Találatok a következő kifejezésre: Jelenthet valami ha a (71 db)

Az jelenthet valamit, ha a volt barátnőmtől akkor kaptam az sms-t, mikor összejöttünk?

Napra, órára, percre pontosan? Már egy jó ideje nem vagyunk együtt, és nem is beszélünk egymással.

Legjobb válasz: jelen esetben évforduló(k)ra gondolok.

A kérdező hozzászólása: jelen esetben évforduló(k)ra gondolok.
A kérdező hozzászólása: jah és szülinapi sms-t, azt em irtam oda.
Szülinapodra írt sms-t?Hát szerintem semmit nem jelent, csak udvariasságból írt.Visszaírtál neki?
ha órára percre pontosan, és nem a születésed órapercében jöttetek össze, akkor igen, jelent valamit.
A kérdező hozzászólása: Második, köszönöm!

Nemvárt elött 1-2 nappal 37-es hő jelenthet valamit? Ha a reggeli 36, 5 körüli?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést! Mi az,hogy ha ha reggeli 36,5? Akkor mikori a 37? Napközben felesleges mérni? Tudni kellene az alaphõd, de nekem kicsit alacsony a 36,5! Meg ilyenkor még nem jelent semmit.

Nem értem a kérdést! Mi az, hogy ha ha reggeli 36, 5? Akkor mikori a 37? Napközben felesleges mérni? Tudni kellene az alaphõd, de nekem kicsit alacsony a 36, 5! Meg ilyenkor még nem jelent semmit.
vanakinek csak a nem várt napján esik le a hõje! aznap mikor meg is jön!
A kérdező hozzászólása: a reggeli hõm 36, 5 szokott lenni(csak ebben a hónapban mértem)és ma reggel már 37 volt!
becsatolod a görbéd, úgy jobban látnánk
mi lett veled?
A kérdező hozzászólása: negatívat teszteltem ma délben:(

Jelenthet valamit, ha a babám sokkal erőteljesebben rugdos, mozog, mint a korábbi terhességekben? 31 km

Legjobb válasz: Tapasztalatot nem tudok írni, de biztosan erõs baba és ezért. Ha bármi gond lenne tuti látnák a dokik.

Tapasztalatot nem tudok írni, de biztosan erõs baba és ezért. Ha bármi gond lenne tuti látnák a dokik.
A fiúk szoktak erõteljesebben rugdosni:)
A kérdező hozzászólása: Mind fiú ugyanúgy.
elsõ babám kevesebbet mozgott, nem is lett mozgékony típus, inkább a feladatos dolgok érdeklik...a második bébim sokat mozgott és egy percet sem pihen...szeret majd mozogni de ez csak jó... sok boldogságot ..


Jelenthet valamit, ha a macskám néha elkezd pl. a szekrényemnél vagy a saroknak nyávogni?

A macskám nem szokott éhes lenni-vagy legalábbis nincs rá oka-,és nem n?stény szal még nem is az hogy keresi a helyét...

Legjobb válasz: Úristen, beszélget a szellemekkel! Úristeeeeeen! Te jó éééééég!

Úristen, beszélget a szellemekkel! Úristeeeeeen! Te jó éééééég!
Basszus, 100%-ra tudtam, hogy az az 1 válasz ami érkezett az a szellemes verziót fogja taglalni. Lottóznom kéne.
:D:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: naa de most komolyan:) )
Szerintem ne tulajdoníts neki túl sokat. Biztos hall valamit onnan.

Jelenthet valamit, ha a barátomat izgatják olyan jelenetek ahol épp csalják a párjukat más nővel a ffiak?

látom ahogy majdnem kéjes mosollyal nézi az ilyen jeleneteteket, filmekben szabályosan látni rajta, hogy tetszik neki hogy a férfi elcsábul/félrelép. amikor kérdeztem ?t err?l, azzal érvelt, hogy dehát ez csak film és a más a valóság (amivel nem értek egyet, de mind1) szóval szerintetek simán félrelépne a barátom, ha lehetne? vagy csak tetszik neki a dolog? mindenesetre olyan elszomorító. várom férfiak tanácsait is.

Legjobb válasz: "amikor kérdeztem õt errõl, azzal érvelt, hogy dehát ez csak film és a más a valóság (amivel nem értek egyet, de mind1)" te jó istenxD a valóság tényleg más, mint amit a filmekben látnixD a véleményem meg az hogy rohadtul túl dramatizálod a dolgot... hülyeség ilyeneken rágódni stb.

"amikor kérdeztem õt errõl, azzal érvelt, hogy dehát ez csak film és a más a valóság (amivel nem értek egyet, de mind1)" te jó istenxD a valóság tényleg más, mint amit a filmekben látnixD a véleményem meg az hogy rohadtul túl dramatizálod a dolgot... hülyeség ilyeneken rágódni stb.
Ha hirtelen meglátok valamit akkor is csak akkor mosolygok, ha tetszik. Nem így van az embereknél? Hogy képes lenne meg is tenni azt õ tudja, de érdekli és vonzónak tartja. Vonzónak tarthatok sok csajt az utcán, de nem futok egy után se és nem csalnák meg senkit se azért. Vonzódik a dologhoz, de hogy megcsalna-e téged azt már nem tudom.
A kérdező hozzászólása: csak maga a megcsalás mint szitu az általában izgató hatású tehát olyankor senki nem a párjára gondol, meg a lelkiismeretére sajnos.
de amúgy meg ilyen jelenetekkor nekem ugyanez a reakcióm, de mégis a legnagyobb patkánynak érezném magamat, ha megcsalnám a barátnõmet(ami egyelõre még nincs), vagy ha velem csalná meg valaki a párját
A kérdező hozzászólása: amúgy a film az hirtelen jön (nem készülünk rá, ami megy épp vmelyik csatornán) és amelyik ilyen jeleneteket tartalmaz, nem egy van. tehát nem maga a film érdekli - hanem az ilyen jelenetekre ilyen a reakciója - engem félelemmel tölt el.
A kérdező hozzászólása: csak mert a tapasztalatom: ex ugyanígy figyelt egyszer a strandon egy párt, ahogy a srác mászik a csajra, meg csókolóznak ugyanez az arckifejezése volt és az ex megcsalt mellesleg
"de én ilyen jelenetkre gerjedem" Bocs kimaradt a nem. Tehát: én ilyen jelenetekre nem* gerjedem. Nálam is a film az film és nem valóság, de azért nem nézek meg mindent. Amúgy meg amit megnéz az ember az azt jelenti, hogy érdekli! Miért néz meg valaki olyat ami nem is érdekli? Én nem nézek például szappanoperákat, mert nem érdekel. Szóval a barátod érdekli a hûtlenség téma.
A kérdező hozzászólása: nem kimondottan elmosolyodik, hanem valami öröm ül ki az arcára csak nem tudtam hogyan fejezzem ki magam és nem más a valóság simán lehetnének havernõi, vagy beszélgethetne lányokkal simán lennének alkalmak ha akarná
Mondok durvábbat! Már a média által közvetített hírekben sem a valóság megy! Szóval tessék elfogadni és megbízni a barátodban. Kár is magad emészteni.
Õszíntén szólva nem tudom a barátod és nem is akarom, de én ilyen jelenetkre gerjedem. Ha látok nem mosolyodom el rajta.
A kérdező hozzászólása: akkor felmerül a kérdés, hogy férfiak részérõl ilyen dolgokhoz vonzódni vajon általános, vagy a többségre jellemzõ, vagy a "kisebbségre" - értsd jó értelmében

Az jelenthet valamit, ha egy lány szinte "azonnal" válaszol a leveleimre?

Régebben sokat beszélgettünk, egyszer találkoztunk is (de nem randi volt, beszélgettünk, meg ilyenek, bár tetszett a lány, de nem mondtam el neki), aztán mivel mindketten félénkebbek és gátlásosabbak voltunk, egyikünk se mert lépni semmit, én nem tudtam, hogy bejövök-e neki. Kicsit eltávolodtunk egymástól, most újból elkezdtünk levelezgetni, de nem tudom, mi lesz. Ha írok neki, akkor meglehetõsen hamar ír, szóval nem napok múlva, pedig valószínûleg van dolga, hiszen most lesz majd diplomája, bár fene tudja, lehet, hogy attól még unatkozik. Tudom, hogy ez így egy kicsit hülye kérdés, meg nem ebbõl kell kiindulni, de azért mocorog bennem a dolog: ilyen esetben lehet-e valami a háttérben? Ilyenkor fontos-e a másik ember, esetleg pont azért írnak a lányok, mert semleges számukra a másik, és nem érdekli õket igazán? Szerintetek örülhetett a lány, hogy felvettem vele a kapcsolatot? Bennem az van, hogy ha abszolút rossz lenne neki, akkor nem leveleznénk, szóval ez egy kicsit élteti bennem a reményt, mert azóta sem tudtam õt elfelejteni, csak beégni sem akarok.

Legjobb válasz: Igen jelent. Fontos vagy számára.

Igen jelent. Fontos vagy számára.
én is úgy gondolom h fontos vagy a számára :) 18L
Igen, hogy állandóan a neten lóg.
ja
A kérdező hozzászólása: 1-2: Köszönöm. Hát akkoriban is volt egy olyan érzésem, hogy talán bejövök neki, csak nem tudtam mit kezdeni a zárkózottságával, megijeszteni/megbántani sem akartam. Utána meg furcsán viselkedett, és arra gondoltam, hogy biztosan csalódott bennem, de mi van, ha õ is úgy hiszi, hogy õ nem volt elég jó nekem, és hogy tennem kellene valamit, csak szégyelltem magam, és nem tudtam, hogy hogyan is kezdjek neki.
A kérdező hozzászólása: #3: Szerintem nincs állandóan a neten, mert mondjuk fél nap múlva ír, meg én is rendszerint esténként tudok fent lenni, és mikor írok, akkor nincs fent, pedig nem két mondatot szoktam neki írni, szóval az eltart egy ideig.
Kérdezõ, sokszor az õszinteség a leggyorsabb és legcélravezetõbb a te helyzetedben:) kérdezz rá nála.
A kérdező hozzászólása: Finoman pedzettem már neki többször is, hogy értékesnek, értelmesnek találtam, hogy jó volt vele lenni, hogy szerencsésnek tartom magam, hogy ismerhetem õt stb., de ezekre nem reagált, nyilván nem nagyon jutott még el eddig a fiúkkal. Még levelezünk, szóval ebbõl azt gyanítom, hogy nem lehetett olyan nagyon taszító, amit írtam neki, gondolom, azért csak lelépett volna, ha kellemetlenül érzi magát, bár ki tudja.

Ha egy lány lesüti a szemét, és úgy mosolyog egy-egy poénon, az jelenthet valamit? Ha engem rövidebb ideig néz, mint mást (részletek lent)?

Csoporttársak vagyunk, és elkezdtem mesélni egy sztorit, a nekem tetszõ lány felé néztem, õ szinte rögtön elkapta a tekintetét, lesütötte a szemét, és úgy mosolygott az egészen. Nemsokára egy másik csoporttársunk (srác) is szólt valami poénosat, õt tovább nézte, és úgy mosolygott. Ennek van valami jelentõsége? A lány egyébként kicsit zárkózottabb típusnak tûnik, túl sokat nem beszéltünk, bár szerintem többet beszélt velem eddig, mint az összes többi fiú csoporttársammal együttvéve. Jelentheti ez a testbeszéd azt, hogy esetleg tetszem neki, és azért nem állja a szemkontaktust? Vagy pont azért nézte a másik srácot tovább, mert õ jön be neki? Örülnék, ha normális, hasznos válaszok jönnének, elõre is köszönöm.

Legjobb válasz: Szerintem inkább azt jelenti hogy tetszel neki csak zavarban van. Ha fiúknak tetszik egy lány akkor nyíltan bámulja, ha egy lánynak tetszik egy fiú inkább titkolja. Azt írtad zárkózottabb típusú gondolom ezért nem kezd el rögtön szemezni Veled. Beszélgess vele és nevettesd meg, ha nem jössz be neki észre fogod venni. http://static4.quoteswave.com/wp-content/uploads/2012/12/If-..

Szerintem inkább azt jelenti hogy tetszel neki csak zavarban van. Ha fiúknak tetszik egy lány akkor nyíltan bámulja, ha egy lánynak tetszik egy fiú inkább titkolja. Azt írtad zárkózottabb típusú gondolom ezért nem kezd el rögtön szemezni Veled. Beszélgess vele és nevettesd meg, ha nem jössz be neki észre fogod venni. http://static4.quoteswave.com/wp-content/uploads/2012/12/If-..
Azt jelenti lenéz téged.
A kérdező hozzászólása: Sajnos félre szoktam érteni a dolgokat, abszolút nem szoktam normálisan észlelni a valóságot, nem tudom értelmezni a "jeleket". Így már többször is belefutottam olyan pofonba, amikor úgy gondoltam, hogy na, biztosan bejövök az illetõnek, aztán mégse. Ezért is félek már a legtöbbször komolyabban kezdeményezni, sokat görcsölök, bár tudom, hogy ez hülyeség. Csak már egyszerûen képtelen vagyok egyértelmû támpontokat találni, hogy mi alapján lehet leszûrni az érdeklõdést.
Ha ilyen vagy akkor fogadd el ne akarj megvaltozni, meg fogod talalni azt aki szeret annyira amennyire szukseged van ra. Ha felenk es zarkozott a lany valoszinu ezert "keruli" a tekinteted. De ennek meg sok mas oka lehet, ne egy pillantasbol/mozdulatbol probald kideriteni hogy tetszel-e neki. A lanyok bonyolultak es kiismerhetetlenek, ha a kozelebe kerusz, beszelgetsz vele eszreveszed majd rajta hogy mi is van.Majd!:) #4
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy sok hátránnyal jár a dolog, de nem tudok megváltozni, és szeretnék már valakit, aki tudna szeretni. :( Próbálok óvatos lenni, de aztán mindig beleélem magam, talán azért, mert szeretném elhinni, hogy igen, tetszem az illetõnek, és hogy végre nekem is van esélyem. Ezek szerint akkor a "félénkebb" lányok pont azokkal nem tudják tartani a szemkontaktust, aki bejön nekik (már ha õ ilyen típus)?
Rengeteg hozzád hasonló ember van aki gyorsan lesz szerelmes (vagy csak gyorsan kedvel meg valakit). Ennek ez a hátránya hogy sok a csalódás. Hát így látatlanban nem tudom megmondani, amúgy sem vagyok szakértõ de magamból kiindulva ez inkább annak a jele hogy zavarba jön tõled (és ez jót jelent). Amint már mondtam beszélgess vele majd kiderül :) (aztán majd írd le hogy alakult:D) #4
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak csalódások szoktak érni, de azért köszi. Vagy kiderül az illetõrõl, hogy van valakije (neki elvileg nincs), vagy hogy nem olyan, mint amilyennek hittem, vagy félreértettem a "jeleket" stb. Az a gond, hogy túl hamar jönnek az érzelmek. :( Szóval szerinted van esély arra, hogy azért csinált így, mert bejövök neki?
Ahogy mondod, nem fog egybõl a karodba ugrani és nem fogja egybõl kimutatni hogy mit érez irántad vagy hogy tetszel-e neki. Elõször azt érd el hogy barátok legyetek. Az nem gond hogy tapasztalatlan vagy majd kialakul, de ne éld bele magad semmibe nehogy csalódás legyen a vége (remélem nem így lesz:) #4
A kérdező hozzászólása: #4: Csak gondolom, hogy zárkózottabb típus lehet, nem tudom biztosra, vagy talán csak velünk ilyen, most kezdtük az évet, szóval nyilván nem fog senkinek sem a karjába ugrani. Valamennyit már beszélgettünk, mosolyogni is szokott a poénjaimon, de sajnos tapasztalatlan vagyok, és nem tudom eldönteni, tetszem-e neki. :(
A kérdező hozzászólása: Szerinted az, hogy valaki lesüti a szemét, az azt jelenti, hogy becsukja? Szerintem azt, hogy lefelé néz.
"lesütötte a szemét, és úgy mosolygott az egészen."= csukott szemmel mosolyog az egészen
A kérdező hozzászólása: Ki mondta, hogy csukva van?
ha végig csukva van a szeme amíg beszélsz, akkor nyilván idegesíted a dumáddal...
Szia. 1 hónap múlva válaszolok, remélem nem baj xDD :D szerintem tetszel neki. én is zárkózottabb lány vagyok/voltam, és amikor a nekem tetszõ fiú felém nézett, pont amikor õt néztem rögtön nem néztem rá, nehogy azt higgye, szûrje le, hogy tetszik nekem, és kinevessen. Nem tudom hogy Te hogyan gondolod, de a félénkség oka lehet ez is, hogy fél hogy elutasítod. :) Mivel veled beszél a legtöbbet, veled szimpatizál, lehet azaz oka, hogy tetszel neki. Beszélgess vele, barátkozzatok, aztán majd kibújik a szög a zsákból. Minden félénk lánnyal elõször barátkozni kell, finomnak lenni vele, érdeklõdni, és majd megnyílik Neked. :)

Jelenthet valamit, ha gyakran kimondja a nevem?

A fiú akit kinéztem magamnak, állandóan ezt csinálja. Mindig kimondja a nevem. Sokszor. Akárhányszor meglát egy nap. köszön mindig és hozzáteszi a nevem. Ez tudom, hogy önmagában nem jelent semmit, de ahogy mondja, és ahogy néz az alapján, úgy érezem, hogy talán én is tetszem neki vagy legalább kedvel. Én magamból indulok ki. Én sosem teszek ilyet, csak ha valakit nagyon kedvelek. Nem tudom másokkal , hogy áll, más lányokkal ha beszél, hogy beszél velük ezért nem tudom, hogy ez a gesztus nekem szól, vagy csak tõle egy megszokott viselkedési forma.

Legjobb válasz: én is mindig kimondom a nevüket azoknak akik tetszenek.

én is mindig kimondom a nevüket azoknak akik tetszenek.
Vannak olyan emberek, akik mindig kimondják annak a nevét, akinek köszönnek. Ez nem feltétlenül jelent semmit, õk ilyenek.
Nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm. Akkor lehet ez bármi.
Nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm. Akkor lehet ez bármi.
vezetéknévvel együtt?
A kérdező hozzászólása: nem .. csak a keresztnévnél tartunk :)
vicces, vagy érdekes esetleg jól hangzó neved van?

Jelenthet valamit, ha valaki nem tud belenézni a másik szemébe?

Legjobb válasz: Hát pl szerelmes belé, és annyira pirul emiatt, hogy fél, hogy már a tekintetével elárulja magát, és ezért inkább rá se néz, csak titokban...

Hát pl szerelmes belé, és annyira pirul emiatt, hogy fél, hogy már a tekintetével elárulja magát, és ezért inkább rá se néz, csak titokban...
Jelent, de több mindent is jelenthet. Például, ahogy írták elõttem, szerelmes és zavarban van. De lehet, hogy nem õszinte, van valami takargatnivalója. A helyzettõl függ és, hogy milyen viszonyban vagy az illetõvel.
Ha csak olyasmire gondolsz, hogy nem tart alapból szemkontaktust beszélgetés közben, az lehet valamilyen - akár nagyon enyhe - autisztikus probléma tünete is. Ilyenkor ez nem jelenti azt, hogy az illetõ nem is figyel rád, nem érdekli, amit mondasz.
Sok mindent. Embertõl és szitutól függ. Ismertem olyan srácot aki soha senki szemébe nem tudott belenézni annyira gátlásos volt. A szélhámosok sem néznek soha a szemedbe, de az õ testbeszédük szerintem teljesen más.
Én se nagyon tudok szemkontaktust tartani. Pedig nem vagyok mindenkibe szerelmes nem is hazudok csaló sem vagyok és nem is azért mert nem érdekel a másik fél. Egyszerûen nem megy. Összekeverem a betûket a szavakban vagy a szavakat a mondatokban hosszabb mondatoknál elfelejtem mit akartam végül mondani. De azért rápillantgatok az emberekre meg igyekszem szóval azt látom, ha pl teljesen hülyének néz közben vagy nem érdekli amit mondok. Ha a másik beszél akkor pl semmi gondom vele

Az jelenthet valamit, ha egy lány egy találkozón a fiút mindenhová elkíséri?

Lényegében véve baráti találkozó volt egy lánnyal, mindketten szerettük volna már megismerni egymást a levelezés után. Beültünk kávézni, beszélgetni, de mondtam neki, hogy még lenne dolgom, de ha van kedve, akkor elkísérhet. Beleegyezett, eljött velem a város másik végébe, nem is tartott sokáig, és addig megvárt. Aztán indulnom kellett haza, és kérdeztem, hogy kikísér-e a vonathoz. Mondta, hogy igen, és megint végigutazta velem a várost. A levelezés során is említette egyszer, hogy többek között ő is örülne egy hozzám hasonló fiúnak, és a találkozón azt mondta, hogy akkor érezte először nőnek magát. (Tényleg csak zárójelben: engedte az öleléseket, a háta simogatását, a kezét is megfoghattam, szóval talán nem csak barátot látott bennem, és gondolom, ezért is jött el velem mindenhová.) Lányok, ti mennyire szoktatok ilyen találkozókon a fiúk ügyintézésében részt venni, mennyire követitek őket? Velük tartotok, vagy inkább mindenki megy a maga útjára?

Legjobb válasz: Essen már le hogy bejössz a csajnak... :D

Essen már le hogy bejössz a csajnak... :D
A kérdező hozzászólása: Én elmondtam neki, hogy másba vagyok szerelmes (talán reménytelenül, de ez más kérdés), õ elmondta, hogy senkivel se akar távkapcsolatot (ha összejönnék vele, a miénk az lenne), illetve, hogy vele egykorú srácot szeretne maga mellé (én meg pár évvel idõsebb vagyok nála).
De ha nálad nem jöhet szóba, akkor miért érdekel?
A kérdező hozzászólása: Bonyolult... Maradjunk annyiban, hogy szexuálisan vonz, de többet nem érzek iránta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!