Találatok a következő kifejezésre: Január 9-én meg, (5 db)

Mikor lesz peteérésem ha Január 9-én volt meg? 33ciklusom de sajnos nem mindig ennyi.

Rendszertelen a ciklusom.Van mikor 40 is de volt mikor 25is volt a ciklusom.Most 33 van a két ciklus között.

Legjobb válasz: Január 2-a óta szúrkál a petefészkem és a mestruáció alatt is fájt és most is fáj.A mellem is fáj. Azt hittem,hogy 2.-án volt pém mert átlácós,nyulós,nyálkás folyásom volt egészen 6-ig.Ez idõ alatt együtt voltam a párommal és erre 9-én megjött.Igaz 7-én kellett volna megjönnie.Hogy ha nem volt pém akkor mi lehetet ez a folyás?Nem értem.

A kérdező hozzászólása: Január 2-a óta szúrkál a petefészkem és a mestruáció alatt is fájt és most is fáj.A mellem is fáj. Azt hittem, hogy 2.-án volt pém mert átlácós, nyulós, nyálkás folyásom volt egészen 6-ig.Ez idõ alatt együtt voltam a párommal és erre 9-én megjött.Igaz 7-én kellett volna megjönnie.Hogy ha nem volt pém akkor mi lehetet ez a folyás?Nem értem.
A kismama.hu-n lévõ kalkulátorral ki tudod számolni
A kérdező hozzászólása: Köszi!

A szüleimnek január 9. -én évfordulojuk lesz a két bátyámal ki találtuk hogy egy gyertya fényes vacsorát kapnak de még akartunk valamilyen plusz ajándékot . De nem tudjuk mi legyen van ötletete?

Évforduló

Legjobb válasz: Hanyadik évforduló?én mindenképp a mai digitális fényképezõs világban észrevettem hogy az emberek a gépükön tárolják a fotóikat.Sokszor adtam már ajándékba egy albumot,amit megtöltöttem fotókkal pl a barátaimmal közös pillanatok,vagy utazásokról.Mindíg jó elõvenni egy ilyet:D Szüleitek eddigi fotóiból válogatás:)

Hanyadik évforduló?én mindenképp a mai digitális fényképezõs világban észrevettem hogy az emberek a gépükön tárolják a fotóikat.Sokszor adtam már ajándékba egy albumot, amit megtöltöttem fotókkal pl a barátaimmal közös pillanatok, vagy utazásokról.Mindíg jó elõvenni egy ilyet:D Szüleitek eddigi fotóiból válogatás:)
A kérdező hozzászólása: Köszi ez hasznos :)
A kérdező hozzászólása: jah és 27.-évforduló

Január 9-én kellet volna megjonnie, de még semmi. Csak fehér folyásom van, hasam kemény. Baba lehet a dolog mögött?

Csak fehér folyásom van. A hasam olyan, mintha átrendezték volna és kemény mint a kö. Folyton csak aludnék és a reggeli a kávémat is csak most ittam meg / enyhe undorral/, pedig nagy kávéfogyaszto vagyok-voltam. A hangulatom változékony az egyik percben nevetek a következoben meg idegbajos vagyok. Reggel ébredés után 2-3 perccel csokit eszek és akár egész nap képes lennék édességet majszolni. Tegnap csináltam tesztet, de negatív. Hét elején voltam dokinál, de azt mondta, nem vagyok terhes. Talán túl korai volt elmenni hozzá? De akkor mi ez??

Legjobb válasz: Nagyon terhességre utaló tüneteid vannak. Dokinak jelezted, hogy lehetséges a baba? Vannak olyan nõk, akiknek nem termel a terhesség elején elég hcg hormont a szervezete, és ezért nem mutatja ki "idejében" a teszt. Tesztelj újra, mindenképp! Drukkolok:) (bár leveledbõl nem derül ki egyértelmûen, szeretnél-e kisbabát)

Nagyon terhességre utaló tüneteid vannak. Dokinak jelezted, hogy lehetséges a baba? Vannak olyan nõk, akiknek nem termel a terhesség elején elég hcg hormont a szervezete, és ezért nem mutatja ki "idejében" a teszt. Tesztelj újra, mindenképp! Drukkolok:) (bár leveledbõl nem derül ki egyértelmûen, szeretnél-e kisbabát)
Furcsa, ha nem jön meg továbbra se, akkor csak menj vissza a dokihoz. Mondjuk ha 9ére vártad a mensest, akkor 14.én még nem nagyon láthatott semmit a doki, próbálj tesztelni megint.


Január 9-én jött meg, és 5 napig tartott, mint rendesen, csak nem volt annyi. 2 napig nem volt semmi, viszont 16-án délelőtt görcsölt egyet a hasam, és gondolom ennek következtében barnás folyás jelentkezett. Mennyi az esélye annak, hogy sikerült a b

Január 9-én jött meg, és 5 napig tartott, mint rendesen, csak nem volt annyi.

Legjobb válasz: Csinálj egy tesztet, de ha biztosra akarsz menni, menj el egy orvoshoz.Majd õ kideríti mi a bajod. Sok sikert.

Csinálj egy tesztet, de ha biztosra akarsz menni, menj el egy orvoshoz.Majd õ kideríti mi a bajod. Sok sikert.
Tesztelj egyet, ha negatív menj orvoshoz, bár szerintem azt fogja mondani, hogy várjuk meg a következõ ciklust, hogy milyen lesz.

9 hónapig a depo provera injekciót szedtem utána 2 hónap múlva szedtem a Lindynette 20-at. Az utolsó szemet december 21-én vettem be. Januárba megjött 5 nap késéssel, de ebbe a hónapba még semmi. Terhes vagyok? Kiürülhet ilyen hamar a szervezetből?

Pár napja hányingerem van, feszül a mellem az a gyógyszer alatt is feszült és 2 óránként pisilek.Olvastam sok helyen hogy az a mellékhatása az abbahagyásnak hogy késik vagy meg se jön. Amikor szedtem pontos volt a mensim. Már van egy 3 éves kisfiam és azt olvastam hogy ha terhes lennék lenne előtejem, de nincs.

Legjobb válasz: Hát a már abbahagytad és nem védekeztél mással, akkor természetesen lehetsz terhes.

Hát a már abbahagytad és nem védekeztél mással, akkor természetesen lehetsz terhes.
Az injekció abbahagyása után volt egyáltalán menzeszed, vagy csak úgy elkezdted a tabit?
A kérdező hozzászólása: igen volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!