Találatok a következő kifejezésre: Jelent valamit nagyon mozog (2 db)

Jelent valamit? Nagyon- nagyon mozog a kisbabám és szurkál ott lent, combomba is nyilalgat.

Hangulatom is olyan furcsa. Lehet, hogy itt az id?? 39 hetes és 2 napos mami.

Legjobb válasz: Derekad fáj, hasad ment ma?

Derekad fáj, hasad ment ma?
A kérdező hozzászólása: igen, hasmenésem volt. Ma voltam NST-én és minden rendben volt. Attól még szülhetek ma?
Ma már nem, de éjjel akár :) Nyákdugód nem ment még el? Alhasadban vannak nyilalgatások?
Görcsök, menziszerû, vagy enyhébb is akár..? Én nagyon enyhe fájdalmakkal mentem be a kórházba, egy óra múlva már megvolt a baba :) Nekem hajnalban elment a nyákdugóm, onnantól kezdve alhasi fájdalmaim voltak, írtam õket, rendszertelenek voltak sokáig, este 11kor már a derekam is fájt, hasított a combomig, éjfélkor kórházban voltam, 3/4 1-ig ctg-én ültem, 1.05kor kint volt a baba :) De nem volt olyan vészes a vajúdás, sõõõõt, nem hittem volna, h ennyi.. A tolófájás volt fura.. :) Naa, szóval, nálad akkor mi is van most? Mid fáj? Hogy vagy? Én vagyok az elõzõ hozzászóló..

Szinte egész nap nagyon mozog a babám kb egy hete. Jelent ez valamit?

Már lelkiismeret furdalásom van, mert sokszor már nagyon lefáraszt. Tudom, hogy az a jó ha sokat mozog, mozogjon is és örülök is neki csak aggódom.... pl tegnap este kb 1 órán keresztül szinte lambadázott a hasam és fájt is. A doki azt mondta, hogy olyan nincs, hogy túl sokat mozog egy kisbaba. Az utolsó ultrahang szerint (31 heti) be van fordulva így is tud akkorákat rúgni, hogy szinte összeggörnyedek? Másnak is van ilyen?

Legjobb válasz: Nekem is be van fordulva fejjel lefelé, megvan rövidülve a méhnyakam és lejjebb is van egy kicsit a kis drágám a kelleténél, de a doki azt mondta ez nem baj és nekem is hatalmasakat szokott rúgni olyat, néha még fáj is, de tényleg az a jó ha rúg jó sokat, addig minden rendben van, ne izgulj, Boldog babavárást, 29 hetes kismama:)

Nekem is be van fordulva fejjel lefelé, megvan rövidülve a méhnyakam és lejjebb is van egy kicsit a kis drágám a kelleténél, de a doki azt mondta ez nem baj és nekem is hatalmasakat szokott rúgni olyat, néha még fáj is, de tényleg az a jó ha rúg jó sokat, addig minden rendben van, ne izgulj, Boldog babavárást, 29 hetes kismama:)
36hetesen néha olyan a hasam mintha labdát pattogtatnál. A csemetém nagyon aktív tud lenni, és már elég rég óta be van fordulva, nagy Picur, de megoldja, hogy anyunak "jó" legyen:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!