Találatok a következő kifejezésre: Jelenthet valamit, rosszat, ha a (4 db)

Jelenthet valami rosszat, ha a placenta a mellső falon tapadt meg?

Harmadik gyermekemet várom, de most a placenta a mells? falon tapadt meg. A dokim azt mondta, hogy nagyon vigyázzak magamra. A véd?n? pedig k?kemény fekvést mondott a terhesség végére. Szerintetek mi lesz? Volt már valaki hasonló helyzetben? Aki igen, kérem segítsen!

Legjobb válasz: Szia! Nem értem. Nekem mindkét gyerkõccel mellsõ fali volt, és nem mondták, hogy ez gond lenne. Vigyázni meg pihenni pláne nem tudtam volna. 10 hós volt a nagyobb, amikor terhes lettem. Egyedül voltam a babával, soha nem volt senkinél. Végig emelgettem, játszótér, stb (tudod te azt). 1 nappal ugyan, de a picurkát túlhordtam. Semmi gondom nem volt a terhességem alatt. Boldog babavárást! :o)

Szia! Nem értem. Nekem mindkét gyerkõccel mellsõ fali volt, és nem mondták, hogy ez gond lenne. Vigyázni meg pihenni pláne nem tudtam volna. 10 hós volt a nagyobb, amikor terhes lettem. Egyedül voltam a babával, soha nem volt senkinél. Végig emelgettem, játszótér, stb (tudod te azt). 1 nappal ugyan, de a picurkát túlhordtam. Semmi gondom nem volt a terhességem alatt. Boldog babavárást! :o)
Én sem értem. Nekem is ott tapad, a dokim engedélyezte a tornát, futást. Nem kell feküdnöm. Úgy tudom, csak az gond, ha a méhszájhoz közel tapad. Hogy mellsõ v. hátsó falon az mindegy.
A mellsõ fali tapadád a tökéletes, ott a helye. nem értem a dokidat és a védõnõdet. FEküdni akkor kell, ha lent van a méhlepény, még ha nemis takarja a méhszájat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, csak a dokitól a vizsgálaton elfelejtettem megkérdezni, gondoltam, hogy itt kapok segítséget tõletek. Mégegyszer nagyon köszönöm!!!

Jelenthet valami rosszat ha az UHon 2 hetet visszaminősítették a babám korát?

A 11hetes Uh-on megfelelt a korának(11hét2nap),most 16hetes lennék,erre az Uh-os doki azt mondta 14hetes 4napos,még a vért se vették le,majd 2hét múlva....A BPD:3,3cm és szerintem ez egy 16hetes babaadat,nem?

Legjobb válasz: Nekem 35 mm volt a BPD 16 hetesen.Szerintem ne aggódj!!! Beszélj az orvosoddal, majd az megnyugtat! 26 hetes kismama

Nekem 35 mm volt a BPD 16 hetesen.Szerintem ne aggódj!!! Beszélj az orvosoddal, majd az megnyugtat! 26 hetes kismama

Ha egész délután (már vagy 6 órája) ébren van a baba, és nagyon mocorog a 37. hétben, az jelenthet valami rosszat?

Legjobb válasz: Szerintem sincs baj, sõt ez inkább csak jót jelenhet! Beszéljj hozzá, az általában segít, hoyg megnyugodjun! Gratulálok! :)

Szerintem sincs baj, sõt ez inkább csak jót jelenhet! Beszéljj hozzá, az általában segít, hoyg megnyugodjun! Gratulálok! :)
Szerintem jobb mintha nem mozogna.-) Barántõm babája is végig mocorgott, egy pillanatra sem állt meg. nem hinném hogy baj van.-) Nyugi:-) A front is hat rájuk..
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtatást! Általában tényleg csak a mozgás hiányáról írnak rosszakat, de furi, hogy pont így a vége felé indult neki, mikor azt mondják, hogy csökken az aktivitásuk...
nagyon is jó, ha mocorog, csak mocorogjon sokat!!!!

Jelenthet valamit, mondjuk rosszat, ha a pici a hugyhólyagomat rugdossa? Normális ez?

Már két napja, nagyon hirtelen, váratlan és mindig becsurran egy csepp. Nagyon durva!! De tényleg csak egy ccsepp még a bugyin is alig észrevehet?. De félek, hogy kínosabb helyztetbe kerülök. Mi lehet ellene tenni. Ebb?l lehet következtetni a fekvésére???

Legjobb válasz: Szia! Igen,normális ez teljesen.Használj eü betétet. Boldog babavárást

Szia! Igen, normális ez teljesen.Használj eü betétet. Boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Már ilyen korán? Akkor erre számíthatok végig? :) )) mindig megijjeszt. egyszer véletlen szegényre úgy rászóltam.. :S azt mondtam neki Kisfiam mit csinálsz??? és még nem is tudjuk a nemét! :) )
Én épp a villamoson ültem, kissé meglepett:) szintén 23 hetes kismama
Teljesen normális, a babák szeretnek a hugyhólyagon ugrálni.-) A betét segít a problémán.. A fekvésre nem lehet következtetni, ilyenkor még forog...
Majd meglatod kesobb! En 34 hetes vagyok es neha amikor setalok meg kell alljak amig nyujtozik a draga mert nem vagyok benne biztos hogy nem eresztem el egy kicsit magam, igaz eddig meg nem fordult elo.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!