Találatok a következő kifejezésre: Janics Natasa szerb, vagy szerbiai (1 db)

Janics Natasa született szerb, vagy szerbiai magyar nemzetiségű?

Legjobb válasz: Gondolom a kérdezõt hogy érdekli. De én is úgy tudom hogy szerb.

Gondolom a kérdezõt hogy érdekli. De én is úgy tudom hogy szerb.
tudtommal szerb, a Janics se az a kifejezett magyar név.. de miért fontos? ha õ magyarnak tartja magát, akkor az
Szerbiában született, ugy tudom, hogy Backa Palankan.A szülei is ott éltek, -nek.ÉS aztán ment át a Magyarokhoz.De miért?
Délvidéki magyar...fél magyar fél szerb.. tök mindegy..de biztos van magyar kötõdése..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

22 évesen úszni tanulni hogyan?

Kontaktlencsém volt 13 éves korom óta, így azóta strandoláson csak mellig érő vizben voltam, nehogy belemenjen a víz a szemembe. Úszni sem tanultam meg emiatt anélkül semmit nem láttam (-8 dioptria) 2 hónapja volt a szemműtétem és nagyon szeretnék megtanulni úszni. Már csúszdáztam is tegnap 10 év után először :) nagy élmény volt :)
Néztem oktatást, de 30 ezer ft és ami jobban zavar, hogy 10-re érnék esténként haza. Barátom próbált Balatonban segíteni, de rettegek a gondolattól is, hogy nem ér le a lábam és "nincs alattam semmi" Valaki segíteni, hogy álljak neki tanulgatni, vagy egyáltalán, hogyan kell fent maradni a vízen? Milyen eszközöket vegyek amik segítenek? olyan jó lenne a többiekkel együtt mélyebbre menni a vízben :)

4

Lehet-e valahol Baranya megyében műugrani?

Fontos!

1

Valakinek van tapasztalata olyan surf botról amivel igazán nagyokat lehet dobni (120+) 20 ezer körül?

Tudom ,hogy sokat számít a technika meg az orsó de azokkal nem lesz gond.

0

Ez az etetőanyag jó lesz amurozni? Többi lent.

Raktam bele áztatott kukoricát, búzát, meg ilyen henger alakú valamit, amit ha vízbe raktam megdagadt aztán szétjött, nyúltáphoz hasonlított, csak kisebb volt. Ehhez tettem sört, fokhagymát, cukrot, vanília cukrot, és egy kis sót. ezt kb. 5-8 napig hagyom állni, aztán vinném a tópartra.
Szerintetek szeretni fogják az amurok?

2

Hogyan csalhatnám horogra a pontyokat és az amurokat ebben az időben?

Egy kisebb lassú folyású folyón horgászom.Májusban és júniusban elég jól lehetett fogni a halat de most júliusra valamiért nem harapnak,szinte kapás sincsen.Etetni olyan 2-3 hétig áztatott,büdös kukoricával szoktam.Csalinak eddig mézes pálinkás,kagylós és az említett áztatott kukoricát használtam és mindegy volt hogy melyik volt a horgon mert mindegyikkel fogtam.Aztán egyszer csak egyik napról a másikra elmaradtak a kapások és azóta nem is fogtam egy deka halat se.Igaz nem csak én hanem mások se.Nem tudom mi lehet az oka talán az azóta jelentősen csökkent vízszint vagy a felmelegedő víz.

5

Mi a véleményetek a Nevis Winner Feeder 330 botról?

1

A tisza tóra hol tudok napijegyet venni és ezzel a napijeggyel bárhol horgászhatok?

0

Vélemény? Tapasztalat?

Mit gondoltok a spro dyno surf-ról ? Tapasztalat vele valakinek?

0

Mit lehet tenni, ha a medencénk vize zöld?

5 napja le volt fedve a medencénk. Mikor leszedtük a fedőjét vize zöldes volt. Az alján megtelepedett az alga és a kosz. Tettünk bele hippót és hippo port is. Algaölőn kívül van még megoldás? Valami olcsóbb megoldás?

7

Kezdő vagyok horgászásban, így fogalmam sincs, hogy fenekezősnél mikor érdemes kirántani a botot (persze ha a kapjelző koppan a boton, akkor nem tétovázok). Milyen tapasztalatotok van e téren, ha csak inkább piszkálgatja?

Az zavar, hogy ugye a legjobb, ha a nagyobb húzás pillanatában rántom fel, de mire észbe kapok, hogy ez egy valamirevaló húzás volt, akkor már a hal eltűnt.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!