Találatok a következő kifejezésre: Jelenthet valami ha (105 db)

Ha egy lány lesüti a szemét, és úgy mosolyog egy-egy poénon, az jelenthet valamit? Ha engem rövidebb ideig néz, mint mást (részletek lent)?

Csoporttársak vagyunk, és elkezdtem mesélni egy sztorit, a nekem tetszõ lány felé néztem, õ szinte rögtön elkapta a tekintetét, lesütötte a szemét, és úgy mosolygott az egészen. Nemsokára egy másik csoporttársunk (srác) is szólt valami poénosat, õt tovább nézte, és úgy mosolygott. Ennek van valami jelentõsége? A lány egyébként kicsit zárkózottabb típusnak tûnik, túl sokat nem beszéltünk, bár szerintem többet beszélt velem eddig, mint az összes többi fiú csoporttársammal együttvéve. Jelentheti ez a testbeszéd azt, hogy esetleg tetszem neki, és azért nem állja a szemkontaktust? Vagy pont azért nézte a másik srácot tovább, mert õ jön be neki? Örülnék, ha normális, hasznos válaszok jönnének, elõre is köszönöm.

Legjobb válasz: Szerintem inkább azt jelenti hogy tetszel neki csak zavarban van. Ha fiúknak tetszik egy lány akkor nyíltan bámulja, ha egy lánynak tetszik egy fiú inkább titkolja. Azt írtad zárkózottabb típusú gondolom ezért nem kezd el rögtön szemezni Veled. Beszélgess vele és nevettesd meg, ha nem jössz be neki észre fogod venni. http://static4.quoteswave.com/wp-content/uploads/2012/12/If-..

Szerintem inkább azt jelenti hogy tetszel neki csak zavarban van. Ha fiúknak tetszik egy lány akkor nyíltan bámulja, ha egy lánynak tetszik egy fiú inkább titkolja. Azt írtad zárkózottabb típusú gondolom ezért nem kezd el rögtön szemezni Veled. Beszélgess vele és nevettesd meg, ha nem jössz be neki észre fogod venni. http://static4.quoteswave.com/wp-content/uploads/2012/12/If-..
Azt jelenti lenéz téged.
A kérdező hozzászólása: Sajnos félre szoktam érteni a dolgokat, abszolút nem szoktam normálisan észlelni a valóságot, nem tudom értelmezni a "jeleket". Így már többször is belefutottam olyan pofonba, amikor úgy gondoltam, hogy na, biztosan bejövök az illetõnek, aztán mégse. Ezért is félek már a legtöbbször komolyabban kezdeményezni, sokat görcsölök, bár tudom, hogy ez hülyeség. Csak már egyszerûen képtelen vagyok egyértelmû támpontokat találni, hogy mi alapján lehet leszûrni az érdeklõdést.
Ha ilyen vagy akkor fogadd el ne akarj megvaltozni, meg fogod talalni azt aki szeret annyira amennyire szukseged van ra. Ha felenk es zarkozott a lany valoszinu ezert "keruli" a tekinteted. De ennek meg sok mas oka lehet, ne egy pillantasbol/mozdulatbol probald kideriteni hogy tetszel-e neki. A lanyok bonyolultak es kiismerhetetlenek, ha a kozelebe kerusz, beszelgetsz vele eszreveszed majd rajta hogy mi is van.Majd!:) #4
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy sok hátránnyal jár a dolog, de nem tudok megváltozni, és szeretnék már valakit, aki tudna szeretni. :( Próbálok óvatos lenni, de aztán mindig beleélem magam, talán azért, mert szeretném elhinni, hogy igen, tetszem az illetõnek, és hogy végre nekem is van esélyem. Ezek szerint akkor a "félénkebb" lányok pont azokkal nem tudják tartani a szemkontaktust, aki bejön nekik (már ha õ ilyen típus)?
Rengeteg hozzád hasonló ember van aki gyorsan lesz szerelmes (vagy csak gyorsan kedvel meg valakit). Ennek ez a hátránya hogy sok a csalódás. Hát így látatlanban nem tudom megmondani, amúgy sem vagyok szakértõ de magamból kiindulva ez inkább annak a jele hogy zavarba jön tõled (és ez jót jelent). Amint már mondtam beszélgess vele majd kiderül :) (aztán majd írd le hogy alakult:D) #4
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak csalódások szoktak érni, de azért köszi. Vagy kiderül az illetõrõl, hogy van valakije (neki elvileg nincs), vagy hogy nem olyan, mint amilyennek hittem, vagy félreértettem a "jeleket" stb. Az a gond, hogy túl hamar jönnek az érzelmek. :( Szóval szerinted van esély arra, hogy azért csinált így, mert bejövök neki?
Ahogy mondod, nem fog egybõl a karodba ugrani és nem fogja egybõl kimutatni hogy mit érez irántad vagy hogy tetszel-e neki. Elõször azt érd el hogy barátok legyetek. Az nem gond hogy tapasztalatlan vagy majd kialakul, de ne éld bele magad semmibe nehogy csalódás legyen a vége (remélem nem így lesz:) #4
A kérdező hozzászólása: #4: Csak gondolom, hogy zárkózottabb típus lehet, nem tudom biztosra, vagy talán csak velünk ilyen, most kezdtük az évet, szóval nyilván nem fog senkinek sem a karjába ugrani. Valamennyit már beszélgettünk, mosolyogni is szokott a poénjaimon, de sajnos tapasztalatlan vagyok, és nem tudom eldönteni, tetszem-e neki. :(
A kérdező hozzászólása: Szerinted az, hogy valaki lesüti a szemét, az azt jelenti, hogy becsukja? Szerintem azt, hogy lefelé néz.
"lesütötte a szemét, és úgy mosolygott az egészen."= csukott szemmel mosolyog az egészen
A kérdező hozzászólása: Ki mondta, hogy csukva van?
ha végig csukva van a szeme amíg beszélsz, akkor nyilván idegesíted a dumáddal...
Szia. 1 hónap múlva válaszolok, remélem nem baj xDD :D szerintem tetszel neki. én is zárkózottabb lány vagyok/voltam, és amikor a nekem tetszõ fiú felém nézett, pont amikor õt néztem rögtön nem néztem rá, nehogy azt higgye, szûrje le, hogy tetszik nekem, és kinevessen. Nem tudom hogy Te hogyan gondolod, de a félénkség oka lehet ez is, hogy fél hogy elutasítod. :) Mivel veled beszél a legtöbbet, veled szimpatizál, lehet azaz oka, hogy tetszel neki. Beszélgess vele, barátkozzatok, aztán majd kibújik a szög a zsákból. Minden félénk lánnyal elõször barátkozni kell, finomnak lenni vele, érdeklõdni, és majd megnyílik Neked. :)

Többször álmodtam osztálytársról, jelenthet valamit ha meleg volt benne?

Azt álmodtam, h homo porno képei vannak, meg hogy kiverjük egymásnak. Es a való életben is hallottam róla hogy recskpartyzhatott.. Szerintetek télleg bi vagy homo? Es hogy tudnám beszervezni közös recskára? Bi/F

Legjobb válasz: ezek a te elfojtott vágyaid. egyszerûen megkérdezed, hogy mit szólna a srác-srác hokihoz (mintha téged akarnának beszervezni, csak nem tudod mit mondj rá és kikéred a véleményét). és ha pozitív a visszajelzés, akkor megmondod neki, hogy te is langyi vagy.

ezek a te elfojtott vágyaid. egyszerûen megkérdezed, hogy mit szólna a srác-srác hokihoz (mintha téged akarnának beszervezni, csak nem tudod mit mondj rá és kikéred a véleményét). és ha pozitív a visszajelzés, akkor megmondod neki, hogy te is langyi vagy.
Mondd neki, hogy lepippantanád, de vegyél fel egy szõke parókát, nehogy buzulásnak tûnjön a dolog... :)

AZ jelenthet valamit ha pl. : buszon ránéztem egy lányra és ő is vissza, és ez ismétlődik, tehát többször néztünk egymásra?

Legjobb válasz: Tetszel neki!:) én lány vagyok és ugyanez a helyzet a buszról egy sráccal. ha nem tetszenél neki, akkor hidd el inkább elfordulna, hogy kifejezze, hogy nem jössz be neki. köszönj rá ha látod és nézd meg hogyan reagál:)

Tetszel neki!:) én lány vagyok és ugyanez a helyzet a buszról egy sráccal. ha nem tetszenél neki, akkor hidd el inkább elfordulna, hogy kifejezze, hogy nem jössz be neki. köszönj rá ha látod és nézd meg hogyan reagál:)
Gyanús neki, hogy ellenõr vagy.
*menj
nem lehet tudni basszus menny oda hozzá
Nem jelent semmit. Sokszor van nálam hogy akaratlanul is összeakad a tekintetem emberekkel.
A kérdező hozzászólása: És amikkor egybõl másfelé pillant, tehát nem hagyja rajtam a szemét az az, hogy bejövök neki vagy az, hogy nem
A kérdező hozzászólása: És pl.: neki is tetszem, vagy megnézi ki az aki figyeli és õ is odanéz, hogy mikor pillantok rá?
2 eset lehet: arra gondol hogy: ez meg a mi a fszt néz? (nem jössz be neki) vagy: de beleharapnék a lõcsébe(bejössz neki)
sosem lehetsz biztos ezeknél a mai lányoknál lehet ronda vagy, de leeht azért néz, mert bejössz neki, de inkább csak bambul engem is néztek, mégsem lett sosem még barátnõm
valamit jelenthet

Nemvárt elött 1-2 nappal 37-es hő jelenthet valamit? Ha a reggeli 36, 5 körüli?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést! Mi az,hogy ha ha reggeli 36,5? Akkor mikori a 37? Napközben felesleges mérni? Tudni kellene az alaphõd, de nekem kicsit alacsony a 36,5! Meg ilyenkor még nem jelent semmit.

Nem értem a kérdést! Mi az, hogy ha ha reggeli 36, 5? Akkor mikori a 37? Napközben felesleges mérni? Tudni kellene az alaphõd, de nekem kicsit alacsony a 36, 5! Meg ilyenkor még nem jelent semmit.
vanakinek csak a nem várt napján esik le a hõje! aznap mikor meg is jön!
A kérdező hozzászólása: a reggeli hõm 36, 5 szokott lenni(csak ebben a hónapban mértem)és ma reggel már 37 volt!
becsatolod a görbéd, úgy jobban látnánk
mi lett veled?
A kérdező hozzászólása: negatívat teszteltem ma délben:(

Jelenthet valamit, ha a babám sokkal erőteljesebben rugdos, mozog, mint a korábbi terhességekben? 31 km

Legjobb válasz: Tapasztalatot nem tudok írni, de biztosan erõs baba és ezért. Ha bármi gond lenne tuti látnák a dokik.

Tapasztalatot nem tudok írni, de biztosan erõs baba és ezért. Ha bármi gond lenne tuti látnák a dokik.
A fiúk szoktak erõteljesebben rugdosni:)
A kérdező hozzászólása: Mind fiú ugyanúgy.
elsõ babám kevesebbet mozgott, nem is lett mozgékony típus, inkább a feladatos dolgok érdeklik...a második bébim sokat mozgott és egy percet sem pihen...szeret majd mozogni de ez csak jó... sok boldogságot ..

Jelenthet valamit, ha gyakran kimondja a nevem?

A fiú akit kinéztem magamnak, állandóan ezt csinálja. Mindig kimondja a nevem. Sokszor. Akárhányszor meglát egy nap. köszön mindig és hozzáteszi a nevem. Ez tudom, hogy önmagában nem jelent semmit, de ahogy mondja, és ahogy néz az alapján, úgy érezem, hogy talán én is tetszem neki vagy legalább kedvel. Én magamból indulok ki. Én sosem teszek ilyet, csak ha valakit nagyon kedvelek. Nem tudom másokkal , hogy áll, más lányokkal ha beszél, hogy beszél velük ezért nem tudom, hogy ez a gesztus nekem szól, vagy csak tõle egy megszokott viselkedési forma.

Legjobb válasz: én is mindig kimondom a nevüket azoknak akik tetszenek.

én is mindig kimondom a nevüket azoknak akik tetszenek.
Vannak olyan emberek, akik mindig kimondják annak a nevét, akinek köszönnek. Ez nem feltétlenül jelent semmit, õk ilyenek.
Nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm. Akkor lehet ez bármi.
Nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm. Akkor lehet ez bármi.
vezetéknévvel együtt?
A kérdező hozzászólása: nem .. csak a keresztnévnél tartunk :)
vicces, vagy érdekes esetleg jól hangzó neved van?

Jelenthet valamit, ha valaki nem tud belenézni a másik szemébe?

Legjobb válasz: Hát pl szerelmes belé, és annyira pirul emiatt, hogy fél, hogy már a tekintetével elárulja magát, és ezért inkább rá se néz, csak titokban...

Hát pl szerelmes belé, és annyira pirul emiatt, hogy fél, hogy már a tekintetével elárulja magát, és ezért inkább rá se néz, csak titokban...
Jelent, de több mindent is jelenthet. Például, ahogy írták elõttem, szerelmes és zavarban van. De lehet, hogy nem õszinte, van valami takargatnivalója. A helyzettõl függ és, hogy milyen viszonyban vagy az illetõvel.
Ha csak olyasmire gondolsz, hogy nem tart alapból szemkontaktust beszélgetés közben, az lehet valamilyen - akár nagyon enyhe - autisztikus probléma tünete is. Ilyenkor ez nem jelenti azt, hogy az illetõ nem is figyel rád, nem érdekli, amit mondasz.
Sok mindent. Embertõl és szitutól függ. Ismertem olyan srácot aki soha senki szemébe nem tudott belenézni annyira gátlásos volt. A szélhámosok sem néznek soha a szemedbe, de az õ testbeszédük szerintem teljesen más.
Én se nagyon tudok szemkontaktust tartani. Pedig nem vagyok mindenkibe szerelmes nem is hazudok csaló sem vagyok és nem is azért mert nem érdekel a másik fél. Egyszerûen nem megy. Összekeverem a betûket a szavakban vagy a szavakat a mondatokban hosszabb mondatoknál elfelejtem mit akartam végül mondani. De azért rápillantgatok az emberekre meg igyekszem szóval azt látom, ha pl teljesen hülyének néz közben vagy nem érdekli amit mondok. Ha a másik beszél akkor pl semmi gondom vele

Az jelenthet valamit, ha egy lány egy találkozón a fiút mindenhová elkíséri?

Lényegében véve baráti találkozó volt egy lánnyal, mindketten szerettük volna már megismerni egymást a levelezés után. Beültünk kávézni, beszélgetni, de mondtam neki, hogy még lenne dolgom, de ha van kedve, akkor elkísérhet. Beleegyezett, eljött velem a város másik végébe, nem is tartott sokáig, és addig megvárt. Aztán indulnom kellett haza, és kérdeztem, hogy kikísér-e a vonathoz. Mondta, hogy igen, és megint végigutazta velem a várost. A levelezés során is említette egyszer, hogy többek között ő is örülne egy hozzám hasonló fiúnak, és a találkozón azt mondta, hogy akkor érezte először nőnek magát. (Tényleg csak zárójelben: engedte az öleléseket, a háta simogatását, a kezét is megfoghattam, szóval talán nem csak barátot látott bennem, és gondolom, ezért is jött el velem mindenhová.) Lányok, ti mennyire szoktatok ilyen találkozókon a fiúk ügyintézésében részt venni, mennyire követitek őket? Velük tartotok, vagy inkább mindenki megy a maga útjára?

Legjobb válasz: Essen már le hogy bejössz a csajnak... :D

Essen már le hogy bejössz a csajnak... :D
A kérdező hozzászólása: Én elmondtam neki, hogy másba vagyok szerelmes (talán reménytelenül, de ez más kérdés), õ elmondta, hogy senkivel se akar távkapcsolatot (ha összejönnék vele, a miénk az lenne), illetve, hogy vele egykorú srácot szeretne maga mellé (én meg pár évvel idõsebb vagyok nála).
De ha nálad nem jöhet szóba, akkor miért érdekel?
A kérdező hozzászólása: Bonyolult... Maradjunk annyiban, hogy szexuálisan vonz, de többet nem érzek iránta.

Jelenthet valamit ha egy lány ezt mondja?

Vigyáztam egy lány holmijára egy kis ideig és amikor visszajött megköszönte, és hozzátette, hogy ó én h?s megment?m meg közben nagyon mosolygott. Nem rég óta ismerjük egymást, és ? eléggé tetszik nekem. Ezt most vegyem bóknak, lehet tetszem neki?

Legjobb válasz: Ezt barátom flörtnek nevezik és önmagában nem jelent semmit. A nõi hölgyemény egyéb jeleibõl neked kéne tudni leszûrni, hogy mi a helyzet.

Ezt barátom flörtnek nevezik és önmagában nem jelent semmit. A nõi hölgyemény egyéb jeleibõl neked kéne tudni leszûrni, hogy mi a helyzet.
Én is szoktam ilyeneket mondani a férfi ismerõseimnek, de csak azért, mert tudom, hogy jól esik nekik. Ez csupán egy gesztus! Ez nem azt jelenti, hogy odavan érted. Tulajdonképpen nincs összefüggés. Ugyanúgy kétesélyes, mintha nem mondott volna ilyet! Tartsd nyitva a szemed és majd minden kiderül! :)
Szerintem csak viccelt, én ebbõl még nem tudnék semmire sem következtetni. 24/F

Jelenthet valamit, ha a macskám néha elkezd pl. a szekrényemnél vagy a saroknak nyávogni?

A macskám nem szokott éhes lenni-vagy legalábbis nincs rá oka-,és nem n?stény szal még nem is az hogy keresi a helyét...

Legjobb válasz: Úristen, beszélget a szellemekkel! Úristeeeeeen! Te jó éééééég!

Úristen, beszélget a szellemekkel! Úristeeeeeen! Te jó éééééég!
Basszus, 100%-ra tudtam, hogy az az 1 válasz ami érkezett az a szellemes verziót fogja taglalni. Lottóznom kéne.
:D:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: naa de most komolyan:) )
Szerintem ne tulajdoníts neki túl sokat. Biztos hall valamit onnan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!