Találatok a következő kifejezésre: Javul-e a Petőfi- (1 db)

Javul-e a Kossuth-, Petőfi- és Bartók Rádió műsora, a bevezetett új műsorstruktúra hatására?

Legjobb válasz: Szerintem javul, egyel már több hallgatójuk van: a férjem, mióta megújultak csak az MR2 Petõfit hallgatja az autóban. Az új Petõfi tényleg jó zenéket játszanak, a szlogenjük is "nagyon zene", amit a lányom az autóban elõszeretettel ismételget :)

Szerintem javul, egyel már több hallgatójuk van: a férjem, mióta megújultak csak az MR2 Petõfit hallgatja az autóban. Az új Petõfi tényleg jó zenéket játszanak, a szlogenjük is "nagyon zene", amit a lányom az autóban elõszeretettel ismételget :)
Szerintem a javult vagy romlott nem helytálló, mer teljesen átalakult, így nincs viszonyítási alap. Nagyszüleim sajnálják a jó ebédhez szól a nótát, most nem tudnak mit hallgatni. Sok ismerõsöm-én is-hallgatjuk a petõfit, mert az most a fiataloknak szól. Kinek pap, kienk papné...
Egyértelmûen romlott. Ez a reggeli mûsor, 180 perc vagy mi, borzalmas. Ki sem állhatom, hogy csak folyton pofáznak. A megváltoztatás elõtti reggeli mûsor sokkal jobb volt, akkor még én is hallgattam.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ask. Fm-re van valamilyen hack, amivel like-okat tudok csinálni magamnak?

0

Hogyan kell xbox 360 USB-ről játékot futtatni?

valaki magyarázza el nekem.

2

Melyik a legviccesebb vicc amit valaha hallottatok?

Jöhet bármilyen típusú.:)

3

Mit jelent pontosan az, hogy URL?

Mert egy program folyton valaminek az "URL"-jét kéri, és próbálta mezt a "<[link] izét is, meg ezt a "www."-osat, meg a felhasználónevemet is próbáltam, de egyik sem megy. Ha tudtok, akkor légyszi segítsetek, vagy egy példát is írhattok akár... előre is kösz!

3

Milyen fűtési ötleteket tudnátok? (bövebben lent)

Szóval van egy garázsunk amit bérlünk, ide szoktunk jönni bulizni, és a szilvesztert is itt akarjuk tartani valószínűleg. Csak hát télen nincs túl meleg lent. Van valami ötletetek a fűtésre?

2

Melyik legyen?

Csinálnék egy blogot ami a karakteremről szólna. na de melyikről?

0

A fitalok hogy buliznak?

Merre mennek? Mit csinálnak?

4

Szilveszterre kiadó házakat, apartmanokat 15-20 főre hol találhatnék? Békés megyében

Szilveszterre szeretnék dec 31-jan 1 között 15-20 főre apartmant házat kibérleni a többiekkel. Ötletetek nincsen hogy hol lehetne ?

1

Szerintetek megéri-e egy samsung galaxy ace-t elcserélni egy használt xbox360-ra?

Andoidos telóm cserélném egy xbox360-ra ami kivan flash-elve

3

Ps2 Mi a különbség?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] a két ps2 között mi a különbség(nem külsőre gondolok)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!