja, csak nem biztos, hogy azt amire te gondolsz. Amíg nem volt e téren tapasztalatom én azt hittem ez már sokat jelent....hát nem
Attól függ milyen a pasi... mert ha az a nagyon menõ minden csaj kedvence akkor nem biztos. Nekem is van pár barátom akik így beszélnek msn-en meg mindenkirõl képet akarnak meg webkamozni... De õk csak barátok és barátként tekintenek rám, attól még folyton szívemnek meg egyetlenemnek stb. hívnak.
kérdezõ, légyszi írj privit...nagyon fontos!!!!
am sztem... találkoztatok már egyáltalán?:D gondolj már bele légyszíves, hogy igazából mennyire röhejes msn-en kapcsolatot építeni :)
The real am kajak leállíthatnád magad. Idiótákra nincs szükség sehol ;) Kedves kérdezõ szerintem jelenthet valamit.Nem véletlenül küldi a szíveket. Azt meg, hogy csak dugni akar e könnyen kiderítheted. Találkozgassatok, és ha rögtön akarja akkor valszeg erre ment ki a játék, de ha sokáig kitart melletted akkor tényleg szeret :) Sok sikert.
nem msnen kellene csak beszélgetni meg camozni hanem személyesen is...akkor majd kiderül
tudsz hülyülni. az is egy jó dolog...csak tanácsadónak ne menny...A világ összeomlana.
have mercy please god erasus
THE REAL erasus te meg álljál le mert minden kérdésnél ott a hülyeséged. Csodálom hogy ilyen magas, 38 százalék a jó tanácsok aránya.
hát nem tudom, de pl az én volt barátom még mindig becézget, de tudom h. csak a szexre kellek, de az egyik barátnõm öccse mindig cicának hív és sose akart semmit, valszeg a nevembõl adódóan(Ági-Ágica-Cica)

Az jelenthet valamit ha egy ismeretlen lány felköszönt szülinapon?

Vagyis lehet hogy kezdeményezni akar? Mert teljesen ismeretlen és ne tom miért köszöntött meg

Legjobb válasz: Igen lehet, hogy kezdeményezni akar és a születésnapod erre jó indok volt:) Vedd fel Vele a kapcsolatot, hogy ne legyen ismeretlen.

Igen lehet, hogy kezdeményezni akar és a születésnapod erre jó indok volt:) Vedd fel Vele a kapcsolatot, hogy ne legyen ismeretlen.
nemá, ha ismeretlen honnan tudja a szülinapodat!?
Ez jelenthet akármit is. Lehet udvariasság, lehet, hogy tetszel neki, de az is lehet, hogy csak szórakozik.
A kérdező hozzászólása: hát valahonnan kilehet deriteni :) pl társalgóoldalak myvip nem? :)
milyen korosztály vagytok? ha tini, akkor lehet, hogy csak szórakozik. van barátnõd? errõl tudhat az ismeretlen? nem bekavarni akar?
Nem vagyok biztos benne, én is fel szoktam köszönteni szinte vadidegeneket, ha tudom, hogy szülinapjuk van, puszta udvariasságból.
Ööö pont ez volt nõvéremmel, így akart jelezni annak a srácnak aki bejön neki, h héé itt vagyok! A pasi vette a lapot és összejöttek. Szóval sztem igen, lehet h akar tõled vmit.
Én nem hagynám ki! :D

Jelenthet az valamit, ha egy fiú, akivel együtt buliztam, minden előzmény nélkül elküldi nekem facebookon michael telotól az Ai si es eu te pegot egy kacsintós fejjel?

Legjobb válasz: Aha;) De amúgy tényleg jelent valamit szerintem. Az már biztos, hogy kedvel téged, az is lehet, hogy tetszel neki:)

Aha;) De amúgy tényleg jelent valamit szerintem. Az már biztos, hogy kedvel téged, az is lehet, hogy tetszel neki:)
még jó hogy le tudod írni... na mind1 :D
A kérdező hozzászólása: Elsõ: hmmm...:$ Második: bocs, de elírtam...
Azt, hogy lehet tetszel neki. De a képben van egy másik lány és az anyja és mivel nem tud dönteni egy arénába küld titeket ahol a túlélõ lehet a kiválaszott. Majd át kell mennie a gyõztesnek a törött üveg szilánkokon, megszerezni a szerelem serleget amibe a titkos kód megfejtésével megtalálod benne az eljegyzési gyûrût.
A kérdező hozzászólása: Ez igen ígéretes folytatás. :) ))
Ja. Azt, hogy kb 14 éves. Majd kinövi...

Ha egy lány lesüti a szemét, és úgy mosolyog egy-egy poénon, az jelenthet valamit? Ha engem rövidebb ideig néz, mint mást (részletek lent)?

Csoporttársak vagyunk, és elkezdtem mesélni egy sztorit, a nekem tetszõ lány felé néztem, õ szinte rögtön elkapta a tekintetét, lesütötte a szemét, és úgy mosolygott az egészen. Nemsokára egy másik csoporttársunk (srác) is szólt valami poénosat, õt tovább nézte, és úgy mosolygott. Ennek van valami jelentõsége? A lány egyébként kicsit zárkózottabb típusnak tûnik, túl sokat nem beszéltünk, bár szerintem többet beszélt velem eddig, mint az összes többi fiú csoporttársammal együttvéve. Jelentheti ez a testbeszéd azt, hogy esetleg tetszem neki, és azért nem állja a szemkontaktust? Vagy pont azért nézte a másik srácot tovább, mert õ jön be neki? Örülnék, ha normális, hasznos válaszok jönnének, elõre is köszönöm.

Legjobb válasz: Szerintem inkább azt jelenti hogy tetszel neki csak zavarban van. Ha fiúknak tetszik egy lány akkor nyíltan bámulja, ha egy lánynak tetszik egy fiú inkább titkolja. Azt írtad zárkózottabb típusú gondolom ezért nem kezd el rögtön szemezni Veled. Beszélgess vele és nevettesd meg, ha nem jössz be neki észre fogod venni. http://static4.quoteswave.com/wp-content/uploads/2012/12/If-..

Szerintem inkább azt jelenti hogy tetszel neki csak zavarban van. Ha fiúknak tetszik egy lány akkor nyíltan bámulja, ha egy lánynak tetszik egy fiú inkább titkolja. Azt írtad zárkózottabb típusú gondolom ezért nem kezd el rögtön szemezni Veled. Beszélgess vele és nevettesd meg, ha nem jössz be neki észre fogod venni. http://static4.quoteswave.com/wp-content/uploads/2012/12/If-..
Azt jelenti lenéz téged.
A kérdező hozzászólása: Sajnos félre szoktam érteni a dolgokat, abszolút nem szoktam normálisan észlelni a valóságot, nem tudom értelmezni a "jeleket". Így már többször is belefutottam olyan pofonba, amikor úgy gondoltam, hogy na, biztosan bejövök az illetõnek, aztán mégse. Ezért is félek már a legtöbbször komolyabban kezdeményezni, sokat görcsölök, bár tudom, hogy ez hülyeség. Csak már egyszerûen képtelen vagyok egyértelmû támpontokat találni, hogy mi alapján lehet leszûrni az érdeklõdést.
Ha ilyen vagy akkor fogadd el ne akarj megvaltozni, meg fogod talalni azt aki szeret annyira amennyire szukseged van ra. Ha felenk es zarkozott a lany valoszinu ezert "keruli" a tekinteted. De ennek meg sok mas oka lehet, ne egy pillantasbol/mozdulatbol probald kideriteni hogy tetszel-e neki. A lanyok bonyolultak es kiismerhetetlenek, ha a kozelebe kerusz, beszelgetsz vele eszreveszed majd rajta hogy mi is van.Majd!:) #4
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy sok hátránnyal jár a dolog, de nem tudok megváltozni, és szeretnék már valakit, aki tudna szeretni. :( Próbálok óvatos lenni, de aztán mindig beleélem magam, talán azért, mert szeretném elhinni, hogy igen, tetszem az illetõnek, és hogy végre nekem is van esélyem. Ezek szerint akkor a "félénkebb" lányok pont azokkal nem tudják tartani a szemkontaktust, aki bejön nekik (már ha õ ilyen típus)?
Rengeteg hozzád hasonló ember van aki gyorsan lesz szerelmes (vagy csak gyorsan kedvel meg valakit). Ennek ez a hátránya hogy sok a csalódás. Hát így látatlanban nem tudom megmondani, amúgy sem vagyok szakértõ de magamból kiindulva ez inkább annak a jele hogy zavarba jön tõled (és ez jót jelent). Amint már mondtam beszélgess vele majd kiderül :) (aztán majd írd le hogy alakult:D) #4
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak csalódások szoktak érni, de azért köszi. Vagy kiderül az illetõrõl, hogy van valakije (neki elvileg nincs), vagy hogy nem olyan, mint amilyennek hittem, vagy félreértettem a "jeleket" stb. Az a gond, hogy túl hamar jönnek az érzelmek. :( Szóval szerinted van esély arra, hogy azért csinált így, mert bejövök neki?
Ahogy mondod, nem fog egybõl a karodba ugrani és nem fogja egybõl kimutatni hogy mit érez irántad vagy hogy tetszel-e neki. Elõször azt érd el hogy barátok legyetek. Az nem gond hogy tapasztalatlan vagy majd kialakul, de ne éld bele magad semmibe nehogy csalódás legyen a vége (remélem nem így lesz:) #4
A kérdező hozzászólása: #4: Csak gondolom, hogy zárkózottabb típus lehet, nem tudom biztosra, vagy talán csak velünk ilyen, most kezdtük az évet, szóval nyilván nem fog senkinek sem a karjába ugrani. Valamennyit már beszélgettünk, mosolyogni is szokott a poénjaimon, de sajnos tapasztalatlan vagyok, és nem tudom eldönteni, tetszem-e neki. :(
A kérdező hozzászólása: Szerinted az, hogy valaki lesüti a szemét, az azt jelenti, hogy becsukja? Szerintem azt, hogy lefelé néz.
"lesütötte a szemét, és úgy mosolygott az egészen."= csukott szemmel mosolyog az egészen
A kérdező hozzászólása: Ki mondta, hogy csukva van?
ha végig csukva van a szeme amíg beszélsz, akkor nyilván idegesíted a dumáddal...
Szia. 1 hónap múlva válaszolok, remélem nem baj xDD :D szerintem tetszel neki. én is zárkózottabb lány vagyok/voltam, és amikor a nekem tetszõ fiú felém nézett, pont amikor õt néztem rögtön nem néztem rá, nehogy azt higgye, szûrje le, hogy tetszik nekem, és kinevessen. Nem tudom hogy Te hogyan gondolod, de a félénkség oka lehet ez is, hogy fél hogy elutasítod. :) Mivel veled beszél a legtöbbet, veled szimpatizál, lehet azaz oka, hogy tetszel neki. Beszélgess vele, barátkozzatok, aztán majd kibújik a szög a zsákból. Minden félénk lánnyal elõször barátkozni kell, finomnak lenni vele, érdeklõdni, és majd megnyílik Neked. :)

Jelenthet-e valamit ha egy orvos minden alkalommal hozzáér a betegéhez még akkor is ha csak papírt visz? (pl: hozzáér a vállához, vállon veregeti vagy megborzolja a haját.

Legjobb válasz: igen olvasott egy pszichológiakönyvet ahol le volt írva, hogy ez bizalmat gerjeszt a legtöbb emberben. Ennyi és nem több

igen olvasott egy pszichológiakönyvet ahol le volt írva, hogy ez bizalmat gerjeszt a legtöbb emberben. Ennyi és nem több

AZ jelenthet valamit ha pl. : buszon ránéztem egy lányra és ő is vissza, és ez ismétlődik, tehát többször néztünk egymásra?

Legjobb válasz: Tetszel neki!:) én lány vagyok és ugyanez a helyzet a buszról egy sráccal. ha nem tetszenél neki, akkor hidd el inkább elfordulna, hogy kifejezze, hogy nem jössz be neki. köszönj rá ha látod és nézd meg hogyan reagál:)

Tetszel neki!:) én lány vagyok és ugyanez a helyzet a buszról egy sráccal. ha nem tetszenél neki, akkor hidd el inkább elfordulna, hogy kifejezze, hogy nem jössz be neki. köszönj rá ha látod és nézd meg hogyan reagál:)
Gyanús neki, hogy ellenõr vagy.
*menj
nem lehet tudni basszus menny oda hozzá
Nem jelent semmit. Sokszor van nálam hogy akaratlanul is összeakad a tekintetem emberekkel.
A kérdező hozzászólása: És amikkor egybõl másfelé pillant, tehát nem hagyja rajtam a szemét az az, hogy bejövök neki vagy az, hogy nem
A kérdező hozzászólása: És pl.: neki is tetszem, vagy megnézi ki az aki figyeli és õ is odanéz, hogy mikor pillantok rá?
2 eset lehet: arra gondol hogy: ez meg a mi a fszt néz? (nem jössz be neki) vagy: de beleharapnék a lõcsébe(bejössz neki)
sosem lehetsz biztos ezeknél a mai lányoknál lehet ronda vagy, de leeht azért néz, mert bejössz neki, de inkább csak bambul engem is néztek, mégsem lett sosem még barátnõm
valamit jelenthet

Jelenthet valamit, ha eddig sohasem fájt a mellem mensi előtt, egy kicsit sem, most meg igen?

Vasárnap lesz esedékes. Ha nem is terheségre utal, azon kívül mi lehet, ennek a jelent?sége? Vajon mi történik a szervezetemben?

Legjobb válasz: A saját szervezeted és tested neked kell a legjobban ismerned !

A saját szervezeted és tested neked kell a legjobban ismerned !
A mensi az ugye az, hogy havonta menstruálsz vagy is leszakad a méhedben a pete?
Régen nekem sem fájt a mellem amikor megjött, de tavaly annyira elkezdett minden menzet elõtt fájni, hogy volt, hogy majdnem sírva fakadtam, Érzékeny volt, megduzzadt, és néha nagyon keménynek éreztem.Pár hónapja kiderült, hogy a fogamban gennyes tályog van amit lekezeltek.Azóta nem fájnak a melleim..Nálam elképzelhetõ, hogy a szervezetemben lévõ gyulladás okozta...Nem azt mondom, hogy nálad is, de ha a szervezetedben valahol gyulladás van, érdemes kezelni, mert nem lehet tudni , hogy nem az az oka a mell fájásodnak..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Erre nem gondoltam. Inkább olyasmik jutottak az eszembe, hogy esetleg eddig nem volt rendes pé-m, most pedig igen, vagy hasonlókra. Most, hogy belegondolok, a fülemmel szenvedek egy kicsit. Talán ez okozná? Köszi mégegyszer!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!