Találatok a következő kifejezésre: Jarok a akit nagyon szeretek (24 db)

Jarok a pasimmal akit nagyon szeretek es o is igy van vele hogy szeret es a sozmszedba van egy sarc aki nem tudom de nagyon tetszik. Mit tegyek?

Tehetetlen vagyopk.

Legjobb válasz: próbáld meg elfelejteni...ha szeretitek egymást a pároddal akkor minek felháborgatni a dolokat? =) szerintem kerüld el a szomszédot valamilyen módon...azt tudod-e hogy a szomszéd érez-e valamit irántad? Vagy beszélgettetek-e már? Vagy ez csak olyan dolog, hogy meglátod és megtetszik de még nem beszélgettetek?

próbáld meg elfelejteni...ha szeretitek egymást a pároddal akkor minek felháborgatni a dolokat? =) szerintem kerüld el a szomszédot valamilyen módon...azt tudod-e hogy a szomszéd érez-e valamit irántad? Vagy beszélgettetek-e már? Vagy ez csak olyan dolog, hogy meglátod és megtetszik de még nem beszélgettetek?
A kérdező hozzászólása: hat beszeltunk msn-en meg tan az uzelteb es nagyon megnzett m meg azt mdonat h di akepem...de ez jelent valyon valamit?
szerintem semmit... több beszélgetés kéne a szomszéddal ahhoz, hogy kialakuljon a kapcsolat.MÉg nem is nagyon beszélgettél vele normálisan 4 szem közt de már eztért szakítani akarsz a srácoddal? NE TEDD!
menny el hozzá, legyetek kettesben te pedig használd a kezed és a szád. ;) ez tuti bejön. :)
A kérdező hozzászólása: Köszii
Valahogyan add a tudtára, h hogyan érzel. Bár félõ, h ezzel a barátságotok megromlik, de ha nem mondod el, akk csak gondolkozhatsz, h mi lett volna, ha...


Budapesti vagyok, de a gödöllői egyetemre szeretnék járni. Később lehet, hogy igényelnék koleszt, de az első félévben nem szeretnék. A bejárás nagyon nehéz? Van valaki, aki így jár be, mint én?

Legjobb válasz: Én Aszódról (ez Gödöllõ mellett van) járok be naponta Pestre, kb. 40 perc alatt bent vagyok, nem megterhelõ. Nem tudom, hogy te Pest melyik részén laksz, de Gödöllõre jön HÉV is, busz is, vonat is, szóval szerintem nem lenne probléma neked sem.

Én Aszódról (ez Gödöllõ mellett van) járok be naponta Pestre, kb. 40 perc alatt bent vagyok, nem megterhelõ. Nem tudom, hogy te Pest melyik részén laksz, de Gödöllõre jön HÉV is, busz is, vonat is, szóval szerintem nem lenne probléma neked sem.
A kérdező hozzászólása: 22. Kerület. Te hova jársz Pesten belül?
ELTE BTK (Múzeum krt.)
Szia! Gödöllõ nincsen messze Budapesttõl!!! És nagyon szép város!!! Több közlekedési eszközt is választhatsz! Vonat: Keleti pu. kb. 35 perc, ha személyvonattal jössz. 20 perc, ha gyors vonattal (nagyon sok gyors vonat megáll Gödöllõn) Hév: Örsvezér térrõl kb. 45 perc (ez elég lassú!) Volán busz: Népstadiontól 30-35 perc.
A kérdező hozzászólása: Köszi !

Tökösebb szeretnék lenni. És egyben magabiztosabb, azt hiszem a kettő együtt jár. Mitől lehetnék frankóbb csávó? Olyan magabiztos, tökös fajta? Nem is tudom, hogy jó helyen kérdezem-e. Olyan szeretnék lenni, aki nagyon de nagyon frankó.

Legjobb válasz: kérlekszépen, az nem megy úgy, hogy elhatározod maximum megbéklsz magaddal, lazább leszel, és akkor magától javul a dolog másrészt mi a frankó? aki mindenkit lenéz, a lányokon áttapos, a buszon ordít a fülesébõl a zene, aki 10 sört legurít egymás után, aki hangosan röhögve káromkodik az utcán a haverokkal (bazz, g*ci és társai minden 2. szava) ha igen ne akarj tökös lenni, mert csak szánalmas leszel

kérlekszépen, az nem megy úgy, hogy elhatározod maximum megbéklsz magaddal, lazább leszel, és akkor magától javul a dolog másrészt mi a frankó? aki mindenkit lenéz, a lányokon áttapos, a buszon ordít a fülesébõl a zene, aki 10 sört legurít egymás után, aki hangosan röhögve káromkodik az utcán a haverokkal (bazz, g*ci és társai minden 2. szava) ha igen ne akarj tökös lenni, mert csak szánalmas leszel
A kérdező hozzászólása: utsó válaszolónak ezer köszi :)
Egyrészt utánozd - pl. - Clint Eastwood mozdulatait, gesztusait, amikor tudod. Másrészt, amikor nem tudod, amikor csak mész az utcán vagy ülsz valahol, KÉPZELD MAGADAT annak a tökös faszinak, aki lenni akarsz. Nem számít hogy nem vagy az, csak kézeld el minél szinesebben, nézd úgy a dolgokat, mintha, képzeld el a következõ szituációt, napi teendõt úgy mintha már úgy viselkednél. Egy idõ után valóban úgy fogsz.
A kérdező hozzászólása: nem baj, fel a fejjel, remény mindig van, én azt mondom
Te is itt ragadsz velünk még egy ideig xD :D Azért sok szerencsét, hátha sikerül megváltoznod... én is azon vagyok, de nem nagyon megy nekem se :)
A kérdező hozzászólása: látom senkit sem érdekel
A kérdező hozzászólása: értelmes válaszok nincsenek?
A kérdező hozzászólása: Tehát nem tahó akarok lenni, hanem magabiztos.
vegyél egy lovat
A kérdező hozzászólása: Nem, én úgy értettem, hogy úgy tökös mint pl Clint Eastwood a filmeken.
Szia, szerintem kezdj el valamit sportolni.Tûzz kis magadnak egy célt, amit meg tudsz valósítani, de legyen benne kihívás, pl.ma futok tíz percet, és megcsinlod, nõni fog az önbizalmad, ha látod, hogy sikerül, amit elhatározol.Kicsit meg is edzõdsz, és az is adhat egy fajta magabiztosságot :) Csak ne szállj el magadtól.Kell az alázat is :) Sok sikert

Most vagyok 8. os és a Nemes nagy Ágnes humán szakközép iskolába szeretnék felvételizni! Kíváncsi vagyok a véleményekre olyanoktól akik oda járnak /jártak v esetleg hallottak róla. Milyen suli szerintetek?

Legjobb válasz: Én oda járok. Eszedbe ne jusson oda menni! A szervezetlen, rosszak a tanárok, és nem nagyon vonnak senkit sem felelõsségre ha valamit csinál. A diákok véleményét leszarják. A negyed órás szünetektõl meg rosszul vagyok...

Én oda járok. Eszedbe ne jusson oda menni! A szervezetlen, rosszak a tanárok, és nem nagyon vonnak senkit sem felelõsségre ha valamit csinál. A diákok véleményét leszarják. A negyed órás szünetektõl meg rosszul vagyok...
A kérdező hozzászólása: jó köszi :) így már tényleg át gondolom :)

Van egy fiú akit szeretek de ő egy másik lányt szeret, mikor összeveszett ezzel a lánnyal egyből megkérdezte tőlem h járnék e vele és 1millió szivecskét irt. :/ de aztán kibékültek és utána már egy smileyt is alig kaptam. De nagyon szeretem? ! 88.

Legjobb válasz: Az ilyennel nem érdemes foglalkozni. Biztosan csak az elvesztett barátnõjét szerette volna pótolni. Próbáld magad túltenni rajta. Nézz valami más normálisabb fiú után. :)

Az ilyennel nem érdemes foglalkozni. Biztosan csak az elvesztett barátnõjét szerette volna pótolni. Próbáld magad túltenni rajta. Nézz valami más normálisabb fiú után. :)

Mit tegyek? Összejöttem egy sráccal akit rég óta nagyon szeretek, de elötte rengeteget veszekedtünk. Sőt, nyáron még a legjobb barátnőmmel is járt. Megbízom benne de egy kicsit félek h lehet nem gondolja velem komolyan.

Legjobb válasz: Hát...ha a legjobb barátnõddel is járt, akkor benne van a pakliban, hogy nem gondolja komolyan. Nekem is volt hasonló. Összebarátkoztam vele, jókat dumáltunk, aztán a barátnõm elmondta, hogy vele kikezdett MSN-en. Persze visszautasította a srácot, mert nem kellett neki. A srác nem tudta, hogy õ ezt elmondta nekem, így nálam is bepróbálkozott. Nem lett belõle semmi, mert nem akartam pótlék lenni.

Hát...ha a legjobb barátnõddel is járt, akkor benne van a pakliban, hogy nem gondolja komolyan. Nekem is volt hasonló. Összebarátkoztam vele, jókat dumáltunk, aztán a barátnõm elmondta, hogy vele kikezdett MSN-en. Persze visszautasította a srácot, mert nem kellett neki. A srác nem tudta, hogy õ ezt elmondta nekem, így nálam is bepróbálkozott. Nem lett belõle semmi, mert nem akartam pótlék lenni.
Egyetértek az elõttem szólóval.

Ha mondjuk díszlettervezõnek vagy lakberendezõnek szeretnék majd a felsõoktatásban tanulni, akkor nagy hátrányt jelent az, hogy gimnáziumba járok, és nem mûvészeti szakközépbe?

Legjobb válasz: Nem, de mindenképpen ajánlott valami különóra. Miután középiskolából mindenki felvételizhet bárhova, nem lehet vmi gyakorlati óra követelmény. Viszont lehet hoy be kell adni vmi rögtönzött tervet, mint színiiskolában szavalni kell meg ilyesmi, ezért jobb ha nem azt gondolod ott tanítanak meg majd tlejesen 0-ról.

Nem, de mindenképpen ajánlott valami különóra. Miután középiskolából mindenki felvételizhet bárhova, nem lehet vmi gyakorlati óra követelmény. Viszont lehet hoy be kell adni vmi rögtönzött tervet, mint színiiskolában szavalni kell meg ilyesmi, ezért jobb ha nem azt gondolod ott tanítanak meg majd tlejesen 0-ról.
Mennyivel tartozik?
Nem lehet olyan hosszú, az a Dél utca, menj sétálj arra sokat, nézd meg a kaputelefonokon a kiírásokat, ha a nevét tudod. Esetleg abban a trfaikban is megkérdezheted, hátha tudnak róla valamit.
A kérdező hozzászólása: Nem tartozik semmivel. Egy régi kedves ismerõsöm. Oda járt vásárolni, ahol én dolgoztam. Akkoriban kérte a telefonszámom, de nem adtam meg neki. Most eszembe jutott, így megkeresném. :)
A kérdező hozzászólása: Lehet el kéne sétálgatnom arra, de én viszonylag messze lakok Soroksártól. Lehet az lesz a megoldás, de jó lenne esetleg találni valakit, aki ismeri, és akkor egy közösségi oldalon fel tudnám venni vele a kapcsolatot. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!