Találatok a következő kifejezésre: Jelenleg 10 terhes (3 db)

4D uh-ra a 24-26. hét környékén érdemes menni, addigra már szépen kifejlõdik.
Nekem hasi uh-t csináltak a 13. héten. Ha jól tudom hivatalosan a 18. hetit hívják "genetikainak".
Szia! Ez nem genetikai vizsgálat, majd 12. héten né zik a tarkóredõt.Nekem hüvelyi volt, legtöbb helyen a 12. hétig az van, nem tudom nálatok mi várható.Ha hüvelyi, nem kell félni, nem fájdalmas, csak kicsit hideg:-)Egy hosszabb rúdszerû tárgyat képzelj el.Kicsit forgatja.miközben nézi, de nem fájdalmas tényleg. Gratula a babához!
Bocsi látom két hetet írtál, nem most mész, bocsi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!
12 hetes terhesen a tarkóredõt mérik meg, aminek az eltérése genetikai rendellenességre utalhat. Ezt hüvelyi UH-val nézik, a pontosság miatt, miután ilyenkor még pici a baba. 18-20 hetes terhesen lesz komplex genetikai UH, de az már hasi.
A kérdező hozzászólása: Lényegében akkor a fél terhességem végig izgulhatom, hogy minden rendben van-e? A 4D UH-t mikor érdemes már kérni?

A papíromon az áll van egy 3 cm cystám a petefészkemben. Jelenleg 10 hetes terhes vagyok, a dokim nem mondott semmit. Lehet ez a hatással a baba fejlődésére, vagy az én egészségemre?

Legjobb válasz: A baba annál jobban védve van, hogy a ciszta bármit is árthatna neki. Ezek a ciszták általában maguktól felszívódnak, valószínû, erre vár az orvosod is. Nem hinném, hogy megbolygatják, neked sem fog gondot okozni. Ha marad, terhesség után tovább figyelik. Nekem miómám volt a méhemben, ahhoz sem nyúltak és el is tûnt magától. A terhesség megváltozott immunállapot, ezek rutindolgok. Ne aggódj, nem lesz baj!

A baba annál jobban védve van, hogy a ciszta bármit is árthatna neki. Ezek a ciszták általában maguktól felszívódnak, valószínû, erre vár az orvosod is. Nem hinném, hogy megbolygatják, neked sem fog gondot okozni. Ha marad, terhesség után tovább figyelik. Nekem miómám volt a méhemben, ahhoz sem nyúltak és el is tûnt magától. A terhesség megváltozott immunállapot, ezek rutindolgok. Ne aggódj, nem lesz baj!
A dokik tudni fogják, hogy mit tegyenek vele, te meg kérdezz nyugodtan, hogy tisztában légy vele, hogy mi van veled. Ha nem zavarja a babát, szeritnem nem fogják bántani, de az is lehet, hogy kihajtják, vagy meglézerezik. Ne félj, bajban bitos nem hagynak.)
szia! nekem is volt ystám a terheség elején aztán magától felszívódott.a baba védett helyen van nem lesz semmi gond biztosan. egy 6 hónapos baba anyukája:)

Újra lesz TGYES és egyszeri anyasági a 2. babánál? Vagy egyből GYED? Most 10 hónapos a babám, és ismét terhes vagyok. (jelenleg gyeden)

Terhesség el?tt 4 év munkaviszonyom volt.

Legjobb válasz: Újra lesz mindkettõ. AZ egyszeri anyaságihoz ugyanazok a feltételek kellenek (4 pecsét:D). A tgyás-ra, gyed-re meg automatikusan jogosult vagy, ha nem szûnt meg közben a munkaviszonyod. A gyed összege kb. annyi lesz, mint az elsõ babával (ha nem a maximumot kaptad, és volt közben általános béremelés, akkor valamivel több is lehet, de kevesebb biztosan nem). A tgyás akkor lesz ugyanannyi, ha a minimálbér kétszeresénél nem kerestél többet egy hónapban (147000 bruttó). Ha többet kerestél, akkor kevesebb lesz, a tgyás mint az elsõ babával, mert ilyen esetben a maximuma megegyezik a gyed maximumával (102900).

Újra lesz mindkettõ. AZ egyszeri anyaságihoz ugyanazok a feltételek kellenek (4 pecsét:D). A tgyás-ra, gyed-re meg automatikusan jogosult vagy, ha nem szûnt meg közben a munkaviszonyod. A gyed összege kb. annyi lesz, mint az elsõ babával (ha nem a maximumot kaptad, és volt közben általános béremelés, akkor valamivel több is lehet, de kevesebb biztosan nem). A tgyás akkor lesz ugyanannyi, ha a minimálbér kétszeresénél nem kerestél többet egy hónapban (147000 bruttó). Ha többet kerestél, akkor kevesebb lesz, a tgyás mint az elsõ babával, mert ilyen esetben a maximuma megegyezik a gyed maximumával (102900).
A kérdező hozzászólása: Bocsi, elütöttem... TGYÁS..
A kérdező hozzászólása: Értem. Nagyon szépen köszönöm a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!