Találatok a következő kifejezésre: Jarok a akit nagyon (203 db)

Régóta foglalkoztat az a látvány, hogy cigányok BMW-kel meg AUDI-val és egyéb drága járművel járnak! Pl. Aki nagyon sokat dolgozik az meg Suzukival és egyéb olcsó autóval jár. Mit dolgoznak a cigányok, hogy ilyen sok pénzük van?

Legjobb válasz: Maffiozók általában, vagy nagyon jó kapcsolataik vannak. Legtöbbször kéz alatt veszik a drága kocsikat, tehát sokkal olcsóbban, mintha szalonban vennék. Jó kapcsolatokon múlik minden, ügyesek, élelmesek:)

Kapcsolatok persze, aztán az északi szél becsukja a mesekönyvet.. Uzsora, lány futtatás, védelmi pénz. hogy csak a klasszikusokat említsem..
Maffiozók általában, vagy nagyon jó kapcsolataik vannak. Legtöbbször kéz alatt veszik a drága kocsikat, tehát sokkal olcsóbban, mintha szalonban vennék. Jó kapcsolatokon múlik minden, ügyesek, élelmesek:)
Nem, Audi Bmw stb, föl kérték teszt pilótának õket.
AZ a mi adónkból van ember. http://www.youtube.com/watch?v=l9qLubErfmk A vIdeót nézd meg!
Cigány vagyok. Egy hónapban kb. egyszer bírok húst venni, és King Longgal járok dolgozni a szomszédos megyébe minden áldott nap. Marhára nincs sok pénzem, még egy k.-va házam sincs, nemhogy autóm. Szal ne jelentsd ki így hogy a cigányok, légyszíves, mert ez így nem igaz. Az oláhcigányok, így a pontos, de még így is csak majdnem. De azoknak a legtöbbje úgy kerüli a munkát, mint a pestist, mert idõseket meg egyedül sétálgatókat molesztálni sokkal könnyebb. Ismerek egy OC-t aki régiségkereskedõ, és abból van pénze, meg ismerek egy olyat, akinek a családja paplanokat gyárt, de a többi... börtöntöltelék állatok.
Lopnak, csalnak, hazudnak Ha ez a válasz kevés akkor próbáld ki ezt a hármat hosszú távon és neked is Audid lesz! :)
-adóinkból -hidak, mozdonyok, sorompó mindent leszednek pl:kresz tábla, szétszednek vasat leadják összegyûjtik a telefonokat lopnak, kocsmában nyerõgépeznek abban profik .
A kérdező hozzászólása: Ja és rántott husika mindegyiknél van na ez hogyan lehet? :) (még a legcsóróbbnál is)
A kérdező hozzászólása: Talán Túlóráznak?
Segíííjbû élnek! :D Csak BMW legyen az udvaron, a gyerek lábán meg még cipû sincs... :D Hát vannak olyan kissebségiek akik dolgoztak érte, hogy megvehessék, és vannak olyanok akik meg maffiózók. ;) A többinek meg még kenyérre sem telik nem hogy autóra.
EZ így van a cigányság 85%-a hót szegény, (ezek általában a putrisok, romungrok) van egy olyan 10% aki a középosztályhoz tartozik, ( ezek a teknõsök, meg a muzsikus cigányok, ) és van egy 5% aki pedig full gazdag, ezek az oláh cigányok. Ezek nagy része gazdag. Bmw, merci, fullos házak aranyak minden játszik náluk, de nem mindegyik maffózó, van köztük az is, de a nagy részük színesfém kereskedõ, arany kereskedõ, régiség autó kereskedõ.
Az h meg akár húzni aztán lekoptatni. Hülyének néz.
Szerintem csak kihasznál. Ha tényleg szeretne, akkor elõtte szakított volna a barátnõjével, és csak utána csókolt volna meg
Csak fel akar próbálni a farkára..Nem szeret hagyd a p*csába.
Most mi az h azzal a fiuval voltal aki tetszik?randiztatok v mi?v osszefutottatok esetleg?v buliban? Nm ertem keves az info..
Vagy össze van zavarodva, vagy ki akar használni. A helyedben ezt vele tisztáznám, bár szerintem ez a folyton visszatérõ ex túl nagy rizikófaktor. Ismertem hasonló srácot, részemrõl ezért lett csak barát.
A kérdező hozzászólása: én 14 õ 15. és még mindig kapcsolatba van a csajjal..

Van 1 srác aki nagyon bejön. Más suliba járunk. Az öcsémmel eggyütt jár focizni. Mindig engem néz. És ha odanézek nem veszi el a fejét hanem tovább néz. És folyton egymást nézzük. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Menny oda hozzá amikor van lehetõséged és bneszégless vele. Hivd meg egy italra.. vagy ha korod van akár Vacsorára :)

Menny oda hozzá amikor van lehetõséged és bneszégless vele. Hivd meg egy italra.. vagy ha korod van akár Vacsorára :)
A kérdező hozzászólása: jamH csak az a baj h 11 éves lány vagyok.:/
Csak simán menj oda fociedzés után és beszélgess vele egy kicsit :) ha bejössz neki úgyis akar majd veled találkozni! :) Sok sikert :) !
Már nem azért, hogy most kötekedjek, de milyen dolog az, hogy egy lány megy oda egy pasihoz? Nem tudom az elõzõ 2 válaszoló milyen nemû volt, de én hülyét kapnék ha férfi létemre egy lány hívna meg egy italra.
A kérdező hozzászólása: igazad wan...:/

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem, de egyre jobban. ( 14 évesek vagyunk és egy osztályba is járunk). Jóban is vagyunk egymással, csak az a baj hogy ő még sose járt 18-19 évesnél fiatalabb sráccal. MI a tanácsotok?

Nagyon szép lány. De nem merem neki megmondani mert nem tartom magam annyira " jó pasinak" hogy tetsszek neki. Mondjuk azt nem tudom hogy tetszem-e neki vagy nem. Sokszor haza szoktam kísérni amit ő is gyakran mond ( hogy kísérjem haza ) és sokszor kéri azt hogy üljek mellé valamilyen órán. Amúgy sokat nevetünk és hülyülünk is..Csak nem merem neki megmondani..

Legjobb válasz: ne légy gyáva..azt a lányok nem bírják.. :) és legalább probáld meg..decsak finoman...vagy beszél egy olyan jó barátnõjével akiben nagyából e is megbízol és kérd meg h beszéljen vele pár szót az érdekedben..és ha nem is jön össze legalább megprobáltad és nem lesz benned az h milett volna ha...szoval hajrá..!! :) és várom az eredményt ;)

ne légy gyáva..azt a lányok nem bírják.. :) és legalább probáld meg..decsak finoman...vagy beszél egy olyan jó barátnõjével akiben nagyából e is megbízol és kérd meg h beszéljen vele pár szót az érdekedben..és ha nem is jön össze legalább megprobáltad és nem lesz benned az h milett volna ha...szoval hajrá..!! :) és várom az eredményt ;)
Nem akarok rosszindulatú lenni, de az ilyen lányok nem a legkedvesebbek. Elgondolkodtál azon, hogy talán kihasznál? De ha sokat hülyültök együtt akkor minden rendben. De az is lehet, hogy csak barátként tekint rád.
hát utalgass rá finoman..bókolj neki, de ne úgy h pl "hé bébi jók a melleid", mert ahogy ezt kimondod visszakézbõl olyat lekever:D hanem néha pl "de csinos vagy ma" vagy ejts el neki egy ilyet hogy "amúgy szeretem amikor nevetsz:) (mármint ha pl nevet, akkor mondd neki).Legalábbis szerintem ez aranyos(lány fejjel nézve).:) jaa, és tudakold meg hogy érez-e irántad barátságnál többet, kérd meg egy közös haverodat feltûnés nélkül h kérdezze meg hogy ki tetszik neki, térjen ki arra hogy az osztályból, évfolyamból...szóval érted:) Sok sikert! ;)

A fiatal lányok, miért járnak vagy szerelmesek olyan pasikba akik nagyon sokkal idősebbek náluk?

például: 12 éves 20 évvesl, 11 éves 17-18 évessel

Legjobb válasz: Hát ha más korosztályt írtál volna akkor tudtam volna válaszolni, de ez meglepettXD 11-12 éves lányok 20 évesekkel? Nagyon fiatalok 20 évesekhez.

16 éves lány vagyok, 20 éves a barátom. Na most nem tudom ez soknak számít-e, de olyat senki ne írjon hogy aki idõsebb az tutira 'azt' akarja. -Egy velem egy korú is akarhatja csak 'azt'. -A korosztályomban lévõ palikák mint éretlen p.öcsök, egyebet sem tudnak csak bunkóskodni, meg cigit kórencsálni. -Nem akarok a bnõim elõtt felvágni, SZERETEM!
22 vagyok, barátom 31. mert érettebb a korosztályomnál, nem kisgyerek, mint huszonévesek többsége.
14-20as párt ismerek én is na meg 17-30felettit is... szép ismerõsi köröm van..tudom.
Hát ha más korosztályt írtál volna akkor tudtam volna válaszolni, de ez meglepettXD 11-12 éves lányok 20 évesekkel? Nagyon fiatalok 20 évesekhez.
Kérdezõ, ez max az álmaidban van így. 20 évesen nem járnak 11 évesekkel.:)
Én 14 vagyok és a 18 év körüli srácokat figyelem inkább, azért van ez, mert a korosztályomban a másik nem éretlen és bennem is kialakult az, hogy inkább férfiakat szeretek mint kisfiúkat, akiknek pehelyszõrzetük van. Ilyen egyszerû az egész. :) 14/L
Isssstenem, nincs idõm csak úgy találkozgatni emberekkel, állásom van, örülök, hogy most ráérek számítógép elé ülni!
Nem mondtam, hogy nyolcadikos vagy, neked is meg kéne tanulnod szöveget értelmezni. Mert ugye az olvasás és értelmezés nem ugyan az ;) Egyszer biztos te is voltál nyolcadikos szóval. :) És az egybegyûlteket kérdezted. Egyébként nem tudom, szerintem egy név nem sokat változtat. És igen, név nélkül könnyû pofázni: élõ példa vagy rá te. :)
nem értelmezte mert leszarja mit írsz. meg kb én is úgyhogy privibe csesztessétek egymást köszi.
szívesen meg adom a nevemet, ha valami gondod van találkozhatunk is. elképesztõ egyesek mennyire lekezelõek és szánalmasak tudnak lenni 20valahány éves létükre.
Egy újabb nyomorék aki azért nem kap csajt mert a csúnya rossz nagyfiúk elveszik elõle. :D:D:D
név nélkül könnyû pofázni, drága:) amint itt az elõttem valók is írták: meg kéne neked is tanulni olvasni. az osztálytársaimra mondtam, meg úgy akik körülvesznek. ja és még véletlenül sem 8.os vagyok. köszöntem.
*16:53-nak üzentem.
#25 Elhiszem, hogy a lányok elõbb érnek, de azért nem 6-8-10 évvel. Akármennyire is szeretnétek, egy 14 éves lány nem érett annyira egy kapcsolatra, mint egy 18 éves fiú.
ha zavarnak a hozzászólások és leszarod, akkor mért nézed?:O amit én leszarok, azt általában nem figyelem árgus szemekkel. töröld magad, ha ennyire idegesít. ;)
"Utolsó: vegyél már elõ legyél szíves egy nyolcadikos biológia tankönyvet és nézd meg, hogy mi szerepel az ötödik oldalon (ami, megjegyzem, a tartalomjegyzék után a legelsõ). a férfiak kamaszkora SARKÍTVA 13-16 életévükig tart, míg a lányoké 12-15 azaz egy év 'csúszásban' vannak e tájban." Szóval 1 év biológia csúszás az szép! Ezzel indokolni, hogy 5, netalán 10, sõt néha 15 évvel idõsebb pasikról álmodoznak egyesek. Hiába az a 32557600 másodperc rengeteg idõ. És az a legendás szellemi felsõbbrendûség amivel példálóztok? Amivel az össze vissza röhögcsélõ egy kicsit élethûbb papás-mamás szerepjátékra vágyó tinilányok tucatszor többet érnek, mint a srácok? "Én nem vallom magam 'érettebbnek', de be kell vallani: átlagon felüli vagyok. ;)" Hogyne, hány fiatal kiscsaj bizonygatta ugyanezt.. Megsúgom az érettség egyik biztató jele, ha nem erre a tulajdonságodra vagy a világon a legbüszkébb. "Le lehet pontozni, nem lényeges. Ez az igazság, el kell fogadni. Biológiailag alátámasztottam, nagyon belekötni nem lehet." A részben biológiai kérdésemre egy erõsen korlátozott intervallummal rendelkezõ választ, ami a vizsgált populációnak csupán kisebbik hányadát teszi ki. "Te lekezelõen kérdeztél 'az egybegyûlt lányoktól' szerintem jár a lekezelõ válasz, még ha piros kézzel is jutalmazod." Megjátszod még a mártírt is, tipikus... Nyugodjál meg, nem szoktam használni a kezeket, bõven elég nekem ha a válaszaimmal bukok pontokat, de hogy meg legyen a szíved vágya kapsz egy piros kezet egy idõsebb férfitól, csak aztán érett kisangyalom, ne kérdezd meg itt majd pár perc múlva, hogy vajon ez mit jelenthet...
A kérdező hozzászólása: köszönöm. mindenkinek ment a zöld kéz, kivétel nélkül.
"Szóval 1 év biológia csúszás az szép! Ezzel indokolni, hogy 5, netalán 10, sõt néha 15 évvel idõsebb pasikról álmodoznak egyesek. Hiába az a 32557600 másodperc rengeteg idõ. És az a legendás szellemi felsõbbrendûség amivel példálóztok? Amivel az össze vissza röhögcsélõ egy kicsit élethûbb papás-mamás szerepjátékra vágyó tinilányok tucatszor többet érnek, mint a srácok?" Van fogalmad róla, hogy egy év alatt mennyi minden történik? Úgy látszik nem igazán. Nem baj, internet a barátunk. Nem minden lány össze-vissza röhögcsélõ, de, aki igen, az betudható a hormonális változásoknak. Szerintem a papás-mamás szerepjáték egyébként csak óvodában volt, de te biztos sokkal jobban tudod, hisz' te vagy az idõsebb én meg a hülye kisgyerek, aki inkább fogja be a száját és üljön vissza barbiezni. Mert a számítógép elõtt rejszoló 14 éves szerepjátékos srácok többet érnek? Nem hiszem. "Hogyne, hány fiatal kiscsaj bizonygatta ugyanezt.. Megsúgom az érettség egyik biztató jele, ha nem erre a tulajdonságodra vagy a világon a legbüszkébb. " Hogyne, ismersz és tudod, hogy én erre vagyok a legbüszkébb. Valószínû. "A részben biológiai kérdésemre egy erõsen korlátozott intervallummal rendelkezõ választ, ami a vizsgált populációnak csupán kisebbik hányadát teszi ki. " Googlenek hívják és lehet keresgélni vele, ha nem lett volna elég az az információ számodra, amit leírtam. Bocsánat, megint közbelép az, hogy én vagyok a kisgyerek, biztos nem fogom felfogni, ha ilyen szavakat használsz. Egyébként Idegen Szavak Gyûjteménye, ha már az internetnél tartunk. A személyeskedésre pedig nem szándékozom válaszolni, mert gusztustalan dolog volt. Beoltottál egy fiatalabbat, most érezd nyugodtan magad okosnak. Gratulálok.
"Van fogalmad róla, hogy egy év alatt mennyi minden történik? Úgy látszik nem igazán. Nem baj, internet a barátunk." Van, de korántsem annyi, hogy egy tiniszerelmet is meghiúsítson két azonos korú kamasz között. "Nem minden lány össze-vissza röhögcsélõ, de, aki igen, az betudható a hormonális változásoknak." Persze elnézést, hogy általánosítottam, azt csak nektek szabály. Vitakultúra abszolúte semmibevételének elsõ és közismertebb jegye, az a fránya kettõs mérce. Ezt még az egységsugarú neonáci csõcselék is szokta ismerni, igaz hogy mást nem is. "Szerintem a papás-mamás szerepjáték egyébként csak óvodában volt, de te biztos sokkal jobban tudod, hisz' te vagy az idõsebb én meg a hülye kisgyerek, aki inkább fogja be a száját és üljön vissza barbiezni." Egy középfokú jelzõ is volt elõtte, de sebaj ennek az elhagyásával teljesen értelmetlenné tetted a mondatomat és sikerült megcáfolnod, sõt a csúnya általánosító szerepet is rámagattad. "Mert a számítógép elõtt rejszoló 14 éves szerepjátékos srácok többet érnek? Nem hiszem." Mondjuk a szerencsétlenek önkritikájuk van legalább... És eme szûk csoport negatív tulajdonságai miért is írja le az összes fiatal srácot kollektíve? Csak nem általánosítunk? "Hogyne, ismersz és tudod, hogy én erre vagyok a legbüszkébb. Valószínû." De azért nem bírtad magadban tartani... Nem is én sõt nem is a férfiak jellegzetessége azzal dicsekedni, valamint a kapcsolat alfájává és omegájává tenni, hogy érettebbek min a tüntetéseken használt paradicsom.. "A részben biológiai kérdésemre egy erõsen korlátozott intervallummal rendelkezõ választ, ami a vizsgált populációnak csupán kisebbik hányadát teszi ki. " "Googlenek hívják és lehet keresgélni vele, ha nem lett volna elég az az információ számodra, amit leírtam. Bocsánat, megint közbelép az, hogy én vagyok a kisgyerek, biztos nem fogom felfogni, ha ilyen szavakat használsz. Egyébként Idegen Szavak Gyûjteménye, ha már az internetnél tartunk." Közismert kifejezéseket használtam, nem tehetek róla hogy neked fel kell csapni a szótárat hozzá. Ja és használd a tabulátort vagy az entert kérlek, jelentõsen megkönnyítené a mondanivalód értelmezését.
Egyszerûen azt a tényt is figyelembe kell venni, hogy nem mindenki annyinak néz ki, és viselkedi úgy , mint amennyi a kora. VAnnak késõnérõsek, és vannak koravének is. Egyszerûen én manapság nem nagyon tudom megmondani egy tizenéves kora végén járó, huszon éves kora eleji lányról, hogy pontosan mennyi. Ugyanígy én pl egy olyan fickó vagyok, aki most 27 évesen lélekben kb. 15 vagyok, kinézetre meg 20 körül. Egyszerûen sokfélék az emberek. A nõk általában idõsebbnek néznek ki, és ez nem baj, a fickók meg fiatalabbnak. Kb 20 -35 közt eleve meg sem leht saccolni két három év csúszással, hogy ki mennyi pontosan. Szóval annyira nem számítanak az évek, ha kinézetet vesszük alapul. egy 20 éves nõ mellett is nézhet ki egy harmincas fickó teljesen normális párnak. A lényeg, hogy õk mennyire tartják magukat összeillõnek. Nyilván egy életerõs még fiatal nõ mellett pl egy pár pelenkázni való vén tata nem olyan látvány. Az már számít.
'Beoltottál egy fiatalabbat, most érezd nyugodtan magad okosnak. Gratulálok.' 17:34-es: éppen te mondod ezt? idáig te oltogattál egy 14 évest aki kisebb nálad!
Utolsó: pont nem, én is 14 vagyok, az a valaki meg 20.;)
A kérdező hozzászólása: Most fejezzétek be a civakodást itt vagytok 20-30 évesek, olyanok vagytok mint a tetsvérek és a házasok
Utolsó: vegyél már elõ legyél szíves egy nyolcadikos biológia tankönyvet és nézd meg, hogy mi szeerepel az ötödik oldalon (ami, megjegyzem, a tartalomjegyzék után a legelsõ). a férfiak kamaszkora SARKÍTVA 13-16 életévükig tart, míg a lányoké 12-15 azaz egy év 'csúszásban' vannak e tájban. Én nem vallom magam 'érettebbnek', de be kell vallani: átlagon felüli vagyok. ;) Le lehet pontozni, nem lényeges. Ez az igazság, el kell fogadni. Biológiailag alátámasztottam, nagyon belekötni nem lehet. Te lekezelõen kérdeztél 'az egybegyûlt lányoktól' szerintem jár a lekezelõ válasz, még ha piros kézzel is jutalmazod.
A kérdező hozzászólása: Pü-be beszéljétek meg vitákat, mert szabályszegény határán vagytok
14/15 én is olvastam ilyeneket, nem azt mondtam hogy nincs ilyen, csak igen is átlagosítóan írtad. lehet hogy nem hiszed el hogy vannak érettebbek is, ahogy látom... de egyszer mentél volna végig azon amiken én már nem beszélnél így.
Amúgy meg ettõl nagylánynak érzik magukat.Feltudnak vágni ezzel a barátnõk elõtt
A kérdező hozzászólása: 6 év kor különségtõl-15 év kor különbségig.
A kérdező hozzászólása: 14-17 éves lányok szerelmesek, vagy járnak 23-28 éves fiúkkal
A kérdező hozzászólása: érdekes modon, régi öregeknél is volt nagy kor különbség meg nõ idõsebb férjénél
Én 24 vagyok, a nõm 18, ezek szerint mi is beleesünk kicsit az általad leírt kategóriába...na és? tudod mennyi az az 5-6 év? semennyi...a lányok elõbb érnek a fiúknál, felfogásilag mindenképp és tudod ez van, amikor a mai tinisrácok olyan elb.szott önimádó lenyalthajú bájgúnárok minden egyéniség nélkül, hogy semmit sem tudnak adni egy 15-19 éves lánynak, érzelmileg meg fõleg nem...tisztelet az igen kevés kivételnek...arról nem beszélve, hogy se egzisztenciájuk, se élettapasztalatuk nincs semmi...ez van (de amit az elején írtál az meg totál hülyeség, egy 20 éves srácot sem láttam aki 12 évessel állt volna össze....)
A kérdező hozzászólása: Én nem itélem el, hogy fiú és lány mennyi idõsek kor különbség miatt sem. mellete vagyok és nem ellene.
Annyira bírom, mikor a 14-15 éves kislánykák azt mondják, hogy azért keresnek 20+as pasikat, mert a korukbeliek éretlenek. Hát én a való életben valahogy nem ezt tapasztalom. Vajon miért esik teherbe annyi 14-16 éves lány? Mert érettek és felelõsségteljesek? Nem hinném. Mindenki annak hiszi magát, de ez kb a 10%-ukra igaz. Persze, kivételek mindig vannak tudom, és ezt nem is nekik szánom. Ja és hozzátenném, hogy már rég elmúltam 14 éves, és nem is kezdek nálam jóval fiatalabb lányokkal.
NAgyon sokkal idõsebb az kb 15 -20 év korkülönbség, és attól felfele. 8- 10 év még semmi. egy 18 vagy 20 éves lányhoz egy 27 éves pali simán jó, sõt, egy igazi érett fickót találhat ilyenkor a nõ maga mellé. A nõk érzelmileg, testileg is hamarabb érnek, a kortárs paliknál sokkal érettebbek, teljesen elfogadható, ha egy komolyabb embert akarnak választani maguk mellé.
# 14/15 Idõpont ma 15:27 Na látod, pont az írásoddal bizonyítod, hogy miért is vagytok éretlenek, ti tizenéves fiúcskák...csak a szexre gondoltok, mint a kapcsolat egyedüli jellemzõjére vagy az érettség fokmérõjére. Élõ példa vagy :)
Szerintem az élettapasztalat nem korban mérendõ és nem fekszem össze senkivel, nem iszom, nem cigizem, drog eszembe sem jutna, normálisan tanulok napi 4-5 órákat, szerintem elég értelmes vagyok a korosztályomhoz képest. Egyébként mindenhonnan kinéznek, mert nem nézek tehetségkutatókat és nem csevegek róla a többiekkel és én vagyok a 'különc'. A 14 éves 'kislányka' voltam. ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszolók:Azért durva kifejezésekkel vigyázzatok, nagyon kérlek.Nem minden fiú akar szexet pl:. én nem
14 vagyok, leginkább 15-16-17-18 évesek bókolnak, meg nekem is az idõsebbek tetszenek, mert sokkal érettebb vagyok mint a korombeli lányok. az osztálytársaimtól meg a velem egy idõs fiúktól is kiver a víz olyan ostobák.
a 14/15ösnek üzenem hogy attólmég hogy idõsebb pasim van, igen is van eszem, nem leszek mindjárt terhes. az olyanok akik azoklesznek, ostoba kis ribik. úgyhogy ne átlagosíts..
#16 Szerintem az értõ olvasást gyakorolnod kéne még egy kicsit, ugyanis írtam, hogy már rég elmúltam 14. 20-on felül vagyok már. A terhességet csak példaként hoztam fel, mert aki ide jár, naponta olvashatja az "Ettõl teherbe eshettem?", illetve társait. Úgy kellett volna fogalmaznom, hogy miért olyan könnyen belevihetõek a tinilányok a sok hülyeségbe. Sajnálom, hogyha az igazsággal megsértettem az "érett" 14 éveseket, illetve azon szánalmas huszonéveseket, akik a saját korosztályukból nem tudnak maguknak barátnõt szerezni.
#20 Mint azt írtam a hozzászólásomban, vannak kivételek, akikre a kijelentésem nem vonatkozik. Csak olvasni ugye tudni kéne.
Amúgy megkérdezném az egybegyûlt hatalmas öntudattal rendelkezõ leányzótól, õk mitõl sokkal érettebbek, mint az ellenkezõ nemû kortársaik?
Kötve hisze, hogy egy 20 éves férfi leállna egy 12 évessel...
óóó te szegény fiú...
Használd a keresõt, naponta több ilyen kérdés kerül fel az oldalra...
A kérdező hozzászólása: és mért nem lehet tanácsot küldeni?,
Mert a kérdésedre te is tudod a választ. Plusz egy oltári nagy hülyeséget kérdeztél, azért. Egyszerû a képlet: -szedd össze magad és kezdeményezz nála pl fb-n, és ha õ is keres téged akár többször is akkor lehet hogy szimpi vagy neki (ha nem akkor nem) -vagy hagyd a fenébe mert úgyis jobb csaj mint te srác..
Menj el gyúrni, vegyél jó cuccokat, csináltasd meg a hajad és legyél jó pasi.
Ne foglalkozz vele, le fog koptatni.
ha jóba vagytok lehet vmi;)!ha nem akkor nem is nagyon lesz.de azért jó tanács zselézd fel a hajad, hordj jó cuccokat, sapikat, sport cipõ.barátkozz vele.ha meg igy se elsz semmi hagyad a csajt keress veled egy szintû csajt.

Most vagyok 8. os és a Nemes nagy Ágnes humán szakközép iskolába szeretnék felvételizni! Kíváncsi vagyok a véleményekre olyanoktól akik oda járnak /jártak v esetleg hallottak róla. Milyen suli szerintetek?

Legjobb válasz: Én oda járok. Eszedbe ne jusson oda menni! A szervezetlen, rosszak a tanárok, és nem nagyon vonnak senkit sem felelõsségre ha valamit csinál. A diákok véleményét leszarják. A negyed órás szünetektõl meg rosszul vagyok...

Én oda járok. Eszedbe ne jusson oda menni! A szervezetlen, rosszak a tanárok, és nem nagyon vonnak senkit sem felelõsségre ha valamit csinál. A diákok véleményét leszarják. A negyed órás szünetektõl meg rosszul vagyok...
A kérdező hozzászólása: jó köszi :) így már tényleg át gondolom :)
Ez egy kezdõdõ pánikbetegségnek tûnik, szerintem beszélj pszichológussal. Nekem is volt, csak nem wc-s jellegû, hanem fulladtam.
A kérdező hozzászólása: És te hogy oldottad ezt meg? Pszihológussal? Köszönöm a választ!
a páromnak is volt ilyen, illetve neki az, hogy mielõtt valahova elindultunk el kellett menni-e wc-re....sokszor indulás elõtt órákig ült a wc-n, mert ugye sokszor nem is kellett neki..... :( és ha így indultunk el többször volt olyan hogy haza kellett jöjjönk, akárhova is mentünk mert õ idegen helyen nem tudott, de mivel elõtte nem tudta elvégezni a dolgát így "bepánikolt" és azonnal indultunk haza...... :(:(:(
A kérdező hozzászólása: És hogy sikerült megoldani a problémát?

Ha az egy éves babám még nem jár, de már ha fogjuk a kezét, akkor nagyon lelkesen lépeget (és nem terhelem, mert már csak azért kell fogni, hogy ne boruljon meg), akkor már vegyek neki igazi cipőt/szandált? Vagy csak akkor kell, ha már magától jár?

Legjobb válasz: Vehetsz neki már most is, így kint is tudtok gyakorolni, lépegetni, sétálgatni, ahol esetleg egyenletlenebb a talaj, mint a lakásban. Így még inkább fejlõdik az egyensúlyérzéke, hamarabb kialakulnak a reflexek a talpacskájában. Mi puha talpú cipõvel kezdtünk, ha kinövi, már veszek neki rendeset.

Vehetsz neki már most is, így kint is tudtok gyakorolni, lépegetni, sétálgatni, ahol esetleg egyenletlenebb a talaj, mint a lakásban. Így még inkább fejlõdik az egyensúlyérzéke, hamarabb kialakulnak a reflexek a talpacskájában. Mi puha talpú cipõvel kezdtünk, ha kinövi, már veszek neki rendeset.
Mi már akor vettünk neki szandit, ami tartja a bokát stb amikor felállt és toyorásni kezdett h a 2 kezünket fogta!Elõször a puha talpút de arra azt mondta a neurológusunk h kicist laza a boka szalagja ezért adjunk rá szandit ami fogja a bokáját! Már a 2. szandiját koptatja rengeteget megy és néha már önállóan is totyorog!
Mi is 1 éves korában vettük az elsõ szandit és 15 hósan kezdett egyedül járni.

Budapesti vagyok, de a gödöllői egyetemre szeretnék járni. Később lehet, hogy igényelnék koleszt, de az első félévben nem szeretnék. A bejárás nagyon nehéz? Van valaki, aki így jár be, mint én?

Legjobb válasz: Én Aszódról (ez Gödöllõ mellett van) járok be naponta Pestre, kb. 40 perc alatt bent vagyok, nem megterhelõ. Nem tudom, hogy te Pest melyik részén laksz, de Gödöllõre jön HÉV is, busz is, vonat is, szóval szerintem nem lenne probléma neked sem.

Én Aszódról (ez Gödöllõ mellett van) járok be naponta Pestre, kb. 40 perc alatt bent vagyok, nem megterhelõ. Nem tudom, hogy te Pest melyik részén laksz, de Gödöllõre jön HÉV is, busz is, vonat is, szóval szerintem nem lenne probléma neked sem.
A kérdező hozzászólása: 22. Kerület. Te hova jársz Pesten belül?
ELTE BTK (Múzeum krt.)
Szia! Gödöllõ nincsen messze Budapesttõl!!! És nagyon szép város!!! Több közlekedési eszközt is választhatsz! Vonat: Keleti pu. kb. 35 perc, ha személyvonattal jössz. 20 perc, ha gyors vonattal (nagyon sok gyors vonat megáll Gödöllõn) Hév: Örsvezér térrõl kb. 45 perc (ez elég lassú!) Volán busz: Népstadiontól 30-35 perc.
A kérdező hozzászólása: Köszi !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!