Találatok a következő kifejezésre: Jan 2. az utolsó mensim, (3 db)

AFP valahol a 16-18. hét körül van, szóval szerintem ez így OK
Hátén rákérdeznék még egyszer, mert a 16. hetet csak máj.5-én töltöd és ez kéne hozzá... Legalábbis engem mindig úgy küldtek.
Szia!Szerintem kérdezz rá mindenképpen, mert valószínûleg elnézték.AFP-re mindenképpen betöltött 16. héten kell menni, mert ellenkezõ esetben rossz eredményt kaphatsz, és a frász fog rád jönni, miközben csak azért lesz téves az eredmény, mert nem jókor vették le a vért.Nekem január 17-én volt az utolsó menzeszem.12+2 hkm vagyok.:)
Sziasztok! Nekem január 18-án volt meg utoljára! Én május 13 vagy 14-én megyek be a kórházba, nem kellett elõre kérnem idõpontot, az orvosomra kell hivatkozni és kész! Õ vele beszéltem meg ezt az idõpontot! Egyébkén voltam már UH és 60 mm a gyerek a tarkóredõ 2 mm volt! De megyek kedden 4D-re is! Kicsit nagyobb pár nappal, de akkor is ebben az idõpontban maradtunk! Boldog babavárást mindenkinek!

Jan 2. volt az utolsó mensim, de már az is késett 3 napot. Rövidebb is volt, csak 3 napig tartott. Lehet, hogy nincs peteérésem?

32 napos ciklusaim vannak.figyelem magam, de se méhszáj elváltozást nem tapasztalok, se nyúlos váladék,semmi folyás.tiszta száraz vagyok.pár napja igaz fájnak a melleim, és görcsöl a hasam alja, elég rendesen.a mikroszkóp se mutatja ki h peteérésem van.pár napja sokkal rosszabbul érzem magam,émelygés, szédülés,olyan ájulás szer? tünetek.gyengeség.ezek lehetnek mégis a peteérés jelei?nagyon vágynék egy gyermekre.és ez már 8.hónap h nem jön.segítsetek nekem.köszi mindenkinek.

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy nem érik meg a petéd.Hõmérõzzél, hátha az segít.De ha elmész egy dokihoz, õ tud segíteni.Meg is tudja nézni, hogy van e peteérésed.

Lehetséges, hogy nem érik meg a petéd.Hõmérõzzél, hátha az segít.De ha elmész egy dokihoz, õ tud segíteni.Meg is tudja nézni, hogy van e peteérésed.

Dec. 10-én volt az utolsó mensim és jan 11-én volt egy 2 napig tartó vérzésem. Terhes lehetek még?

Dec.10én volt az utolsó mesnim els? napja, ha az -az utolsó volt, mert most jan.11én volt egy 2 napig tartó vérzésem. Azért nem nagyon akarom mensinek hinni, mert az nálam mindig 5 napig tart, és akkor 5 napig vérzek is, de most csak 2 napig véreztem. Karácsonykor volt peteérésem, együtt is voltam a párommal, elég sok tünetem volt. Éppen jan 13.a körül akartam tesztet csinálni, de így hogy jan11én véreztem, nem csináltam. Érdemes csinálnom még a 7végén? Ti mit tennétek? Most is s?r?n járok pisilni, néha szédülgetek, fáj a fejem néha, ja és folyton éhes+kívánós vagyok. Ha a teszt+ lenne, mert 5 hetes lennék! csak olyan fura lenne elhinnem, hogy 5 hetes lennék, és nem érzem nagyon, alig veszem észre! Vagy az a jan11ei vérzésem már a következ? mensim lehetett? De miért volt csak 2 napos?? Sokszor olvastam, hogy vki vérezget, miközben babát vár!!!!!! Én nagyon szeretnék már! :))

Legjobb válasz: szia. Lehet terhesse´g.ba´tran csinálj egy tesztet.Már jó eredményt kell hogy mutasson.

szia. Lehet terhesse´g.ba´tran csinálj egy tesztet.Már jó eredményt kell hogy mutasson.
Szerintem mindenféle képpen csinálnod kell tesztet!!!! ne félj tõle! Ha pozitív akkor már mehetsz orvoshoz (egyébként én öthetesen semmit nem észleltem a terhességbõl, semmi tünet), ha negatív akkor se keseredj el, hanem próbálkozzatok! A lényeg, hogy minél elõbb vess véget ennek a bizonytalan idõszaknak, hogy terhes vagy, vagy sem! Az idegesség nem jó se a babának, se neked! 6 hetes kismama (amúgy most kezdõdtek a rosszulléte:-(
Szia! Èn pont igy vagyok ma! Teljesen kètelyek között. Èn sem csinàltam tesztet mert megjött de csak 3 napig volt meg. Ràadàsul visszatèrtek a terhes tüneteim. Olyan álmos fàradt vagyok hogy àllva elalszom. Nem tudom èn sem most mi van de èn is ugy számolom 5 hetes lehetnèk. Tanàcstalan vagyok èn is. Hallottam rola èn is hogy valaki mensizik pedig terhes.Kivànom Neked hogy mègiscsak baba legyen!!!!
A menstruáció erõssége nem egyforma. Az, hogy élesben csináljátok, megváltoztatja a hormonszintedet. Ha normális vérzésed volt, nem csak egy-két csepp, akkor valószínû, hogy nem vagy terhes, csak most ilyen volt. Szerintem a mensid volt... Egyébként én dettó így vagyok, de én úgy vettem, tökéletes menstruáció, és most újra projekt. Ha megnyugtat, csinálj tesztet, de szerintem 90%, hogy nem vagy babás. Szorítok magunknak erre a hónapra!
Csinálj egy tesztet de szerintem bizto hogy az vagy mert én is ugyan igy voltam! Szurkolok! De szerintem biztos az vagy!!: )
Én 5 hetes vagyok , holnap már a hatodokba lépek, de semmi rosszullét, hányinger undor, csak mell feszülés!Szoval ne aggodj ha nem veszel észre semmit.Én a mensi napján csináltam(Nem jött meg)és pozitiv lett, utána is csináltam az is +!Te is csinálj egy tesztet, bajod nem lesz tõle, csak legalább kiderül az vagy-e v nem !SOK sikert
Szia!Én pont úgy voltam mint te a menszim szinte napra pontosan egyezik a tiéddel, ma ultrahangon megállapították, hogy 7 hetes terhes vagyok.Gratulálok neked is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!