Találatok a következő kifejezésre: Jan 2. az (17 db)

Nem kell dolgoznod, hiszen azt a napot munkával töltötted(szabadsággal, de azt csak munkanapra tudsz kivenni).
ha január 2-án szabin voltál, akkor most szombaton nem kell dolgoznod, ha tényleg szabinak számolta el. Ha még is dolgoztatna, akkor úgy kell ezt a napot kifizetnie mintha szombaton dolgoznál.
Hello! A január 2-a pihenõnap volt, így tuti arra nem írtak szabadságot. Mivel március 28-án kell ledolgozni (január 10 helyett) Elég baj, ha oda szabit rögzítettek. Dolgozni kéne, így ha nem teszed, szabadságot kell holnapra kiírni! Remélem segítettem!
A kérdező hozzászólása: Igazából a gázhiány miatt maradt el a szombati munkanap, ezt szabinak számolták. Akkor, ha jól értelmezem, nekem holnap nem kell dolgoznom. Köszi a segedelmet. ;o)
A kérdező hozzászólása: Nem a január 2-re írtak szabit, hanem jan. 10-re, mert az volt elvileg az a nap, amikor le kellett dolgozni a jan 2-t. Mindenkinek köszönöm a segítséget, mindenkinek szép 7végét kívánok!!!
A kérdés nem volt egyértelmûen kiírva. Január 2-át írtál. 10-re viszont hogyan írtak szabit? Pihenõnap volt, kormányrendelet szerint, helyette van a 28-a.

Várjak reggelig? Lehetséges a terhesség? Drága a DNS vizsgálat? Jan.2-án jött meg és 25. -én most újra, de nem olyan, mint a +szokott. Tampont se kell használnom, mert nincs annyi és barnázás inkább. Furán érzem magam, de az émelygés mástól is lehet.

Jan 8 és 10.-én voltam 2 különböz? férfival,de 1ik se élvezett belém.Tudom felel?tlen voltam,de 24 évesen nem mennék abortuszra.Vettem tesztet,de félek ilyenkor becsaphat(Gabriel)

Legjobb válasz: akkor már csak azt kellene tudni kitõl van. megtartod? és elmondod a férfiaknak?

akkor már csak azt kellene tudni kitõl van. megtartod? és elmondod a férfiaknak?
A kérdező hozzászólása: Valószínü, h +tartom.Az Apajelöltek tudják, de az 1ik a fõnököm, a másik pedig a munkatársam.A fõnökömnek családja van, a munkatársamnak viszont barátnõje. Nagy butaságot csináltam, de igyekszem majd a babát rendesen felnevelni.
Azt javaslom, csináld meg a tesztet, hátha megtudsz belõle vmt! Egyébként nekem elõzõ hónapban nagyon kevés vérzésem volt, pedig több szokott lenni, én is inkább tisztasági betétet használtam, kivéve 1*, nem voltam terhes. Szerintem más is lehet itt.
Általában hány naposak a ciklusaid? Mennyivel voltál mensi után?
A kérdező hozzászólása: pozitív lett.
A 2 pasi közül valamelyik vagy közösen kérjék a DNS vizsgálatot, amint megszületett a pici. Gondolom nekik sem mindegy mekyiknek kell fizetnie gyerektartást.

Már 1 hete, az ovu óta fáj a mellem, jan 2-án kéne megjönnie! Lehet hogy baba?

Legjobb válasz: Nekem is volt, hogy ovutól kezdve mejd leszakadt a mellem, még meg is nõtt, jól bele is éltem magam, persze nem voltam terhes. Abban a hónapban, mikor terhes lettem, egyáltalán nem feszült, nem fájt. Szóval csak mellfeszülés miatt ne éld bele magad, nehogy nagyot csalódj. Szorítok!

Nekem is volt, hogy ovutól kezdve mejd leszakadt a mellem, még meg is nõtt, jól bele is éltem magam, persze nem voltam terhes. Abban a hónapban, mikor terhes lettem, egyáltalán nem feszült, nem fájt. Szóval csak mellfeszülés miatt ne éld bele magad, nehogy nagyot csalódj. Szorítok!
Én is jan 2. re nem várom, eddig örültem, nagyon fájt a mellem, volt hányinger, fáradság.Viszont ma már alig fáj a mellem, ami eddig nekem mindig mensit jelentett.Szóval nem jó elõjel.De azért drukkolok magunknak.Te mikor tesztelsz?
lehetni minden lehet!
:D. Ne haragudj, de az ilyen kérdéseken csak röhögni lehet. Persze, este összejön a baba, reggel meg már hányingered van... Ennek szerintem maximum pszichológiai okai lehetnek. De persze lehet, hogy állapotos vagy.
A kérdező hozzászólása: én már nem tesztelek, reggel megjött :( Drukkolok neked!

Jan 2. volt az utolsó mensim, de már az is késett 3 napot. Rövidebb is volt, csak 3 napig tartott. Lehet, hogy nincs peteérésem?

32 napos ciklusaim vannak.figyelem magam, de se méhszáj elváltozást nem tapasztalok, se nyúlos váladék,semmi folyás.tiszta száraz vagyok.pár napja igaz fájnak a melleim, és görcsöl a hasam alja, elég rendesen.a mikroszkóp se mutatja ki h peteérésem van.pár napja sokkal rosszabbul érzem magam,émelygés, szédülés,olyan ájulás szer? tünetek.gyengeség.ezek lehetnek mégis a peteérés jelei?nagyon vágynék egy gyermekre.és ez már 8.hónap h nem jön.segítsetek nekem.köszi mindenkinek.

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy nem érik meg a petéd.Hõmérõzzél, hátha az segít.De ha elmész egy dokihoz, õ tud segíteni.Meg is tudja nézni, hogy van e peteérésed.

Lehetséges, hogy nem érik meg a petéd.Hõmérõzzél, hátha az segít.De ha elmész egy dokihoz, õ tud segíteni.Meg is tudja nézni, hogy van e peteérésed.

Hol lehet interneten vagy személyesen Jane babakocsit venni? Főleg a Jane nomad érdekelne, de neten csak 1-2 helyen találok, de ott sem azokat a szép színeket mint amiket használtan kínálnak.

Első babánál concord fusiont használtunk, és most is olyat keresek (csak elég sötét színekben vannak az újak) vagy a Jane nomadot ami majdnem ugyanaz. Köszönöm!

Legjobb válasz: off.. egy barátnõmnek van jane nomad és utálja. õk külföldrõl vették, nem tudom, hol lehet itthon kapni.

off.. egy barátnõmnek van jane nomad és utálja. õk külföldrõl vették, nem tudom, hol lehet itthon kapni.
Elefáni bababoltban, ill. az internetes honlapjukon láttam ilyet: http://bababolt.echt.hu/babakocsi/jane
második voltam, még egy link: http://elefani.eu/spl/224683/UTOLSO_DARABOK
Mi szerdán kapjuk együtt a Prevenart és a 2 hós oltást, 9 hetes a fiam.
Én úgy tudom, hogy két azonos típusú oltás között kell eltelnie egy hónapnak. A kislányom ugyanazon a napon kapta az MMR-t és a prevert.

Mikor van peteérésem, ha az utolsó 3 havi menszim: nov.: 27, 28, 29, 30, 1 dec.: 29, 30, 31, 1, 2, jan.: 29, 30, 31, 1, 2?

Legjobb válasz: Ha felmész a ciklus.hu-ra és beírod a három mesid idõpontját, kiszámolja neked:-)

Ha felmész a ciklus.hu-ra és beírod a három mesid idõpontját, kiszámolja neked:-)
febr. 16 17 18-án van ovulációd. és febr. 13-19 -ig vagy a legtermékenyebb.
vagy timmermann.hu ezek az adatok onnan vannak
Nem tudom nem ertek az xboxokhoz
Nem ertek az xboxokhoz de majd meg tenulok ok?<3
A kérdező hozzászólása: Akkor minek írsz ide? -.-"
A rosszul kiirt lemezek csinálnak pont így. A haverodnak is csak egy darabig fog menni.
AFP valahol a 16-18. hét körül van, szóval szerintem ez így OK
Hátén rákérdeznék még egyszer, mert a 16. hetet csak máj.5-én töltöd és ez kéne hozzá... Legalábbis engem mindig úgy küldtek.
Szia!Szerintem kérdezz rá mindenképpen, mert valószínûleg elnézték.AFP-re mindenképpen betöltött 16. héten kell menni, mert ellenkezõ esetben rossz eredményt kaphatsz, és a frász fog rád jönni, miközben csak azért lesz téves az eredmény, mert nem jókor vették le a vért.Nekem január 17-én volt az utolsó menzeszem.12+2 hkm vagyok.:)
Sziasztok! Nekem január 18-án volt meg utoljára! Én május 13 vagy 14-én megyek be a kórházba, nem kellett elõre kérnem idõpontot, az orvosomra kell hivatkozni és kész! Õ vele beszéltem meg ezt az idõpontot! Egyébkén voltam már UH és 60 mm a gyerek a tarkóredõ 2 mm volt! De megyek kedden 4D-re is! Kicsit nagyobb pár nappal, de akkor is ebben az idõpontban maradtunk! Boldog babavárást mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!