Találatok a következő kifejezésre: Jelent vmit után (5 db)

Jelent vmit pé után 3. napon rózsaszínes pecsételés, mellfájdalom? Babát akarunk. Ez jelenthet vmi biztatót? Tegnap voltam citológián, lehet csak attól van?

Legjobb válasz: igen a citologia okozhat ilyet, igazából a beágyazódás is, de az a 3.napon még korai lenne. Várd ki a mensi idejét.

igen a citologia okozhat ilyet, igazából a beágyazódás is, de az a 3.napon még korai lenne. Várd ki a mensi idejét.
A kérdező hozzászólása: igen sztem is csak a vizsgálat miatt, csak olyan jó lenne vmi pozitív fejlemény...De a mellem nem tudom miért lehet ilyen érzékeny?!
Nem tudom. Legyetek együtt 2 naponta. A ciklus végén kiderül, mi lesz.

Mit jelent az, hogy vmi ( szamvitelben, könyvelésben, adózásban) bírói úton nem felülbírálható?

Legjobb válasz: illetve bírói úton nem felülvizsglható. Miért nem az? Egyet nem értés esetén ilyenkor mi történik?

A kérdező hozzászólása: illetve bírói úton nem felülvizsglható. Miért nem az? Egyet nem értés esetén ilyenkor mi történik?
tudtommal azt jelenti hogy nem a bíróság hozza a végsõ döntést


Az mennyire gáz és mitől, lehet, mit jelent, ha a baba szopi után jó egy órával bukik sokat? Van, hogy félóra eredménytelen büfiztetés után leteszem és utána az ágyát és magát sikerül lebuknia. Ezzel mit tudok tenni, ez vmi baj?

Legjobb válasz: http://www.kismama.hu/baba/bukas_vagy_reflux/1919/ Szia! Ez nagyon hasznos olvasd el. Nekem ez "volt" a gondom, 8 hetes a babám és rengeteget bukott. _Olvastam még azt is, hogy ha az anyuka tejet iszik az tejallergiát válthat ki a picinél, és az is lehet a bukás oka. Naponta fél liternél pedig nem ittam többet, de 6 napja, hogy abba hagytam és azóta 2x bukott a fiam. Szoptatásnál pedig majdnem ül úgy szopizik, nem tudom mitõl bukik kevesebbet a tej elhagyásától vagy a helyzet megváltoztatásától, de kevesebb. Boldog babázást!

http://www.kismama.hu/baba/bukas_vagy_reflux/1919/ Szia! Ez nagyon hasznos olvasd el. Nekem ez "volt" a gondom, 8 hetes a babám és rengeteget bukott. _Olvastam még azt is, hogy ha az anyuka tejet iszik az tejallergiát válthat ki a picinél, és az is lehet a bukás oka. Naponta fél liternél pedig nem ittam többet, de 6 napja, hogy abba hagytam és azóta 2x bukott a fiam. Szoptatásnál pedig majdnem ül úgy szopizik, nem tudom mitõl bukik kevesebbet a tej elhagyásától vagy a helyzet megváltoztatásától, de kevesebb. Boldog babázást!
Nekem az vált be, hogy 2-3 alkalommal is megböfiztetetem szopás közben. És amíg gyarapszik, addig tényleg nincs gond, még nincs kialakulva a gyomorzáróizmuk a piciknek. Azért a dokinak megemlítheted majd. Nekem még azt javasolták , hogy ilyenkor oldalra fektessem le aludni, de a fejét is szépen oldalt tartja, és kifolyik ha bukik. Amúgy a lányom 11 napos, és sokszor nem böfizik, ilyenkor én is félek kicsit letenni:-)

Mit jelent, ha valaki (férfi) újévkor talál egy babacipőt az úton? Van vmi jelentése?

Legjobb válasz: azt jelenti, hogy egy baba elvesztette a cipõjét

azt jelenti, hogy egy baba elvesztette a cipõjét
Nincs.
Elsõ válaszadó: :DDDD Jót röhögtem! ;-D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!