Találatok a következő kifejezésre: Január 11-én az (6 db)

Mennyi idő alatt érkezik meg a baba adókártyája? Ha január 11-én született és még nem kaptuk meg az rendben van?

Legjobb válasz: Az bizony nincs rendben!Mi a születést követõ 2. héten megkaptuk!

Az bizony nincs rendben!Mi a születést követõ 2. héten megkaptuk!
Komolyan!én is majd becsináltam a röhögéstõl, de most mit tudnánk csinálni?
alapanyaghiány! nevetséges!
November 30-i a kislányom (2011) és még nem kaptuk meg alapanyaghiány miatt. A fiam 2010-es, nála valóban pár hét alatt kiküldték.
Én az elsõ gyerekét is hónapok múlva kaptam meg és a második nekem is jan.20.án született és még nem kaptuk meg.
Nekem lassan fél éves lesz a kisfiam, de még mi se kaptu meg. Mikor szükségem volt az adóazonosító jelére születése után egy papírhoz, felhívtam az illetékeseket, hogy mikor küldik. Azt mondták akkor, hogy épp papírhiánnyal küzködnek és ezért szünetel a gyártás. Vicces nem? Mindenesetre azóta se küldték, lehet megint felhívom õket.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Betelefonáltam, nem volt egyszerû elérni valakit, de végül megtudtam, hoyg alapanyag hiány miatt csúszik a kártyák gyártása. Ha kell, személyesen adnak egy igazoló papírt a meglétérõl sé az adószámról.
Szia! Szerintem telefonáljatok utána! Az én kislányom 2010. augusztus 16-án született. Október elején már nagyon aggódtunk, hogy miért nem kaptuk még meg az adókártyát. Szerencsére egy ismerõsünk az APEH-nél (bocs, már NAV) dolgozik, így megkértük, próbáljon utánanézni, mi a baj. Akkor valamilyen gyártási gikszer volt... Végül a Jézuska hozta meg az adókártyát... :D Karácsony elõtt kb. egy héttel!!!
nincs rendben egyáltalán!2 héten belül megkaptuk!ott valami nem jó hívd föl õket!
Mi 1 hónap múlva kaptuk meg, azért, mert akkor épp valami rendszerfelújítás volt és csak utána küldték ki. De 2 hónap már elég soknak tûnik, szerintem telefonálj vagy menj be megkérdeni.
Fiam nov.-ben született és még nem kaptuk meg. Elvileg majd valamikor postázni fogják. Ha nagyon kell, akkor amit kaptatok államkincstáros papírt(babakötvényes) abban benne van.
Szerintem sincs rendben. Mi is 2 héten belül megkaptuk.
Mi is!
Én is pont a napokban telefonáltam rájuk. Jelenleg leálltak a gyártással. Tényleg nevetséges. A lányom 5 hónapos. Még nevetségesebb, hogy 2 éve is ugyanígy alapanyaghiányra hivatkoztak.

Január 11-én volt az utolsó normálisnak mondható menstruáciom, Most februr 8-án 1 napig beteg voltam! Tegnapi tesztem negatív lett! Lehet, hogy mégis babát várok? Mennyi az esélye hogy a teszt nem mutatta ki?

Most már 2-3 hete szinte folyamatosan hányingerem van, szurkál a hasam, szinte folyamatosan aludnék, állandóan pisilni járok, szomjas vagyok, h?emelkedésem van /37-37.2/

Legjobb válasz: Lehet, hogí babás vagy, de lehet nem. ez sajnos talán idegesítõ válasz, de 50-50%. Azt jelenti, hogy kb 5-7 napja meg kellett volna jönnie, persze attól is függ milyen a ciklusod. Mit értesz az alatt, hogy normálisnak mondható??? Az is lehet kevés a hcg, vagy roissz a teszt, vagy szimplán késik.. sjan van olyan hogy az embernek 36-40 napra jön meg, nyílván nem minden hónapban, de elõfordul. Néhány nap múlva tesztelj! Sok sikert!

Lehet, hogí babás vagy, de lehet nem. ez sajnos talán idegesítõ válasz, de 50-50%. Azt jelenti, hogy kb 5-7 napja meg kellett volna jönnie, persze attól is függ milyen a ciklusod. Mit értesz az alatt, hogy normálisnak mondható??? Az is lehet kevés a hcg, vagy roissz a teszt, vagy szimplán késik.. sjan van olyan hogy az embernek 36-40 napra jön meg, nyílván nem minden hónapban, de elõfordul. Néhány nap múlva tesztelj! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Biztos van olyan, hogy 30-40 napra jön meg, de az gondolom nem jár ilyen szörnyû hányingerrel, émelygéssel!? 28 napos a ciklusom! A normális alatt azt értem, hogy 2-3 napig tartott, szóval normális illetve szokványos lefolyású volt!
Nekem a melleim ugy fajtak mint meg soha, a /nem/jott mensi elott 1-2 hettel, puffadt volt a hasam, es egett a gyomrom, es annnyira ingerult voltam, semmi nem volt jo amit barki is mondott, csinalt.Nekem ezek a tunetek jelentkeztek amikor meg nem tudtam , h babas vagyok. Es a teszt kb.5 nappal a kimaradt mensi utan kimutatta nekem, de olvastam mar itt es hallottam is baratnomtol, h akar tobb honap mulva sem mutatott semmit, csak az orvos allapitotta meg, h babas. Probalj meg uj tesztet csinalni, hatha csak a hcg nem volt eleg magas a szervezetedben! Drukkolok neked! 10 hetes kismama

A menstrum az ugy van, h pl:oktoberbe n voltam 11-en beteg. Majd novemberben 18-án. Szóval nyolc napot huzz ra. De decemberben már megjött 19-én. és most januárban meg még semmi a mellem fáj. De vajon miert ijen a menstrum?

Fémes izt érzek a számban hányingerem is van fojamatosan. De ez amugyis szokott lenni. De nem akarok tesztet csinálni mert én már félek a csalódástól. Vagy lehet h végre terhes vagyok?

Legjobb válasz: Lehet,hogy terhes vagy,gratula.Ha nem,akkor hormon problémáid lehetnek.Endrokrinológus tud segiteni. Hány éves vagy?

Lehet, hogy terhes vagy, gratula.Ha nem, akkor hormon problémáid lehetnek.Endrokrinológus tud segiteni. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 24.hát hormon zavarom szerintem nincs mert igaz h 8 napot ráhuzz mindig de tudom mikor leszek beteg, de ezt az utolsot nem ertedtem miert jajj anyira akarjuk a babát h lehet csak bebeszélem magamnak, h lehet terhes vagyok...

A karácsonyi időszakban (kb november 11-től január 6-ig) mi a kedven részetek és mit szerettek benne? Én azt, hogy a családtagok jobban odafigyelnek egymásra.

Nekem az adventi időszak a kedven részem az évben. Nagyon szeretek a szüleimmel karácsonyi csecsebecséket vásárolni és ajándékot venni a családtagjaimnak. Szeretem nézni a dekorációkat másnak az ablakában és jó érzés dekorálni a saját lakásunkat. Ti mit szerettek a karácsonyi időszakban?

Legjobb válasz: Amikor a szüleimnek átadom az ajándékomat,és esetleg bekönnyeznek,mert megható ajándékkal tudtam elõ állni. Olyankor nagyon jó érzésem van, hogy igen, most jól csináltam valamit,és ezért érdemes volt készülni, és a fejemet törni :) 16/L

Amikor a szüleimnek átadom az ajándékomat, és esetleg bekönnyeznek, mert megható ajándékkal tudtam elõ állni. Olyankor nagyon jó érzésem van, hogy igen, most jól csináltam valamit, és ezért érdemes volt készülni, és a fejemet törni :) 16/L
Én azt szeretem mikor lehet dekorálni a lakást ünnepi hangulatra, készülõdgetés stb. szeretem díszíteni a karácsonyfát is nagyon, jó karácsonyi zenéket hallgatni és ünnepi filmeket nézni a tévében. hóesésben sétálni, hóembert építeni stb. 22/F
Én régen azt szerettem(mivel apám elhagyott minket) mikor Szenteste együtt vacsoráztunk és ünnepeltük Jézus Krisztus születését, akinek az életünket köszönhetjük.
Én azt, hogy napról napra közelebb vagyok a végéhez...
Az Advent a kedvencem :)
A hangulatát, hogy olyan jó, leírhatatlan érzés fog el..., a fenyõillatot, stb.. Fõleg, ha esne a hó, és nyugi lenne :D Amúgy sajnos nálunk elég iszonyat a karácsony a vásárlás, kapkodás, elmaradt sütés-fõzés, kötelezõ rokonlátogatás ( bár csak szüleimhez megyünk), éjjeli fadíszítés, stb. miatt :(
Az advent is jó, de nekem a szenteste a kedvencem! Összegyûlünk a fa körül, ajándékozás, karácsonyi vacsora, és nézni a tévében a karácsonyi jellegû filmeket! :)
a szülinapomat, a karácsonyt az ajándékozást és szenteste a vacsorát, de az urvacsora sem utolsó.
A szülinapomat:) ) Meg a suliban van ez a cipõsdobozos ajándékozás és tök jó érzés összekészíteni meg lerakni a többi szépen becsomagolt dobozka mellé.
Valakinek van kedve karácsonyi sztorikról beszélgetni privátban? Az írjon. :) 22/F
az ajándékok becsomagolása, meg amikor jönnek hozzánk szenteste éjszakáján énekelni...:) de a legjobban azt szeretem amikor kint esik a hó, kiülök az ablakba forrócsokival a kezemben és közben karácsonyi zenét hallgatok!! *.* az a legjobb érzés a világon! :)

Ha január 6-án volt az utolsó menstruációm első napja, megfoganhatott 11-én a babó?

Mert logikusan 20-a körül "kellett" volna, de a 12. heti és a 18. heti genetikai UH-on is ugyanarra a napra datálták a napot. (Két különbör? helyen csinálták a vizsgálatokat.) Hihetek a 11-ében? Csak tudni szeretném pontosan hány hetes is most Õ!? Igaz, kicsit hosszabbak a ciklusaim, mint 28 nap...

Legjobb válasz: arra vagy kiváncsi mikor fogsz akkor szülni. hát igazad van. mivel a peteérésed 20-a körül volt és plussz majdnem egy hét míg beágyazódik és terheségnek lehet nevezni. (igaz az osztódás még a beágyazódás elött kezdödik) vedd figyelembe mind két idöpontot. egy héten nem múlik semmi.

arra vagy kiváncsi mikor fogsz akkor szülni. hát igazad van. mivel a peteérésed 20-a körül volt és plussz majdnem egy hét míg beágyazódik és terheségnek lehet nevezni. (igaz az osztódás még a beágyazódás elött kezdödik) vedd figyelembe mind két idöpontot. egy héten nem múlik semmi.
http://www.kismama.hu, vagy http://www.naptarak.hu. Ez a két oldal nagyon hasznos, és szerintem "alapozhatsz" rá! Sok sikert! Jó számolgatást!
Bocsi! Naptarak.com

Január 2-án megjött és kb.5 napi tartott, és kiszámoltam az ovulációs naptárral a neten, hogy 13-tól 18-ig van jó idő próbálkozni, hogy teherbe essek! Próbálkoztunk 11, 13, 15-én! Nem udom sikerül-e! Hány nap múlva lehet terhességi tesztet csinálni?

Legjobb válasz: Úgy mondják, hogy leghamarabb az elmaradt mensikor. De lehet akkor is negtív a teszt úgy, hogy terhes vagy közben :-))) van akinél még nincs kimutatható mennyiségû HCG az elején. Ha nem olyan a mensid, mint máskor, attól még lehetsz terhes. Ha csak barnázol vagy valami. Na és van a szerencsésebb eset, amikor már akkor pozitív lesz a teszt, mielõtt meg kéne jöjjön. Sok sikert!

Úgy mondják, hogy leghamarabb az elmaradt mensikor. De lehet akkor is negtív a teszt úgy, hogy terhes vagy közben :-))) van akinél még nincs kimutatható mennyiségû HCG az elején. Ha nem olyan a mensid, mint máskor, attól még lehetsz terhes. Ha csak barnázol vagy valami. Na és van a szerencsésebb eset, amikor már akkor pozitív lesz a teszt, mielõtt meg kéne jöjjön. Sok sikert!
A pé utáni 12. naptól lehet csinálni LH tesztet is. Állítólag az is kimutatja jóstesztként. Én ezt még nem próbáltam, csak itt a fórumon olvastam, hogy sok kismaminak bejött. Azt is a reggeli vizeletbõl kell csinálni. Nekem a mensi elõtti napon lett pozitív a rendes terhességi tesztem:) Kitartás, drukkolok, hogy neked is sikerüljön!!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!