Találatok a következő kifejezésre: Janics Natasa szerb, (1 db)

Janics Natasa született szerb, vagy szerbiai magyar nemzetiségű?

Legjobb válasz: Gondolom a kérdezõt hogy érdekli. De én is úgy tudom hogy szerb.

Gondolom a kérdezõt hogy érdekli. De én is úgy tudom hogy szerb.
tudtommal szerb, a Janics se az a kifejezett magyar név.. de miért fontos? ha õ magyarnak tartja magát, akkor az
Szerbiában született, ugy tudom, hogy Backa Palankan.A szülei is ott éltek, -nek.ÉS aztán ment át a Magyarokhoz.De miért?
Délvidéki magyar...fél magyar fél szerb.. tök mindegy..de biztos van magyar kötõdése..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akasztói, vagy simontornyai horgásztó jobb? (ár, kapás)

http://www.horgasz.hu/page/501/art/1796/akt/5/megye/tolna/ht..


Köszönöm!

0

Miért szakad el mindig a dobóelőke kötésem, ha a uni to uni módszert alkalmazom? Előbb kipróbáltam egy 28-as zsinórral (5.6 kg) és 30-as zsinórral (10 kg), de egy erősebb húzásnál már szakadt. Lehet hogy az 5.6 kg szakítószilárdság miatt?

3

Horgászvizsga két részből áll?

Úgy értem, hogy van írásbeli és szóbeli része is? Milyen könyvekből lehet tanulni rá?

2

Hol lehet venni passzos, combra tapadós, férfi úszónadrágot?

3

Van valaki aki borsodban szerzett horgászengedélyt? Érdekelnének az itteni viszonyok, mi mennyibe kerül, és az egésznek a menete.

0

úszós horgászathoz Balatonon hány mm-s damilt használjak?

2

Haldorádó II. tó!?

Voltam a héten a haldorádó tavon, még csak az első tónál voltam és remek volt, halottam hogy van egy 2. tó amiben méretes halak vannak, azt is tudom hogy csak sport horgászni lehet.Na az lenne a kérdésem hogy milyen felszereléssel induljak az útnak? 30 as monofil zsinórom van (12kg ot bír) nem tudom hogy ez elég lesz e, 2 részes botom van, kaptam szóval nem tudok róla semmit ,de egy 4,5 kg os ponty ot könnyen partra húztam vele. Ttx-es tápot viszek , bojlit milyet ajánlotok, fonott zsinórból 18-20 ból egy jó 20-30 métert az elejére? Aki volt már a tavon írjon tapasztalatokat, trükköket ha nem nagy kérés : ) Most van 07.19 péntek, a hétvégén még elmenjek vagy csak jövőhéten? Várom a válaszokat : ) előre is köszi!

0

Ez a felszerelés megfelelő az amúr horgászathoz? (a lényeg lent)

a főzsinórom 25-ös, 8.8 kg-os szakítóval, kosárnak egy 35 grammos pellet feedert tennék fel, gumiütköző, forgó, előkének pedig egy fonott 8 mm-est 8 kg-os szakítóval, etetőanyagként pedig erjesztett magokat használnék (kukorica, búza, borsó) Csalinak (hajszálelőkére fűzve) pedig tigrismogyorót vagy kukoricát.

5

Lehet-e mostanában csónakázni, vízibiciklizni a Városligeti-tavon?

S mennyi a tarifa?

1

Milyen orsó kell bolognai botra?

Valami KICSI; OLCSÓ; és JÓt keresek. Amit esetleg még Match botra is át tudok tenni. Nem fogok nagy távolságokban horgászni! ezért valami praktikus megoldást keresek.

Javaslatok?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!