Találatok a következő kifejezésre: Januártól vagyok 2 hetet (2 db)

Januártól vinnéd 2, 5 évesed családi napiba heti 3x vagy túl vírusos ez az időszak nekik közösségbe járás kezdéséhez?

Legjobb válasz: egy 2,5 éves már nem kisbaba!miért ne vihetnéd?evvel az erõvel tök mindegy melyik hónapról van szó,eleinte biztos gyakrabban lesz beteg de nem lehet mindig otthon!eddig mit csináltatok,nem jártatok sehova?játszótér stb..ott is találkozik gyerekekkel.

egy 2, 5 éves már nem kisbaba!miért ne vihetnéd?evvel az erõvel tök mindegy melyik hónapról van szó, eleinte biztos gyakrabban lesz beteg de nem lehet mindig otthon!eddig mit csináltatok, nem jártatok sehova?játszótér stb..ott is találkozik gyerekekkel.
Nem vinném, se most se máskor. Nagyon rossz tapasztalatom van errõl a heti 3 alkalmas napközirõl.Jár is meg nem is, össze is zavarja meg nem is, rendszeres is meg nem is...
Én januártól a másfél évesemet viszem, de minden nap, mert dolgoznom kell. Akkor kezdi õ is. Illetve eddig egész decemberben voltunk napi 2 órát, hogy szokja, de januártól már többet lesz ott. Kicsit tartok én is tõle, de elõbb-utóbb úgyis eljön ennek az ideje is.
és aki dolgozik, annak muszáj vinnie.
elõzõ csanába, magánbölcsibe, magánoviba viszont nem vinném, fiam járt magánoviba, lehúzás és egy nagy rakás sz.r.
A kérdező hozzászólása: Hát, ha nincs bölcsi 40 kilóméteres körzetben, ovi 4 éves kor után, akkor sok más lehetõség nem marad, mint fizetni. :(
A kérdező hozzászólása: Nem baba vagy nem baba függõ sajnos. Barátnõnk 4, 5 éves kapott el egy vírust, amibõl hónapok óta gyógyul. :(

Januártól vagyok táppénzen, 2 hetet fizetett a munkáltató, de a TB még semmit! Mikor fizet a TB?

Legjobb válasz: 32 hetes kismama vagyok, és a kismamákat kérdezem, mielõtt elküldik a kérdésem az egyéb-ekhez...ahol senki nem válaszol.. :) Ezt a kérdések ÁTÍRÓJÁNAK címeztem:)

A kérdező hozzászólása: 32 hetes kismama vagyok, és a kismamákat kérdezem, mielõtt elküldik a kérdésem az egyéb-ekhez...ahol senki nem válaszol.. :) Ezt a kérdések ÁTÍRÓJÁNAK címeztem:)
Szia én 31 hetes kismama vagyok, még nem vagyok ugyan táppénzen, de a tb 90 napig fizethet sajnos.Azt hogy addig mibõl egyél, a kutyát nem érdekli. De egy jó tanács, ha van bankszámlád, szólj a munkáltatónak, hogy kérje a táppénzed utalással, sokkal gyorsabb. Ha nincs bsankszámlád, akkor nyiss egyet mert a gyednél ugyan ez a helyzet, és legalább az megjön majd viszonylag gyorsan. Sok sikert. Ja az anyaságit, és a családit is kérheted utalással, az is gyorsabb, és nem kell utána járni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!