Találatok a következő kifejezésre: Jelenthet valami ha az (73 db)

Jelenthet valamit, ha azt álmodtam, hogy megsemmisül a Föld? Vagy csak a világvége-jóslatok ivódtak be így a tudatomba?

Egyébként nem hiszek a jóslatokban 2012-vel kapcsolatban. Szóval azt álmodtam, hogy a Föld felizzott, felrobbant, és mindenki meghalt, én is, de a lelkem lebegett a világ?rben. Olyan volt, mintha élnék, csak nem lenne testem, nem érzékeltem semmit magam körül, nem láttam, nem hallottam, nem éreztem semmit, csak ott voltam a sötétség közepén, a gondolataimmal... Van ennek valami értelme, vagy nem is érdemes gondolkozni rajta? Légyszi a hülye válaszoktól kíméljetek (:

Legjobb válasz: Háááát a következõ 2 hétben nagy napkitörések várhatóak, és mind felénk irányul.

Háááát a következõ 2 hétben nagy napkitörések várhatóak, és mind felénk irányul.
Szerintem , csak a sok ''vilàgvège'' miatt van ez.Èn pl kiskorom òta àlmodom, hogy hatalmas vìz özön jön, ès elönt mindent a vìz, mèg eddig egyszer sem törtènt meg, szerintem a te àlmod is jelentèktelen, ne izgulj ilyeneken :) az èlet tùl rövid, hogy ilyen ostobasàgoktòl fèljen az ember . Làsd, màr tùlèltünk aszthiszem 41 vilàgvègèt. Nekem is kellett vagy 9 èv mire elmùlt a fèlelmem a vìz özöntöl, ugyhogy ne agyalj, gyors verd ki a fejedböl, hisz csak egy àlom!
Meg kell nyugtatnom mindenkit, 2012-ben NEM LESZ VILÁGVÉGE.... Erre két bizonyítékom van: 1: 2014-ben jár le a személyim. 2: 2015-re elkészül a 4-es metró...
A kérdező hozzászólása: :) köszi a válaszokat. Egyébként nem hiszek a világvégében, és amúgy sem félnék töle, mert ha világvége lesz, úgyis mindenki meghal, nincs ezen mint agyalni :D

Ha egy lány lesüti a szemét, és úgy mosolyog egy-egy poénon, az jelenthet valamit? Ha engem rövidebb ideig néz, mint mást (részletek lent)?

Csoporttársak vagyunk, és elkezdtem mesélni egy sztorit, a nekem tetszõ lány felé néztem, õ szinte rögtön elkapta a tekintetét, lesütötte a szemét, és úgy mosolygott az egészen. Nemsokára egy másik csoporttársunk (srác) is szólt valami poénosat, õt tovább nézte, és úgy mosolygott. Ennek van valami jelentõsége? A lány egyébként kicsit zárkózottabb típusnak tûnik, túl sokat nem beszéltünk, bár szerintem többet beszélt velem eddig, mint az összes többi fiú csoporttársammal együttvéve. Jelentheti ez a testbeszéd azt, hogy esetleg tetszem neki, és azért nem állja a szemkontaktust? Vagy pont azért nézte a másik srácot tovább, mert õ jön be neki? Örülnék, ha normális, hasznos válaszok jönnének, elõre is köszönöm.

Legjobb válasz: Szerintem inkább azt jelenti hogy tetszel neki csak zavarban van. Ha fiúknak tetszik egy lány akkor nyíltan bámulja, ha egy lánynak tetszik egy fiú inkább titkolja. Azt írtad zárkózottabb típusú gondolom ezért nem kezd el rögtön szemezni Veled. Beszélgess vele és nevettesd meg, ha nem jössz be neki észre fogod venni. http://static4.quoteswave.com/wp-content/uploads/2012/12/If-..

Szerintem inkább azt jelenti hogy tetszel neki csak zavarban van. Ha fiúknak tetszik egy lány akkor nyíltan bámulja, ha egy lánynak tetszik egy fiú inkább titkolja. Azt írtad zárkózottabb típusú gondolom ezért nem kezd el rögtön szemezni Veled. Beszélgess vele és nevettesd meg, ha nem jössz be neki észre fogod venni. http://static4.quoteswave.com/wp-content/uploads/2012/12/If-..
Azt jelenti lenéz téged.
A kérdező hozzászólása: Sajnos félre szoktam érteni a dolgokat, abszolút nem szoktam normálisan észlelni a valóságot, nem tudom értelmezni a "jeleket". Így már többször is belefutottam olyan pofonba, amikor úgy gondoltam, hogy na, biztosan bejövök az illetõnek, aztán mégse. Ezért is félek már a legtöbbször komolyabban kezdeményezni, sokat görcsölök, bár tudom, hogy ez hülyeség. Csak már egyszerûen képtelen vagyok egyértelmû támpontokat találni, hogy mi alapján lehet leszûrni az érdeklõdést.
Ha ilyen vagy akkor fogadd el ne akarj megvaltozni, meg fogod talalni azt aki szeret annyira amennyire szukseged van ra. Ha felenk es zarkozott a lany valoszinu ezert "keruli" a tekinteted. De ennek meg sok mas oka lehet, ne egy pillantasbol/mozdulatbol probald kideriteni hogy tetszel-e neki. A lanyok bonyolultak es kiismerhetetlenek, ha a kozelebe kerusz, beszelgetsz vele eszreveszed majd rajta hogy mi is van.Majd!:) #4
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy sok hátránnyal jár a dolog, de nem tudok megváltozni, és szeretnék már valakit, aki tudna szeretni. :( Próbálok óvatos lenni, de aztán mindig beleélem magam, talán azért, mert szeretném elhinni, hogy igen, tetszem az illetõnek, és hogy végre nekem is van esélyem. Ezek szerint akkor a "félénkebb" lányok pont azokkal nem tudják tartani a szemkontaktust, aki bejön nekik (már ha õ ilyen típus)?
Rengeteg hozzád hasonló ember van aki gyorsan lesz szerelmes (vagy csak gyorsan kedvel meg valakit). Ennek ez a hátránya hogy sok a csalódás. Hát így látatlanban nem tudom megmondani, amúgy sem vagyok szakértõ de magamból kiindulva ez inkább annak a jele hogy zavarba jön tõled (és ez jót jelent). Amint már mondtam beszélgess vele majd kiderül :) (aztán majd írd le hogy alakult:D) #4
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak csalódások szoktak érni, de azért köszi. Vagy kiderül az illetõrõl, hogy van valakije (neki elvileg nincs), vagy hogy nem olyan, mint amilyennek hittem, vagy félreértettem a "jeleket" stb. Az a gond, hogy túl hamar jönnek az érzelmek. :( Szóval szerinted van esély arra, hogy azért csinált így, mert bejövök neki?
Ahogy mondod, nem fog egybõl a karodba ugrani és nem fogja egybõl kimutatni hogy mit érez irántad vagy hogy tetszel-e neki. Elõször azt érd el hogy barátok legyetek. Az nem gond hogy tapasztalatlan vagy majd kialakul, de ne éld bele magad semmibe nehogy csalódás legyen a vége (remélem nem így lesz:) #4
A kérdező hozzászólása: #4: Csak gondolom, hogy zárkózottabb típus lehet, nem tudom biztosra, vagy talán csak velünk ilyen, most kezdtük az évet, szóval nyilván nem fog senkinek sem a karjába ugrani. Valamennyit már beszélgettünk, mosolyogni is szokott a poénjaimon, de sajnos tapasztalatlan vagyok, és nem tudom eldönteni, tetszem-e neki. :(
A kérdező hozzászólása: Szerinted az, hogy valaki lesüti a szemét, az azt jelenti, hogy becsukja? Szerintem azt, hogy lefelé néz.
"lesütötte a szemét, és úgy mosolygott az egészen."= csukott szemmel mosolyog az egészen
A kérdező hozzászólása: Ki mondta, hogy csukva van?
ha végig csukva van a szeme amíg beszélsz, akkor nyilván idegesíted a dumáddal...
Szia. 1 hónap múlva válaszolok, remélem nem baj xDD :D szerintem tetszel neki. én is zárkózottabb lány vagyok/voltam, és amikor a nekem tetszõ fiú felém nézett, pont amikor õt néztem rögtön nem néztem rá, nehogy azt higgye, szûrje le, hogy tetszik nekem, és kinevessen. Nem tudom hogy Te hogyan gondolod, de a félénkség oka lehet ez is, hogy fél hogy elutasítod. :) Mivel veled beszél a legtöbbet, veled szimpatizál, lehet azaz oka, hogy tetszel neki. Beszélgess vele, barátkozzatok, aztán majd kibújik a szög a zsákból. Minden félénk lánnyal elõször barátkozni kell, finomnak lenni vele, érdeklõdni, és majd megnyílik Neked. :)

AZ jelenthet valamit ha pl. : buszon ránéztem egy lányra és ő is vissza, és ez ismétlődik, tehát többször néztünk egymásra?

Legjobb válasz: Tetszel neki!:) én lány vagyok és ugyanez a helyzet a buszról egy sráccal. ha nem tetszenél neki, akkor hidd el inkább elfordulna, hogy kifejezze, hogy nem jössz be neki. köszönj rá ha látod és nézd meg hogyan reagál:)

Tetszel neki!:) én lány vagyok és ugyanez a helyzet a buszról egy sráccal. ha nem tetszenél neki, akkor hidd el inkább elfordulna, hogy kifejezze, hogy nem jössz be neki. köszönj rá ha látod és nézd meg hogyan reagál:)
Gyanús neki, hogy ellenõr vagy.
*menj
nem lehet tudni basszus menny oda hozzá
Nem jelent semmit. Sokszor van nálam hogy akaratlanul is összeakad a tekintetem emberekkel.
A kérdező hozzászólása: És amikkor egybõl másfelé pillant, tehát nem hagyja rajtam a szemét az az, hogy bejövök neki vagy az, hogy nem
A kérdező hozzászólása: És pl.: neki is tetszem, vagy megnézi ki az aki figyeli és õ is odanéz, hogy mikor pillantok rá?
2 eset lehet: arra gondol hogy: ez meg a mi a fszt néz? (nem jössz be neki) vagy: de beleharapnék a lõcsébe(bejössz neki)
sosem lehetsz biztos ezeknél a mai lányoknál lehet ronda vagy, de leeht azért néz, mert bejössz neki, de inkább csak bambul engem is néztek, mégsem lett sosem még barátnõm
valamit jelenthet


Az jelenthet valamit, ha egy lány szinte "azonnal" válaszol a leveleimre?

Régebben sokat beszélgettünk, egyszer találkoztunk is (de nem randi volt, beszélgettünk, meg ilyenek, bár tetszett a lány, de nem mondtam el neki), aztán mivel mindketten félénkebbek és gátlásosabbak voltunk, egyikünk se mert lépni semmit, én nem tudtam, hogy bejövök-e neki. Kicsit eltávolodtunk egymástól, most újból elkezdtünk levelezgetni, de nem tudom, mi lesz. Ha írok neki, akkor meglehetõsen hamar ír, szóval nem napok múlva, pedig valószínûleg van dolga, hiszen most lesz majd diplomája, bár fene tudja, lehet, hogy attól még unatkozik. Tudom, hogy ez így egy kicsit hülye kérdés, meg nem ebbõl kell kiindulni, de azért mocorog bennem a dolog: ilyen esetben lehet-e valami a háttérben? Ilyenkor fontos-e a másik ember, esetleg pont azért írnak a lányok, mert semleges számukra a másik, és nem érdekli õket igazán? Szerintetek örülhetett a lány, hogy felvettem vele a kapcsolatot? Bennem az van, hogy ha abszolút rossz lenne neki, akkor nem leveleznénk, szóval ez egy kicsit élteti bennem a reményt, mert azóta sem tudtam õt elfelejteni, csak beégni sem akarok.

Legjobb válasz: Igen jelent. Fontos vagy számára.

Igen jelent. Fontos vagy számára.
én is úgy gondolom h fontos vagy a számára :) 18L
Igen, hogy állandóan a neten lóg.
ja
A kérdező hozzászólása: 1-2: Köszönöm. Hát akkoriban is volt egy olyan érzésem, hogy talán bejövök neki, csak nem tudtam mit kezdeni a zárkózottságával, megijeszteni/megbántani sem akartam. Utána meg furcsán viselkedett, és arra gondoltam, hogy biztosan csalódott bennem, de mi van, ha õ is úgy hiszi, hogy õ nem volt elég jó nekem, és hogy tennem kellene valamit, csak szégyelltem magam, és nem tudtam, hogy hogyan is kezdjek neki.
A kérdező hozzászólása: #3: Szerintem nincs állandóan a neten, mert mondjuk fél nap múlva ír, meg én is rendszerint esténként tudok fent lenni, és mikor írok, akkor nincs fent, pedig nem két mondatot szoktam neki írni, szóval az eltart egy ideig.
Kérdezõ, sokszor az õszinteség a leggyorsabb és legcélravezetõbb a te helyzetedben:) kérdezz rá nála.
A kérdező hozzászólása: Finoman pedzettem már neki többször is, hogy értékesnek, értelmesnek találtam, hogy jó volt vele lenni, hogy szerencsésnek tartom magam, hogy ismerhetem õt stb., de ezekre nem reagált, nyilván nem nagyon jutott még el eddig a fiúkkal. Még levelezünk, szóval ebbõl azt gyanítom, hogy nem lehetett olyan nagyon taszító, amit írtam neki, gondolom, azért csak lelépett volna, ha kellemetlenül érzi magát, bár ki tudja.

Az jelenthet valamit, ha egy lány egy találkozón a fiút mindenhová elkíséri?

Lényegében véve baráti találkozó volt egy lánnyal, mindketten szerettük volna már megismerni egymást a levelezés után. Beültünk kávézni, beszélgetni, de mondtam neki, hogy még lenne dolgom, de ha van kedve, akkor elkísérhet. Beleegyezett, eljött velem a város másik végébe, nem is tartott sokáig, és addig megvárt. Aztán indulnom kellett haza, és kérdeztem, hogy kikísér-e a vonathoz. Mondta, hogy igen, és megint végigutazta velem a várost. A levelezés során is említette egyszer, hogy többek között ő is örülne egy hozzám hasonló fiúnak, és a találkozón azt mondta, hogy akkor érezte először nőnek magát. (Tényleg csak zárójelben: engedte az öleléseket, a háta simogatását, a kezét is megfoghattam, szóval talán nem csak barátot látott bennem, és gondolom, ezért is jött el velem mindenhová.) Lányok, ti mennyire szoktatok ilyen találkozókon a fiúk ügyintézésében részt venni, mennyire követitek őket? Velük tartotok, vagy inkább mindenki megy a maga útjára?

Legjobb válasz: Essen már le hogy bejössz a csajnak... :D

Essen már le hogy bejössz a csajnak... :D
A kérdező hozzászólása: Én elmondtam neki, hogy másba vagyok szerelmes (talán reménytelenül, de ez más kérdés), õ elmondta, hogy senkivel se akar távkapcsolatot (ha összejönnék vele, a miénk az lenne), illetve, hogy vele egykorú srácot szeretne maga mellé (én meg pár évvel idõsebb vagyok nála).
De ha nálad nem jöhet szóba, akkor miért érdekel?
A kérdező hozzászólása: Bonyolult... Maradjunk annyiban, hogy szexuálisan vonz, de többet nem érzek iránta.

Az jelenthet valamit, ha a volt barátnőmtől akkor kaptam az sms-t, mikor összejöttünk?

Napra, órára, percre pontosan? Már egy jó ideje nem vagyunk együtt, és nem is beszélünk egymással.

Legjobb válasz: jelen esetben évforduló(k)ra gondolok.

A kérdező hozzászólása: jelen esetben évforduló(k)ra gondolok.
A kérdező hozzászólása: jah és szülinapi sms-t, azt em irtam oda.
Szülinapodra írt sms-t?Hát szerintem semmit nem jelent, csak udvariasságból írt.Visszaírtál neki?
ha órára percre pontosan, és nem a születésed órapercében jöttetek össze, akkor igen, jelent valamit.
A kérdező hozzászólása: Második, köszönöm!

Az jelenthet valamit, ha valaki azt mondja, hol így érez irántam, hol úgy?

Exemnek elmondtam, hogy még mindig szeretem, rákérdeztem ? mit érez irántam. Azt mondta hol így, hol úgy. Visszakérdeztem, hogy akkor ez azt jelenti, hogy néha szeret, néha meg ki nem állhat. Erre írta, hogy eltaláltam a választ, hol csak úgy van, hol pedig egész jól el van velem. És hogy ? maga se tudja mi lesz.

Legjobb válasz: Ja, az kimaradt, hogy komolyat csalódott bennem, de elmondása szerint látja hogy törekszem, és bízhat bennem, de nem tud, de ez változhat még pozitív irányba.

A kérdező hozzászólása: Ja, az kimaradt, hogy komolyat csalódott bennem, de elmondása szerint látja hogy törekszem, és bízhat bennem, de nem tud, de ez változhat még pozitív irányba.
Csak a káposzta jó felmelegítve.
Én a borsófõzeléket is szeretem♥
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem még vmit: ÉRTELMES emberek válaszát várom! Köszi.
20:14 Cuki vagy ♥ Kérdezõ: Nem tudom, mi okod arra, hogy kiakadj az én válaszomon. Ha nem hallottad még a kifejezést, akkor meg kell hogy ismertesselek vele, arra próbáltam utalni, hogy egy szakítás után már nem szabad újrakezdeni, effektíve "felmelegíteni" (értsd: fellobbantani a szenvedély tüzét), mert sosem lesz az, ami régen volt. De ha ez neked nem esett le, akkor tapsviharral köszöntöm a hatalmas ÉRTELMEDET.
A kérdező hozzászólása: Értettem én, ám a kérdésem nem erre vonatkozott, nem az érdekelt, hogy érdemes-e újrakezdeni, hanem arra, hogy ha így gondolkodik róla, akkor lehet-e még esélyem nála. Nem azért szakítottunk, mert kihûlt a szerelem, hanem mert messze voltunk, és a bizalom kicsit tönkrement.

Az jelenthet valamit ha egy ismeretlen lány felköszönt szülinapon?

Vagyis lehet hogy kezdeményezni akar? Mert teljesen ismeretlen és ne tom miért köszöntött meg

Legjobb válasz: Igen lehet, hogy kezdeményezni akar és a születésnapod erre jó indok volt:) Vedd fel Vele a kapcsolatot, hogy ne legyen ismeretlen.

Igen lehet, hogy kezdeményezni akar és a születésnapod erre jó indok volt:) Vedd fel Vele a kapcsolatot, hogy ne legyen ismeretlen.
nemá, ha ismeretlen honnan tudja a szülinapodat!?
Ez jelenthet akármit is. Lehet udvariasság, lehet, hogy tetszel neki, de az is lehet, hogy csak szórakozik.
A kérdező hozzászólása: hát valahonnan kilehet deriteni :) pl társalgóoldalak myvip nem? :)
milyen korosztály vagytok? ha tini, akkor lehet, hogy csak szórakozik. van barátnõd? errõl tudhat az ismeretlen? nem bekavarni akar?
Nem vagyok biztos benne, én is fel szoktam köszönteni szinte vadidegeneket, ha tudom, hogy szülinapjuk van, puszta udvariasságból.
Ööö pont ez volt nõvéremmel, így akart jelezni annak a srácnak aki bejön neki, h héé itt vagyok! A pasi vette a lapot és összejöttek. Szóval sztem igen, lehet h akar tõled vmit.
Én nem hagynám ki! :D

Ha egy lány el akar jönni hozzánk, az jelenthet valamit (részletek lent)?

Nagyon jóban vagyunk, szerintem nem vagyunk közömbösek egymás iránt, legalábbis ő tényleg jól reagál a közeledésemre. Hülyéskedve mondogattam neki, hogy egy hivatalos papírt majd hozzon el nekem személyesen, mire megkérdezte, hogy "Na és máskülönben nem is mehetek hozzátok?", mosolygott, és olyan furcsán nézett rám. (Egyébként falubeli, tehát ez elég könnyen megoldható.) Abban egyeztünk meg, hogy talán holnap délután eljön, de mondtam neki, hogy előtte csörgessen meg, itthon vagyok-e. Szóval szerintetek utalhat valamire az, amit mondott/csinált, lehet, hogy ez "felhívás keringőre", mondjuk kettesben akar velem lenni (nem feltétlenül szex, csak úgy)? És nagyon nagy pofátlanság lenne, ha megpróbálnám megcsókolni, mikor itt van? Volt már pár közös programunk, és jól éreztük magunkat, úgyhogy szerintetek a fentiek alapján benne lenne egy kajálásban/mozizásban? Köszönöm a válaszokat, nincs nagy tapasztalatom az ilyesmiben, szóval örülnék a hasznos tanácsoknak.

Legjobb válasz: Valamit biztos jelent. Bár a lány jellemét te ismered, hogy mit jelenthet ez. Bevállalós (felhívás egy menetre), vagy inkább romantikus (kaja, mozi), de az is, hogy szimplán flörtölgetõs, barátkozni akar csak. Ha megpróbálod megcsókolni, minden ott dõl el. Ha nem tetszik neki, valószínûleg képes lesz értelmesen visszautasítani. Ha meg tetszik neki, hát akkor mit nyerhetsz... :)

Valamit biztos jelent. Bár a lány jellemét te ismered, hogy mit jelenthet ez. Bevállalós (felhívás egy menetre), vagy inkább romantikus (kaja, mozi), de az is, hogy szimplán flörtölgetõs, barátkozni akar csak. Ha megpróbálod megcsókolni, minden ott dõl el. Ha nem tetszik neki, valószínûleg képes lesz értelmesen visszautasítani. Ha meg tetszik neki, hát akkor mit nyerhetsz... :)
Szerintem simán bejössz neki! Cuppantsd képen aztán meg úgyis kiderül. :)
szimpi vagy neki, benne lenne egy kajálásban/mozizásban stb. a csókot meg neked kell érezni, hogy megfelelõ-e az alkalom, szitu, de szerintem igen
mire vársz még?
A kérdező hozzászólása: #1: Nem ismertem meg bevállalósnak, és nekem sem csak egy numerára kellene. A barátkozás nekem is eszembe jutott, de ha nem baráti közeledésnek vesszük azt, hogy az érintéseket is jól tûri, eljött velem párszor fagyizni, mindig mosolyog rám, ha meglát, és társaságban sem húzódik el tõlem, akkor is engedi az érintéseket, ha mások látják, az szerintem nem feltétlenül csak barátkozásra enged utalni. Ha õ is közeledésnek veszi a közeledésemet, akkor lehet, hogy többet akar?
A kérdező hozzászólása: Bob, sajnos nem vagyok tapasztalt, úgyhogy az ilyeneket nem szoktam érezni. :) Meg egyébként is nehéz elhinni, hogy bejöhetek valakinek. És szerinted ezt csak poénból mondhatta, vagy gyakorlatilag meg akarta hívatni magát?
A kérdező hozzászólása: #4: Akkor szerinted megcsókoljam? Vagy elõtte azért hívjam el valahová, és majd csak ott?
Akar valamit, egyértelmû :)

Ha egy nálam jó 7 évvel idősebb srác egyszer csak megcsókol az jelenthet valamit?

Eltöltöttünk egy nagyon kellemes délutánt együtt, majd késésben voltam már, és amikor indultam, akkor lekapott.

Legjobb válasz: "egyszer csak megcsókol az jelenthet valamit?"[email protected] meg nõi logika.

"egyszer csak megcsókol az jelenthet valamit?"[email protected] meg nõi logika.
azt hogy pedofil... nem hinném hogy nagyon több vagy 14-nél :D
Mindenképp jelent valamit, kortól függetlenül is. :)
Érdeklõdik, hogy a lenti szoba kiadó-e.
Meg akar dugni ...
Ez így elég kevés információ. Mondhatnál többet rólatok. Kor, mennyire tartjátok a kapcsolatot, mióta ismeritek egymást stb..
Legközelebb azt kérdezed, hogy az jelenthet valamit ha a farkát ledugta a torkomon?
A kérdező hozzászólása: Jéézusom. Lehet hogy tényleg én fogalmaztam érdekesen, vagy Ti nem vagytok normálisak. Kb fél éve ismerem, mindig tetszett, csak külsõ tényezõk miatt nem foglalkoztam vele. A srác inkább az a fajta, aki kb minden nõt megkaphat, mert van egy fajta megnyerõ stilusa, természete. Nem 14 éves vagyok, 20. Persze, tudom hogy mit jelent azt ha valaki megcsókol, tehát nem pont az lett volna alényeg, hanem hogy szerintetek ennek lehet-e folytatása is?
nyilván lehet, de ha az a típus aki minden nõt megkaphat, mert megnyerõ a stílusa... az nyilván nem fogja beérni csak veled.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!