Találatok a következő kifejezésre: Jelenthet valamit, rosszat, ha (6 db)

Jelenthet valami rosszat, ha a placenta a mellső falon tapadt meg?

Harmadik gyermekemet várom, de most a placenta a mells? falon tapadt meg. A dokim azt mondta, hogy nagyon vigyázzak magamra. A véd?n? pedig k?kemény fekvést mondott a terhesség végére. Szerintetek mi lesz? Volt már valaki hasonló helyzetben? Aki igen, kérem segítsen!

Legjobb válasz: Szia! Nem értem. Nekem mindkét gyerkõccel mellsõ fali volt, és nem mondták, hogy ez gond lenne. Vigyázni meg pihenni pláne nem tudtam volna. 10 hós volt a nagyobb, amikor terhes lettem. Egyedül voltam a babával, soha nem volt senkinél. Végig emelgettem, játszótér, stb (tudod te azt). 1 nappal ugyan, de a picurkát túlhordtam. Semmi gondom nem volt a terhességem alatt. Boldog babavárást! :o)

Szia! Nem értem. Nekem mindkét gyerkõccel mellsõ fali volt, és nem mondták, hogy ez gond lenne. Vigyázni meg pihenni pláne nem tudtam volna. 10 hós volt a nagyobb, amikor terhes lettem. Egyedül voltam a babával, soha nem volt senkinél. Végig emelgettem, játszótér, stb (tudod te azt). 1 nappal ugyan, de a picurkát túlhordtam. Semmi gondom nem volt a terhességem alatt. Boldog babavárást! :o)
Én sem értem. Nekem is ott tapad, a dokim engedélyezte a tornát, futást. Nem kell feküdnöm. Úgy tudom, csak az gond, ha a méhszájhoz közel tapad. Hogy mellsõ v. hátsó falon az mindegy.
A mellsõ fali tapadád a tökéletes, ott a helye. nem értem a dokidat és a védõnõdet. FEküdni akkor kell, ha lent van a méhlepény, még ha nemis takarja a méhszájat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, csak a dokitól a vizsgálaton elfelejtettem megkérdezni, gondoltam, hogy itt kapok segítséget tõletek. Mégegyszer nagyon köszönöm!!!

Jelenthet valami rosszat ha az UHon 2 hetet visszaminősítették a babám korát?

A 11hetes Uh-on megfelelt a korának(11hét2nap),most 16hetes lennék,erre az Uh-os doki azt mondta 14hetes 4napos,még a vért se vették le,majd 2hét múlva....A BPD:3,3cm és szerintem ez egy 16hetes babaadat,nem?

Legjobb válasz: Nekem 35 mm volt a BPD 16 hetesen.Szerintem ne aggódj!!! Beszélj az orvosoddal, majd az megnyugtat! 26 hetes kismama

Nekem 35 mm volt a BPD 16 hetesen.Szerintem ne aggódj!!! Beszélj az orvosoddal, majd az megnyugtat! 26 hetes kismama

Ha egész délután (már vagy 6 órája) ébren van a baba, és nagyon mocorog a 37. hétben, az jelenthet valami rosszat?

Legjobb válasz: Szerintem sincs baj, sõt ez inkább csak jót jelenhet! Beszéljj hozzá, az általában segít, hoyg megnyugodjun! Gratulálok! :)

Szerintem sincs baj, sõt ez inkább csak jót jelenhet! Beszéljj hozzá, az általában segít, hoyg megnyugodjun! Gratulálok! :)
Szerintem jobb mintha nem mozogna.-) Barántõm babája is végig mocorgott, egy pillanatra sem állt meg. nem hinném hogy baj van.-) Nyugi:-) A front is hat rájuk..
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtatást! Általában tényleg csak a mozgás hiányáról írnak rosszakat, de furi, hogy pont így a vége felé indult neki, mikor azt mondják, hogy csökken az aktivitásuk...
nagyon is jó, ha mocorog, csak mocorogjon sokat!!!!

Ha kígyóval álmodom nagy ritkán, ami meg is mar, utána mindig valami rossz történik. Most először álmodtam azt, hogy rám tekeredtek, siklók is, körülöttem is voltak, alig bírtam magamról leszedni őket. Miben jelenthet ez mást?

Amúgy borzasztó álom volt,mert az eddigiekben mindig csak egyet láttam,de ahogy a mostaniban rám tekeredett a hasamra és a nyakamnál jött kifelé,kezemre,stb,eddig ez volt top.Viszont nem haraptak belém,ez most a furcsa. Szerintetek?Ez az egy fajta álom van,amire fel szoktam figyelni.

Legjobb válasz: Nem bántanak? Akkor lehet valami jó fog történni veled a közeljövõben. Valaki a szárnyai alá vesz talán.

Nem bántanak? Akkor lehet valami jó fog történni veled a közeljövõben. Valaki a szárnyai alá vesz talán.
A kérdező hozzászólása: Nem bántottak, legalábbis nem haraptak meg, de nagyon szorosan rám tekeredtek.Irtózom a kígyóktól különben.És ahogy éreztem õket a testemen, mintha pici szúrásokat észleltem volna, mint amikor megráz egy tárgy, mert túl sok az energiatöltés:) Kíváncsi leszek mi történik itt a napokban, meg lesz a magyarázat, biztos vagyok benne.
Nem a Prometheus film után álmodtad ezt véletlenül??
A kérdező hozzászólása: Nem néztem semmilyen filmet:) Viszont az elõbb aludtam picit, és már megint ezt álmodtam abban a formában, hogy az exbarátom kettõ siklót rakott a pólómba, ahogy kivettem õket az egyik megharapott, de nem volt foga, így nem fájt.Azt hittem álmomban hogy ez valóság, még gondoltam is magamban hogy most már megvan a válasz miért álmodtam tegnap ilyet, hisz megtörtént a valóságban is.Úgyhogy ennek az álomnak megvan a megfejtése:az exbarátom áskálódik ellenem, ami negatív dolog, de szerintem nem fogja a célját elérni, mert hiába harap is meg kígyó, vagy sikló, az nem fáj.

6 hónapos babánk bordái kiállnak. Amúgy jó kedélyű, gyarapodik még ha nem is olyan ütemben mint az elején. Jelenthet ez valami rosszat?

Azóta figyeltünk fel jobban erre, mióta azt kérdezte a gyerekorvos, hogy biztos adjuküe a D vitamint rendesen, mert kezdtek a bordái kiülni. Szóval ez más babáknál nem fordul el? pl. ha nem kapnak elég D vitamint (habár mi adjuk rendesen a 2 cseppet)

Legjobb válasz: Azonnal válts orvost szerintem. Neki tudnia kellene hogy mi az oka. Mi most vagyunk 6 hónaposak és semmi ilyen tünetünk nincs. Remélem azóta jól van a baba.

Azonnal válts orvost szerintem. Neki tudnia kellene hogy mi az oka. Mi most vagyunk 6 hónaposak és semmi ilyen tünetünk nincs. Remélem azóta jól van a baba.

Jelenthet valamit, mondjuk rosszat, ha a pici a hugyhólyagomat rugdossa? Normális ez?

Már két napja, nagyon hirtelen, váratlan és mindig becsurran egy csepp. Nagyon durva!! De tényleg csak egy ccsepp még a bugyin is alig észrevehet?. De félek, hogy kínosabb helyztetbe kerülök. Mi lehet ellene tenni. Ebb?l lehet következtetni a fekvésére???

Legjobb válasz: Szia! Igen,normális ez teljesen.Használj eü betétet. Boldog babavárást

Szia! Igen, normális ez teljesen.Használj eü betétet. Boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Már ilyen korán? Akkor erre számíthatok végig? :) )) mindig megijjeszt. egyszer véletlen szegényre úgy rászóltam.. :S azt mondtam neki Kisfiam mit csinálsz??? és még nem is tudjuk a nemét! :) )
Én épp a villamoson ültem, kissé meglepett:) szintén 23 hetes kismama
Teljesen normális, a babák szeretnek a hugyhólyagon ugrálni.-) A betét segít a problémán.. A fekvésre nem lehet következtetni, ilyenkor még forog...
Majd meglatod kesobb! En 34 hetes vagyok es neha amikor setalok meg kell alljak amig nyujtozik a draga mert nem vagyok benne biztos hogy nem eresztem el egy kicsit magam, igaz eddig meg nem fordult elo.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!