Találatok a következő kifejezésre: Januárban kétszer meg (3 db)

Januárban kétszer jőtt meg két hét különbséggel. Azóta már megjőtt 35 napra. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Hormonzavarnak tûnik. Mindenképp keress fel egy jó nõgyógyászt.

Hormonzavarnak tûnik. Mindenképp keress fel egy jó nõgyógyászt.
Ha fiatal vagy és nem régóta menstruálsz, akkor ez teljesen normális, nekem is volt annak idején ilyenem. Elõfordulhat ez a tünet 72órás fogamzásgátló beszedése után is, illetve ha a fogamzásgátló tabletta szedését abba hagyja az ember, sok minden lehet, és nem feltétlenül hormonzavar. Kicsit részletesebben kellett volna leírnod, hogy mi a baj és hány éves vagy.
Nekem is pont így volt! Tavaly május környékén. Nekem nincs semmi bajom, még csak 17 vagyok, gondolom a hormonjaim miatt volt.
menny el nõ gyógyászhoz
Ha ez az elsõ volt, akkor várjál, még nem állt be. nekem 1 év alatt állt be, az elsõre meg nem kell figyleni, nem kell minden kis hülyeséggel nõgyógyihoz rohanni, õ is csak ezt mondaná. A nõk egészsége meg arrébb van.
Pár napja olvastam, ha egyszerre 6 hónapnál tovább marad ki, akkor el kell menni orvoshoz. Ha megtalálom a cikket, belinkelem.
Elõzõ vagyok. Nem találom azt a cikket, amirõl írtam, viszont találtam egy másikat, ebben azt írják, hogy már 3 hónap után kell orvoshoz menni. http://www.diagnozis.hu/a_menstruacio_hianya__amenorrhoea/
"Ha egy pubertáskorban lévõ kislánynak 15-16 éves koráig még soha nem volt menzesze, fel kell keresnie a nõgyógyászt." Jó lenne, ha olvasnál is néha. Ha a kérdezõnek ez az elsõ menzesze, erog ezelõtt még soha nem volt, és gondolom, 11-12-13 éves lehet, akkor ne menjen nõgyógyászhoz, mert nincs minek. Ha idõsebb, tehát 15+, és huzamosabb ideje menstruál, akkor meg nincs helye a kérdésnek, holnap munkanap, húzás doki.

Anyukam ketszer elvalt es most van egy pasija 4 eve de nem birom a pasast persze vannak jo pillanatok, de januar ota apszolutt roszban vagyunk. Es anyuval mar nem szerelmesek csak anyu meg nem elt egyedul es gondolom fel. Szerintetek haggyam?

Legjobb válasz: Sajnálom, hog ilyen az életed.De...ha anyukád nem lép, te nem tehetszu semmit sem azon kívül, hogy elmondod a véleményedet.Mennyi idõs vagy?

Sajnálom, hog ilyen az életed.De...ha anyukád nem lép, te nem tehetszu semmit sem azon kívül, hogy elmondod a véleményedet.Mennyi idõs vagy?
Hagyd. Ennyibõl többet nem lehet mondani.
anyád meg a pasija helyett inkább a helyesírással foglalkozz. sokkal többet profitálsz belõle a késõbbiekben.
Hagyd õket, mert semmi közöd a kapcsolatukhoz. 15 évesen még nem látod át ezt. És máskor ha ilyen fontos kérdést teszel fel, viseltethetnél nagyobb tisztelettel a magyar nyelv iránt.
Ez egy roppant értelmes kérdés volt. Így vannak ezzel még százan.
Még most is félre írod.
A kérdező hozzászólása: elnezest h ferre irrtam a betuket
A kérdező hozzászólása: mondjuk ez pasi elviselhetobb mint a vallasok ...foleg a masodik az szornyu ...hisz meg mindig vannak vitak anyut
Akkor új suli.Koli esetleg?
A kérdező hozzászólása: 15 leszek
A kérdező hozzászólása: latom 22:44 sok a szabadidod... de unalombol nem kellenek a valaszaid

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!