Találatok a következő kifejezésre: Jelenleg nyelvtanfolyamra és (2 db)

Jelenleg nyelvtanfolyamra járok és nem szeretném abbahagyni a szülés után sem. Egy héten egyszer kell menni. Kb. mennyi idő után tudok majd bekapcsolódni újra a szülés után?

Legjobb válasz: Ha van,aki vigyázzon a kicsire addig,akkor egybõl szülés után visszamehetsz.Én nappalis fõiskolás vagyok,és vizsgaidõszak közepén fogok szülni,és ha nem sikerül baba elõtt mindenbõl levizsgázni,akkor valószínûleg a kórházból is fogok vizsgázni menni.(Szemben van a sulival.)

Ha van, aki vigyázzon a kicsire addig, akkor egybõl szülés után visszamehetsz.Én nappalis fõiskolás vagyok, és vizsgaidõszak közepén fogok szülni, és ha nem sikerül baba elõtt mindenbõl levizsgázni, akkor valószínûleg a kórházból is fogok vizsgázni menni.(Szemben van a sulival.)
Egybõl szülés után nem fogsz tudni visszamenni. Én 3 hónapja szültem, estis suliba járok, ahová kéthetente kell bejárni, és kb. a fiam két és fél hónapos kora óta járok be. Eleite nehéz lesz, hiszen az elején mindenki nagyon el van havazva, na meg a szoptatás, stb. Ha tudsz fejni, akkor persze jó, de én nagyon nem tudok, de úgy döntöttem, kéthetente egy üveg tápszer nem lehet akkora tragédia, hiszen a fiam érdeke is, hogy az anyjának meglegyen végre az érettségije, és majd normálisabb munkám lehessen, ha visszamegyek dolgozni.

Melyik a legjobb spanyol nyelvtanfolyam? Jelenleg alap szinten állok és középfokú nyelvvizsgát szeretnék tenni.

Budapesten keresek nyelvtanfolyamokat. Mit tudtok ajánlani?

Legjobb válasz: Cervantes Intézet =)

Cervantes Intézet =)
Cervantes Intézet jó lehet, mert anyanyelvûtõl a legjobb nyelvet tanulni:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Cervantes mellett döntöttem mert ismerõsök is ezt ajánlották.
Elnézést az off-ért: hogy tetszik a Cervantes? Hasonló igényekkel most gondolkodom azon, hogy belevágok, kérlek írd meg, hogy érzed magad? Milyen hangulatúak az órák, melyik típusú tanfolyamra jelentkeztél? Az elvárásaidnak megfelelt végül? köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!