Találatok a következő kifejezésre: Jelent valamit, egy (423 db)

Szerintetek az jelent valamit egy lánynál hogy reggelente néz amikor várjuk a vonatot és előre köszön meg nevet rám ha kinyitom előtte az ajtót? Van barátja 18/F

Legjobb válasz: Hogy nevet. Gúnyosan, vihog? Gondolom nem Valamit jelent. Kedvel téged vagy ki akar használni.

Hogy nevet. Gúnyosan, vihog? Gondolom nem Valamit jelent. Kedvel téged vagy ki akar használni.
A kérdező hozzászólása: mosolyog

Titeket zavar ha a barátotok más lánynak a képét like-olja? Foglalkozzak-e ezzel? Jelent valamit egy like?

Legjobb válasz: szerintem felesleges ezzel foglalkozni...komolyan mondom lassan a hülye fészbúkk lesz a kapcsolatok alapköve..."ha lájkol--->biztos tetszik neki--->szakítás"...."ha kommentel---> biztos van köztük valami--->szakítás..."...blablabla... N22

szerintem felesleges ezzel foglalkozni...komolyan mondom lassan a hülye fészbúkk lesz a kapcsolatok alapköve..."ha lájkol--->biztos tetszik neki--->szakítás"...."ha kommentel---> biztos van köztük valami--->szakítás..."...blablabla... N22
Csak a tetszését nyilvánítja ki, de attól még nem biztos, hogy szerelembõl teszi.
-.- Ha elszakadnál egy kicsit is a virtuális léttõl, tudnád, hogy a tetszésnyilvánítás nem jelent semmi extrát.
Azt gondolom ideje lenne elszakadnod a fészbuktól...
A lájkolással semmi gond nincs, énis szoktam fiúk képét lájkolgatni.. de ha írna vmit alá az szarul esne..

Szerintetek ez jelent valamit egy pasinál? Véleményeznétek légyszi? Szükségem van tanácsra!

Tökre bejön ő. Szerintem neki is én. Kérdezi,hogy gondolok e rá,tudta,hogy mióta nem látott, meg mondta,hogy maradjak vele. Jelenthetek neki valamit???

Legjobb válasz: Értelmes kérdés. http://www.youtube.com/watch?v=ZN545FnhhuM

bõvebben, és érthetõbben?
Úristen... Nem, nem jelent. Ezzel azt akarja kifejezni hogy bárcsak meg ne ismertétek volna egymást... Most komolyan, használd már az eszed.
A kérdező hozzászólása: Ez a kérdés mit nem értesz??
A kérdező hozzászólása: Bocsi de nekem még soha nem mondot ilyet pasi , ezért nem tudom hova rakni ezeket
Ha azt nézzük, hogy számon tartotta, hogy mióta nem látott akkor gondol rád. Tehát nem közömbös irántad. Meg csak annak szoktuk mondani, hogy maradjon velünk akit kedvelünk.
igen, jelentesz neki valamit :D ilyen nehéz értelmezni...? tetszel neki, szeretne tõled többet is


Ez jelent valamit egy férfinál?

Ha látásból ismer, és ha elmegy mellettem, néha-néha kedvesen rám néz és mosolyog. Vagy sokszor épp ellekez?leg, nagyon komolyan néz.

Legjobb válasz: persze, nem vagy átlátszó

persze, nem vagy átlátszó
A kérdező hozzászólása: Tessék??
Azt jelenti hogy ledermedt, hogy húú basszus dejó lenne most egy menet vele.
A kérdező hozzászólása: Most miért vagy ilyen? Komolyan kérdeztem, csak nem kattog mindenki agya a szex körül.
ezt komolyan mondtam! vagy egy angyalt látott benned!
A kérdező hozzászólása: Annak a gondolata kizárt, hogy kedvel és örül, hogy meglátott? Pl ha én szerelmes vagyok, tetszik valaki, ha látom lefagyok néha. Önmagában ez a nézés nem vész, de összekötötte az agyam azzal, hogy párszor már rámmosolygott, többször álltunk a kolleginákkal és megállt mögöttem, de rendszeresen.
abszolút semmit nem jelent. legalábbis a leírtak alapján. talán tetszel neki...talán

A fiúknál jelent valamit egy mosoly?

Olyan lánynál, akit ismernek. Jelent valamit, ha a fiú sokszor rámosolyog a lányra? Vagy ezt csak úgy "természetesen" csinálja, kedvességb?l? Nincsenek túl szoros baráti kapcsolatban..

Legjobb válasz: Én mindenkire mosolygok, gondolom alkati dolog.

Én mindenkire mosolygok, gondolom alkati dolog.
Én is mindig, mindenkire mosolygok... dee 'valakire' talán egy csöppel többet ;)
személyfüggõ a dolog de lehetséges hogy igen. bár én pl mindenkire mosolygok akivel legalább köszönõ vagy beszélõviszonyban vagyok
Én akkor mosolygok, ha valami különösen beteg dolog villan be.
A kérdező hozzászólása: hát ahogy figyeltem, más lányokra nem mosolyog így, mint rám, pl. ha elmegyünk egymás mellett, egymás szemébe nézünk, vagy csak megpillantjuk egymást.. meg én még nem láttam volna, hogy más lányra mosolyog..
Egy szimpla mosoly többnyire nem jelent semmit. Ha akar(na) valamit, azt valószínûleg egyértelmûbben jelezné...

Az mit jelent ha "Boldog Nőnapot" kíván egy fiú vagy egyáltalán ez jelent valamit?

Legjobb válasz: A parom kivan nekem boldog nonapot, az jelentett valamit:D termeszetesen. aztan egy kozeli baratom is kivant, az is jelentett valamit-kedvesseget. aztan nagytatam is, az volt a szeretet aztan a tavolabbi ferfiak is kivantak, hat az sem volt jelentektektelen. Ha a fiu ismeretlen ismeros akkor jelent kedvesseget, es egyfajta szimpatiat is biztosan:)

A parom kivan nekem boldog nonapot, az jelentett valamit:D termeszetesen. aztan egy kozeli baratom is kivant, az is jelentett valamit-kedvesseget. aztan nagytatam is, az volt a szeretet aztan a tavolabbi ferfiak is kivantak, hat az sem volt jelentektektelen. Ha a fiu ismeretlen ismeros akkor jelent kedvesseget, es egyfajta szimpatiat is biztosan:)
te most voltaképp nekünk vagy magadnak akarod bemagyarázni hogy a srác beléd van esve? nem akarlak bántani, mert ennek a korszaknak is megvannak a maga szépségei, de kicsit ébredj fel és láss reálisan! képzeld már el ha minden férfi szerelmes lenne abba akinek boldog nõnapot kíván! 16 évesen azért már illik kinõni, a jujj rámnézett, biztos feleségül akar venni önáltatásból, én már megtanultam h a srácok nem kombinálnak, nem cseleznek, azt mondják amit gondolnak nem igazán kedvelik a rejtélyes utalgatást. javítsatok ki srácok ha nincs igazam^^ 18/L
Hát ez semmit nem jelent, én is szoktam mondtam a boltos néninek amikor kenyeret vettem, mert ilyenkor szerintem mind férfi kíván minden nõnek.
Ilyenkor minden pasi boldog nõnapot kíván minden nõnek.
háát... én semmi mélyet nem vonnék le a dologból. nekem évente legalább 10-20 srác kíván boldog nõnapot de csak a barátomról feltételezem h õ az aki a 20 közül szerelmes belém :) bár hagyjuk meg, azért nem is így szokott szerelmet vallani...xd ha adott volna csokit virágot vagy valamit más lenne a helyzet. szerintem ne akarj olyat belelátni ami nincs, 16 évesen én is ebbe a hibába estem és nagyon meg is szívtam vele :(
A kérdező hozzászólása: hát 16 és 18 és szoktunk beszélgetni:D
Lehet ez csak szimpla udvariasság is. Attól is függ hogy hány évesek vagytok meg hogy milyen kapcsolat van köztetek(?)
Udvarias férfi szokott boldog nõnapot kívánni kevésbé ismert Nõnek is. De lehet, hogy számára ez többet jelentett. Kérdés, hogy hasonló kapcsolatban lévõ lányoknak (akiket ugyanannyira ismer, mint téged) kívánt-e. Az többet elárul.
vagy csak egy reflex-tevékenységet, mely a legtöbb férfinél kiváltódik nõnap alkalmából, ha egy nõnemû ismerõs sétál el mellettük
A kérdező hozzászólása: de ha..már nõnap elmúlt kb. 5 nappal és ha akkor kíván?
A kérdező hozzászólása: jahm..köszi...

Ha egy srác, akivel ismerkedős viszonyban vagy és egy olyan hangulatjelet szúr be neked búcsúzáskor msn-en, amin egy kacsa puszit küld és szívecskék veszik körül az jelent valamit?

És miútán láttam, h ezt küldte én is küldtem neki egy ilyet, csak macisat.

Legjobb válasz: nézd meg h mit jelent nála a hangulatjel. azaz h milyen nevet adott neki. de amúgy sztem ez semmitsem jelent.

nézd meg h mit jelent nála a hangulatjel. azaz h milyen nevet adott neki. de amúgy sztem ez semmitsem jelent.
Az MSN egy vicc, felejtsétek már el! Majd ha élõben egy ugyanilyen plüsskacsát nyom a kezedbe, majd kezdhetsz gondolkozni...
Hát valaki mindenkinek ilyet küld, valaki csak annak akitõl akar valamit, egyénfüggõ. De nem sok jelentõsége van...
A kérdező hozzászólása: Oké köszi, csak még nem vágom ezeket a dolgokat. :)
A kérdező hozzászólása: Jó sak élõben nem megy valami könnyen nyáron, mert messze lakunk egymástól. Majd, he kezdõdik a suli.

Kicsit tanácstalan vagyok 3 éve vagyunk együtt a párommal és ma reggel arra ébredtünk hogy õ is rosszat álmodott velem és én is vele lényegében ugyan azt, össze vesztünk egy buli közben ill. buli után . Ez jelent valamit?

mind ezt egy héttel az évforduló elõtt , elég babonás vagyok ! bár lehet h csak túl reagálom ..

Legjobb válasz: Ha babonás vagy akkor biztos jelent valamit neked, én mondjuk 100% hogy nem foglalkoznék vele.

Ha babonás vagy akkor biztos jelent valamit neked, én mondjuk 100% hogy nem foglalkoznék vele.
Ez csak egy álom. Én már álmodtam azt, hogy a párom meghalt és közben lebombázták a várost egy háborúban. Aznap elég szar napom volt, de azért túltettem magam rajta.
A kérdező hozzászólása: Igen , érzem hogy ez nem véletlen, és jelentenie kell valamit csak nem tudom hogy mit .. Azért köszönöm a válaszokat !
1, ne menjetek buliba. 2, menjetek el buliba csakazértis, de ne vesszetek össze 3, a buli jelentheti az évfordulót is. Ha féltek, hogy összevesztek, össze is fogtok veszni. 4, Eleve úgy induljatok az évfordulónak, hogy össze akartok veszni. Na akkor nem fog sikerülni.
Ha ezzel fogod nyaggatni a párodat akkor meg tuti hogy össze is fogtok veszni, és az álom valósággá válik. Persze nem az álom miatt, hanem miattad, de te ezt is égi jelként fogod kezelni. :)
Azt jelenti, hogy volt egy szar éjszakátok, mindketten rosszul aludtatok, aminek lehet az oka szellõzetlen helyiség, túl meleg, kényelmetlen póz vagy bármi. Most tényleg, te se gondolhatod komolyan, hogy egy álomtól jobb vagy rosszabb lezs bármi.
A kérdező hozzászólása: Érdekesebbén érdekesebb válaszok és egyre inkább úgy érzem hogy én ragálom túl .. azért tényleg köszi !

Az jelent valamit ha egy lány engem választ, hogy vele táncoljak?

Amúgy bele vagyok esve.

Legjobb válasz: Nem mindegy hogy jelent e valamit? Tánc után mond meg neki hogy jó volt vele a tánc és hogy megszeretnéd jobban ismerni ezért elmegy e veled x idõben y helyre.

Nem mindegy hogy jelent e valamit? Tánc után mond meg neki hogy jó volt vele a tánc és hogy megszeretnéd jobban ismerni ezért elmegy e veled x idõben y helyre.
A kérdező hozzászólása: Meg próbálom majd csak a többi gyökér osztálytársam fél évig ezzel fog idegesíteni ha nem fogadja el
Mondjak valamit? Én is pont ezen izgulok, ugyan ez van velem is. El akarnák hívni egy csajt, csak túl félénk típus vagyok. Plusz még énis ezen agyaltam hogy ha nem jön össze akkor majd mindenki ezzel fog basztatni:D
A kérdező hozzászólása: akkor jó
A kérdező hozzászólása: hány éves vagy?
16/f
A kérdező hozzászólása: 14/f
A kérdező hozzászólása: facebookon felveszel ismerõsnek?
A kérdező hozzászólása: Mia neved?

Ha egy lány mindig a szemembe néz és rám mosolyog amikor szembe jön, akkor az jelent valamit?

Legjobb válasz: igen az nagyon jót jelent:) így jelez feléd, hogy lépj már valamit végre, én is pont így jelzek:) hány éves vagy?

igen az nagyon jót jelent:) így jelez feléd, hogy lépj már valamit végre, én is pont így jelzek:) hány éves vagy?
azt a szót, hogy flört, ismered? nem a joghurtra gondolok..
Valaki a homlokodra írta hogy "Hülye vagyok, röhögj szembe"
egy spagettidarab száradozik az arcodon már hónapok óta és azon mosolyog hogy még mindig nem vetted észre, gyökér...
jelent ha tetszik, menj oda hozzá, beszélgess vele, aztán ha úgy alakul, hívd meg vhová
nem feltétlenül
szerintem bejössz neki valószínûleg
Én ismerem?
Én általában azokra mosolygok, akiket kedvelek. :] Aki nagyon bejön nekem, arra nagyon mosolygok. :D
Valamit biztos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!