Találatok a következő kifejezésre: Jelenleg a hétbe (75 db)

Jelenleg 2 hete vagyok tudomással róla, hogy egy hitelügyben szerepelek, 2006-óta mint BAR-os. Jelenleg egy 5000 ft os kérvényt kell irnom a végrehajtónak, hogy fizetnék, de nem tartom fernek. És nem akarnak havi letiltásról megegyezni, miért?

Ezzel a hitellel kapcsolatban félrevezettek, és fizethetek-a vádlott már ül. Hogy lehet, hogy mivel végrehajtás alá "vitték" az ügyet, külön kérvényt kell irnom, hogy a fizetésemet terheljék, hiszen semmilyen anyagi ingóságom nincs, illetve hogy lehet, hogy nem hajlandóak belemenni a letiltásos dologba?

Legjobb válasz: Hûha! Mi történt veled? Sajnos, ha fizetni kell valamit,az nem évül el. Ha 5 évig semmilyen formában nem jelentkeznek nálad, akkor talán, de ez nemigen szokott megtörténni.

Hûha! Mi történt veled? Sajnos, ha fizetni kell valamit, az nem évül el. Ha 5 évig semmilyen formában nem jelentkeznek nálad, akkor talán, de ez nemigen szokott megtörténni.

Volt vkinek 38. hét előtt programozott császármetszése? Jelenleg a biometriai adatok alapján kb.10 nappal idősebb a második babánk (szintén császár van tervezve, mert faros baba).

Elképzelhet?, hogy korábban megcsinálják vagy megvárják a betöltött 38. hetet?Nekem az els? babám így született, de megvárták a 38. hetet.

Legjobb válasz: Szia! A barátnõm babája is faros volt és császározták. Nála a 40. hetet is megvárták, bár ez már 2 éve volt. Mennyi idõs vagy? Nem fordulhat már meg? Én babóm is faros volt, a 38. hétre meggondolta magát és megfordult. A te esetedben ez nem lehetséges? 39+1 h km

Szia! A barátnõm babája is faros volt és császározták. Nála a 40. hetet is megvárták, bár ez már 2 éve volt. Mennyi idõs vagy? Nem fordulhat már meg? Én babóm is faros volt, a 38. hétre meggondolta magát és megfordult. A te esetedben ez nem lehetséges? 39+1 h km
Szia!Nekem a 37.héten lett császár, faros is volt és kevés volt a magzatvíz, na meg beindultak a fájások.

Jelenleg a 30. hétbe léptem, most voltam uh-n, kisfiam harántfekvéses. Mit tegyek, ha nem fordulna be?

Hallottam valami tornáról, és homeopátiáról is, ami segít ezen. Nagyon nem szeretnék császárt. És azt sem, ha megpróbálnák fordítani, mert ha meg a rövid köldökzsinór miatt nem fordul nehogy baj legyen.

Legjobb válasz: Szia. Egyenlõre még ne izgulj, a barátnõmnek még a 38 héten is farfekvéses volt, és mire szült megfordult. Csoda fordítós módszerrõl nem hallottam.

Szia. Egyenlõre még ne izgulj, a barátnõmnek még a 38 héten is farfekvéses volt, és mire szült megfordult. Csoda fordítós módszerrõl nem hallottam.
Én 30 hetes múltam, de nekem már a 27.héten mondta a doki, hogy farfekvéses a baba, és szerinte az is marad.Bár nekem lényegtelen hogyan fekszik, mert ugyis császáros lesz, de még neked bõven van ideje a babádnak megfordulni..
Az én bébim is faros volt a 29. hétig, aztán olvastam hogy naponta két óránként 20 percet kell eltölteni térdelõ-könyöklõ testhelyzetben.Nem kényelmes, de nem tudom ettõl-e egy héttel késõbb beállt rendesen.Ja és ha háton fekszel, tegyél a derekad alá párnát. 39 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, azt hiszem megfordult, legalábbis mikor csuklik egészen lent érzem a buksiját.


Viszonylag új vagy a hüllők világában. Jelenleg két gabonasiklót nevelgetek. Ezen a héten fejenként 3 egeret toltak be. (2-3 naponta) Folytathatom így tovább, vagy fennáll a túletetés veszélye?

Legjobb válasz: Nekünk kígyóink vannak az igaz,de etetés amennyire tudom hasonló.A kígyó félék oportumista evõk,azaz amennyit látnak annyit esznek.De ez nem jelenti azt,hogy ennyit is kell kapniuk.Azt sajnos nem írtad mekkorák a siklók.A mi kígyónk az egyik kb másfél méter,õ egy patkányt kap,és kb 2 hétig elvan vele.A másik 1 méter körül van,õ 2 egeret eszik meg 2 hetente.A lényeg az,hogy etetés után,meg kell várni míg ürít,és ürítés után 2-3 nappal etetni legelõbb.Egyébként õk 2-3 hónapig is kibírják kaja nélkül.Szerintem 2 hetente egyszer bõven elég lenne,de azt te tudod mennyi idõ múlva ürítenek.Ha betartod az etetés-ürítés-2-3 nap múlva etetés periódust,nem lehet baj.

Nekünk kígyóink vannak az igaz, de etetés amennyire tudom hasonló.A kígyó félék oportumista evõk, azaz amennyit látnak annyit esznek.De ez nem jelenti azt, hogy ennyit is kell kapniuk.Azt sajnos nem írtad mekkorák a siklók.A mi kígyónk az egyik kb másfél méter, õ egy patkányt kap, és kb 2 hétig elvan vele.A másik 1 méter körül van, õ 2 egeret eszik meg 2 hetente.A lényeg az, hogy etetés után, meg kell várni míg ürít, és ürítés után 2-3 nappal etetni legelõbb.Egyébként õk 2-3 hónapig is kibírják kaja nélkül.Szerintem 2 hetente egyszer bõven elég lenne, de azt te tudod mennyi idõ múlva ürítenek.Ha betartod az etetés-ürítés-2-3 nap múlva etetés periódust, nem lehet baj.
A kérdező hozzászólása: Körülbelül 50 centisek lehetnek most. Az egerek még értelemszerûen naposegerek (nem azt a nagyon pinket.. hanem a már kicsit szõrösebb "pihés" fajtát szoktam adni nekik)Az ürítést nem szoktam figyelni :s Az tuti hogy tegnap ürítettek, de tegnap kajáltak is.. Egyébként milyen veszélyei vannak a túlkajáltatásnak? Belehalhat, vagy csak elhízik? Egyébként eddig csak egyszer hányt vissza a vörös albínó egy egeret.. de azt is hónapokkal ezelõtt.
Pedig ezek fontos tényezõk, minden hüllõtartónak be kell tartania ezt az evés-ürítés szabályt.Elhízhatnak igen, és az elzsírosodás miatt tönkremehet a szívük, elzáródhatnak az artériáik, pont mint az embernél is.Szóval ha nem csak egy évig szeretnéd õket magad mellett tudni, akkor állj le ezzel a mértéktelen etetéssel.Tartsd be az etetés-ürítés-2-3 nap múlva etetés ciklust, és nem lesz baj.
Én nemrég kaptam egyet 25-30 cm és 5-7 naponta etetem. Azt ajánlom, hogy inkább 5-7 de ha már nagyobb akkor 8-10 naponta etesd!!De ez attól is függ, hogy milyen hamar akarod , hogy megnõljön!!

Lábtőcsont-törésem van. Jelenleg fekvőgipszben van a hét végéig, utána még 5 hétig járógipsz lesz rajta. Hogyan tudnám megkönnyíteni a fürdést? Mikor járhatok mankó nélkül? Hogyan adjam be az injekciót? Több lent.

A fürdés elég problémás, kicsi a kád. Nem tudok beleülni. Állva viszont nagyon kellemetlen, nehézkes és szinte lehetetlen. Kérnék tapasztalatot, tanácsot, ilyesmit a témával kapcsolatban minél el?bb! És a begipszelt lábam most akkor 6 hétig meg se moshatom vagy mi? Ezenkívül a problémám a járógipsz. Akkor is kell mankó segítsége vagy arra már ránehezedhetek? Ha kell mankó, hány hét után használhatom önállóan a járógipszet? Jelenleg fekv?gipszem van, ebbe mennyi mozoghatok? Hogy adjam be magamnak a véralvadás-gátló injekciókat?

Legjobb válasz: Ha a kád szélére ülsz és kilógatod a gipszes lábad, szerintem megoldható a fürdés. A gipszelt lábadat nem tudod megmosni de ezzel más is így van, nem ciki. Az hogy járógipszhez szükséged lesz e mankóra az tõled függ, de lehet anélkül is stabilan járni benne, ránehezedhetsz. Miután megkaptad a járógipszet kb. egy nap múlva vagy még elõbb simáb ráállhatsz. A lehetõ legkevesebbet mozogj fekvõgipsz idején, nehogy a csontok rosszul forrjanak össze. Az injekciót nem kell légteleníteni, a köldököd vízszintes vonajában add be magadnak úgy hogy összecsíped a bõrödet a hasfaladon. Nagyon fontos hogy a bõrödre merõlegesen szúrd be a tût. Számolj vele hogy lesznek a helyén kék-zöld foltok, de ez a legkevesebb! Viszont mindenképp add be az injekciókat mert a mozgáshiány miatt trombózisod lehet!

Ha a kád szélére ülsz és kilógatod a gipszes lábad, szerintem megoldható a fürdés. A gipszelt lábadat nem tudod megmosni de ezzel más is így van, nem ciki. Az hogy járógipszhez szükséged lesz e mankóra az tõled függ, de lehet anélkül is stabilan járni benne, ránehezedhetsz. Miután megkaptad a járógipszet kb. egy nap múlva vagy még elõbb simáb ráállhatsz. A lehetõ legkevesebbet mozogj fekvõgipsz idején, nehogy a csontok rosszul forrjanak össze. Az injekciót nem kell légteleníteni, a köldököd vízszintes vonajában add be magadnak úgy hogy összecsíped a bõrödet a hasfaladon. Nagyon fontos hogy a bõrödre merõlegesen szúrd be a tût. Számolj vele hogy lesznek a helyén kék-zöld foltok, de ez a legkevesebb! Viszont mindenképp add be az injekciókat mert a mozgáshiány miatt trombózisod lehet!
Szia! Lábadat sajnos nem moshatod eddig az ideig, mivel a fekvõgipsz ugye a víztõl tönkremegy, a járógipsz ugyanez (ha könnyítettet kérsz, mûanyag, színes, annak nem lesz baja a víztõl, de az alatta lévõ pólya nagyon könnyen felszívja a nedvességet, és utána kikezdheti a bõrödet, gombás lehet stb.). Nekem bokaszalagom szakadt, mûtöttek, és nekem mondták h sokat járjak vele, de ismerõsömnek nemrég tört bokája, és õ nem járhatott a járógipszével. Szóval orvosa válogatja, sajnos nem mindig hozzáértõ emberek vannak ebben a pozícióban. Véralvadás gátló injekciótól nem szabad megijedni, köldöködtõl jobbra/balra 5 centit, és lefelé egy centire összefogod a bõrt, és függõlegesen belenyomod a tût, aztán meg belenyomod az anyagot ami benne van, tényleg nem nagy dolog:) Az elsõnél én is nagyon féltem, meg le is izzadtam, de meglepõen kevés fájdalmat érzel. Kicsit bekékülhet, ezért úgy szokás, hogy egyik nap jobb oldalra, másik nap balra:) Sok szerencsét és jobbulást:)

Ausztraliaban (Melbournben) elo kismamak itt vagytok? Jelenleg a 33. hetben vagyunk. Megosztanatok az infokat, tapsztalatotokat teljeskoltsegu, muteti szules kapcsan, allami korhazban (Sunshine Hospital)?

, Egeszsegugyi okokbol muteti szules lesz viszont a Medibank nem fedezi a koltseget! 457 visa folyamatban de ha meglesz sajnos akkor sem lesz koltseghatekonyabb mivel csak 4 honapja erkeztunk az orszagba... Kozben a ferjem visszautasithatatlan allasajanlatot kapott, igy maradtunk de a szules koruli koltesek mar most oriasiak. Tudtok valamit a protokollrol (Jelenleg 'csak' teljeskoru UH-os vizsgalataim voltak + 1x voltunk bent a fent emlitett korhazban ellenorzesen, gorcsok miatt)illetve az allami korhaz arairol mutet eseten? Elore is koszonom a segitseget!

Legjobb válasz: Melbourne...

A kérdező hozzászólása: Melbourne...

Mennyibe kerül jelenleg egy HVG hetilap, és a hét melyik napján lehet megvenni?

Legjobb válasz: 485Ft, elõfizetõknek 375Ft. Nekünk csütörtökönként szokott járni, szerintem akkor érkezik meg a boltokba is.

485Ft, elõfizetõknek 375Ft. Nekünk csütörtökönként szokott járni, szerintem akkor érkezik meg a boltokba is.
Boltokban, újságárusoknál is csütörtökön jelenik meg, és készlet erejéig lehet vásárolni, de legkésõbb a következõ szerdáig.
valamilyen szinten érhetõ, de ha már ez most így van akkor késõbb úgy is bekövetkezik...
Én is így vagyok, mert unalmas pasi vagyok és csak heti 4 napon találkozom a párommal. De ha már így mondja, akkor ha magamból indulok ki, nem annyira szeretem azt a lányt. Lehet õ is így érez.
Lehet kifogás, de lehet hogy van valami dilid amitõl szeretne egy napra megszabadulni. De az is lehet hogy titokban a NASA-nak dolgozik és azon a napon írná meg a beszámolót nekik. , , Kedves NASA, 21. héten tartunk minden kiválóan mûködik. Még mindig nem tudja hogy igazából 30 éves vagyok, és Gizinek hívnak. Megpróbáltam kérni egy nap szabadságot, bezzeg egybõl a GyK-ra fordul, kérem az áthelyezésem."
no para... mindenkinek van szüksége egy kis egyedüllétre, néha kicsit lehet a másikból egy idõ után. Ez a kis szünet még jót is tehet a kapcsolatotoknak, így nem szokjátok meg úgy egymást, és nem laposodik el a dolog hosszú távon :) (olyan gyorsan.. :'D)
Én heti 2 napot vagyok külön saját dolgokkal foglalkozni és lassan a 7. évnél járunk.Hagyjad kicsit öt arra az 1 napra békén

A héten tervezek új gépet venni mert jelenleg egy p4 es gépem van . Szerintetek akkor ez jó lenne így? (lent )

és arra gondoltam hogy egyenlőre VGA nélkül venném, mert jelenleg nincs olyan játék amiért érdemes lenne a VGA (na meg a pénz) és ezért gondoltam hogy majd ősszel vagy télen vennék bele egy jó 60-120k VGA kártyát mert akkor jönnek azok a játékok amik érdekelnek pl: BF4, watch dogs . Szerintetek akkor ez jó lenne így? (lent ) Asrock Z77 PRO3 alaplap 24 hó gar. 1 db 22,281 Ft Komplett gép Asus VE228HR monitor 36 hó gar. 1 db 38,823 Ft Komplett gép Chieftec CTG-500-80PB OEM táp 36 hó gar. 1 db 12,722 Ft Komplett gép Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz KIT CMZ8GX3M2A1600C9R memória 36 hó gar. 1 db 17,488 Ft Komplett gép Intel i5-3570K processzor 36 hó gar. 1 db 56,078 Ft Komplett gép Samsung SH-224BB/BEBE fekete OEM DVD író 24 hó gar. 1 db 4,338 Ft Komplett gép Thermaltake VL80001W2ZD V3 fekete ház 36 hó gar. 1 db 12,277 Ft Komplett gép Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 24 hó gar. 1 db 17,529 Ft Összesen: 181,535 Ft

Legjobb válasz: Nem a legjobb. Érdemi tuninghoz egy Z77 Pro4 kéne minimum. Monitor TN paneles,annyiért van IPS is,ami százszor jobb. http://ipon.hu/webshop/product/lg_22ea53vq_p/374338 RAM magas kialakítású,nem fognak tõle elférni jobb procihûtõk. Alacsony kialakításúakat nézz. Megérdemelne a konfig egy jobb házat,de végülis az sem rossz. Raider 550W-t beszorítanék,ki tudja meddig akarod húzni,és hogy milyen VGA lesz mellette.

Nem a legjobb. Érdemi tuninghoz egy Z77 Pro4 kéne minimum. Monitor TN paneles, annyiért van IPS is, ami százszor jobb. http://ipon.hu/webshop/product/lg_22ea53vq_p/374338 RAM magas kialakítású, nem fognak tõle elférni jobb procihûtõk. Alacsony kialakításúakat nézz. Megérdemelne a konfig egy jobb házat, de végülis az sem rossz. Raider 550W-t beszorítanék, ki tudja meddig akarod húzni, és hogy milyen VGA lesz mellette.
Egy erõsebb táp mindenképp kéne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!