Találatok a következő kifejezésre: Jelent valami ha (570 db)

Jelent valamit, ha egy pasi transzi videókat nézeget? Több, mint 3 éve vagyunk együtt és még életemben nem láttam, hogy ilyet néz.

De ma megnéztem a tegnap esti el?zményeket és ezt láttam.

Legjobb válasz: Hát.... ha rendszeresen ilyeneket néz, akkor szerintem jelent valamit. De lehet, hogy csak véletlenül került hozzá ilyen film.

Hát.... ha rendszeresen ilyeneket néz, akkor szerintem jelent valamit. De lehet, hogy csak véletlenül került hozzá ilyen film.
lehet, hogy egyszeruen ez izgatja fel es kesz. Most en no vagyok, en is parkapcsolatban elek, en mondjuk nem nezek pornot, de amikor neha nagy ritkan lattam 1-2t, de nem izgat fel a normal no ferfi dolog. Persze nem artana megbeszelni vele, nincsenek e ilyen hajlamai vagy minden okes e a szexualis eletetekkel.
A kérdező hozzászólása: Hát még sose láttam, hogy ilyeneket nézegetett, de tegnap vagy 20 videóba belenézett, vagy megnézte. Eddig normálisakat nézett. Rákérdezni nem akarok, mert még azt mondja nyomozok utána:(
Szerintem jobb ha rákérdezel én pl undorodok az ilyen videóktól és ha felkeltette az érdeklõdését nem jelent sok jót...
A kérdező hozzászólása: Hát én egy pillanatra néztem bele egyben, de azt hittem elhányom magam:( Nem tudom, hogy rákérdezzek-e, mert ha most rákérdezek és esetleg tagad, akkor legközelebb tuti kitörli az elõzményeket és nem látom majd, hogy néz-e még ilyeneket.

Az jelent valamit ha egy lány engem választ, hogy vele táncoljak?

Amúgy bele vagyok esve.

Legjobb válasz: Nem mindegy hogy jelent e valamit? Tánc után mond meg neki hogy jó volt vele a tánc és hogy megszeretnéd jobban ismerni ezért elmegy e veled x idõben y helyre.

Nem mindegy hogy jelent e valamit? Tánc után mond meg neki hogy jó volt vele a tánc és hogy megszeretnéd jobban ismerni ezért elmegy e veled x idõben y helyre.
A kérdező hozzászólása: Meg próbálom majd csak a többi gyökér osztálytársam fél évig ezzel fog idegesíteni ha nem fogadja el
Mondjak valamit? Én is pont ezen izgulok, ugyan ez van velem is. El akarnák hívni egy csajt, csak túl félénk típus vagyok. Plusz még énis ezen agyaltam hogy ha nem jön össze akkor majd mindenki ezzel fog basztatni:D
A kérdező hozzászólása: akkor jó
A kérdező hozzászólása: hány éves vagy?
16/f
A kérdező hozzászólása: 14/f
A kérdező hozzászólása: facebookon felveszel ismerõsnek?
A kérdező hozzászólása: Mia neved?

Jelent valamit, ha az elhunyt szeretteink úgy jelennek meg, hogy csak a fejüket látjuk?

Legjobb válasz: a fej az intelligencia, agy, gondolat szimboluma. esetleg azt jelentheti esetetekben, hogy valami gondolatuk, mondanivalojuk van szamotokra

a fej az intelligencia, agy, gondolat szimboluma. esetleg azt jelentheti esetetekben, hogy valami gondolatuk, mondanivalojuk van szamotokra
A kérdező hozzászólása: Csak néztek, majd eltûntek.
Természetesen, ha megjelenik, elsõsorban azt, hogy nagyon sokat gondolsz rá! Azt is jelenti, hogy természetfeletti tulajdonságokkal rendelkezel. Egészen más lenne a helyzet, ha te is közönséges földi halandó lennél és nem kiválasztott, ugyanis akkor csak álmodban jelenne meg, akár az egész lénye, akár csak a feje...
A kérdező hozzászólása: Ez nem velem történ meg, hanem anyukámmal, és a nagyszülei, azaz az én dédszüleim jelentek meg neki már kétszer a munkahelyén. Nagyon szerettük õket, õk is minket.
Szerintem menjen el a családod pszihiáterhez. Vagy vizsgáltassátok át a házatokat a szellemirtókkal..-.-"

Jelent valamit, ha egyéjszakás után a fiú újratalálkozásnál repetázna?

Easy come-easy go korszakomban volt egy egyéjszakás kalandom egy vidéki fiúval, aki elég udvarias és gyengéd volt az aktus alatt, reggel ismételtünk, de ugye messze is lakik, meg nem is kellett kötöttség nekem, meg ? is mondta hogy nem ígér semmit,folytatás nem volt. Közel három hónap múlva megint feléjük jártam, és szinte azonnal elkezdett nyomulni, kérdezgetett azokról a dolgokról amikr?l a múltkor beszélgettem vele, és a környezetem szerint izzott köztünk a leveg?, de én mostanra már komolyabbat keresek, így amikor felvet?dött a kérdés, hogy vele alszom-e, nemet mondtam, és elmagyaráztam hogy az a gyengéd viselkedés most már más érzéseket váltana ki bel?lem, erre azt mondta,hogy neki sem egyszer? ez az egész. Végül nem lett semmi. Most akkor?

Legjobb válasz: Igy hirtelen 2 lehetosegre tudok gondolni: vagy szeretett volna megint egy konnyu numerat (hisz egyszer mar megkapta, gondolta, miert ne kaphatna meg ujra...) es ennek erdekeben bedobta az "ez nekem is tobbet jelent"-kamuszoveget, vagy tenyleg tobbre vagyik, esetleg erez is valamit irantad. Hogy mi a helyzet valojaban, azt csak o tudja megmondani.

Igy hirtelen 2 lehetosegre tudok gondolni: vagy szeretett volna megint egy konnyu numerat (hisz egyszer mar megkapta, gondolta, miert ne kaphatna meg ujra...) es ennek erdekeben bedobta az "ez nekem is tobbet jelent"-kamuszoveget, vagy tenyleg tobbre vagyik, esetleg erez is valamit irantad. Hogy mi a helyzet valojaban, azt csak o tudja megmondani.
Nem jelent semmit. Az egyejszakas nok normalis embernek nem kellenek, csak arra, amire jok, ha epp jobb nincs. Easy come-easy go: befosok h a ribanckodasnak mar hangzatos neve is van...
A kérdező hozzászólása: de ha férfi csinálja ezt, az teljesen rendben van, igaz? amúgy annyira nem kellenek másra, hogy elõtte szálltam ki egy hároméves kapcsolatból... biztos te se érdekled nagyon a nõket ezzel a habitussal barátom...

A suckine jelent valamit? Ha igen, mit?

Legjobb válasz: Nem inkább "sucking" ? Mert az jelent valamit: szívás/szopás

Nem inkább "sucking" ? Mert az jelent valamit: szívás/szopás
Hungarian : itatásos borjú English translation: sucking calf/ unweaned calf
A kérdező hozzászólása: nem, határozottan suckine... ellenörzõ kódba ezt kellett beírnom, és nem tudtam, h jelent-e valamit, vagy sem.

Egyszer mondta valaki, hogy az jelent valamit, ha a mutató ujjam rövidebb/hosszabb a gyűrűsnél! Mit is jelent?

Legjobb válasz: Hormonhatást jelent: "A nemi szervek mellett ugyanis a viszonylagos ujjhossz az egyetlen olyan testi jellemvonás, ami különbözõ a nõknél és a férfiaknál, hiszen ujjaink növekedésére is ugyanazok a hormonok (a tesztoszteron és az ösztrogén) hatnak, mint az agyunkra. Ha megfigyelik egy férfi kezét, azt vehetik észre, hogy az egyik gyûrûsujja többnyire hosszabb, mint a mutatóujj, míg a nõk esetében a mutatóujj többnyire ugyanolyan hosszú, mint a gyûrûsujj."

Hormonhatást jelent: "A nemi szervek mellett ugyanis a viszonylagos ujjhossz az egyetlen olyan testi jellemvonás, ami különbözõ a nõknél és a férfiaknál, hiszen ujjaink növekedésére is ugyanazok a hormonok (a tesztoszteron és az ösztrogén) hatnak, mint az agyunkra. Ha megfigyelik egy férfi kezét, azt vehetik észre, hogy az egyik gyûrûsujja többnyire hosszabb, mint a mutatóujj, míg a nõk esetében a mutatóujj többnyire ugyanolyan hosszú, mint a gyûrûsujj."
Igen, ez azt jelenti, amit az elsõ írt. Régen tisztára meg is ijedtem, mikor olvastam, mert lány vagyok, de nekem mindkét kezemen sokkal hosszabb a gyûrûsujjam, mint a mutató :S Legalább fél centivel... Azóta meg lesz*rom :D
Ez csak általános jelenség, de nem kötelezõ érvényû, hogy ha neked hosszabb a gyûrûsujjad, akkor férfias vagy. Amúgy egyszer láttam egy dokufilmet, ahol éppen azt derítették ki, hogy a meleg férfiak többségénél a gyûrûsujj hosszabb a mutatóujjnál, vagyis überférfias a kezük :) pedig pont nem erre gondolnánk...
Nekem ha a nagyujjamat nem számítjuk, akkor kb egyforma hosszú a másik négy ujjam. Többen mondták már, hogy nagyon furcsa. Szerintem is az.
Érdekes a dolog. Attól függ honnan nézem. Ha a tenyerem felõli oldalról nézem akkor kb ugyan olyan hosszú a gyûrûs és a mutató ujjam is, talán egy gyûrûs egy pár mm-er hosszabb. Ha viszont fordítva nézem akkor sokkal jobban látszik, hogy a gyûrûs hosszabb, nem is kicsivel. Honnan kell nézni? :D
De érdekes. nekem a jobb kezemen a mutatóujjam hosszabb, a bal kezemen pedig a gyûrûsujjam a hosszabb.. 16L Bocs. az OFF-ért.!
A kérdező hozzászólása: Nekem is mindkét kezemen a gyûrûs a hosszabb!Akk ez azt jelentheti, hogy férfias vonásaim vannak/lesznek? 14/L
eddig ezzel nem is foglalkoztam, de a kérdést olvasva megnéztem én is:) nekem a jobb kezemen a mutatóujjam hosszabb, mint a gyûrûs, de a bal kezemen a gyûrûs hosszabb, mint a mutató. persze csak kicsivel:) bocsánat az OFF-ért

Az jelent valamit, ha a pasi, amikor fent vagyok msn-en mindig rám ír, és drágámnak hív, vagy csak leakar fektetni?

Legjobb válasz: Jelent-e valamit? Nyilván beszélgetni akar veled. A drágám megszólítás nem szexuális ajánlattételnek minõsíthetõ.

Jelent-e valamit? Nyilván beszélgetni akar veled. A drágám megszólítás nem szexuális ajánlattételnek minõsíthetõ.
Ha komolyabb szándéka lenne, akkor másképpen viselkedne.
engem kirázna a hideg a drágám szótól.. :DD
A kérdező hozzászólása: Nem szoktunk.
A feltételezés a kudarc szülõanyja :)
Ha a flörtökrõl is beszámol, valószínûleg "csak" barátnak tekint. Beszélgessetek még, légy kedves, flörtölj vele te is...amúgy találkozni szoktatok?
A kérdező hozzászólása: Nincs barátnõje, de most nyaralni van, és még így is dumálunk néha. El is mondta, h flörtölget.. Nem régóta beszélünk kb 2 hét.
Van barátnõje? Régóta beszélgettek?
A kérdező hozzászólása: Tök jól eldumálunk, és én szeretnék vele komolyabb kapcsolatot is, de szerintem ezt õ nem így gondolja. Bármirõl tudunk dumálni.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi.

Jelent valamit, ha egy férfi úgy köszön nekem, hogy a keresztnevemet is hozzámondja?

eddig csak mindig úgy köszönt,hogy szia.

Legjobb válasz: Személyesebb kapcsoaltot jelent nálam, ha így köszönöm egy nõnek. Nem kell belegondolni semmi komolyat, általában tetszik a neve, kedves nõnek találom és ennyi.

Személyesebb kapcsoaltot jelent nálam, ha így köszönöm egy nõnek. Nem kell belegondolni semmi komolyat, általában tetszik a neve, kedves nõnek találom és ennyi.
Nálam nem.
A "szia kriszti" azt jelenti, hogy "szia, örülök, hogy látlak, szép név a kriszti". Ha eddig nem tette, lehet, hogy Nõnek lát, nem csak havernak? :)
Semmit nem jelent, én van, hogy egyszer így köszönök, egyszer úgy, változatosan kell élni az életet. :D
Szerintem személyesebb kapcsolatot jelent, de èn is szoktam keresztnèvvel köszönni, pedig nem akarok tôle semmit :)
én csak egyszerûen örülök annak, ha így köszönnek, olyan személyes :)

Velem lehet a baj? Az ultrahang képen jelent valamit ha érett petesejtet láttak?

Múltkor hasi ultrahangon voltam, és kimutatta hogy van érett petesejtem(pont a két ciklus között voltam)Párommal 1 éve probálkozunk hogy kisbabánk legyen mégsem jön össze.Páromnak már van egy gyereke vele minden rendben van.Hiába szeretném boldoggá tenni még egy babával, nem esek teherbe:(

Legjobb válasz: Szia, ha van érett pete, az a legtöbb esetben el is jut odáig, hogy megrepedjen, ha még sem akkor van gond, emellett dokid elküldhetett volna egy hormonvérvételre is, amibõl kiderült volna, hogy a nõi hormonok rendben vannak-e. És az, hogy párodnak van már gyermeke nem jelent semmit, ugyanis a férfiak nemzõképessége is változik, .Próbálkozhatsz hõmérõzéssel, az elég szépen mutatja neked majd, hogy van -e peteérés és, hogy mikor kell próbálkozni.

Szia, ha van érett pete, az a legtöbb esetben el is jut odáig, hogy megrepedjen, ha még sem akkor van gond, emellett dokid elküldhetett volna egy hormonvérvételre is, amibõl kiderült volna, hogy a nõi hormonok rendben vannak-e. És az, hogy párodnak van már gyermeke nem jelent semmit, ugyanis a férfiak nemzõképessége is változik, .Próbálkozhatsz hõmérõzéssel, az elég szépen mutatja neked majd, hogy van -e peteérés és, hogy mikor kell próbálkozni.

Mit jelent az, ha egyáltalán jelent valamit, ha a gyerek az összes fotón összefirkálja az emberek fejét, vagy kivágja ollóval?

Fotókon még azokat is, akiket nem ismer, egyszóval minden személyt, kifest?könyvben is ezt csinálja a figurákkal (bár ott a testüket is összefirkálja/szétvagdossa).

Legjobb válasz: hány éves? valószínüleg nem foglalkoznak vele.. utoljára a kör c. fimben láttam ilyet, de tudom hogy van ilyen...

hány éves? valószínüleg nem foglalkoznak vele.. utoljára a kör c. fimben láttam ilyet, de tudom hogy van ilyen...
Én nem vagyok gyerek mégis ezt csinálom.Szeretek firkálni ha unatkozok
Én nem akarlak ijezgetni, de szerintem ha van rá alkalmad akkor vidd el a gyermekedet egy pszichológushoz vagy egy hozzáértõ szakemberhez.Egyébként amikor én kicsi voltam mindent feketére színeztem, de mára már kinõttem :) Úgyhogy ha gondolod szerintem vidd el és kérd ki egy hozzáértõ véleményét.
A gyereket valaki a felnõttek közül nagyon megbánthatta lelkileg, így áll bosszút.
Én is amondó vagyok, hogy vidd el a gyermeket pszichológushóz, lehet, hogy semmiség, de azért érdemes megbizonyosodni róla. Másrészt lehet, hogy így éli ki a kreativítását, csak fura, hogy ilyen romboló módon. Egy szakember mégis többet tud mondani, ha megismeri közelebbrõl a gyereket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!