Találatok a következő kifejezésre: Január 23-a nem (7 db)

Január 23-óta nem dolgozok és a táppénzem kb február 12-től járna. Még mindig nem láttam belőle semmit! Ez normális?

Ti is ilyen sokat vártatok? A cég könyvel?je is elég linknek fest, mert a múlt havit se adta még le.Segítsetek!!!

Legjobb válasz: Ha idõben le van adva a papírod,meg kell hogy kapd.Szerintem is az lehet,hogy nem továbbítják idõben és ezért csúszik,érdeklõdj utána.

Ha idõben le van adva a papírod, meg kell hogy kapd.Szerintem is az lehet, hogy nem továbbítják idõben és ezért csúszik, érdeklõdj utána.
Elõször akár három hónap is eltelhet, de a kettõ nem ritka, mikor megindul a folyósítás. Utána már aránylag a tápos papír beküldése után már folyamatosan érkezik. Én január 7-el mentem tápra, mindjárt leadtam mindent, és az elsõ összeg március 12-én érkezett. Igaz, a cég az elsõ 15 nap ráesõ részét el is küldte február elején fizuidõben. Járj utána, és ha tudod, jobban jársz ha te magad adod le a tbnek a papírt.
FÚÚÚÚÚÚ ez a tb nagyon gáz!!!!Én azt hiszem olyan 3 hót vártam a táppénzemre, mire végre kaptam, pedig idõbe volt küldve mert személyesen küldtem el.Az államkincstár sem jobb.A gyes, ill anyasági igénylésénél.
Hát, én most jól elkeseredtem ahogy olvastam amiket írtatok. Én kb 1 hónap múlva megyek táppénzre, már csak azt nem tudom mibõl fogunk kaját, stb-t venni, amíg nem kapom meg a táppénzt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, komolyan már én érzem magam hülyén , hogy állandóan hívogatom a könyveõt az meg már 2 hete szavatkozik, hogy még nem vitték be az utolsó papírjaimat és ezért nem tudták megkérdezni. Na de meddig tudják azt leadni???Nem tud kicsúszni az idõbõl??
Szia! Én február 10-tõl vagyok táppénzen és én sem láttam még semmit belõle és úgy néz ki, hogy nem is mostanában fogok, mivel tegnap kaptam egy levelet, h most bírálják csak el, az igényemet:S.... Ez azért is vicces, mert május 5-tõl viszont már TGYÁS-ra megyek, de szerintem addigra sem lesz meg... Szóval mire lebírálnák a táppénzemet, addigra átkerülök TGYÁS-ba és kezdõdik elõrõl az egész...:( Szóval türelem!
Szia!Én jan.15-tõl vagyok táppénzen, és eddig mindig idõben megkaptam.Igaz, hogy nem valami sokat, de kaptam!

Január 23-a óta nem szedek gyógyszert, de a baba eddig még nem jött össze. Mit csináljak, hogy összejöjjön?

Már van egy 19 hónapos kislányom, és már nagyon szeretnénk neki kistestvért. 2007. júliusban volt egy vetélésem .

Legjobb válasz: szia.nekem 2 vetélésem volt..az szerintem nem donto.amikor én tortem magam hogy osszejojjon nem jott.megfeledkeztem rola egy kicsit és babás maradtam:Dne rágodj egész nap a babán-.és sex után tegyél párnát a feneked alá.nekem bevált.:D

szia.nekem 2 vetélésem volt..az szerintem nem donto.amikor én tortem magam hogy osszejojjon nem jott.megfeledkeztem rola egy kicsit és babás maradtam:Dne rágodj egész nap a babán-.és sex után tegyél párnát a feneked alá.nekem bevált.:D
nekem a doki a gyógyszer abba hagyása után azt mondta hogy várjak 3-4 hónapot (nálad ez már megvolt) és ha nem lesz addig baba akkor megnézi, hogy van-e peteérésem, vagy esetleg még a hormonok nem álltak helyre. szóval azt javasolta menjek vissza hozzá 3-4 hónap után és meg mondja hogy mi a gond. ha semmi akkor csak probálkozás tovább, de ha esetleg peteérési probléma van akkor segít.
Én is január végén hagytam abba, és még nem vagyok babás. Nekem nem volt peteérésem, nem is jött meg ezért áprilisban. Májusban szedtem norcolutot, hogy megjöjjön. Az elsõ 10 napos szedés után megjött, a második után holnap kellene. Remélem nem fog:) A hõm 36, 9, meg szurkálást is érzek. Szerintem neked sincs peteérésed. Menj el dokihoz. És sok sikert:)
lehet felvételiírás közben csokit meg szõlõcukrot enni?
én a 2009-eset 40-pöttyre csináltam meg, 14-éves vagyok most fogok 23-án
Hülye lesz elmondani mindenkinek. Lebukni õ sem akar...
Lehetetlenséget kérsz. Sajnos bunkó/provokatív válaszok érkeznek, ha valaki hülyeséget kérdez. Bár én most megpróbálom a lehetetlent. Elvégre Chuck Norris-t reggeliztem, elméletileg bármire képes vagyok. Szóval: nem, nem lehetséges. Miért? Mert akkora biztonsággal õrzik, hogy a központi írásbelit átvevõ tanárok is csak elõzõ nap kapják meg (ha jól tudom), addig meg szép nagy széfbe tárolják. Ezeket a papírokat nagy biztonsággal kezelik, szerintem kizárt, hogy kiszivárogjon. Egyébként meg ne szarj tõle, anno én is be voltam parázva, de ma visszagondolva felesleges volt. Vigyél magaddat szõlõcukrot meg csokit, mindenki erre esküszik, szerintem kicsit se fog jobban tõle az agy, de a tudatoddal el lehet ezt hitetni, szóval: igen, "segíteni fog":)
Úgyis van néhány ember aki ismeri a feladatokat. Csak nem veri nagy dobra, hanem max elmondja a barátoknak és szvsz. Ez van az érettségivel is... Protekció.
Miért ne szvároghatna ki?:D AKik összeállítják, elmondják ygereküknek akik érettségiznek, õ tovább adja néhány spanjának stb.. de hozzánk nemjut el:/
Lehet, de abból a 2x45 perces kis vacakból ne csinálj már akkora ügyet. Könnyebb, mint egy témazáró.
én ma írtam a magyar rohatt eccerû volt....de a matek:S 2 héten keresztül minden délután megcsináltam egy magyart és egy matekot is idõre de mégse ment pedig nem paráztam....
istenem:'( max. lesz összvissz 60pontom.:'((((((
A kérdező hozzászólása: nagyon nehéz volt a matek. szemetek a minisztériumban :S
Fenn van már a neten a mostani matek?? Ha ennyire nehéznek mondjátok, megnézném :) ))
elõzõ vagyok, már megtaláltam a feladatlapokat :)
A kérdező hozzászólása: oks ;)
Én is írok sok siker t3.3 átlaggal hátha.... a torna + matek+fizika rontott le meg 4 a többi rajz meg a többi 5
újdonság? mikor én mentem akkor vezették be:DD bebeeee:) NEM LESZ NEHÉZ NE FÉLJ:)
nekem 2005-ben lett 82 pontom, akkoriban még újdonság volt az ilyen típusú felvételi, azóta sztem tömkelegével vannak már ilyen-amolyan gyakorlók, szal sztem nem nehéz rá felkészülni...ne keresd a helytelen utat mert hozzászokhatsz könnyen, és ezt nem tolerálják sehol...
Pár éve írtam én is, és nem egy nehéz, olyan szinten van mint egy matek tz, a magyar meg nevetségesen egyszerû.. 85 pontom lett összvissz, ami elég jó eredménynek számít.
A kérdező hozzászólása: mármint a tantárgyakból az átlagok. :) nekem 4, 9 xd
hogyérted? amiket eddig írtam olyan 38-9 esek lettek
A kérdező hozzászólása: nekem az 42 lett ;) mennyi az átlagod..?
A kérdező hozzászólása: na, akkor fogj egy tollat, meg egy lapot, és csináld meg mondjuk a 2005-ös matek lapot, és utána írd be ide a korod, meg, hogy, hány pontod lett ;)
A kérdező hozzászólása: jólvan, köszi. Na ja, alap, h megmondja a gyerekének :D:D remélem sikerülni fog..eléggé sokat készülök rá
Aki tudja az nem teszi publikussá hisz akkor neki se lenne már meg mert újat szerkesztenének. Szóval nem fogod megszerezni inkább keress egy látszólag okos embert majd a teremben és ülj mellé másold az övét én is ezt csináltam még anno. Bár lehet azóta változott pár dolog...

Január 23 voltunk 1ütt a parommal vedekezes nekül (tudom tudom. ) Pont akkor vette ki mikor elment de nem elvezett belém. Lehetke rerhes? A többi lent!!!

Már egyszer volt mesim a honap elején de 31 véreztem egy kicsit egy fel napig kb de nm eroteljes piros szine volt ugy halottam h az Elváladéktol is lehet teherbe esni. Nálam is lehet ez?

Legjobb válasz: Két marha nagy pofon kíséretében a gyerek érdekében remélem hogy nem vagy terhes!

Két marha nagy pofon kíséretében a gyerek érdekében remélem hogy nem vagy terhes!
Igen, lehetsz terhes. Ha a mensid nem jött meg (fél nap pecsételés nem vérzés). Csinálj terhességi tesztet.
A kérdező hozzászólása: De Mar janurába egyszer megjött a honap elején .Aztán volt az aktus 23.És 31 kevés volt fel napig megint csináltam tgnap este tesztet negativ lett.Ma reggel is csináltam az is negativ lett.Nem baj ha jön a baba mindenfelekeppten megtartsuk:) ))

Január 9. én volt peteérésem és a párommal akkor együtt voltunk.23. án nem kellene megjönnie. Ha késik a mensim mennyi idõ után teszteljek? és mekkora lehet a terhesség esélye?

eddig semmi jel hogy meg akarna jönni.. has szurka van és fáj a mellem de az utóbbi 2 hónapja tart kb...

Legjobb válasz: A nem várt utáni napokban már tesztelhetsz.

A nem várt utáni napokban már tesztelhetsz.
Nem védekeztetek? Akkor nyilván jó esély van a terhességre. A tesztet 26-27-e tájékán csináld, reggeli vizeletbõl. Elõbb nincs értelme. Ha pozitív, akkor február 6 körül mehetsz dokihoz, akkor már fogja tudni igazolni a terhességed. Ha negatív, és továbbra se jön meg, pár nap múlva próbálj még egy tesztet, de másik fajtát. Elõfordulhat, fõleg ha védekeztetek, hogy a teszt negatív. ebben az esetben okozhatja a késést hormon zavar, nem megfelelõ fogamzásgátló gyógyszer, hirtelen étrend változás, fogyás vagy hízás, stressz, fáradtság vagy a szexuális élet felborulása. Ha mindkét teszt negatív, és kimarad egy vérzés, ne foglalkozz vele. Két kimaradt vérzés esetén én már mindenképp orvoshoz mennék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) nem védekeztünk mert szeretnénk a babyt :)
Akkor csináld meg a teszted 26-án, és majd írd meg mi volt, szorítunk :)
A kérdező hozzászólása: hát meg jött ma :( pedig annyira szerettük volna a babát.....
Ne keseredj el, és ne stresszelj, majd jönni fog! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást :)

A barátnőmnek december 23-29ig meg volt.31-én és január 15-én együtt voltunk. Tegnap előtt kellett volna neki megjönni de semmi előjelét nem érezi?

Két napja késik neki.Eddig mindig pontos volt.Megszakítással "védekeztünk."Mennyi az esélye hogy terhes?A szülei mit tehetnek velünk és a babával?

Legjobb válasz: 16 éves.Én pedig 19.

A kérdező hozzászólása: 16 éves.Én pedig 19.
Akkor büntetõjogi következménye nem lesz a dolognak. Jogilag mindketten elég idõsek vagytok a szexhez. De csak jogilag. :( Én csak azt a szerencsétlen babát sajnálom, akinek a szülei ennyire felelõtlenek. :(
Ne sajnáljuk azt a babát elõre! Lehet, hogy õk lesznek a legjobb szülõk. Sreintem sok 30 év körüli babáját is lehet sajnálni.
A kérdező hozzászólása: Ha tesztelünk és pozitív lesz, a szülei mit tudnának tenni ellenünk?Mert mi megszeretnénk tartani.
Elõször is teszteljen. Aztán meg: jó esély van a babára, a megszakítás ugyanis nem védekezés. (Én nem tudpom, minek szexel, aki még védekezni se tud. :( ) Ha egy évid védekezés nélkül szexeltek, 80% az esély a babára. Ha megszakítással, akkor meg 35%, elég magas! Hogy a szülõk mit tehetnek, az attól függ, hogy hány évesek vagytok.
Sziasztok! Nem értem miért írjátok, hogy 16 évesen még nem rendszeres a ciklusa...én 16 évesen órát igazíthattam volna hozzá, 12 éves korom óta volt meg, és csak az elsõ 2 menses jött furin, a többi mind "tökéletes" volt...ja és csak 18 évesen kezdtem el tabit szedni...tabi után is 2. hónaptól visszaállt... Védekezzetek, sajna lehet terhes...(azért sajna, mert még fiatal) 25/lány/18 hetes kismami
A babát akkor tartanám szerencsétlennek, ha elvetetnétek. Örülök, hogy ha baba, akkor úgy döntenétek, hogy megtartjátok. :) A szülõk nem tudnak titeket abortuszra kényszeríteni, ez jogilag ki van zárva.
Nem, nem tudnák. Ez az õ teste, ilyen beavatkozásra senki nem kényszerítheti õt fizikailag. Lelkileg igen, hiszen ha rábeszélik, akkor már az õ döntése az abortusz. mindenesetre teszt, szerintem nem terhes, ennyi idõs korban még nem feltétlenül állt be a ciklusa, akár egy hét késés is elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Tudnák abortuszra kényszeríteni?
A kérdező hozzászólása: De eddig mindig pontosan jött meg neki.Mostanába igaz sokat idegeskedtünk.Holnap veszünk tesztet és majd kiderül.
Lehet a 15-i együttlétbõl baba, de azért elég kicsi az esélye. Ha egy héttel hamarabb történik, akkor az sanszosabb, de a ciklus 23. napján már ritka a peteérés. Ettõl még lehet terhes, hiszen létezik késõi peteérés, és spontán peteérés is.
lehet, hogy csak az idegeskedés miatt késik, teszteljetek. 16 évesen még elõfordulhat jócskán kavar a ciklusokban, mivel elég fiatal még. én nem mondanám 100%-ra, hogy tuti h terhes, de teszteljetek :)
A 15-i együttlétbõl lehet baba. Csináljon egy tesztet és megtudja. Mennyi idõs a barátnõd, hogy a szülei beleszólhatnának a dologba? 18 alatt van?
A megszakítás nem védekezés. A terhességnek nem sok az esélye, de azért elõfordulhat, hiszen ha nem félidõben volt peteérése, vagy spontán peteérése volt, akkor a 23. napon is összejöhet a baba. Reméljük nem jött össze, de legközelebb ha nem akartok babát védekezzetek rendesen. Ha valóban terhes, akkor a baba sorsáról csak ti döntötök, a szülõk csak rá, vagy lebeszélni beszélhetnek titeket, mást nem tudnak csinálni.
hát ne haragudj, akkor te vagy a szerencsés, nekem 22 éves koromra állt be, és egy csomó ismimnek is a húszas éveire..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!