Találatok a következő kifejezésre: Jelent meg lemez (21 db)

Jelent meg DVD lemez mostanában 6.1-es hanggal?

Legjobb válasz: Nem, sajnos még soha a büdös életbe nem jelent meg, abból kifolyólag, hogy nem létezik ilyen szabvány. Valószínüleg arra gondolsz, hogy pl a SW új részei Surround EX hanggal jelentek meg, ami 5.1, de ha arra alkalmas erõsítõd van, akkor az a két háttércsatorna hangjából generál neked egy hátsó center csatornát. Az EX- nél ez bele van kódolva, ennyi. Ha jó DVD-hangot akarsz , DTS -hangsávot keress a lemezeken. Egy jó házimozival ultra- brutál. A Doom-ot csak ezért néztem meg például, de a Mezsgye (pulse) is olyan, hogy a csajom kirohant a szobából, pedig nagy horror- fan. Ezek a lemezek sajnos ritkák, és magyar nyelven egyáltalán nincs ilyen sáv rajta, nyilván helyhiány miatt.

Nem, sajnos még soha a büdös életbe nem jelent meg, abból kifolyólag, hogy nem létezik ilyen szabvány. Valószínüleg arra gondolsz, hogy pl a SW új részei Surround EX hanggal jelentek meg, ami 5.1, de ha arra alkalmas erõsítõd van, akkor az a két háttércsatorna hangjából generál neked egy hátsó center csatornát. Az EX- nél ez bele van kódolva, ennyi. Ha jó DVD-hangot akarsz , DTS -hangsávot keress a lemezeken. Egy jó házimozival ultra- brutál. A Doom-ot csak ezért néztem meg például, de a Mezsgye (pulse) is olyan, hogy a csajom kirohant a szobából, pedig nagy horror- fan. Ezek a lemezek sajnos ritkák, és magyar nyelven egyáltalán nincs ilyen sáv rajta, nyilván helyhiány miatt.

Foreigner-rajongóktól kérdezem, ha vannak itt: hogy tetszik a zenekarnak az utolsó, "Can't slow down" című lemeze; és a régen kivált énekesnek, Lou Gramm-nek szintén az utolsó lemeze, ami "Lou Gramm band" néven jelent meg?

Nekem mind a kett? nagyon tetszik; viszont már szinte lemondtam arról, hogy egyik is, és másik is valaha lemezt fog készíteni. Kelly Hansen óriási énekes, szerintem abszolút méltó helye van a zenekarban. Ráadásul egy évben is jelentek meg az albumok; emellett ott van még a szintén akkoriban megjelent és hasonlóan zseniális, Bruce Turgon és Philip Bardowell által készített "Places of Power" lemez is. A rajongók ezekkel a lemezekkel, ha lehet így fogalmazni, "visszakaptak" sok mindent a hosszú lemez nélküli id?szakért.

Legjobb válasz: Szerintem zseniális lett az a lemez! Személy szerint Gramm-et tartom a Foreigner-nek, de valami hangulatot nagyon eltaláltak a Can't slow down-ban!

Szerintem zseniális lett az a lemez! Személy szerint Gramm-et tartom a Foreigner-nek, de valami hangulatot nagyon eltaláltak a Can't slow down-ban!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, és örülök ennek a véleménynek!
Tizensokéve hallgatok Foreigner-t, Journey-t, Whitesnake-et és ehhez hasonló melodic, aor zenéket! Az utóbbi 5 év top 10 lemezében, biztos benne van! Azt látni kell, hogy sok forradalmi újdonság már nem lesz ebben a stílusban!
A kérdező hozzászólása: Igen, és szerintem az a lényeg, hogy legyenek ma is olyan zenekarok, akik ilyen zenét játszanak, a még valamilyen formában létezõ régiek mellett.

Az új gépem nem jelzi a dvd-t nem jelenik meg semmi azt mondja hogy nincs benne lemez. Miért?

A technikus akitöl a gépet vettem,régi ismerös megbizható,és azt mondja ugy adta el nekem a gépet hogy lehet vele dvd-t felvenni.Viszont mikor a dvd-t beteszem meg sem jelenik a kisablak,semmi. A cd-t elfogadja már raktam is rá zenéket de a filmek azokra nem férnek.Szerintetek a technikus hazudik vagy én vagyok a béna?

Legjobb válasz: milyen dvdíró, milyen program, milyen típusú lemez? firmwaret frissítettél az íróban?

milyen dvdíró, milyen program, milyen típusú lemez? firmwaret frissítettél az íróban?


Mennyi lemeze jelent meg eddig Adam Lambert-nek?

Nem kérek b.zi, k.csög meg hasonló megjegyzéseket!

Legjobb válasz: Köszönöm, értem már! Hát igen, elég lassú számok vannak rajta ezen a lemezén, de nekem ezek is tetszenek. :) Köszi mégegyszer!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, értem már! Hát igen, elég lassú számok vannak rajta ezen a lemezén, de nekem ezek is tetszenek. :) Köszi mégegyszer!
Eddig 1, de 2011-ben megjenelink a 2. is. :D
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=HlSD7D9ESXw&feature=related Akkor ezt ki énekli?? Csak mert találtam még egy albumát....vagy mit, http://www.metrolyrics.com/adam-lambert-albums-list.html Összezavarodtam.
Az elsõ igazi albuma a For Your Enertainment, de elõtte megjelent a Take One! Azon vannak ezek a lassú számok. Ez az album kevésbé ismert.:) Jövõre megjelenik egy album amin néhány szám lesz hallható akusztikusan pl Sleepwalket, WWFM, Aftermath...stb. Meg ugye tavasszal elkezdik felvenni az új albumot, erre Adam már megírt 4 számot. És volt szó olyanról is, hogy újra felveszik az Idol elõtti demoját és az is megjelenik majd valamilyen formában.

Lemezre másolt képeim listáján, vajon miért jelenik meg minden cím előtt egy IE ikon?

http://kepfeltoltes.hu/view/100113/Felesleges_ikonok_www.kep..

Legjobb válasz: A képek, egyébként a Windows kép- és faxmegjelenítõvel vannak társítva, abban az üzemmódban jelennek meg

A kérdező hozzászólása: A képek, egyébként a Windows kép- és faxmegjelenítõvel vannak társítva, abban az üzemmódban jelennek meg
Hát, valami hiba van. De ha így is a képmegjelenítõ jön be, akkor végül is nem nagy gáz. Csak ha CD-n vannak a képek? Megpróbálhatod hozzátársítani õket a képmegjelenítõhöz, csak azt hiszem azt nem adja ki a programoknál, nem lehet megtalálni.

Adam lambert mikor jon magyarorszgra vagy becsbe? es mikor jelenik meg az uj lemeze?

Legjobb válasz: [link] itt vannak a koncert dátumok meg a helyszinek:) [link] -album

[link] itt vannak a koncert dátumok meg a helyszinek:) [link] -album
A kérdező hozzászólása: koszonomszepen.:) <33

Van egy 16Gb-s pendriveom. Egy 11Gb méretű film rámásolásának a kísérleténél a következő hibaüzenet jelent meg:A lemez megtelt! Töröljön néhány elemet mad próbálja meg újra! Miért van ez?

A meghajtó formázása után nem változott semmi a hibaüzenetben. Miért nem lehet rámásolni a filmet???

Legjobb válasz: Formázd le a pendrive-ot NTFS fájlrendszerrel.

Formázd le a pendrive-ot NTFS fájlrendszerrel.

Mikor jelenik meg Magyarországon Justin Bieber My World Acoustic Lemeze?

???

Legjobb válasz: Jópofa vagy...Justin bohóc Bieber-t nagybetûvel írod, Magyarországot meg kicsivel... Amúgymeg a honlapján gondolom ki van írva.

Jópofa vagy...Justin bohóc Bieber-t nagybetûvel írod, Magyarországot meg kicsivel... Amúgymeg a honlapján gondolom ki van írva.
amúgy télleg Mo.-t kicsivel írtad :O ejjj nagy hiba kis barátom! :D
Köhm...smink?!
elb.sztad a témakört és ki a rákom az a justin bieber?
Justin B.-en több a smink mint egy csajon, okés? szóval ne kekekeckedjetek, tök egyértelmû, miért itt van a kérdése :D
A kérdező hozzászólása: BOcsessz de ti vakok vagytok? A Magyarorzágot nagybetüvel írta akár a Justin mivel egy név! Tanultatok ti magyart egyálltalán! Azután kötözkögyetttek! Bizots eltévesztette!
xD gázok vagytok. nemlátjátok hogy nagybetûvel irta????
Akkor válaszd az uninstall/repair-t. Korábban nem raktár fel kalózverziót?
A kérdező hozzászólása: Raktam fel, de uninstalláltam. Sõt minden azzal kapcs. dolgot letöröltem. Egyébként már próbáltam az uninstall/repair-t is, de semmi.
Ccleanerrel nezd meg maradt-e valami a masikbol.
Gondolom valahol a registryben vagy más eldugott helyen még ott a kalózpéldány nyoma, ami miatt az eredeti játék már feltelepítettnek érzi magát, viszont kijavítani/uninstallálni nem tudja, mert a nagy részét már törölted.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!