Találatok a következő kifejezésre: Jarjak olyannal nem szeretek (4 db)

Jarjak olyannal akit nem szeretek?

azert kerdezem,mert nem akarom szettorni a szivet,mert o szeret engem es nem tudom,hogy jo otlet-e szet torni a szivet

Legjobb válasz: Inkább most törd szét a szívét, mint pár hónap múlva, amikor már még jobban beléd fog gabajodni! Ha te nem szereted, akkor nincs jövõje a dolognak úgysem! Sz** érzés, tudom, mert már én is voltam így! De összeszedtem magam és elmondtam neki, hogy én csak barátként gondolok rá, és soha nem tudnám szerelemmel szeretni! Nagyon rossz volt utána nekem is, hogy megbántottam, de szerintem még mindig jobban tettem így, mintha jártam volna vele úgy, hogy nem vagyok belé szerelmes!

Inkább most törd szét a szívét, mint pár hónap múlva, amikor már még jobban beléd fog gabajodni! Ha te nem szereted, akkor nincs jövõje a dolognak úgysem! Sz** érzés, tudom, mert már én is voltam így! De összeszedtem magam és elmondtam neki, hogy én csak barátként gondolok rá, és soha nem tudnám szerelemmel szeretni! Nagyon rossz volt utána nekem is, hogy megbántottam, de szerintem még mindig jobban tettem így, mintha jártam volna vele úgy, hogy nem vagyok belé szerelmes!
Ne járj vele.
Ahogy elõttem is írták, inkább most tudja meg mi a helyzet, mint késõbb. Ha tudod, hogy úgysem fogod megszeretni õt, akkor inkább ne járj vele.
Ne.Neked sem jó meg neki se.Inkább mondd meg neki az igazat hogy mindketten tovább léphessetek és boldogabbak legyetek.
ne járj vele! hagyd inkább most szenvedjen idõ kell neki és ugyis keres egy másik lányt viszontszereti. ne tedd vele azt h elhiteted vele azt h szereted és közbe nem. az pocsék érzés lesz neked és ha kiderül neki is
Ha már most az elején nincs olyan érzésed, hogy kedveled, vonzódsz hozzá, akkor ne járj vele, mert késõbb sem fog kialakulni semmi!
Én 2, 5 honap után szerettem bele a barátomba. Már egy éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást:)
Sztem nyugodtan járj vele azt lehet hogy te is meg fogod õt szeretni, de ha nem jársz vele ugy akkor sokkal jobban széttöröd a szívét! ezt hidd el! tapasztalatbol mondom!
NE!!!!!!
Ha jársz vele, mindkettõtöket becsapod, és ha erre rájön sokkal jobban ártasz, mintha most visszautasítod.
Azért nem mindenki szerelmes mikro elkezdenek járni. Föleg ha alig ismered még az illetöt. Miután megismerted utána tudod igazán szereteni..

Jelentkezzek egy olyan egyetemre ami nem érdekel, csakhogy iskolába járjak? Hogy lehet itthon maradni 1 évig, ha újra szeretnék érettségizni?

Egyszerűen nem bírom eldönteni,hogy mi legyen velem. Csak állatorvos akarok lenni,semmi más. Csak azért írom be a 2 általános orvos képzést is,mert onnan átvennének az állatorvosi egyetemre. Eddig beirtam tanár képzést,stb. de ma jöttem rá,hogy ha én azokat beírom és felvesznek akkor én AZ leszek. Nincs visszaút. Ezért ma meg arra az elhatározásra jutottam,hogy ha nem sikerül jól az emelt biosz érettségim,akkor jövőre itthon maradok és megpróbálom mégegyszer. Ez mégis hogy működik?? Valamilyen tanulói jogviszony kell hogy maradjon?eEl kell mennem valami OKJ-s képzésre,vagy hogy működik ez??? kérlek adjatok tanácsot!!!!

Legjobb válasz: Simán halassz egy évet, ha nem siekrül jól. Otthon maradsz, lesz egy éved csak biosszal foglalkozni, mellette a kémiát is szinten tarthatod és fejlesztheted, tnaulhatsz nyelvet is akár. Nem egy osztálytársam csinálta ezt - sikerrel.

Simán halassz egy évet, ha nem siekrül jól. Otthon maradsz, lesz egy éved csak biosszal foglalkozni, mellette a kémiát is szinten tarthatod és fejlesztheted, tnaulhatsz nyelvet is akár. Nem egy osztálytársam csinálta ezt - sikerrel.
én úgy tudom nem lehet majd halasztani :/
Ha már beírtad, akkor csak azt tudod tenni, hogyha oda vesznek fel, amit nem szeretnél, akkor passzív félévre iratod magad az egyetemen (ez nem kerül semmibe és az állami féléveid se fogynak tõle), vagy egybõl kiiratkozol, bár ez nem tudom, hogy megy, nem tudom van e rá lehetõség. Nekem 3 osztálytársam volt, akik lemaradtak az állatorvosiról, egy évet nem jártak sehova, aztán következõ évben mindhármukat felvették. :) Szóval ha ez a vágyad, hogy állatorvos legyél, tarts ki mellette, ne érd be kevesebbel!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat. És muszáj nekem valami OKJ-s tanfoylamra elmenni?? vagy az csak azért kell hogy a családi pótlékot vagy mit kapjunk?? mert gondolom, csak ugy az állam nem hagyja hogy én itthon tengõdjek 1 évet, aztán újra jelentkezzek :S vagy ez hogy történik??
Nem muszáj, tanulni sem muszáj. De abban az egy évben nem lesz semmi diákkedvezményed, neked kell a TB-det befizetni stb. Olvass utána az új törvényben, hogy hogy van ez az egész.
Nem lesz lehetõséged halasztásra! Én is akartam az éven halasztani de csak két aktív félév után lehet! Legjobb ha valami laza OKJ tanfolyamra elmész ami mellett tudsz tanulni! De családi pótlékot az egyetemen se fogsz kapni!

Pénteken temetjük a mostohaapámat. Itt vidéken az a szokás, hogy a gyerekek körbe járják a sírt. Viszont én nem vagyok itteni, nem voltam még olyan temetésen, ahol ezt kellett volna csinálni. Hogy kell ezt elképzelni? Szeretnék nem elrontani semmit.

Legjobb válasz: Merre van ez? Mi Borsodban lakunk, egy kisközségben, de még ilyet én sem hallottam. Szabolcsban is voltam temetéseken, a Jászságban is, de egyik helyen sem volt ilyen.

Szerintem ez csak annyit jelenthet, hogy a végén, amikor utoljára búcsúzik mindenki a halott-tól, földet dob a koporsóra, vagy virágot, akkor nem odaszalad mindenki mint a birkák, hanem egyenként, és ugye meghatározott irányból közelítitek meg a sírt és a másik irányba távoztok, hogy ne legyen kavargás a sír körül, nehogy belelökjetek még valakit! El ne kezdd körbejárkálni a sírt...
Merre van ez? Mi Borsodban lakunk, egy kisközségben, de még ilyet én sem hallottam. Szabolcsban is voltam temetéseken, a Jászságban is, de egyik helyen sem volt ilyen.
Én is a tápiómentén élek (Tápióság) de nem hallottam még ilyenrõl, valamit félre értettél! Ha temetésre megyünk, akkor "körbe szoktuk járni" a sírokat, vagyis ha már ott vagyunk, viszünk virágot, vagy gyújtunk gyertyát a szeretteink sírjánál. Tehát körbe járunk, és felkeressük az összes rokon sírját. Még az se lehet, hogy "körbe állják a sírt", mert a láb felõli oldalon szoktak állni a közeli rokonok, és a temetés végén ott fogadják a részvétnyilvánításokat. A legjobb amit tanácsolhatok, hogy figyeld a többieket, és csináld amit õk!
Én sem hallottam még soha ilyen szokást.
Én sem hallottam ilyenrõl még. Viszont a nõvérem elkísértem az õ apja temetésére (féltesók vagyunk), és összekevertek a másik tesómmal, aki nem tudott elmenni. Odaállítottak engem is a sír mellé, mint a gyerekét... én tulajdonképpen nem is ismertem azt az embert, és hiába próbáltam kapálózni, ragaszkodtak ehhez. Nekem azért elég kínos volt, meg furcsa hogy fényképezkednek egy sírral, mint valami állatkertben...
Én vidéki vagyok, de még ilyet nem hallottam . :)
én is vidéki vagyok, és én sem :/
A kérdező hozzászólása: Ma mondta a temetkezési vállalkozó, hogy ezt kell csinálni. És amikor a mostohaapám anyukáját temették, ott is körbe járták a gyerekek a sírt. Csak én nem voltam ott akkor, így nem tudom, milyen az.
A kérdező hozzászólása: Aha, de nem gondolom, hogy félreértettem, mert még mondta is a nõ, hogy az óra járásával megegyezõ irányba kell menni. Azt mondta, itt ez a szokás. És ráadásul nekem kell kezdeni, mert én vagyok a legidõsebb. Egyébként még én sem hallottam ilyet. Hát... lesz, ami lesz...
A kérdező hozzászólása: Pest megyében. (Tápiómente) Az pedig a Jászsághoz nagyon közel van... (Jászberény max 25 km.)


Kivel jarjak? A volt pasimtol kerdezzem meg, hogy akar-e vagy egy olyannal, akit nem is szeretek?

ez egykicsit bonyolult lessz,de nem tudom,hogy dontsek..van egy osztalytarsam akivel eletemben eloszor jartam,ot nem mondom ,hogy szeretem,de ha megkerdezne,hogy jarnak-e vele,akkor igent mondanek.viszont sokszor becsapott,hogy akar jarni es kozben megse.ezert mar egy fiunak se merek hinni.van megegy fiu aki 2 evvel idosebb nalam es akar velem jarni,de en nem szeretm ot,ha jarnak vele csak nekem lenne nehezebb vagy meg lehetne probalni?hatha beleszeretek nem? vagy o vele,vagy szerintetek hulyeseg megkerdezni az osztalytarsamat,hogy akarna -e meg egyszer velem? :(

Legjobb válasz: Szerintemm ha egyiküket is igazán szeretnéd nem aggódnál ilyeneken! :) sok sikert

Szerintemm ha egyiküket is igazán szeretnéd nem aggódnál ilyeneken! :) sok sikert
Nem kell feltétlenül járnod valakvel, csak hogy legyen valakid, a volt pasid minek ha nem bízol benne, és az a múlt.A másik megintcsak minek, ha neked nem jön be, magad csapod be.Inkább várj, és hidd el amikor nem számítasz rá eljön anagy õ.
szerintem kerdezd meg a az osztalytarsad hogy akar-e veled jarni...es hany eves vagy?sok sikert, kulonben azt csinald amit a szived diktal :)
Egyikkel se járj. Keress egy olyan fiút, akit te is szeretsz, meg õ is viszontszeret.
SENKIVEL MERT HA NEM EGY TÁRS KELL CSAK EGY PASI MÁRPEDIG ITT SZERINTEM EZ A HELYZET AKKOR JOBB HA EGYEDÜL VAGY, NEM VAGY TE MÉG ÉRETT EGY KAPCSIRA AKÁRHÁNY ÉVES VAGY HA ILYEN KÉRDÉST TESZEL FEL nem akartalak megbántani de nekem teljesen ez jött le abból amit leírtál


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!