Találatok a következő kifejezésre: Jelenleg GYED-en és szeretnék itthon (2 db)

Itthon szeretnék használt ruha üzletet nyitni. Jelenleg GYED-en vagyok, aug.11-ig. Férjem épület burkoló vállalkozó. Kibővítheti a vállalkozását erre, és én mint segítő családtag (megvan a kereskedelmi boltvezetőim) árulnék itthon?

Gondolom meg kell várnom míg lejár a GYED, de addig el lehet indítani az engedélyeket, amit nem is tudok, hogy mi kell hozzá. Külön bejáratú helyiség, le van csempézve, hideg víz benne.GYES mellett nekem miket kellene fizetni. Bocsi azt elfelejtettem: Munkaviszonyban vagyok, de úgy néz ki bezár a cég, ahol voltam.

Legjobb válasz: Mik a fejlemények,aktuális még a kérdés?

Mik a fejlemények, aktuális még a kérdés?

Jelenleg GYED-en vagyok, és szeretnék itthon végezni adminisztrációs munkát, munkaüggyel kapcsolatosan is. Hol találok ilyen munkát?

Legjobb válasz: GYED mellett nem dolgozhatsz legálisan, ahhoz ezt elõbb le kell mondanod, és GYES-t kérned. Nézz körül a neten, de ne dõlj be olyannak, ahol elõrew kell fizetni akármilyen okból (regisztrácios díj, munkacsomag díja, stb.)

GYED mellett nem dolgozhatsz legálisan, ahhoz ezt elõbb le kell mondanod, és GYES-t kérned. Nézz körül a neten, de ne dõlj be olyannak, ahol elõrew kell fizetni akármilyen okból (regisztrácios díj, munkacsomag díja, stb.)
Gyed mellett tényleg nem végezhetsz semmilyen munkát. Úgy tudom, 1x megszakíthatod a GYED-et, arra az idõre GYES-t kapsz, utána újra kérheted a GYED-et. De ez csak megszakítás. Arra jó, ha kapsz egy rövidtávú lehetõséget.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!