Találatok a következő kifejezésre: Jelent valamit a baba (25 db)

Kb.4 napja minden nap van hányingerem, főként délelőtt.24 hetes terhes vagyok. Terhességem elején egyszer hánytam és a hányinger is elmúlt a 12. hét előtt. Így, hogy sokáig nem volt mit jelent:elkaphattam valamit, vagy a baba miatt van?

Legjobb válasz: Mérd meg a hõdet.Ha magasabb akkor elkaphattál valamit.Ha normális akkor a baba miatt van.Ez az egyik legegyszerübb modja megállapitani szerintem.A gyulladás hõemelkedéssel lázzal jár..

Mérd meg a hõdet.Ha magasabb akkor elkaphattál valamit.Ha normális akkor a baba miatt van.Ez az egyik legegyszerübb modja megállapitani szerintem.A gyulladás hõemelkedéssel lázzal jár..

Jelent valamit szülés beindulása, vagy a baba megszületése szempontjából, ha a baba mozgását inkább este érzem?

Az els? terhességemnél reggel éreztem inkább a baba mozgását és ekkor is született a lányom. A 2. terhességemnél a baba mozgását inkább este érzem, ? fiú lesz. És arra lennék kíváncsi hogy a baba mozgásából, aktivitásából lehet e következtetni a szülés beindulására, vagy a baba megszületésére?a válaszokat el?re isköszönöm.

Legjobb válasz: Nekem este felé volt aktivabb,sokszor mikor már aludni akartam volna,22:00-23:00 óra felé.A fájásaim is 23:00-kor kezdõdtek.:) Lehet véletlen,de ki tudja?

Nekem este felé volt aktivabb, sokszor mikor már aludni akartam volna, 22:00-23:00 óra felé.A fájásaim is 23:00-kor kezdõdtek.:) Lehet véletlen, de ki tudja?
Nem sok tapasztalatom van, eddig egyszer szültem. Nagyon aktív volt a lányom, de hajnali 3kor szinte mindig megébredtem, hogy rugdos, mocorog. Délután 3kor kezdõdtek a fájásaim, hajnali fél 5kor született meg. Két hetes kora óta végig alussza az éjszakát /szóval emiatt se kell félned :) Most a kistesó 17 hetes, sokszor megébredek hajnali 3kor, hogy mozog. Nem tudom, befolyásol-e bármit is, de ha Õ is ugyanolyan álomszuszék lesz, mint a nõvére, akkor nincs mitõl tartanom :)
Az enyém este/éjszaka volt aktív, és délután született.(Reggel kezdõdtek a sûrûbb fájások, délután császároztak-így pontos)
Nekem mindkét terhességem alatt igen aktívak voltak a babák(2 fiam van).Az elsõ délelõtt(4 óra alatt), a 2. fiam délután(3 óra alatt) 7 órakor született...

Jósló és rendes fájások között is mozog a baba? Erős hányinger és fejfájás jelent valamit? 38hetes km

El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Köszönöm a válaszodat!Hát már pár napja ezt csinálja esténként,éjjel de elmúlnak a fájások pedig van hogy eléggé fáj.De aztán semmi.DE õ közben mocorog meg bököd:)Már sehogysem jó...énis már állandóan a szülésen gondolkodom...elsõ baba.:)13ára vagyunk kiírva amúgy.Hát nemhiszem hogy õ lenne az év elsõ babája....pedig jó lenne már:)Boldog újÉvet kívánok!

A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszodat!Hát már pár napja ezt csinálja esténként, éjjel de elmúlnak a fájások pedig van hogy eléggé fáj.De aztán semmi.DE õ közben mocorog meg bököd:) Már sehogysem jó...énis már állandóan a szülésen gondolkodom...elsõ baba.:) 13ára vagyunk kiírva amúgy.Hát nemhiszem hogy õ lenne az év elsõ babája....pedig jó lenne már:) Boldog újÉvet kívánok!
Nekem vajudáskor, kitolás elõtt is hatalmas rugott. Születése napján hányingerem volt, iszonyatosan fájt a derekam és hasmenésem volt, valamint nagyon felpörögtem. Sõt már éjszaka se aludtam, mert azt álmodtam h szülök. Igen, lehet a szülés jele, amit leírtál, lehet a kicsid lesz újév ls babája???:-)) Majd írd meg , hogy mi lett veletek! Szurkolok neked, és gyors szülést kívánok!
Szia! Az én kisfiam erõs mozgásokkal ébresztett fel a szülés( program császár) napján.Még az elõkészületek alatt is majd kidugta a pici lábát az oldalamon, ügy kalimpált.Emellett nekem is hasmenésem volt, mint az elõzõ válaszolónak.De nem csak a születése napján, hanem már az elõzõ napon is. Gratulálok, és könnyû, szép szülést kívánok! B.U.É.K!
Hali, hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Szia!Csak most jutottam ide bocsi:) Még egyben vagyunk.Ugye 13ra vagyok kiírva szerintem kivárja az idejét bár már nagyon jó lenne ha kibújna...:) Ha megszületett és géphez jutok úgyis megírom:) az nst még tök lapos.Köszi az érdeklõdést!További szép napot neked!


A lány akivel nagyon jóban vagyok azt mondta ma nekem msn-en, hogy minden baja van, meg rossz neki, hogy egyedül van. Jelent valamit, hogy nekem mondta?

17 éves fiú vagyok és a lány 16 éves.

Legjobb válasz: Valld csak be neki, veszteni valód nincs. Lehet hogy csak egy jó barátot lát benned, de az is lehet hogy jelezni akarta hogy többet akar tõled mint barátságot. :)

Valld csak be neki, veszteni valód nincs. Lehet hogy csak egy jó barátot lát benned, de az is lehet hogy jelezni akarta hogy többet akar tõled mint barátságot. :)
A kérdező hozzászólása: utóbbira mennyi esély van ? :)
50-50:P próbáld meg hawer.. hátha
sok esély van rá h hasonlóan érez :)
Amit msn-en ír egy nõ, az semmit nem jelent.Ezt jegyezd meg.Fõleg amit egy 16 éves ír. Ha élõben mondta volna ezeket, akkor esetleg jelenthetne valamit. Élõben fiam. A vallomást meg csók után elõadhatod.Ha nem hagyja magát megcsókolni, akkor elrakod késõbbre a bevallást. Élõben zaklasd, úgy elõbb célhoz érsz, hidd el.Ne legyél a [email protected]ös lelki szemetese.

Jelent valamit hogy a baba merre kuszik v mászik? Előre hátra vagy oldalra?

Legjobb válasz: Persze! Arra mászik, amerre megtanulta. És örül neki, hogy már megy.

Persze! Arra mászik, amerre megtanulta. És örül neki, hogy már megy.
A kérdező hozzászólása: Van olyan baba aki csak oldalazva kuszik, mászni meg csak hátra tud.Ez nem baj?Nincs valami zavar a fejlõdésben vagy ilyesmi?

Fáj a fogam, a derekam, egész nap össze-vissza eszek mindent a hasam keményedik de nem fáj, baba alig mozog. Jelent valamit?

áadásul hulla fáradt vagyok.38 hetes vagyok,elsö baba 39 hétre jött

Legjobb válasz: Szerintem csak az idõ miatt vagy ilyen nyûgös. De ki tudja?! Lassan vége.

Szerintem csak az idõ miatt vagy ilyen nyûgös. De ki tudja?! Lassan vége.
En is pont igy voltam az este. Nagyon fajt a derekam, a hasam alatt is, razott a hideg, aztan valahogy elaludtam es megszunt. Ma reggel is fajdogalt a derekam es kavarog a gyomrom is. 39 hetet toltom holnap. Nekem az elso lanyom 40+6 napra szuletett. Te hogy vagy ma?
A kérdező hozzászólása: szia! ma is ugyanolyan rosszul vagyok, mostmár hányingerem is van. a derekam a hasam szakad le, a baba piciket lökdös csak.
A kérdező hozzászólása: Viszont tünetek vannak...nem értem
Csinálj reggeli 1-bõl más fajtával (ha lehet, 10-essel).

Ha a baba allergias valami etelre mennyi ido utan jelennek meg a tesen a pottyok?

Kislanyom testen valami pottyok vannak, de nagyon halvanyan a nyaka korul es egy par ezek pirosabbak a csipojen. D.u. vajas kenyeret kapot es nem azt a fajta vajat amit idaig, lehetseges attol, mert egyszeruen nem tudok mire tippelni, vagy lehet a tegnapi kajatol es csak ma jott ki?

Legjobb válasz: vagy gyerekbetegsége van. ha nemmúlik vidd el orovoshoz.

vagy gyerekbetegsége van. ha nemmúlik vidd el orovoshoz.

Ez most valami bajt jelent a baba gerincén?

Lehet hülyeség,de nem tudom most ez jó így,a manómnak,kislány,a gerincénél a farkcsonttól feljebb,kicsit kifelé áll,szval nem oldalirányban ferde a gerince,hanem kifelé(tudom hogy az oldalirányú sem jó,csak próbálom valahogy leírni),szval még a hátrészén alul,kifelé domborodik.Ez más babánál is így van,vagy valami baj van?

Legjobb válasz: mondta már neked valaki, hogy baj van? mert amikor megszületik, akkor is megvizsgálják, és ha gond lett volna, biztos hogy szóltak volna. De ha nagyon nyugtalanít, vidd el ortopédushoz. Persze elõbb kérdezd meg a háziorvost, de az ortopédus lehet hogy olyat is észrevesz, amit a háziorvos nem. remélem nincs semmi, ha többet tudsz, írd meg mit mondtak.

mondta már neked valaki, hogy baj van? mert amikor megszületik, akkor is megvizsgálják, és ha gond lett volna, biztos hogy szóltak volna. De ha nagyon nyugtalanít, vidd el ortopédushoz. Persze elõbb kérdezd meg a háziorvost, de az ortopédus lehet hogy olyat is észrevesz, amit a háziorvos nem. remélem nincs semmi, ha többet tudsz, írd meg mit mondtak.
A kérdező hozzászólása: Nem mondta senki, sokszor voltam tanácsadáson ott nem mondtak semmit, én is nemrég vettem észre, és azért kérdezem, ez most mi is.
Nekem is olyan van és a 6 hónapos kisfiamnak is. Hátul a dereka közepe felett kb 5cm-el.
A kérdező hozzászólása: És a kisfiadnak nem mondtak rá semmit, akkor ez most jó?
Én is a múlt héten vettem észre.. :) Jövõ kedden megyünk dokihoz, majd megkérdezem .
A kérdező hozzászólása: Értem, reméljük nálatok sem lesz semmi gond.
Sziasztok. A 3 hónapos kisfiamnak is van olyan, a dereka felett. Mintha valami ki lenne ott dudorodva. Hétfõn megyek tanácsadásra, majd megkérdem. De érdekelne, ha megkérdeztétek, mit mondott rá az orvos?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma voltunk orvosnál, és azt mondták a leányzónak a gerincére, hogy semmi kóros, és valószínû többet homorít, majd mindig változik, elmúlik ahogy nõ. Nálatok mizujs?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!