Találatok a következő kifejezésre: Janics Natasa szerb, vagy szerbiai magyar nemzetiségű (1 db)

Janics Natasa született szerb, vagy szerbiai magyar nemzetiségű?

Legjobb válasz: Gondolom a kérdezõt hogy érdekli. De én is úgy tudom hogy szerb.

Gondolom a kérdezõt hogy érdekli. De én is úgy tudom hogy szerb.
tudtommal szerb, a Janics se az a kifejezett magyar név.. de miért fontos? ha õ magyarnak tartja magát, akkor az
Szerbiában született, ugy tudom, hogy Backa Palankan.A szülei is ott éltek, -nek.ÉS aztán ment át a Magyarokhoz.De miért?
Délvidéki magyar...fél magyar fél szerb.. tök mindegy..de biztos van magyar kötõdése..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Úszás vagy a futás formálja jobban az izmokat?

Melyik a hatásosabb? Hasról akarok fogyni, úszni olyan 3-4km szoktam, futni pedig 8km-ert.?

3

Miért nem tudok egy helyben úszni?

Megy a gyorsúszás, mellúszás, hátúszás, a pillangót is már kezdem érteni, és már pár méterig megy is csak hamar elfáradok, de egy helyben egyszerűen nem tudok.. mások mindig mondják, hogy taposni kell a vizet hát én taposom, d e még is elmerülök. Vagy ha teljes izomból csinálom akkor 5 másodperc után már el is fáradtam . Akkor mégis mi a baj ?
Ja és még annyit ha mély vízbe ugrok, akkor hogyan jöjjek fel ? A Kezemmel mintha mellúszást csinálnék a lábammal, meg gyors úszást ?
Az értelmes/segítő válaszokat előre is köszönöm.

2

Horvátországban mennyibe kerül a jetskizés? Kell hozzá jogosítvány? Van korhatár?

Jövőhéten megyünk Vir szigetre a családdal. Én is és a 16 éves fiam is ki akarja próbálni milyen jetskizni. A válaszokat köszönöm.

2

Milyen horgászbotot ajánlotok úszózáshoz?

Egy úszós szereléket akarok összeállítani amolyan univerzálisat. Tehát ha egy 3-4 kg ponty akad rá az se jelenten gondot de ha egy kárász akkor az se. Remélem értitek.
Milyen botot, főzsinórt, előkét illetve úszót ajánlotok?
köszönöm! :)

3

22 évesen úszni tanulni hogyan?

Kontaktlencsém volt 13 éves korom óta, így azóta strandoláson csak mellig érő vizben voltam, nehogy belemenjen a víz a szemembe. Úszni sem tanultam meg emiatt anélkül semmit nem láttam (-8 dioptria) 2 hónapja volt a szemműtétem és nagyon szeretnék megtanulni úszni. Már csúszdáztam is tegnap 10 év után először :) nagy élmény volt :)
Néztem oktatást, de 30 ezer ft és ami jobban zavar, hogy 10-re érnék esténként haza. Barátom próbált Balatonban segíteni, de rettegek a gondolattól is, hogy nem ér le a lábam és "nincs alattam semmi" Valaki segíteni, hogy álljak neki tanulgatni, vagy egyáltalán, hogyan kell fent maradni a vízen? Milyen eszközöket vegyek amik segítenek? olyan jó lenne a többiekkel együtt mélyebbre menni a vízben :)

4

Lehet-e valahol Baranya megyében műugrani?

Fontos!

1

Valakinek van tapasztalata olyan surf botról amivel igazán nagyokat lehet dobni (120+) 20 ezer körül?

Tudom ,hogy sokat számít a technika meg az orsó de azokkal nem lesz gond.

0

Ez az etetőanyag jó lesz amurozni? Többi lent.

Raktam bele áztatott kukoricát, búzát, meg ilyen henger alakú valamit, amit ha vízbe raktam megdagadt aztán szétjött, nyúltáphoz hasonlított, csak kisebb volt. Ehhez tettem sört, fokhagymát, cukrot, vanília cukrot, és egy kis sót. ezt kb. 5-8 napig hagyom állni, aztán vinném a tópartra.
Szerintetek szeretni fogják az amurok?

2

Hogyan csalhatnám horogra a pontyokat és az amurokat ebben az időben?

Egy kisebb lassú folyású folyón horgászom.Májusban és júniusban elég jól lehetett fogni a halat de most júliusra valamiért nem harapnak,szinte kapás sincsen.Etetni olyan 2-3 hétig áztatott,büdös kukoricával szoktam.Csalinak eddig mézes pálinkás,kagylós és az említett áztatott kukoricát használtam és mindegy volt hogy melyik volt a horgon mert mindegyikkel fogtam.Aztán egyszer csak egyik napról a másikra elmaradtak a kapások és azóta nem is fogtam egy deka halat se.Igaz nem csak én hanem mások se.Nem tudom mi lehet az oka talán az azóta jelentősen csökkent vízszint vagy a felmelegedő víz.

5

Mi a véleményetek a Nevis Winner Feeder 330 botról?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!