Találatok a következő kifejezésre: Jelenthet terhességet, menzesz után (2 db)

Mentsruációm után 5 nappal (tegnap) csináltam tesztet és negatív lett, akkor az attól még jelenthet terhességet? Csak azért mert 20 nappal ezelött együtt voltam valakivel, és védekeztünk is gumival. És rá egy hétre jött meg a menzeszem.

Legjobb válasz: Hát, nem jellemzõ. Aktus után 20 nappal már tényleg ki kellene mutatnia, még akkor is, ha csak aktus után több nappal fogantál meg. Pláne közben meg is jött... Valószínûleg egyszerûen nem találtátok el a petét. Vérzés elõtt egy héttel ez nem is csoda.

Hát, nem jellemzõ. Aktus után 20 nappal már tényleg ki kellene mutatnia, még akkor is, ha csak aktus után több nappal fogantál meg. Pláne közben meg is jött... Valószínûleg egyszerûen nem találtátok el a petét. Vérzés elõtt egy héttel ez nem is csoda.
Szállj már le errõl a témáról! Mindegy hányféleképpen teszed fel itt ezt a kérdést nem vagy terhes! Ne haragudj hogy ezt kérdezem, de te egyáltalán hány éves vagy, hogy ilyen tudadtlan vagy?!
Nyugi, nem vagy terhes! Védekeztetek, menzid is volt, teszt is negatív.
bocsi, tudatlan (elõzõ voltam)

Jelenthet terhességet, ha menzesz után 1 héttel már fáj a mellem?

Most tartok a menzeszt követ? 18. napnál. Örülnénk neki...

Legjobb válasz: Ha volt menszid akkor elmeletileg nem lehetsz terhes...ha a 18 napon vagy akkor peteeres utan vagy es a beagyazodas csak kb. 6 nap utan tortenik... Szerintem nem azt erzed.

Ha volt menszid akkor elmeletileg nem lehetsz terhes...ha a 18 napon vagy akkor peteeres utan vagy es a beagyazodas csak kb. 6 nap utan tortenik... Szerintem nem azt erzed.
Sajnos bármikor elõfordulhat a ciklus alatt mellfeszülés. A peteérés általában a ciklus 13-15. napján következik be( a ciklust a menstruáció 1. napjától kell számolni). A spermiumok 1-2-3 napig is életképesek maradhatnak. A terhesség elsõ valószínûsíthetõ jele a vérzés kimaradása, a többi( mellfeszülés, hányinger, stb) ilyen korai stádiumban, másnak is lehet a jele. Ha mégis késni fog a menzeszed akkor csináltass tesztet. Kitartás!
Nagyon korai lenne bármire is következtetni.A ciklus vége még elég messze van, a melled meg mástól is fájhat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!