Találatok a következő kifejezésre: Jelent barmit az ha a (13 db)

Jelent bármit is, ha az exem megkérdezte a legjobb barátnõmtõl, hogy mi van velem?

Pár hónapja szakítottunk, neki azóta már barátnõje van.

Legjobb válasz: nem feltétlen. az én exem is szokott így érdeklõdni felõlem. és neki is van már más.tõlem meg semmit nem akar ez 100%.

nem feltétlen. az én exem is szokott így érdeklõdni felõlem. és neki is van már más.tõlem meg semmit nem akar ez 100%.
csupán annyit, hogy érdeklõdik, mert hónapok óta nem hallott rólad, és ha már úgy hozta a helyzet, megkérdezte tõle.Ha véletlenül futott össze a barátnõddel, és úgy érdeklõdött, akkor semmi extra, ha mondjuk ráírt egy barátnõdre emiatt, és úgy érdeklõdött, esetleg az lehet érdekes, bár annak se kell sztem nagy jelentõséget tulajdonítani, ha az exednek barátnõje van.

Mit jelent az ha a barátom megadja nekem az msn jelszavát, hogy bármikor lépjek be? És miért nem akarja elárulni az exei nevét? Pedig nem tartja a kapcsit velük.

Legjobb válasz: Megadja a jelszavát, mert nincs semmi takargatni valója. A bizalmadat erõsíti benne, hogy csak te vagy neki. Nem szeret az exeirõl beszélni. Miért nyúzod vele? Szerintem ez tök normális, veled van, téged szeret õk már nem érdeklik. Meg eleve neked tán jól esne ha egyfolytában azt hallanád, hogy pl. Krisztivel milyen jókat buliztunk. Katával milyen szuper volt a csók. Pannival milyen.... Anikóval milyen....stb. Tuti rosszul esne, és rögtön féltékeny is lennél, ha okot se ad rá amúgy akkor is.

22/L Légy a feleségem. Végre egy nõ aki tud pasi aggyal gondolkodni. Ilyenbõl miért nincs több?
Megadja a jelszavát, mert nincs semmi takargatni valója. A bizalmadat erõsíti benne, hogy csak te vagy neki. Nem szeret az exeirõl beszélni. Miért nyúzod vele? Szerintem ez tök normális, veled van, téged szeret õk már nem érdeklik. Meg eleve neked tán jól esne ha egyfolytában azt hallanád, hogy pl. Krisztivel milyen jókat buliztunk. Katával milyen szuper volt a csók. Pannival milyen.... Anikóval milyen....stb. Tuti rosszul esne, és rögtön féltékeny is lennél, ha okot se ad rá amúgy akkor is.
férfi logikával egyszerûnek tûnik: megadta a jelszavát és most azt hiszi te megnyugodhatsz hogy nem csal meg, nincs rejtegetni valója nõi logikával: van másik msn címe ahol fent vannak az exet és velük beszélget vagy találkozik vagy mi egymás 22/L :D
Ez a kettõ rendkívül összefüggõ dolog, mindenbizonnyal azt jelenti, hogy az illetõ egy szarvas, aki embernek álcázza magát!
lehet még valamilyen szinten most is szereti, de el akarja felejteni, azért nem akar róla beszélni.. ez a jelen.. vagy kicsit több, de nem kell egybõl mindenbõl a legrosszabbat kihozni..
hát te sem vagy több 14-nél ha nem tudod amit írtam :D 22/L
A kérdező hozzászólása: miért lenne a jelen is?????? mi utal erre??
19:46 ami mai fiatalok nem így gondolkoznak ! nem azért nem beszélnek az exek-rõl mert õk a múlt hanem azért ment még a jelen is ... 19:44-s voltam
A kérdező hozzászólása: vagyis aztmondja, hogy nem szeret errõl beszélni...és nem emlékszik rá pontosan. de ez kamu sztem
A kérdező hozzászólása: õõ...tehát?:$
19:44-nél a pont...
akkor most elmagyarázom úgy, mint ahogy a szomszéd 5 éves lányának szoktam. Ez azt jelenti, hogy szeretné, ha bíznál benne. Nem szeretné megadni az exei nevét, mert normális ember, felejteni akar. Nem akarja, hogy tudd. Mert csak. Nem akarja és kész. De kérdésed súlyából ítélve lehetsz vagy 12...

Jelent barmit is az ha a lany engedi, hogy hozzaerjek a meztelen testehez (ez alatt a masszazst ertem)?

ugyanaz a 19 eves srac vagyok:),jelent barmitis szerintetek az ha a lany engedi ,hogy hozzaerjek a meztelen testehez (ez alatt a masszazst ertem ),mar tobbszor csinaltam neki ,es meg azt is mondta hogy nagyon elkenyeztetem :),latszik rajta hogy jol esik neki ,de jelent ez akarmi erzelmet a reszerol ?vagy csak egyszeruen kihasznal:P tudom furan hangzik ,orulnek par jo tanacsnak

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy ezzel segítek e neked de ha jelentene neki valamit akkor masszírozás után megfordulna és minimum egy puszival meg köszönné. Másik verzió, te is próbát tehetsz vele, hogy a kezed olyan helyre tévedjen ahová most gondolsz és ha erre megriadna mond, hogy eltévedt a kezed. Én ki próbálnám. De ne légy erõszakos csak is óvatosan!!!

Nem tudom, hogy ezzel segítek e neked de ha jelentene neki valamit akkor masszírozás után megfordulna és minimum egy puszival meg köszönné. Másik verzió, te is próbát tehetsz vele, hogy a kezed olyan helyre tévedjen ahová most gondolsz és ha erre megriadna mond, hogy eltévedt a kezed. Én ki próbálnám. De ne légy erõszakos csak is óvatosan!!!
Szerintem az elsõ válaszadó ötlete tök jó... :) De tényleg csak nagyon véletlen érj hozzá! ;) :) Manapság azonban az a baj, hogy az emberek összekeverik a szexualitást az önkényeztetéssel. Jó, lehet, hogy pont te nem, de rengeteg olyan ember van, akinek ha annyita mondasz, hogy masszázs, egybõl a szexuális érintkezésre gondol. És ez szerintem nem helyes. Nem tudom milyen kapcsolatobna állsz a lánnyal, de szerintem az, hogy engedi, hogy hozzáérj, nem jelent különösebb érzelmi kötõdést. Másrészt pedig, lehet, hogy azért engedi, mert tényleg érez irántad valamit. Igazság szerint azt gondolom, hogy ezt csakis te tudod leszûrni a visszajelzéseibõl... mit mond vagy hogyan reagál, miközben masszírozod. Figyeld a testi jeleit! És próbáld ki, amit az elõzõ válaszadó írt! De csak óvatosan! :) Sok sikert! Csyo

Ha valaki facebookon boldog szülinapot kíván, de üzenetben, nem pedig a faladra írja ki az jelent bármit?

Legjobb válasz: Jelent hát. több esze van a többi ismerõsödnél, ennyi.

Jelent hát. több esze van a többi ismerõsödnél, ennyi.
Szerintem egy picit szemelyesebb.esetleg miutan megkoszonod, szeretne veled beszelgetesbe kezdeni, bar nem tudom, lehet hogy csak magamb indulok ki:)
A kérdező hozzászólása: igazából én vagyok az, aki üzenetben szokott írni :D kicsit hülyeségnek tartom, hogy 600 ember elõtt kívánjak boldog szülinapot valakinek.
Én is mindig üzenetben írok. Nem kedvelem túlzottan a oldalt, nekem bõven elég annyi, hogy beszélgetek ott ismerõsökkel, akikkel egyébként nem lenne olyan egyszerû, és ennyi. Lájkolgatni sem szoktam egyáltalán, mert nem kívánom senki tudomására hozni, h mi tetszik és mi nem..A felköszöntéssel is ugyanígy állok.
A kérdező hozzászólása: ugyanez nálam is :) csak azért nem töröltem még magam, mert ingyen és könnyen tudok beszélni pár emberrel

Az jelent valamit hogy ha együtt vagyunk mindig mosolyog meg elpirul, kicsit zavarban van, mindig olyanokat csinál hogy ráfigyeljek, és mindig a közelembe van meg úgy mond "próbálkozott"? Ez jelent bármit is?

Lány vagyok és nagyon tetszik egy srác. Nagyon jóban vagyunk. Segítsetek!!

Legjobb válasz: Már már meg is válaszoltad a kérdésedben. Tetszel neki, azért van mindez. Ha kölcsönös, akkor sima ügy.

Már már meg is válaszoltad a kérdésedben. Tetszel neki, azért van mindez. Ha kölcsönös, akkor sima ügy.
Hát ez a kérdés direkt úgy van feltéve hogy mást nem is ehet r válaszolni
Nem, nem jelent semmit. Miért kell ilyen hülyeséget kérdezni? Különösen, hogy te is tudod a választ!

Ha a barátom más lánnyal álmodott, az jelent bármit is?

a kapcsolatunk nagyon jó, imádjuk egymást:) még is már lánnyal álmodott egyik nap. mitől lehet ez ?

Legjobb válasz: Nem, pláne hogy el is mondta neked, mert gondolom bûntudata volt. Nyugi, álmodban az agyad fura dolgokat rak össze.

Nem, pláne hogy el is mondta neked, mert gondolom bûntudata volt. Nyugi, álmodban az agyad fura dolgokat rak össze.
Én Gyurcsány Ferencrõl álmodtam 3 napja. Éppen fojtogatott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat, na meg a kioktatásokat is:) Utolsó :) én meg a "Szerintem próbálj meg abba az irányba fejlõdni lelkileg hogy ne essen olyan dolog rosszul" lelkileg után vesszõt tennék :) :)
Nekem is rosszul esik. Bár én azt hogy rosszulesik egybe írom, mert épp nincs felhõs idõ, nem esik az esõ, és lelki dologról van szó nem a gravitációs erõ által rosszul végzett végzett munkáról. Szerintem próbálj meg abba az irányba fejlõdni lelkileg hogy ne essen olyan dolog rosszul amivel nem akarnak neked ártani plusz egyébként is természetes és bárkivel megeshet, mondhatni akarata ellenére..
igen, azt hogy paranoiás vagy..
20 éve ismerem a feleségemet. Abszolút nem érdekel, hogy kirõl álmodik vagy álmodozik. Magánügy. Ha elmondja, elmondja. Ha nem, akkor nem. Szeretjük egymást és ez a lényeg. 43/F
hidd el nem jelent semmit mert ez csak egy álom amit nem mi írányítunk de a férfiak akkor is gondolhatnak más nõre amikor fülig szerelmes mert egy férfit a kíváncsiság hajt de ez még nem jelenti az hogy megcsalt a barátod .
A kérdező hozzászólása: hát de én más vagyok :D nem azt mondom hogy hú micsoda szemét, meg minden, csak picit "bánt" :) nem hiszem hogy megfojtanánk egymást:)
Rosszul esik, hogy az agya félrekombinált valamit tudat alatt? :D Hogy vagy te összedrótozva? Megfojtjátok egymást. Mi a menyasszonyommal megnézünk és véleményezünk egy-egy jobb pasit/nõt és egymás szemébe mondjuk. Emiatt csak õszintébb a kapcsolatunk. Velem van, az enyém. Hozzám kötelezte el magát. Pont. Tovább nem érdekel, mert tudom, hogy nem fog megcsalni. :P
A kérdező hozzászólása: Mióta vele vagyok nem:) kicsit rosszul esik, de tudom hogy nem az õ "hibája":)
Te még sosem álmodtál más fiúval? Az álmoknak nincs különösebb jelentésük.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:) elmondta, de azt nem hogy mit, mert zavaros neki, és nem emlékszik rá annyira:) marha viccesek egyes emberkék, köszönöm a humorodat ! :-)
És még is mit álmdott? :D
a hogy elé. ez valóban fontos. és nagy kezdõbetût használnál a helyembe mondatok elején? Ezen mindig gondolkodom, lehet így jobb. de lehet nem. plusz nem befolyásol semmit a szöveg releváns információin. Ahogyan a vesszõ sem. De megfogadom, hogy a 'hogy' elé tegyek írásjelet.
Eszel elõtte ? Mert ha nem kajálsz elõtte valami szénhidrátosat amiatt is lehet.
Ébredés szempontjából két típus van. Van akinek azonnal helyreáll a vérnyomása, õk azok akik mindjárt frissek, ahogy kibújtak az ágyból. A másik tipusnak ébredéskor alacsonyabb a vérnyomása, és csak lassabban áll helyre. (Most csak az ideális vérnyomásúakról beszélek). Lehet, hogy te a második csoportba tartozol. Az ilyeneknek még fontosabb, hasznosabb a reggeli torna mint másoknak, de nem szabad ennyire erõltetõ gyakorlatokat csinálni rögtön felkelés után, illetve szellõztetés után légzõgyakorlatokkal kell kezdeni, csak ha a vérnyomás a helyén van akkor jöhet a többi.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm a hasznos válaszokat!

Szerintetek mit jelent az, ha jobban szeretem a szögletes dolgokat? Bármi is legyen az!

De nem vagyok kocka :)

Legjobb válasz: Mondjuk ha labdázni akarsz akkor szarban vagy.. :D amúgy nem hiszem hogy sok köze lenne az ezotériához, ez olyan mint hogy van aki a kéket szereti más meg a zöldet. Isten tudja miért.

Mondjuk ha labdázni akarsz akkor szarban vagy.. :D amúgy nem hiszem hogy sok köze lenne az ezotériához, ez olyan mint hogy van aki a kéket szereti más meg a zöldet. Isten tudja miért.
ajánlom figyelmedbe a minecraft nevü játékot abba elég sok szögletes dolog van XD
egy pixelkocka vagy
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok olyan emberke, aki hisz mindenben, viszont ez az egy valahogy nagyon foglalkoztat, ezért is gondoltam, hogy itt a sok okos ember között valaki megfejti :)
Ugyanez van nálam is. :) Én is valahogy szögletes, rendezett dolgokat szeretem, de nem tudom miért.

Lehet-e bármi bajom bajom abból hogy egy fizetõs oldalra regisztráltam? Hogy ha nem fizetek akkor korlátozott marad a profilom? Az mit jelent?

Megadtam az email címem, azt hogy mikor születtem(hazudtam), és azt hogy mi a nemem, azt nem meg hol lakom vagy hogy mi a nevem. Viszont véletlenül aktiváltam a profilom és nem tudom letörölni se magam. Ha fellépek az oldalra mindig kéri hogy aktiváljam a fizetés, tehát hogy adjam meg a telefonszámomat vagy a bankszámla számomat, de természeten nem adtam meg mivel nem akarok fizetni. Az email címet egybõl töröltem mikor véletlenül aktiváltam a profilt.

Legjobb válasz: Lehet-e bármi bajom bajom abból hogy egy fizetõs oldalra regisztráltam? amíg nem adod meg a valós adataid addig nem, máshol kell pornót nézni.

Lehet-e bármi bajom bajom abból hogy egy fizetõs oldalra regisztráltam? amíg nem adod meg a valós adataid addig nem, máshol kell pornót nézni.
A kérdező hozzászólása: Nem pornó oldal, hanem online film nézõs oldal.
A kérdező hozzászólása: Csak nem tudom hogy abból lehet-e valami bajom hogy regisztráltam de nem fizetek.
nem te vagy a múltkori? ugyanez volt, ugyanígy nem fogta föl amit írtak neki, mindenesetre én már nem fogom ugyanazt újra meg újra leírni, olvass vissza.
A kérdező hozzászólása: Nem az vagyok. Mert én egy lány vagyok. Csak kissé felidegesítettem magam ezen.
a választ megkaptad, nemegyszer.
A kérdező hozzászólása: De mint láthatod nem kaptam értelmes választ!
A felfogásoddal van a gond, na csõ
Azt, hogy fel akar hívni.
Majd kiderül.
Szivatni akar :..
Természetesen jelent valamit. Én nem szoktam csak úgy elkérni fiúk számait. XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!