Találatok a következő kifejezésre: Jan 24-én a (6 db)

Mitől lehet az, hogy 2 napig volt menzeszem jan 24. -én aztán együtt voltunk amikor kellett és most járok a 17. napnál, de ma erősen mensiserű görcseim voltak?

2 hete meg olyan dolgokat kívánok amiket nem ittam soha PL: bor. H?hullámaim voltak a 2 hétben és sokat forgolódom éjjel ez sem jellemz? rám. Ma teszteletem medi labbal negatívat.Segítsetek kérlek.

A családi pótlékot 2011-ben ujra meg kell igényelni, nem jár automatikusan folytatólagosan? 2011 jan.24-én hozták a GYES-ről a határozatot, mikor fogják folyósitani?

Kisfiam 2008. nov. 8-án született. 2011. február és március hóban semmi nem érkezett a számlámra, hol kezdjem az érdekl?dést szerintetek?

Legjobb válasz: Én úgy tudom a családi pótlék autómatikusan jár,ha nem emelt,ha igen mindíg újítani kell az igénylést.Inkább érdeklõdj a MÁK-nál.

Én úgy tudom a családi pótlék autómatikusan jár, ha nem emelt, ha igen mindíg újítani kell az igénylést.Inkább érdeklõdj a MÁK-nál.
Nekünk 2008. szeptembertõl jár a családi pótlék, akkor megigényeltem, és azóta folyamatosan kapom. Egyik évben sem kellett újra igényelni. Szerintem hívd fel a MÁK-ot, õk utalják.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, holnap felhívom õket.

Elvileg 7 hetes vagyok, de az hasi uh-n azt mondta a dokim, hogy nem lát élő sejtet, ez mitől lehet? Nagyon aggodom hogy mi a baj? Jan.24. én volt utolsó menses, vissza kell mennem egy hét múlva, mire számíthatok?

Legjobb válasz: Ilyenkor hüvelyi uhot szoktak csinálni, 12 hétig. Az sokkal pontosabb, minta hasi. 7 hét körül kezd verni a szive a picinek, ezért rendeltek vissza késõbb, hogy 9 hetesen már biztos kell verjen a szive. Kereshetsz egy másik dokit is addig, aki hüvelyi uhal megnéz, és ide is visszamehetsz 2 hét mulva. Sajna ilyenkor reménykedni kell. Én drukkolok!!

Ilyenkor hüvelyi uhot szoktak csinálni, 12 hétig. Az sokkal pontosabb, minta hasi. 7 hét körül kezd verni a szive a picinek, ezért rendeltek vissza késõbb, hogy 9 hetesen már biztos kell verjen a szive. Kereshetsz egy másik dokit is addig, aki hüvelyi uhal megnéz, és ide is visszamehetsz 2 hét mulva. Sajna ilyenkor reménykedni kell. Én drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkolást, de addíg sajnos nem tudok megnyugodni sem.Remélem nem lesz semmi gond! Szeretnénk ezt a babaát!!!
Szia, Hasi uh-val csak a 12. hét után néznek általában pont azért mert ekkor még annyira apró a kis drága, hogy nekem anno a cisztáimat is hüvelyivel nézték ami 4*5 cm-es volt.Tehát menj el a kirendelt kórházadba és mutasd meg magad a dokinak.Kórházba tuti hüvelyit használnak és látni fog egy pici rízsszemnek tûnõ akármit ami nem tövv 12-14 mm-nél :o)Én a 12. héten hallottam elõször a szívverést mert az az uh nem mutatta.De ne izgulj sokat, mert az idegesség az ártalmas sajnos. 19 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia! De ez az, hogy kórházban voltam és a dokim keserített el ennyire.Nem is ahová tartozom, hanem utaztam érte 200km.t!!! Csak hogy megtiszteljem azzal, hogy õ lássa, hisz nem kevés ideje járok hozzá!
Szia! Petezsákot sem látott?Mert azt nem írtad. Nézd meg a papírodon, mert ha azt látta, akkor valószínû babás vagy.Az nem lehet, hogy fiatalabb terhes lehetsz? Ne izgulj lehet, hogy 1-2 hét múlva már látni. De miért kell 200km-ert utazni egy uh-ér? A közeletekbe nincs doki akiben megbízhatsz? Sok sikert

Jan 24-én volt a mensim utolso napja. 4 napig tartott, de a havim általában 5-6 napos és csak 1 nap volt véres, 3 nap pedig csak sotétbarna és csak 1 betét kellett naponta. Pedig ez rám nem jellemzo. Reméníkedhetek, h baba van a dologban?

De a havim utolso napja ota gorcsolget a hasam, álmosság és éhség kínoz, a hasam pedig "puffadt" azota is. A nadrágom nehezen tudom begombolni, fáj a derkam is. Multhéten csináltam 2 tesztet, de negatívak lettek.

Legjobb válasz: Szia! Lehet babó,a teszt miatt ne keseredj ismételj, szorítok, hogy pozitiv legyen.Csináld reggeli vizeletbõl.Sok sikert!

Szia! Lehet babó, a teszt miatt ne keseredj ismételj, szorítok, hogy pozitiv legyen.Csináld reggeli vizeletbõl.Sok sikert!
Szia! Jan 11én én is így jártam. Nekem is mindig 5 napos a mensim, jan11én jött most meg, 2 nap volt vérzés, a többi napon csak halvány nyálka volt. Csináltam teszteket, mind negatív volt. Nagyon reménykedtem, de sajna nem volt baba. Azóta már ezt a doki is megerõsítette, hogy nincs baba. A szervezetem már felkészült, a terhességre, talán azért volt az a mensi csak 2 napos. Azóta volt egy újabb p.érésem, várom megint hogy baba legyen, febr, 13én NEM kéne megjönnie. sok sikert neekd!
Húha, nem korai még ilyen tünetekt érezni és produkálni? Hány naposak a ciklusaid? De szerintem csak a PÉ-d érzed, hiszen még csak a 10.napján vagy a ciklusodnak... De szerintem tesztelgetés helyett el kéne menned a dokidhoz. Ne haragudj rám, ez csak az én véleményem :D
A kérdező hozzászólása: Szia! Szorítok neked!! Neked is voltak hasonlo tuneteid? Bízom benne, h baba van a dologban, de nem merem beleélni magam. Mindenesetre tegnaptol csak a palástfu teát iszom és a ciklus.hu szerint ma van a PÉ-em, tehát a babaprojekt nem állt le. De azért a dokit holnap felkeresem.
A kérdező hozzászólása: A 3 válaszolonak: A ciklusaim 28 naposak és januárban a havim késett 11 napot.
A 3. VÁLASZOLÓ VAGYOK. Nekem is késett Dec 30-re vártam és ehelyett 10-én jött meg. Remény mindaddig van, amíg a mensi nem jelentkezik :D Mindenesetre én kívánom, hogy úgy legyen ahogy TE szeretnéd!

Mit tegyek, és mit ne tegyek Pénteken, a felvételi előtti napon? A felvételi, jan.24-en lesz 10-kor!

Legjobb válasz: A lényeg a nyugalom. Hallgass zenét, nézz filmet elõtte. Gondolj arra, hogy még rengeteg vizsgád lesz életedben és hozzá kell szokni:) Ellenpéldaként a hugomat tudom felhozni, aki olyan ideges lett a felvételije elõtt, hogy az utolsó pillanatban (pont a leendõ gimnáziuma bejáratánál) elhányta magát! A végén pótfelvételire kellett mennie:D Tehát nem éri meg idegeskedni, mivel azzal csak mindent elrontasz.

A lényeg a nyugalom. Hallgass zenét, nézz filmet elõtte. Gondolj arra, hogy még rengeteg vizsgád lesz életedben és hozzá kell szokni:) Ellenpéldaként a hugomat tudom felhozni, aki olyan ideges lett a felvételije elõtt, hogy az utolsó pillanatban (pont a leendõ gimnáziuma bejáratánál) elhányta magát! A végén pótfelvételire kellett mennie:D Tehát nem éri meg idegeskedni, mivel azzal csak mindent elrontasz.
Mindenképpen pihenj! :) Nekem sajnos nem volt rá lehetõségem, mert tegnap témazárót írtunk kémiából, fizikából pedig dogát. :( Az osztály fele hiányzott. Jó tették.
Pihengess, egyel rendesen (de ne rontsd el a gyomrod :) ), igyal sok folyadekot (ez a felveteli napjan is fontos!). Ne tanulj mar ilyenkor semmit, esetleg utoljara lapozz at par olyan dolgot, aminek megtanulasa nehezseget okozott. De szamottevoen mar ne tanulj ujat! Fekudj le idoben. Vigyel magaddal szolocukrot, csokit, vizet.
Igen, ezekkel egyetértek. Én még azt javaslom, hogy aznap már csak pozitív dolgokat gondolj a felvételirõl. Ne arra koncentrálj, hogy mit nem tudtál megtanulni, hanem hogy mit sikerült és miben vagy jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat!!! Remélem menni fog!!:)

A Jana babvízen azt írja, hogy 24 óráig lehet adni forralás nélkül a babának. Ha én azután is forralás nélkül adom, lesz vmi baja a babának?

Egyáltalán miért kell forralni, mi történik a vízzel felbontás után 24 órával?

Legjobb válasz: addig steril ill. baktériummentes. egyébként ez a felnõtteknek való víznél is így van. Ha felbontasz egyet és nyolc órán belül nem iszod meg a felbontás hatására - zárt kupak mellett is kezdenek megtelepedni benne olyan baktériumok amelyek a vákumzárás miatt nincsenek meg benne.

addig steril ill. baktériummentes. egyébként ez a felnõtteknek való víznél is így van. Ha felbontasz egyet és nyolc órán belül nem iszod meg a felbontás hatására - zárt kupak mellett is kezdenek megtelepedni benne olyan baktériumok amelyek a vákumzárás miatt nincsenek meg benne.
elsõ vagyok de a fele lemaradt: szóval baja nem lesz de féléves korig ameddig még gyenge az immunrendszere - aztán már nem mert csúszik , mászik- még árthat neki mert nem találkozik bizonyos baktériumtörzsekkel. Komoly baja egyébként nem lesz ez csak egy jelzés a gyártó részérõl hogy meddig garantálja a termék szavatosságát.
Én nem forraltam, most 8 hós, és soha semmi baja nem volt.Adtam, Hippet, Humanat, és most a Janát.2 gyerekes anyuka
Mi születése ota Jana-t adunk neki. sosem forraltam. Semmi baja nem volt sosem. 9hós. Szóval semmi baja nem lesz neki.
elõzõ vagyok : mi sosem tároltuk hûtõben és volt hogy 1hétig is elég volt egy víz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nahát mi 8 óránál tovább szoktuk tartani azt a vizet is amit mi megiszunk, ez eszembe sem jutott, hogy ott megtelepedhetnek ilyen-olyan dolgok, de szerencsére semmi bajunk és még így jobb ez nálunk mint a csapvíz. A babánk még anyatejes, elmúlt 8 hónapos és egy megkezdett víz biza akár hetekig is eltart. Ha nem forralom akkor sem lesz semmi baj ugy-e? Vagy valamit javít a helyzeten ha hûtõben tárolom?
A kérdező hozzászólása: Akkor jó. Köszi mégegyszer a válaszokat. Tulajdonképpen csak meg szerettem volna nyugodni, hogy nem vagyok egyedül aki így csinálja és nem ártok vele a babónak. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!