Találatok a következő kifejezésre: Január 1. nem (55 db)

2011. január 1-én együtt vtam a barátommal, és a, , kiszállós'' módszert alkalmaztuk! Januárban meg is jött, de sem februárban, sem ebben a hónapban nem jelentkezett a mensim! Attól félek h terhes vagyok! Van erre esély attól h januárban megjött?

Legjobb válasz: Szia! Én pontosan ugyan ezt éltem át! :D Decemberbe (2009) együtt voltam a barátommal, január 8-án megjött (igaz kevés) de azzal úgy voltam, hogy a nyugtató mellékhatása (mert annyira magas volt a vérnyomásom, hogy azt kellett szednem 5 napig, és ez így beleesett). Februárba már nem jött meg, viszont éreztem, hogy most, most, most most..aztán nagyon elkezdett a hasam fájni oldalt (talán ott, ahol a petevezeték van, ki is dudorodott valami (illetve ezt én beszéltem be magamnak meg a nõgyógyásznak is megmagyaráztam a diagnózist! :D)) elmentem dokihoz, aki azt monda, hogy valószínûleg nem is fog megjönni októberig, onnantól meg a szoptatástól függ...WÁÁÁ :) Én ugyan ezeket éreztem, de semmi rosszullétem nem volt, annyi jele volt, hogy elkezdtem fogyni. Azóta már 5 és fél hónapos fiam van :)

Szia! Én pontosan ugyan ezt éltem át! :D Decemberbe (2009) együtt voltam a barátommal, január 8-án megjött (igaz kevés) de azzal úgy voltam, hogy a nyugtató mellékhatása (mert annyira magas volt a vérnyomásom, hogy azt kellett szednem 5 napig, és ez így beleesett). Februárba már nem jött meg, viszont éreztem, hogy most, most, most most..aztán nagyon elkezdett a hasam fájni oldalt (talán ott, ahol a petevezeték van, ki is dudorodott valami (illetve ezt én beszéltem be magamnak meg a nõgyógyásznak is megmagyaráztam a diagnózist! :D)) elmentem dokihoz, aki azt monda, hogy valószínûleg nem is fog megjönni októberig, onnantól meg a szoptatástól függ...WÁÁÁ :) Én ugyan ezeket éreztem, de semmi rosszullétem nem volt, annyi jele volt, hogy elkezdtem fogyni. Azóta már 5 és fél hónapos fiam van :)
a ciklusod hanyadik napján voltál az együttlétkor? azonnal teszt és nõgyógyász, fõleg ha fiatal vagy, hiszen már nem sokáig lehet elvetetni ha esetleg baj történt. legközelebb ne legyetek felelõtlenek.
Szeretnél babát? Ha nem, akkor miért nem védekeztél normálisan? Ha meg igen, akkor miért félsz?
A kérdező hozzászólása: tényleg szép történet vt :) ugyan ez vt v is van vlm is :S fejlemény: ma vtam dokinál, kedden megyek ultrahangra :/
szép sztori utolsó :) Írd le, hogy mi volt, kérdezõ! drukkolok. És tényleg felelõtlen voltál egy kicsit
Elég felelõtlen vagy, hogy nem védekeztél(mert ez nem az).Nem bántásból mondom.Vegyél egy tesztet mert simán lehetsz terhes.
A terhesség tünetei is lehetnek hasonlóak, min a menzeszé. Csinálj tesztet. Nem is értem, hogy más abban a hónapban miért nem csináltál, mikor nem jött meg... Majd írd meg az eredményt. Egyébként a 12 hét valószínûleg már letelt, mivel azt az utolsó szabályos (tehát a teherbeesés elõtti) menzesztõl számolják.
A kérdező hozzászólása: rendben :) és köszönöm szépen a segítségeteket :D de még 1 kérdés: és h ha a jelek megvannak arra h meg akar jönni? már mint hasfájás meg ilyenek... kérdeztem már mást is ezzel kapcs, és azt mták h akk vszinû h meg fog jönni! v butaságot mtak vna?
benen lehet, de szépen kérlek vegyél egy tesztet, egy ezres max, aztán írd meg ide, h mi lett!!
A kérdező hozzászólása: tudom h nem lehet azzal letudni h beteg vtam közbe meg elég sok stressz is ért 3hónap alatt, de benne lehet ez is a pakliba h ezért nem jött meg!!?? v hülyeséget olvastam vna?? :/
A kérdező hozzászólása: az 1üttlét után 13.-án jött meg...
Hát lehet hogy nagy szarba keverted magadat.Tudnod kell hogy egy abortusszal fölléphetnek olyan sérülések, hogy akár soha többé nemlehet gyermeked sem, ami azért meggondolandó..
Igen, van!
Mi történt azóta? Szorítok neked, hogy ne legyen baba.ÍDE legközelebb tanulj belõle,

Idén májusban vásárolt autómnál tudok január 1-től biztosítót váltani? Ha nem, akkor mikor tudok?

Legjobb válasz: Nem, január 1-tõl nem tudsz. Évfordulóra mondhatod fel a biztosításodat, ami nálad majd májusban lesz. Vagyis márciusban érdemes nézegetned az ajánlatokat és megindítanod a váltást.

Nem, január 1-tõl nem tudsz. Évfordulóra mondhatod fel a biztosításodat, ami nálad majd májusban lesz. Vagyis márciusban érdemes nézegetned az ajánlatokat és megindítanod a váltást.
De aki 2010 január 1 után vett, az már csak akkor válthat, amikor megkötötte a biztosítát + 1 év.
Magyarul: Ha te vettél egy autót pl. 2008. március 10.-én, akkor 2008 év végén a kampányban válthattál. Aztán 2009 év végén, aztán 2010 év végén, aztán 2011 év végén....stb.
Nem mind évvégén kötötte. De 2010. január 1-ig úgy volt, hogy bármikor is vettél autót, CSAK AZ ÉVVÉGÉN válthattál. 2010. január 1 után aki vesz az már nem évvégi váltó, hanem évközbeni váltó.
A kérdező hozzászólása: És az a rengeteg ember aki most vált, mind év végén kötötte meg a biztosítását? Nem igazán értem ezt az egészet :(
Így van, bizony. Neked mostantól májusban lesz az évfordulód mindig.
Te ennél az autónál innentõl kezdve mindig májusban fogsz váltani (már amikor fogsz).
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Még annyit szeretnék megtudni, hogy ha majd májusba váltok, akkor következõ év elején válthatok, vagy majd megint csak májusban?
Az elõzõ válaszok helyesek, de kiegészíteném õket annyival, hogy a mostani kampányban is köthetsz biztosítást, de a kockázatviselés kezdetét nem január 1-gyel kell meghatározni, hanem azzal a bizonyos májusi dátummal, maikor az elõzõ érvénybe lépett. DE ezt a megoldást elég feleslegesnek tartom, egyszerûbb ha majd évfordulókor váltasz, viszont arra figyelj oda, hogy ha váltani akarsz, akkor az évforduló elõtt minimum 1 hónappal fel kell mondanod a biztosításodat írásban, vagy egy alkusz cégen keresztül. HA ezt elfelejted, és pl, a biztosítás lejárta elõtt 2 héttel jut eszedbe, akkor már nem lesz lehetõséged váltani, maradsz a jelenlegi biztosítódnál. Aki január 1-gyel vált, annak is dec. 1-ig lehet felmondani az elõzõ biztosítást
HA 2010. január 1-je ELÕTT kötöttél legutóbb biztosítást, akkor most évfordulóra válhatsz, azaz november 2. 00:00 órától december 1. 24:00 óráig felmondhatod a szerzõdésed és december 31-ig megkötheted az újat. HA 2010. január 1-je UTÁN kötöttél legutóbb biztosítást, akkor arra a dátumra rá 1 év múlva válthatsz legközelebb. (Pl: ha 2011. május 13.-án kötöttél, akkor 2012. május 13.-ára vagy évfordulós (2012. május 12. 24:00 óráig él a biztosításod), elõtte 2012. április 12. 24:00 óráig kell felmondanod az elõzõt.)
A kérdező hozzászólása: Köszi, most már mindent értek! :)

Sajnos akárhol keresem erre a 2 kérdésre nem találom a választ: Melyik miniszterelnök nevét viseli az első hazai lakótelep? Milyen évet írtak Oroszországban 1700. január 1-je előtt egy nappal Oroszországban?

Legjobb válasz: Szerintem a Wekerle-teleprõl lehet szó, az ugrott be nekem. (1909-ben épült.) A másik becsapós kérdés, mert éppen ezen a napon tért át az orosz közigazgatás a január 1-i évkezdésre. Hogy milyen napot írtak elõtte, annak utánajárok gyorsan, ha tudok.

Szerintem a Wekerle-teleprõl lehet szó, az ugrott be nekem. (1909-ben épült.) A másik becsapós kérdés, mert éppen ezen a napon tért át az orosz közigazgatás a január 1-i évkezdésre. Hogy milyen napot írtak elõtte, annak utánajárok gyorsan, ha tudok.
http://www.ortelius.de/kalender/greg_en.php "The Christian era was switched to by declaring that 31 December 7208 should be followed by 1 January 1700" 7208. dec. 31-ét írtak azelõtt egy nappal. (1700 elõtt ui. a világ teremtésétõl számították az éveket, csak az után Jézus születésétõl, s az évkezdet is jan. 1. lett.)
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon köszönöm a segítséget. A lakótelepre sosem jöttem volna rá, mert kizárólag panelban gondolkodtam. Az Orosz idõszámításról pedig csak annyit tudtam, hogy korábban õk Juliánus naptár használtak. Mégegyszer köszönöm, sokat segítettél. További szép napot!

Férjem egyéni vállalkozó lesz január 1 től. Mikor jár jobban ha áfa körös lesz vagy nem? Hol tudnék ennek utánanézni?

Legjobb válasz: Véleményem szerint attól függ, hogy a tevékenysége mennyire anyagigényes, szerszám és gépigényes. Mert ha a tevékenység megkezdéséhez sok anyag, áru, szerszám és gép szükséges, akkor ezek ÁFÁ-ja alanyi adómentesség választásakor elveszik, mert csak a bevételi korlát átlépésével (évi 5000 000 Ft) kerül át az ÁFA körbe. Így csak az alapanyag-, -áru, stb. pótlásának az ÁFÁ-ja lesz levonható. Különben január 1-tõl nem tud a férjed vállalkozó lenni, csak munkanaptól, amikor ki tudja válatani a vállalkozói igazolványt. A tevékenység megkezdése elõtt, mindenképpen keressetek egy jó könyvelõt, és azzal beszéljetek meg mindent.

Véleményem szerint attól függ, hogy a tevékenysége mennyire anyagigényes, szerszám és gépigényes. Mert ha a tevékenység megkezdéséhez sok anyag, áru, szerszám és gép szükséges, akkor ezek ÁFÁ-ja alanyi adómentesség választásakor elveszik, mert csak a bevételi korlát átlépésével (évi 5000 000 Ft) kerül át az ÁFA körbe. Így csak az alapanyag-, -áru, stb. pótlásának az ÁFÁ-ja lesz levonható. Különben január 1-tõl nem tud a férjed vállalkozó lenni, csak munkanaptól, amikor ki tudja válatani a vállalkozói igazolványt. A tevékenység megkezdése elõtt, mindenképpen keressetek egy jó könyvelõt, és azzal beszéljetek meg mindent.
A kérdező hozzászólása: köszi bár a jó könyvelõ felénk ritka mint a fehér holló de már dolgozunk az ügyön köszi a logikus választ mindkettõtöknek
Kérj tanácsot a http://www.adoforum.hu-n, biztos tudnak segíteni

Január 1. óta nem szedem a fogamzásgátlót, január 6-án megjött. Mejdnem mindennap együtt voltunk a férjemmel, nagyon szeretnénk egy kis babát. Lehetek terhes vagy még van hatása a gyógyszernek?

Legjobb válasz: A fogamzásgátló elég sokáig nem tisztul kia szervezebõl.Nem hiába mondják z orvosok hogy 3 hónapot várn kell és addig máshgy védekezni,sztem a türelmetlenséget válltsa fel egy kis felelõsség.Legalább addig a 3 hónapig védekezzetek.A másik meg a hormonháztartás..az sem egy elhanyagolható téma.Lehet hogy még a peteérésnek is be kell állni.Még most a gyógyszer hatására jött meg a mensid sztem.Most inkább azzal töltsd az idõd hogy figyeld meg a tested.Sok sikert.És ne akard görcsösen...

A fogamzásgátló elég sokáig nem tisztul kia szervezebõl.Nem hiába mondják z orvosok hogy 3 hónapot várn kell és addig máshgy védekezni, sztem a türelmetlenséget válltsa fel egy kis felelõsség.Legalább addig a 3 hónapig védekezzetek.A másik meg a hormonháztartás..az sem egy elhanyagolható téma.Lehet hogy még a peteérésnek is be kell állni.Még most a gyógyszer hatására jött meg a mensid sztem.Most inkább azzal töltsd az idõd hogy figyeld meg a tested.Sok sikert.És ne akard görcsösen...
Én úgy tudom, hogy a mai modern gyógyszerek abbahagyása után már a köv hónaptól lehet terhes az ember lánya. Sok sikert és kitartást!
Az, h mennyi ido a kiurulese a szervezetbol nem tudom. De amikor en anno abbahagytam a diane35 tabit, aminek csak egy mellekhatasa a fogamzasgatlas, szoval en rogton teherbe estem, mar kov.honapban meg sem jott. Nekem is azt mondtak akkor, h ezeknek nem kell tobb honapot varni mig kiurul, mert annyira keves a hormon benne. Azert beszelj az orvosoddal, h O mit javasol neked O tudja milyen gyogyszert szedtel , meddig stb.
Van olyan nõdoki, aki azt mondja, várni kell 3 hónapig, de van olyan is, aki azt mondja, érdemes rögtön próbálkozni és az egyik nemzetközileg elismert nõgyógyász könyvében is azt olvastam, érdemes rögtön megpróbálni, mert ilyenkor még nagyobb is lehet a teherbeesés valószínûsége.Drukkolok!
Szerintem már lehet próbálkozni, viszont ne lepõdj meg, ha mégse történik meg a peteérés. Ez egyénenként változó. Én aug. végén hagytam abba a Diane 35-öt, és talán mostanra állt helyre a ciklusom. Ez is azért, mert peteérést serkentõ tablettákat szedtem, ugyanis az elsõ két hónapban abszolút nem menstruáltam, be kellett indítani. Szerintem a fogamzásgátlók abbahagyása után nem azon van a hangsúly, hogy kiürült-e, hanem azon, hogy helyreállt-e a ciklus....
Nem tudom milyen gyszert szedtél, de a mai fog. gátlóknál nem lesz semmi baja a babának.Én két hét után teherbe estem.Sok sikert!
Ha abbahagytad a tabit, akkor már nem vagy védett, tehát rögtön teherbe lehet esni! Az pedig csak tévhit, hogy várni kell, hogy kiürüljön a szervezetbõl! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Különösen örülök azoknak a válaszadóknak akik diane35-öt szedtek mert én is azt szedtem.

4 órás munkaviszony után (2008. február 1. és 2010. március 1. között bejelentett), ha az utolsó 4 évben voltam egyéni vállalkozó (2006. január 1-től 2006. augusztus 16-ig) és nem fizettem be minden járulékot, jár-e álláskeresési járadék?

http://www.afsz.hu/engine.aspx?page=allaskeresoknek_munkanel..

Legjobb válasz: Igen jár. De a 4 órás idõszakra arányosan csökkentve számolják az összeget. Az egyéni vállalkozói idõszakot pedig csak akkor számolják be, ha a vállalkozói járulékot befizetted. APEH igazolást kérnek.

Igen jár. De a 4 órás idõszakra arányosan csökkentve számolják az összeget. Az egyéni vállalkozói idõszakot pedig csak akkor számolják be, ha a vállalkozói járulékot befizetted. APEH igazolást kérnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

1, Beleszámít-e munkaviszonyba a rokkantságiba eltöltött idő? 2, Mi történik akkor ha lejár a 3 év rehabilitációban eltöltött idő és 2014 dec 31ig nem hívják be felülvizsgálatra akkor 2015 január 1 tÕl semmilyen ellátást nem fog kapni?

Feleségem 1990 január 4 én került 67% os rokkantsági nyugdíjba 2002 ben véglegesítették azóta nem hívták be 1957 ben született 12 évig dolgozott el?tte tehát ennyi munkaviszonnyal rendelkezik.2012 januártól a törvények szerint átsorolták rehabilitációs ellátásba a nyugdíja nem változott. Kérdésem ha 65 éves korába nyugdíjba kerül hogyan számítják be neki a rokkantságiba eltöltött id?t ami jelen esetben 23 év

Legjobb válasz: A rehabilitációs járadék 2 vagy 3 évre adható, de a 3 a maximum. Mielõtt lejárna a rehabilitációs járadék, menjenek be a nyugdíjintézethez és kérjenek papírt, amit ki kell tölteni és kérjék a felülvizsgálatot. Ha letelik a 3 év, akkor utána is lehet bizonyos juttatásokat kapni, csak az egészségügyi állapottól függ, hogy milyet. A rokkant nyugdíj még pár éve beleszámított a munkaidõbe, de azt nem tudom, hogy nem változtattak-e rajta mostanában. Igazából azok a bevételek, jövedelmek, amikbõl vontak nyugdíjjárulékot, azok beleszámítanak a nyugdíjévekbe.

A rehabilitációs járadék 2 vagy 3 évre adható, de a 3 a maximum. Mielõtt lejárna a rehabilitációs járadék, menjenek be a nyugdíjintézethez és kérjenek papírt, amit ki kell tölteni és kérjék a felülvizsgálatot. Ha letelik a 3 év, akkor utána is lehet bizonyos juttatásokat kapni, csak az egészségügyi állapottól függ, hogy milyet. A rokkant nyugdíj még pár éve beleszámított a munkaidõbe, de azt nem tudom, hogy nem változtattak-e rajta mostanában. Igazából azok a bevételek, jövedelmek, amikbõl vontak nyugdíjjárulékot, azok beleszámítanak a nyugdíjévekbe.
A munkaviszony és a szolgálati idõ az két külön fogalom. (A szolgálati idõbe bele számít munkaviszony és sok más is (pl katonaság, egyetemi tanulmányok), munkaviszonynak viszont csak a „munkával töltött idõ” számít (pl munkaviszony, közszolgálati jogviszony, közalkalmazotti jogviszony, tisztségviselõ, megbízási jogviszony stb) Jelenleg 12 év munkaviszonya van és 23év munkaviszonynak nem minõsülõ szolgálati idõ. Tehát Összesen 35 év szolgálati ideje van, ami nem egyenlõ 35 év munkaviszonnyal.
A rokkantsági nyugdíj nem, de a három év rehab beleszámít.

Mikor derül ki, hogy gyes mellett hány órás munkát vállalhatok január 1-től? Ha én a 2. babával tgyáson leszek áprilistól, akkor az 1. gyerek után a férjem még igényelheti a gyest amíg be nem tölti a 3. évét (mármint a gyerek)?

Emlékszem, volt valami hasonló kérdés itt, de sehol sem találom.

Legjobb válasz: Szia! A parlament dec. 20-i ülésére van elõirányozva a zárószavazás, tehát legkorábban akkor derül ki, hogy mi is lesz.

Szia! A parlament dec. 20-i ülésére van elõirányozva a zárószavazás, tehát legkorábban akkor derül ki, hogy mi is lesz.
Egy családba egy juttatás jár tehát ha tgyáson vagy nem lehet a férjed gyesen.
igen, a szavazás után megtudod. szinte biztos, hogy megszavazzák, úgyhogy szerintem mindenki számolhat azzal, hogy januártól max 4 órában lehet gyes mellett dolgozni. És: nem, nem kaphattok egyszerre gyes-t és gyed-et(vagy tgyást). Egy háztartás, egy ellátás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat.
Annyit módosítanék, hogy a tervezet heti 30 óra, azaz 5 napos munkahét esetén 6 óra napi munka lesz megengedve.
Bocs, hogy belekérdezek, de hátha tudja valaki. Akkor vállalkozni nem is lehet? Mert az ugyebár 8 órás. Vagy ki mondja meg majd, hogy mennyit dolgozok? Ja, és ugyanúgy a gyerek egy éves korától érvényes ez a változás, mint eddig?
A gyesre érvényes.Tehát a gyerek egy éves korától.Miért ne lehetne vállalkozni?Saját cégben annyira jelented be magad, amennyire akarod.Saját cégben bejelentés nélkül annyit dolgozol, amennyit akarsz.Mármint órára.
Jaj dehogy leszel terhes! Nagy valószínûséggel már RÉGEN AZ VAGY! Gratulálok! :-)
mi az, h gyenge a spermája?? van ilyen, de ez a pasi csak hiteget, meg nyugtatja magát, h nem lehetsz terhes. h is védekeztetek?? szóval sehogy.. kikapta, mielõtt elment?? lol, az nem védekezés. kiscica, lehet h már terhes is vagy.. ezért nem kellene 16 évesen szexelni, semmit se tudsz a szexrol.
Hali ez a kérdezõ véletlen nem hapsi? A helyesírása legalábbis olyan... A fiam szerint:" A neten minden jó nõ hapsi" De ha nem vagy hapsi akkor figyelj! Az elsõ comment nem vicc! Már valóban nyakig benne vagy a bajban - igen kérem 16 évesen ez baj! Úgyhogy irány a nõdoki! Ez nem ciki ez szükséges és nem ciki tesztet venni a gyógyszertárban és gond nélkül adnak és még azt is elmagyarázzák hogyan használd! És nem ciki a védõnõhöz - iskolaorvoshoz fordulni, még gyerek vagy, megteheted, normális helyen még tesztet is kapni fogsz, de nem akkor is segít. És végül egy link: http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=tini+n%C5%91gyogy%C3..
A kérdező hozzászólása: de en szegyenkezek venni az nem ciki:S...a pasimnak megmondtam hogy meg nem jott meg es o azt mondta hogy nefej megfog jonni merto nem csinalhat nekem gyereket mert gyenge a spermaja vagy mi....lehet olyan hm???? 16 vok nekem eladnak tesztet????
1000 forint egy gyorsteszt, és magadnak is megspórolsz egy csomó idegességet. Ahelyett hogy a szobádban görcsölsz, hogy mivanhamégisúristensegííccs egyszerûbb venni egyet. Irány a dm.
ha védekeztetek, akkor nem biztos, h terhes vagy. ha nem, akkor meg lehet. h védekeztetek?
Na én ezért kezdtm el szedni fog. gátlót, igy nem parálok iylentõl :D
Nyugi, más okai is lehetnek, hogy nem jött meg.Ha védekeztetek minimális az esély a terhességre.De vegyél tesztet és mihamarabb irány a doki.
1. válaszoló! Jó vicc volt, tetszett! :)
Vegyél tesztet... Menj el orvoshoz...
A kérdező hozzászólása: nem vok hapsi:) es mar megkaptam megvoltam fazva ezert keset ennyit:S

Teherbe eshetek -e ha a párommal január 1-én ill.2-án voltunk együtt, gumióvszerrel védekeztünk (rövid ideig viszont anélkül szeretkeztünk de 1 percnél nem lehetett több ugyanis még időben észhez tértem)?

A legutolsó menstruációm december 7-én kezd?dött és 14-ig tartott. A hasamban telítettséget, puffadást, a petefészkemnél pedig alkalmanként nyomást érzek. Gyomorégést is tapasztalok az elmúlt pár napban, többen azt mondták (mivel már régóta vannak problémáim a gyomrommal) hogy fekélyre is gyanakodhatok a stresszes életmódom miatt f?leg. Sárgás-fehér folyást viszonylag kis mennyiségben tapasztalok. A melleim nem feszülnek, nem látok különösebb elváltozást mégis félek.

Legjobb válasz: köszönöm a gyors választ, sikerült valamennyire megnyugodnom :-) a holnapi nap folyamán szeretnék elvégezni egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. Vagy ez még korai lenne?

A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ, sikerült valamennyire megnyugodnom :-) a holnapi nap folyamán szeretnék elvégezni egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. Vagy ez még korai lenne?
sztem ne félj, de kiderül pár nap múlva....s védekezni kell!!!
nagyon korai...amikor meg kéne jönnie de esetleg nem jön csak utána egy két nappal mutat vmit....most negaítv lesz....de sztem meg fog jönni ne aggódj...még csak nem is félidõben voltatok együtt-elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: rendben, nagyon köszönöm szépen a segítséget :-)
A kérdező hozzászólása: már 3. napja, hogy késik. hétfõn szeretnék egyet tesztelni de nagyon félek ... de ettõl a tudatlanságtól talán minden jobb. néhányan azt állítják csak bebeszélem magamnak ezeket a tüneteket és a folytonos izgalomtól vagyok így kikészülve. sokszor vizsgálom a hasam és nyomásérzékeny és állandó puffadtságot, telítettséget érzek ill a petefészkemnél is hasonlót. de egyéb tünetem még mindig nincs. (enyhe hányinger és gyomorégés de az inkább csak akkor amikor ezen rágom magam és feszült vagyok.) Sárgás-fehéres folyásom van, néha színtelen. változó. Nemtudom ez lehet -e várandósság?:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!