Találatok a következő kifejezésre: Jan. 6-án meg (4 db)

Nem hinném. De ha ki is mutatja akkor nem adhatsz plazmát?
A kérdező hozzászólása: Igen, akkor nem adhatok többször, mert kizárnak.
mikor voltál orvosnál?
A kérdező hozzászólása: Múlt héten voltam dokinál!
Én is detto ebben a cipõben járok, ugyanígy 6-án volt utoljára, tünetem nincs, és a tesztek is sorra negatívak. Az én dokim azt mondta, hogy talán ciszta okozza a kimaradást, mert ennyi késés után már esélytelen, hogy terhesség legyen. :-(( Az a legelkeserítõbb, hogy az ember még csak-csak elfogadja, ha nem sikerült teherbe esni, de ha mensi sincs, nem tudunk tovább próbálkozni.
sajnos nem hiszem.mert a tesztnek már ki kelett volna mutatnia.de mérd már meg most a hõdet és ird már le hogy mennyi?
tobbet tudnánk segíteni ha leírnád a hõdet.
Én az elmúlt fél évben kétszer jártam így. Az orvosom hüvelyi ultrahanggal is megvizsgált (cisztát keresett, ill. esetleges terhességet), és mivel egyik sem volt, felírt gyógyszert (hormontartalmút), ami meghozta a mensit, és még a következõ hónapban is szednem kellett. De lehetett újra próbálkozni.
A kérdező hozzászólása: Szombaton megjött, de legalább mostmár van rá esély hogyha próbálkozunk akkor eredményes legyen. Köszönöm a válaszokat!
milyen az a rákszûrés?

5 hónapja próbálkozunk férjemmel 2. babát szeretnénk lehet hogy terhes vagyok utoljára jan 6-án jött meg?

Sziasztok! már szeptember óta szeretnénk babát.Mindig megjött el is voltam ken?dve már a múlt hó ban nem sok alakalmunk volt együtt lenni csak tegnap figyeltem fel rá hogy késik.Nem egész 28 naposak a ciklusaim 26-28 nap közt ingadozik.Tünetem nincs a fogam fáj talán kicsit ingerlékenyebb voltam.Már nem merek belegondolni lehet e baba késni nem késett soha vagy aznap vagy hamarabb 2-3 nappal de megjött.

Legjobb válasz: Szia! Hát azóta már 31 nap is letelt :-)) Nem mindenkinél vannak egyforma tünetek, hiszen mindannyian mások vagyunk :-) Én a te helyedben azért holnap megcsinálnám a teszet, nagyon szurkolok hogy babás legyél :-)

Szia! Hát azóta már 31 nap is letelt :-)) Nem mindenkinél vannak egyforma tünetek, hiszen mindannyian mások vagyunk :-) Én a te helyedben azért holnap megcsinálnám a teszet, nagyon szurkolok hogy babás legyél :-)
Ne bizakodj, érdeklõdj mondjuk egy teszt formájában!
Teszt, teszt, és teszt! :) ) Az szerintem kimutatja, hogy úton van-e más a kistesó! Sok sikert, drukkolok nektek! :) )
Csinalj gyorsan tesztet, mert ha pontos volt eddig akkor nagyon vszinu, h babas vagy. Drukkolok neked En is 10 hetes kismama

Dec.6-án volt meg a menzim, aztán minden jel arra utalt hogy babás vagyok, de jan. 14-én sajnos megjött. Segítség nagyon félek, Valami bajom van, vagy mégsem?

Dec.6-án volt meg a menzim aztán minden jel arra utalt hogy babás vagyok amire már 3 éve vártunk.Aztán jan. 14-én sajnos megjött :( szerintem vetélés volt de egy hét alatt szépen kitisztult.Majd tegnap és tegnap el?tt volt egy kis rózsaszín folyásom és az lh tesztem is pozitiv volt és ma is tehát a 17.,18. és a 19. napomon.Most akkor peteérésem van vagy esetleg valami baj lehet.Kérlek irjatok tapasztalatot.köszi

Legjobb válasz: Görcs, vérzés, rózsaszínû folyás utalhat vetélésre. Ha elvetéltél akkor a teszt még pozitívat mutat. :( Ez csak az én véleményem!!! Remélem miden okés lesz.

Görcs, vérzés, rózsaszínû folyás utalhat vetélésre. Ha elvetéltél akkor a teszt még pozitívat mutat. :( Ez csak az én véleményem!!! Remélem miden okés lesz.
Ha jól értem 1 hét késéssel jött meg, ha akkor esetleg vetélés lett volna, az nagy görcsökkel járt volna és bõ vérzéssel, a sima mensitõl jóval erõsebb fájdalommal!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!