Találatok a következő kifejezésre: Japánbirst hogyan szaporítani (1 db)

Japánbirst hogyan tudnék szaporítani?

Van a kertünkben egy gyönyör? bokor, és költözéskor szeretnék bel?le szaporítani az új helyre. Ki lehet ásni gyökérhajtását? Ha igen, mikor ideális elültetni? Vagy másképp kell?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is van japanbirs,es nagy volt a bokor,atultettem egy reszet kiastam tovesen tavaszal,nem metszettem vissza ,es nem szallonkent hanem ahogy sikerult ,mert a tove jo melyen van es nagyon nehez kiasni szetszedni .ugyhogy abba az evben is ugyanugy viragzott !sok sikert!

Szia! Nekem is van japanbirs, es nagy volt a bokor, atultettem egy reszet kiastam tovesen tavaszal, nem metszettem vissza , es nem szallonkent hanem ahogy sikerult , mert a tove jo melyen van es nagyon nehez kiasni szetszedni .ugyhogy abba az evben is ugyanugy viragzott !sok sikert!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Létezik olyan piros futórózsa ami szinte egész nyáron virágzik?

1

Hogyan kell kerti grillsütőt építeni? (többi lent)

Egy ilyen sütőt szeretnék építeni: [url=

2

Üdv! Virágzik a Habanero chili paprikám, de a rossz idő miatt nincs rovarmozgás! Hogy kell beporozni méhecske nélkül? Vagy önmegporzó?

2

Ajánlanátok valami sövényt, ami gyorsan, szép tömöttre nő?

Látom a különféle csodasövényeket az áruházakban, de érdekelnének konkrét tapasztalatok.

2

Mospilan keverhető Decissel?

Azt olvastam, hogy érdemes néha keverni a kontakt rovarölőt a felszívódóssal, mert sokkal hatásosabb. A szép nagy lilaakácom tele van fekete tetűvel, ezért gondoltam hogy egy ilyen párossal lenyomnám.

1

Honnét lehetne katicabogarat venni?

Viccen kivül... ellepik a tetvek a fámat, és nem akarok permetezni. Biológiai fegyvert akarok!

9

Milyen vegyszerrel lehet hatékonyan kiirtani a bambuszt?

3

Palántázáshoz a magokat milyen távolságra kell vetni?

Ez az egyetlen, amiről semmit nem találtam sehol, csak olyanokat, hogy a tálca / pohár / akármi méretétől függően szórjuk rá a magokat. De mégis hogy? összevissza? Vagy van valami optimális távolság? Pl. paradicsom vagy paprika esetében? 1 tejfölöspohárnyi felületre pl. hány mag mehet? (Palántázásról van szó, nem helybenvetésről, tehát utána ezek szét lesznek szedve.)

3

Átlag mennyibe kerül egy m3 homok?

1

Van valakinek háti, benzinmotoros permetezője? A 5-6méteres gyümőlcsfák tetejéig elviszi a permetet?

Vízszintesen 10méter a hatótávolságuk elvileg, de nem tudom, hogy milyen magas fákat lehet permetezni vele.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!