Találatok a következő kifejezésre: Jarjak olyannal nem (13 db)

Járjak olyan lánnyal, aki nem tetszik, vagy maradjak egyedül?

24 éves fejjel kijelenthetem, hogy nem tudok olyan nõt összeszedni, aki tetszik. Igazából két rossz megoldás van: 1) Ha összejövök olyannal, aki nem tetszik, akkor nemcsak magamat, hanem õt is becsapom -> rossz vége lesz. 2) Ha egyedül maradok, akkor nélkülöznöm kell az intimitást és - bár nem vagyok túl romantikus alkat - el kell viselnem a néha-néha rám törõ egyedüllét érzését. Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Halál értelmetlen dolog összejönni olyannal, aki nem tetszik. Szerintem te se élveznéd sokáig.

Szerintem semmi esetre sem gyere össze olyan lánnyal aki nem tetszik, mert mint ahogy írtad nem csak magadat de õt is becsapod és ez egyikõtöknek sem jó! Vagy ha esetleg van egy lány aki nem tetszik ne gyere egybõl össze vele elõbb ismerd meg beszélgess vele sokat és lehet ez alapján fog megtetszeni! Hidd el nem hülyeségbõl mondom hanem tapasztalatból! Nekem is volt olyan srác akit elsõ ránézésre úgy véltem soha az életben nem kéne de megismertem és végül és nagyon megtetszett és összejöttünk!! :) Azért ne gyere össze senkivel csak, hogy legyen valakid mert annál még a magány is sokkal jobb! De ez csak az én véleményem persze :)
Halál értelmetlen dolog összejönni olyannal, aki nem tetszik. Szerintem te se élveznéd sokáig.
Igazából pont akkor fog olyan is beköszöni aki tetszik mikor a legkevésbbé várod!
K*urvázz!!
Hát ezzel kapcsolatban eléggé eltérõ véleménye van mindenkinek. :D Nem vagy hü**e gyerek úgy néz ki és mind a 2 pont érthetõ: szar egyedül de az se feltétlen jó ha nem szeretik egymást a tagok. Ha olyannal jössz össze aki nem tetszik az úgyse lesz vmi hosszú életû de nem hinném h olyan nagy bajok lehetnének belõle, vagy lehet h az lesz amit itt már vki leírt h kis idõvel fa**ányos lesz..
Ismerkedj vele - de ne jöjjetek össze addig, amíg nem tetszik. Tényleg elõfordulhat, hogy menet közben egyre szebb és kedvesebb lesz.
te vagy az Dani??
A kérdező hozzászólása: Nem Dani vagyok. :D
Ez engem is érdekelne különbözõ okokból.
Ohh hál isten, köszi :)
Én is ebben a gondban szenvedek (24/F), illetve mégsem pont ebben, mert nekem olyan csaj sem jön össze aki nem is tetszik. Szal a "sors keze" ilyen értelemben levette a vállamról a döntést. Egyedül vagyok, de ha már úgyis erre ítélt a sors, a reményt nem adom fel és csak azért is olyan lányoknál próbálkozok, akik legalább tetszenek.
Üdv! Nem éri meg plusz ezzel mindkettõtöknek csak ártanál elõbb vagy utóbb. Lehet, hogy a magány nem esik jól, de ezért még ne csinálj ilyet, legyen gerinced!
A kérdező hozzászólása: Üdv a klubban, 9-es!
A kérdező hozzászólása: Legalább a sors leveszi a vállamról a döntés terhét.
Most én is ilyen gondban vagyok.
Hát akkor egyedül maradsz.
A kérdező hozzászólása: Villok: az egyedüllétet sem élvezem. :D Someone's dream: sajnos eléggé felszínes alak vagyok; ha próbálok is változtatni, az "igazi énemet" nem tudom elnyomni, csak egy szerepjátszás lesz/lenne az egészbõl.
Szerintem változtass a hozzáállásodon. Amikor én összejöttem egy olyan sráccal, aki nem tetszett, abból egy 5 éves kapcsolat lett. Mellesleg a véleményem 2 hónap után változott.
A kérdező hozzászólása: Ki ez a Dani? :D

Miért próbálnak mindig rávenni a szüleim, hogy olyan lányokkal járjak, akik nem tetszenek?

Egyszer?en nem értik meg, hogy ez nem megy ilyen racionálisan, hogy ha kedves meg okos meg jóban vagyunk, akkor már vonzódni is fogok hozzá. Annyira érthetetlen dolog az, hogy olyan barátn?t akarok, aki vonz szexuálisan is?

Legjobb válasz: Biztosan csak jót akarnak neked ... Ezt beszéld meg velük és mond el a véleményedet! Nem nekik kell, hogy megfeleljen a lány, minden értelemben hanem neked!! 19/L

Biztosan csak jót akarnak neked ... Ezt beszéld meg velük és mond el a véleményedet! Nem nekik kell, hogy megfeleljen a lány, minden értelemben hanem neked!! 19/L
Amúgy mi közük hozzá? Nem a XIX. században élünk. Légy férfi és oltsd le õket.
Hát talán nem kéne leoltani õket, lehet a kérdezõnek pont a ordas k*rvák jönnek be úgymond...akkor meg megértem a szülõket hogy mondogatják hogy miért nem azt a másik rendes lányt választod....de persze ez nem így mûködik, és lehet egy kis vita segítene a dolgon ha nem is a "leoltás"...
A kérdező hozzászólása: Nem az ordas k*rvák jönnek be, hanem a normális, szép lányok. De akiket mindig "kinéznek" nekem, azok körülbelül annyira indítanak be, mint a srác haverjaim.
Ez de jo kerdes, azt hittem csak az en szuleim voltak ilyenek. :) Apam mindig mondta, h szerinte melyik novel jojjek ossze, mert h az milyen szep. Csak azok a lanyok ugyanugy neztek ki mint anyam fiatal koraban. Nekem az elso csaj utan akit hazavittem megszunt.
Talán csak szeretnek keríteni.

Jarjak olyannal akit nem szeretek?

azert kerdezem,mert nem akarom szettorni a szivet,mert o szeret engem es nem tudom,hogy jo otlet-e szet torni a szivet

Legjobb válasz: Inkább most törd szét a szívét, mint pár hónap múlva, amikor már még jobban beléd fog gabajodni! Ha te nem szereted, akkor nincs jövõje a dolognak úgysem! Sz** érzés, tudom, mert már én is voltam így! De összeszedtem magam és elmondtam neki, hogy én csak barátként gondolok rá, és soha nem tudnám szerelemmel szeretni! Nagyon rossz volt utána nekem is, hogy megbántottam, de szerintem még mindig jobban tettem így, mintha jártam volna vele úgy, hogy nem vagyok belé szerelmes!

Inkább most törd szét a szívét, mint pár hónap múlva, amikor már még jobban beléd fog gabajodni! Ha te nem szereted, akkor nincs jövõje a dolognak úgysem! Sz** érzés, tudom, mert már én is voltam így! De összeszedtem magam és elmondtam neki, hogy én csak barátként gondolok rá, és soha nem tudnám szerelemmel szeretni! Nagyon rossz volt utána nekem is, hogy megbántottam, de szerintem még mindig jobban tettem így, mintha jártam volna vele úgy, hogy nem vagyok belé szerelmes!
Ne járj vele.
Ahogy elõttem is írták, inkább most tudja meg mi a helyzet, mint késõbb. Ha tudod, hogy úgysem fogod megszeretni õt, akkor inkább ne járj vele.
Ne.Neked sem jó meg neki se.Inkább mondd meg neki az igazat hogy mindketten tovább léphessetek és boldogabbak legyetek.
ne járj vele! hagyd inkább most szenvedjen idõ kell neki és ugyis keres egy másik lányt viszontszereti. ne tedd vele azt h elhiteted vele azt h szereted és közbe nem. az pocsék érzés lesz neked és ha kiderül neki is
Ha már most az elején nincs olyan érzésed, hogy kedveled, vonzódsz hozzá, akkor ne járj vele, mert késõbb sem fog kialakulni semmi!
Én 2, 5 honap után szerettem bele a barátomba. Már egy éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást:)
Sztem nyugodtan járj vele azt lehet hogy te is meg fogod õt szeretni, de ha nem jársz vele ugy akkor sokkal jobban széttöröd a szívét! ezt hidd el! tapasztalatbol mondom!
NE!!!!!!
Ha jársz vele, mindkettõtöket becsapod, és ha erre rájön sokkal jobban ártasz, mintha most visszautasítod.
Azért nem mindenki szerelmes mikro elkezdenek járni. Föleg ha alig ismered még az illetöt. Miután megismerted utána tudod igazán szereteni..


Miért ne létezne?
nem hallottam ilyenrõl még.
Szerintem senkit sem kotelezhetsz arra hogy ossze jojjon valakivel csupan azert mert szivesseget tettel neki :D
A kérdező hozzászólása: igen tudom akkor ez csak az én kitalációm és akkor ez egyáltalán nem is így van :)
Ekkora baromságot... Aki ebbe belemegy, az meg is érdemli.
mindenesetre érdekes
Nézd, valamennyien, akik felnõttek vagyunk, dolgozunk valamit, ha van munkánk. Megkérnek bennünket, hogy azért a szívességért, hogy havonta pénzt adnak nekünk, tegyük meg olyan dolgokat, amiket általában magunktól nem tennénk meg. És ezért fizetnek. Szóval, nincs ebben semmi különös. Ebbõl élünk.
Van ilyen persze. Van aki azt kéri feküdj le vele cserébe más meg azt, hogy jöjj össze a kedvéért x.y-nal. A mai világban ezen már nem kell meglepõdni. Én mondjuk eleve átgondolom miért cserébe vagyok hajlandó megtenni dolgokat. Ha tudom, hogy olyannal kéne viszonozni amivel nem akarom akkor nemet mondok a kérésére. De úgy is mondhatsz nemet csak utána adósa maradsz. Én nem szeretek senkinek adósa lenni pont azért mert ki tudja mikor mire lesz szüksége késõbb amit tõlem akar behajtani.

Az olyan filmekben, amikben arról van szó, hogy a lovas nem ül a lóra, csak sétál mellette, mert a ló viszi a cuccot és egész nap így járják az országot, valójában mennyit sétálnak egy nap?

Legjobb válasz: Nem lehet megmondani, mert nem látod a teljes napot, vagyis 24 órát. Nem tudod mennyit pihennek, sietnek-e, vagy cska komótosan mennek végig, van-e valami akadály, milyen terepen mennek... mert ezekbõl cska foszlányokat kapunk.

Nem lehet megmondani, mert nem látod a teljes napot, vagyis 24 órát. Nem tudod mennyit pihennek, sietnek-e, vagy cska komótosan mennek végig, van-e valami akadály, milyen terepen mennek... mert ezekbõl cska foszlányokat kapunk.

Ki jó nőgyógyász Pécsen? Az enyém nyugdíjba ment, azóta sem tudom kihez járjak. Rendszeresen van gyulladásom és cisztám, olyan kellene aki alaposan vizsgál és UH-ban is jártas. Magánrendelés nem érdekel, csak általános.

Most azért is nagyon aktuális, mert az exem elfelejtette közölni hogy HPV-s és nem voltam 2 éve sz?résen, ha kiderül, hogy méhnyakrákom van, akkor kell egy jó orvos, aki rendesen kezel.

Legjobb válasz: Ajánlani tudom Dr.Hartmann Tamást. Az Édesanyák úti szülészeten dolgozik. Nõvéremet most mûtötte, jó fej és precíz, odafigyel a betegekre.

Ajánlani tudom Dr.Hartmann Tamást. Az Édesanyák úti szülészeten dolgozik. Nõvéremet most mûtötte, jó fej és precíz, odafigyel a betegekre.

Valaki Nyiregyházán-Sóstón nem tud olyan szállást kb3-4 napra hogy ingyen belépő járjon a városi strandra? Többi lent

Üdülési csekkel szeretnénk menni 60.000Ft,de ki tudjuk pótolni.:)

Legjobb válasz: Az ingyen belépõ nagyon fontos? Mert azt is lehet ÜCS-vel fizetni. Szerintem, ha találnál ilyen helyet, az annyival drágább is lenne.

Az ingyen belépõ nagyon fontos? Mert azt is lehet ÜCS-vel fizetni. Szerintem, ha találnál ilyen helyet, az annyival drágább is lenne.

A tinik mikortól számolják az évfordulókat? Mármint ha nem volt olyan alkalom amikor pl tényleg kimondja vki h szeretlek. és járjunk?

Legjobb válasz: mi se mondtuk ki :) csak amikor már láttam h kézen fogás meg átölelés , akkor már tudtam :) meg szerintem látni h a pasi h viszonyul hozzád , akar-e , eljön utánnad :)

mi se mondtuk ki :) csak amikor már láttam h kézen fogás meg átölelés , akkor már tudtam :) meg szerintem látni h a pasi h viszonyul hozzád , akar-e , eljön utánnad :)

Jelentkezzek egy olyan egyetemre ami nem érdekel, csakhogy iskolába járjak? Hogy lehet itthon maradni 1 évig, ha újra szeretnék érettségizni?

Egyszerűen nem bírom eldönteni,hogy mi legyen velem. Csak állatorvos akarok lenni,semmi más. Csak azért írom be a 2 általános orvos képzést is,mert onnan átvennének az állatorvosi egyetemre. Eddig beirtam tanár képzést,stb. de ma jöttem rá,hogy ha én azokat beírom és felvesznek akkor én AZ leszek. Nincs visszaút. Ezért ma meg arra az elhatározásra jutottam,hogy ha nem sikerül jól az emelt biosz érettségim,akkor jövőre itthon maradok és megpróbálom mégegyszer. Ez mégis hogy működik?? Valamilyen tanulói jogviszony kell hogy maradjon?eEl kell mennem valami OKJ-s képzésre,vagy hogy működik ez??? kérlek adjatok tanácsot!!!!

Legjobb válasz: Simán halassz egy évet, ha nem siekrül jól. Otthon maradsz, lesz egy éved csak biosszal foglalkozni, mellette a kémiát is szinten tarthatod és fejlesztheted, tnaulhatsz nyelvet is akár. Nem egy osztálytársam csinálta ezt - sikerrel.

Simán halassz egy évet, ha nem siekrül jól. Otthon maradsz, lesz egy éved csak biosszal foglalkozni, mellette a kémiát is szinten tarthatod és fejlesztheted, tnaulhatsz nyelvet is akár. Nem egy osztálytársam csinálta ezt - sikerrel.
én úgy tudom nem lehet majd halasztani :/
Ha már beírtad, akkor csak azt tudod tenni, hogyha oda vesznek fel, amit nem szeretnél, akkor passzív félévre iratod magad az egyetemen (ez nem kerül semmibe és az állami féléveid se fogynak tõle), vagy egybõl kiiratkozol, bár ez nem tudom, hogy megy, nem tudom van e rá lehetõség. Nekem 3 osztálytársam volt, akik lemaradtak az állatorvosiról, egy évet nem jártak sehova, aztán következõ évben mindhármukat felvették. :) Szóval ha ez a vágyad, hogy állatorvos legyél, tarts ki mellette, ne érd be kevesebbel!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat. És muszáj nekem valami OKJ-s tanfoylamra elmenni?? vagy az csak azért kell hogy a családi pótlékot vagy mit kapjunk?? mert gondolom, csak ugy az állam nem hagyja hogy én itthon tengõdjek 1 évet, aztán újra jelentkezzek :S vagy ez hogy történik??
Nem muszáj, tanulni sem muszáj. De abban az egy évben nem lesz semmi diákkedvezményed, neked kell a TB-det befizetni stb. Olvass utána az új törvényben, hogy hogy van ez az egész.
Nem lesz lehetõséged halasztásra! Én is akartam az éven halasztani de csak két aktív félév után lehet! Legjobb ha valami laza OKJ tanfolyamra elmész ami mellett tudsz tanulni! De családi pótlékot az egyetemen se fogsz kapni!

Tetszik egy srác. és én neki? Tavaly tudom, hogy tetszettem neki, de azt hiszem, hogy akkor még kicsit gyávák voltunk ahhoz, hogy úgy igazából járjunk. Most 14 éves fejjel tudom, hogy nem is olyan gáz ez.

Idén nem jött be annyira, de mindig is bírtam, mert nagyon jó fej és okos is , ráadásul kocka hasa van :DD és az osztálytársam. A múltkor elmentünk pár haverommal egy étterembe és ott ült kett?vel mellettem. Volt, hogy hozzám szólt meg ilyesmi, de amikor mellém ült , akkor éreztem, hogy összeér vele a könyököm és ? d?lt nekem, egy könyvben olvastam azt,hogy frisson és ez az volt. Izzodt a leveg? köztünk.. Így hülyéskedtünk meg minden és egyre közelebb került hozzám.Amikor meg elmentünk sétálni leültem egy padra ? odaállt mögém és hülyeségb?l rá rakta a fejemre a kezét. Én levettem és mellém raktam, erre megfogta a vállam. Még suliban infón kérte, hogy üljek mellé, meg volt ,hogy ? ült le mellém. Olyankor nagyon jól elvagyunk, csak az a baj, hogy más is tetszik neki. Nem tudom mi legyen....

Legjobb válasz: Nálam pontossan ugyan ez volt azzal a külömbséggel, hogy neki még mindig én tetszek, am: tavaly év elején (amikor egy osztályba kerültünk) bevallotta h tetszek neki, én gondoltam h áhh egy ki gyerekszerelem, nem-rt mondtam... de most rájöttem hogy kár volt. Szeptember 22.-én akarok neki végre igen-t mondtani (azért mert 2010 szeptember 22.-én vallott szerelmet) Neked azt javaslom h várj 1 kicsit még rá...

Nálam pontossan ugyan ez volt azzal a külömbséggel, hogy neki még mindig én tetszek, am: tavaly év elején (amikor egy osztályba kerültünk) bevallotta h tetszek neki, én gondoltam h áhh egy ki gyerekszerelem, nem-rt mondtam... de most rájöttem hogy kár volt. Szeptember 22.-én akarok neki végre igen-t mondtani (azért mert 2010 szeptember 22.-én vallott szerelmet) Neked azt javaslom h várj 1 kicsit még rá...
A kérdező hozzászólása: Hát , várni..azt mindenképpen , mert hát nyár van most meg minden , nem találkozunk :) :/ De neked meg csak annyit, hogy azért tegyél utalásokat felé..mert nyáron minden megtörténhet;) köszi :)
Nincs mit... persze próbálok utalgatni rá, h "ebbõl lehet valami..." de én csak szeptemberben szeretnék konkrétat mondani, mert sztem a nyári távolság nem tenne jót egy friss kapcsolatnak , más h ha suliban mindennap talizunk.. de nyáron sztem ez nem menne..
3 év múlva megérted.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!