Találatok a következő kifejezésre: Jelent meg musical (4 db)

Jelent meg mostanában musical válogatás lemez?

Karácsonyra kaptam egy CD-t és nagyon megtetszett. Azóta nem tudom, hogy jelent-e meg.

Legjobb válasz: Igen, több is. http://musicalinfo.hu oldalon szoktam nézni. Van a Szulák Andrea CD-je, a Serbán Attila CD-je, A Musical Szerelem CD, stb.

Igen, több is. http://musicalinfo.hu oldalon szoktam nézni. Van a Szulák Andrea CD-je, a Serbán Attila CD-je, A Musical Szerelem CD, stb.
Szinetár Dóra és Bereczky Zoltán közös lemezérõl tudok, duetteket énekelnek, nagyon szépen.

Az Elisabeth musical Szabadtéri előadásából nem jelent meg DVD?

Legjobb válasz: Szabadtérirõl biztos hogy nem...Színházi esetleg van, de az sem 100%. Maximum videómegosztón találsz, de ott milliót, ki tudja, melyik melyik lehetett.

Szabadtérirõl biztos hogy nem...Színházi esetleg van, de az sem 100%. Maximum videómegosztón találsz, de ott milliót, ki tudja, melyik melyik lehetett.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi... videómegosztókon én is sokfélét láttam már. De a Szabadtéri játékokon több cikk szerint is készült felvétel, amit elõzõ év karácsonyra ígértek kiadni. Barátnõmet nagyon érdekelné az Elisabeth, azért kérdeztem meg, mert kerestem a google-n, de nem találtam használható infót.
színházi elõadásról készült felvétel, youtube-on fenn van részekben.
Azt mondták fog a Szabadtérirõl videó készülni... engem is érdekelne, de szerintem nem készült :S
Állítólag idén kiadják DVDn.. bennem egy világ tört össze, amikor egyik pillanatról a másikra eltûnt a színház repertoárjából - és én még nem láttam élõben..


A High School Musical mikor jelent meg először?

Legjobb válasz: Amerikai tévé 2006. január 20-án adta, magyar tévé 2007. január 1-jén. Amúgy itt tudod megnézni a többi országot is: http://www.imdb.com/title/tt0475293/releaseinfo

Amerikai tévé 2006. január 20-án adta, magyar tévé 2007. január 1-jén. Amúgy itt tudod megnézni a többi országot is: http://www.imdb.com/title/tt0475293/releaseinfo
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!!!!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!