Találatok a következő kifejezésre: Jan 24-én az (5 db)

Elvileg 7 hetes vagyok, de az hasi uh-n azt mondta a dokim, hogy nem lát élő sejtet, ez mitől lehet? Nagyon aggodom hogy mi a baj? Jan.24. én volt utolsó menses, vissza kell mennem egy hét múlva, mire számíthatok?

Legjobb válasz: Ilyenkor hüvelyi uhot szoktak csinálni, 12 hétig. Az sokkal pontosabb, minta hasi. 7 hét körül kezd verni a szive a picinek, ezért rendeltek vissza késõbb, hogy 9 hetesen már biztos kell verjen a szive. Kereshetsz egy másik dokit is addig, aki hüvelyi uhal megnéz, és ide is visszamehetsz 2 hét mulva. Sajna ilyenkor reménykedni kell. Én drukkolok!!

Ilyenkor hüvelyi uhot szoktak csinálni, 12 hétig. Az sokkal pontosabb, minta hasi. 7 hét körül kezd verni a szive a picinek, ezért rendeltek vissza késõbb, hogy 9 hetesen már biztos kell verjen a szive. Kereshetsz egy másik dokit is addig, aki hüvelyi uhal megnéz, és ide is visszamehetsz 2 hét mulva. Sajna ilyenkor reménykedni kell. Én drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkolást, de addíg sajnos nem tudok megnyugodni sem.Remélem nem lesz semmi gond! Szeretnénk ezt a babaát!!!
Szia, Hasi uh-val csak a 12. hét után néznek általában pont azért mert ekkor még annyira apró a kis drága, hogy nekem anno a cisztáimat is hüvelyivel nézték ami 4*5 cm-es volt.Tehát menj el a kirendelt kórházadba és mutasd meg magad a dokinak.Kórházba tuti hüvelyit használnak és látni fog egy pici rízsszemnek tûnõ akármit ami nem tövv 12-14 mm-nél :o)Én a 12. héten hallottam elõször a szívverést mert az az uh nem mutatta.De ne izgulj sokat, mert az idegesség az ártalmas sajnos. 19 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia! De ez az, hogy kórházban voltam és a dokim keserített el ennyire.Nem is ahová tartozom, hanem utaztam érte 200km.t!!! Csak hogy megtiszteljem azzal, hogy õ lássa, hisz nem kevés ideje járok hozzá!
Szia! Petezsákot sem látott?Mert azt nem írtad. Nézd meg a papírodon, mert ha azt látta, akkor valószínû babás vagy.Az nem lehet, hogy fiatalabb terhes lehetsz? Ne izgulj lehet, hogy 1-2 hét múlva már látni. De miért kell 200km-ert utazni egy uh-ér? A közeletekbe nincs doki akiben megbízhatsz? Sok sikert
A kérdező hozzászólása: A mensi 28 és 38 nap között változott
A kérdező hozzászólása: nov. 20, dec. 27, jan 24. de nem aggódom a csík az csík:) )
akkor már betöltött 5 hetes vagy. Akkor már 10 milliméteres petezsáknak kellett volna látszódnia. Kár volt szerintem elmenned ilyen hamar dokihoz, most csak idegeskedsz.
Szia egyáltalán ne idegeskedj, ha két tesztet is csináltál akkor tuti biztos, hogy terhes vagy, nekem ugyanígy volt, mint neked: kb 5 hetesen mentem el dokihoz és semmit nem talált még hüvely ultrahanggal sem és mondta h menjek vissza egy hét mulva. Amikor visszamentem 6hét 5naposan akkor már 3mm es embrió volt szívhanggal együtt és azóta is minden rendben, ma már 6cm hosszú és 13hetes. Szóval tuti h neked is így lesz nem mindenkinek ágyazódik be gyorsan és sztem vársz kb 10 napot vagy akár két hetet akkor tutira látni fogják. Ha sikerült akkor írj már újra. "sok sikert" jeligét használd és akkor tudni fogom, h te írtál!Szorítok neked!!!13 hetes kismama
Elvileg most vagy 6 hetes, akkor már a petezsáknak kellett volna látszódnia...szerintem ne add fel, lehet a doki volt zizi, menj el máshoz!!! Én 5 hetesen és pár naposan voltam és akkor már látszódott a petezsák+szikhólyag. Egyébként az, hogy 38 naposak a ciklusod még nem jelenti azt, hogy nincs PÉ-ed!!!Szóval az elõzõ válaszadóra ne is hallgass!!! :)
Szerintem is menj el másik dokihoz és csináltass még egy UH-t!
én elmennék egy másik dokihoz.
az azért elég nagy ingadozás 28-38 nap. A 38 napos ciklusaidnál nem is lehetett elvileg peteérés. A jan. 24. elõtti ciklusod milyen hosszú volt?
hát ma már kellet volna látszodjon mert mint írták betöltött 5 hetes vagy egész pontosan 5hét + 5nap ha rendesen járt a mensid szerintem menj más dokihoz vagy jövö héten megismételheted az uh-t nemek nem mutatta ki a teszet a terhességet ezért a dokim csináltatott egyet ben a korházba ilyen speckó tesztet az kimutatta és utána küldöt uh-ra ha tényleg babás vagy gratula
A kérdező hozzászólása: köszönöm kedves "13 hetes kismami" nagyon megnyugtattál:) ))

Mitől lehet az, hogy 2 napig volt menzeszem jan 24. -én aztán együtt voltunk amikor kellett és most járok a 17. napnál, de ma erősen mensiserű görcseim voltak?

2 hete meg olyan dolgokat kívánok amiket nem ittam soha PL: bor. H?hullámaim voltak a 2 hétben és sokat forgolódom éjjel ez sem jellemz? rám. Ma teszteletem medi labbal negatívat.Segítsetek kérlek.


Lehetek terhes? Eddig egy tesztet csináltam az - lett jan.24-én.

Dec. 18-án volt meg utoljára. Jan. 16-án együtt voltunk, 17-én elkezdett fájni az alhasam, 19-én rózsaszín folyásom volt, azóta semmi. Az alhasi fájdalom megmaradt, és néha fáj a mellem! Félek új tesztet venni, nehogy csalódjak. Amíg nem jön meg, legalább a remény megmarad.

Legjobb válasz: lehet korai volt a teszt. ne félj a csalódástól, maximum nem sikerült, és akkor próbálkoztok újra.

lehet korai volt a teszt. ne félj a csalódástól, maximum nem sikerült, és akkor próbálkoztok újra.
Ha dec 18.-án volt utoljára mensid, akkor már a teszt kimutatná ha babás vagy! Már jó ideje késik! Holnap tesztelj egyet, annak már ki kell mutatnia, ha baba van a dologban:)
A kérdező hozzászólása: Ma reggel csináltam egy tesztet sajna az is negatív lett. És még mindig nem jött meg. Most már biztos hogy nem vagyok babás, csak kimaradt. :(

A Jana babvízen azt írja, hogy 24 óráig lehet adni forralás nélkül a babának. Ha én azután is forralás nélkül adom, lesz vmi baja a babának?

Egyáltalán miért kell forralni, mi történik a vízzel felbontás után 24 órával?

Legjobb válasz: addig steril ill. baktériummentes. egyébként ez a felnõtteknek való víznél is így van. Ha felbontasz egyet és nyolc órán belül nem iszod meg a felbontás hatására - zárt kupak mellett is kezdenek megtelepedni benne olyan baktériumok amelyek a vákumzárás miatt nincsenek meg benne.

addig steril ill. baktériummentes. egyébként ez a felnõtteknek való víznél is így van. Ha felbontasz egyet és nyolc órán belül nem iszod meg a felbontás hatására - zárt kupak mellett is kezdenek megtelepedni benne olyan baktériumok amelyek a vákumzárás miatt nincsenek meg benne.
elsõ vagyok de a fele lemaradt: szóval baja nem lesz de féléves korig ameddig még gyenge az immunrendszere - aztán már nem mert csúszik , mászik- még árthat neki mert nem találkozik bizonyos baktériumtörzsekkel. Komoly baja egyébként nem lesz ez csak egy jelzés a gyártó részérõl hogy meddig garantálja a termék szavatosságát.
Én nem forraltam, most 8 hós, és soha semmi baja nem volt.Adtam, Hippet, Humanat, és most a Janát.2 gyerekes anyuka
Mi születése ota Jana-t adunk neki. sosem forraltam. Semmi baja nem volt sosem. 9hós. Szóval semmi baja nem lesz neki.
elõzõ vagyok : mi sosem tároltuk hûtõben és volt hogy 1hétig is elég volt egy víz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nahát mi 8 óránál tovább szoktuk tartani azt a vizet is amit mi megiszunk, ez eszembe sem jutott, hogy ott megtelepedhetnek ilyen-olyan dolgok, de szerencsére semmi bajunk és még így jobb ez nálunk mint a csapvíz. A babánk még anyatejes, elmúlt 8 hónapos és egy megkezdett víz biza akár hetekig is eltart. Ha nem forralom akkor sem lesz semmi baj ugy-e? Vagy valamit javít a helyzeten ha hûtõben tárolom?
A kérdező hozzászólása: Akkor jó. Köszi mégegyszer a válaszokat. Tulajdonképpen csak meg szerettem volna nyugodni, hogy nem vagyok egyedül aki így csinálja és nem ártok vele a babónak. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!