Találatok a következő kifejezésre: Jelent barmit az ha a lany (2 db)

Jelent barmit is az ha a lany engedi, hogy hozzaerjek a meztelen testehez (ez alatt a masszazst ertem)?

ugyanaz a 19 eves srac vagyok:),jelent barmitis szerintetek az ha a lany engedi ,hogy hozzaerjek a meztelen testehez (ez alatt a masszazst ertem ),mar tobbszor csinaltam neki ,es meg azt is mondta hogy nagyon elkenyeztetem :),latszik rajta hogy jol esik neki ,de jelent ez akarmi erzelmet a reszerol ?vagy csak egyszeruen kihasznal:P tudom furan hangzik ,orulnek par jo tanacsnak

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy ezzel segítek e neked de ha jelentene neki valamit akkor masszírozás után megfordulna és minimum egy puszival meg köszönné. Másik verzió, te is próbát tehetsz vele, hogy a kezed olyan helyre tévedjen ahová most gondolsz és ha erre megriadna mond, hogy eltévedt a kezed. Én ki próbálnám. De ne légy erõszakos csak is óvatosan!!!

Nem tudom, hogy ezzel segítek e neked de ha jelentene neki valamit akkor masszírozás után megfordulna és minimum egy puszival meg köszönné. Másik verzió, te is próbát tehetsz vele, hogy a kezed olyan helyre tévedjen ahová most gondolsz és ha erre megriadna mond, hogy eltévedt a kezed. Én ki próbálnám. De ne légy erõszakos csak is óvatosan!!!
Szerintem az elsõ válaszadó ötlete tök jó... :) De tényleg csak nagyon véletlen érj hozzá! ;) :) Manapság azonban az a baj, hogy az emberek összekeverik a szexualitást az önkényeztetéssel. Jó, lehet, hogy pont te nem, de rengeteg olyan ember van, akinek ha annyita mondasz, hogy masszázs, egybõl a szexuális érintkezésre gondol. És ez szerintem nem helyes. Nem tudom milyen kapcsolatobna állsz a lánnyal, de szerintem az, hogy engedi, hogy hozzáérj, nem jelent különösebb érzelmi kötõdést. Másrészt pedig, lehet, hogy azért engedi, mert tényleg érez irántad valamit. Igazság szerint azt gondolom, hogy ezt csakis te tudod leszûrni a visszajelzéseibõl... mit mond vagy hogyan reagál, miközben masszírozod. Figyeld a testi jeleit! És próbáld ki, amit az elõzõ válaszadó írt! De csak óvatosan! :) Sok sikert! Csyo

Ha a barátom más lánnyal álmodott, az jelent bármit is?

a kapcsolatunk nagyon jó, imádjuk egymást:) még is már lánnyal álmodott egyik nap. mitől lehet ez ?

Legjobb válasz: Nem, pláne hogy el is mondta neked, mert gondolom bûntudata volt. Nyugi, álmodban az agyad fura dolgokat rak össze.

Nem, pláne hogy el is mondta neked, mert gondolom bûntudata volt. Nyugi, álmodban az agyad fura dolgokat rak össze.
Én Gyurcsány Ferencrõl álmodtam 3 napja. Éppen fojtogatott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat, na meg a kioktatásokat is:) Utolsó :) én meg a "Szerintem próbálj meg abba az irányba fejlõdni lelkileg hogy ne essen olyan dolog rosszul" lelkileg után vesszõt tennék :) :)
Nekem is rosszul esik. Bár én azt hogy rosszulesik egybe írom, mert épp nincs felhõs idõ, nem esik az esõ, és lelki dologról van szó nem a gravitációs erõ által rosszul végzett végzett munkáról. Szerintem próbálj meg abba az irányba fejlõdni lelkileg hogy ne essen olyan dolog rosszul amivel nem akarnak neked ártani plusz egyébként is természetes és bárkivel megeshet, mondhatni akarata ellenére..
igen, azt hogy paranoiás vagy..
20 éve ismerem a feleségemet. Abszolút nem érdekel, hogy kirõl álmodik vagy álmodozik. Magánügy. Ha elmondja, elmondja. Ha nem, akkor nem. Szeretjük egymást és ez a lényeg. 43/F
hidd el nem jelent semmit mert ez csak egy álom amit nem mi írányítunk de a férfiak akkor is gondolhatnak más nõre amikor fülig szerelmes mert egy férfit a kíváncsiság hajt de ez még nem jelenti az hogy megcsalt a barátod .
A kérdező hozzászólása: hát de én más vagyok :D nem azt mondom hogy hú micsoda szemét, meg minden, csak picit "bánt" :) nem hiszem hogy megfojtanánk egymást:)
Rosszul esik, hogy az agya félrekombinált valamit tudat alatt? :D Hogy vagy te összedrótozva? Megfojtjátok egymást. Mi a menyasszonyommal megnézünk és véleményezünk egy-egy jobb pasit/nõt és egymás szemébe mondjuk. Emiatt csak õszintébb a kapcsolatunk. Velem van, az enyém. Hozzám kötelezte el magát. Pont. Tovább nem érdekel, mert tudom, hogy nem fog megcsalni. :P
A kérdező hozzászólása: Mióta vele vagyok nem:) kicsit rosszul esik, de tudom hogy nem az õ "hibája":)
Te még sosem álmodtál más fiúval? Az álmoknak nincs különösebb jelentésük.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:) elmondta, de azt nem hogy mit, mert zavaros neki, és nem emlékszik rá annyira:) marha viccesek egyes emberkék, köszönöm a humorodat ! :-)
És még is mit álmdott? :D
a hogy elé. ez valóban fontos. és nagy kezdõbetût használnál a helyembe mondatok elején? Ezen mindig gondolkodom, lehet így jobb. de lehet nem. plusz nem befolyásol semmit a szöveg releváns információin. Ahogyan a vesszõ sem. De megfogadom, hogy a 'hogy' elé tegyek írásjelet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!