Találatok a következő kifejezésre: Júniusban végeztem sulival (2 db)

Júniusba végeztem a sulival nappali tagozaton! Meddig vagyok TB köteles? Szeptembertől levelezőn érettségizek ugyan abban a suliban ahol nappalin végeztem! és mellette dolgozok majd!

Legjobb válasz: Amíg ki nem jelentenek. Én tavaly érettségiztem, és nem mentem suliba, de szeptemberben még jártam kezelésre és nem mondták, hogy már gond lenne. Talán 3 hónap meglesz neked is, nem tudom, ez a sulitól függ, hogy mikor jelentenek ki. (most már járok és iskolalátogatásit kellett vinnem a TB-nek, mert csak augusztusban jelentettek volna be a sok papír miatt, és féltett a suli doki)

Amíg ki nem jelentenek. Én tavaly érettségiztem, és nem mentem suliba, de szeptemberben még jártam kezelésre és nem mondták, hogy már gond lenne. Talán 3 hónap meglesz neked is, nem tudom, ez a sulitól függ, hogy mikor jelentenek ki. (most már járok és iskolalátogatásit kellett vinnem a TB-nek, mert csak augusztusban jelentettek volna be a sok papír miatt, és féltett a suli doki)

Júniusban végeztem a sulival. Márciusban fogok szülni. Fogok kapni GYES-t? Ilyenkor már elvileg nincs biztosításom?

mert én kötöttem a suliban 2006-2007-es évre azt tudom hogy Januárra nem fog szólni!

Legjobb válasz: hát ha fõiskolán végeztél akkor mindenképp fogsz kapni valamennyi gyest,mert akkor beleszámolják a 4 évet,mint munkaviszony,de hozzá teszem ha fõiskolán végeztélmenj el dolgozni,mondd el a fõnöknek hogy terhes vagy és elakarsz menni dolgozni,mert akkor többet kapsz és azt is beszámítják.alanyi jogon jár akkor is ha nem dolgozol,csak akkor 20.000forintnál nem több,max kevesebb.

hát ha fõiskolán végeztél akkor mindenképp fogsz kapni valamennyi gyest, mert akkor beleszámolják a 4 évet, mint munkaviszony, de hozzá teszem ha fõiskolán végeztélmenj el dolgozni, mondd el a fõnöknek hogy terhes vagy és elakarsz menni dolgozni, mert akkor többet kapsz és azt is beszámítják.alanyi jogon jár akkor is ha nem dolgozol, csak akkor 20.000forintnál nem több, max kevesebb.
középsulival végeztem
Fogsz kapni gyest ne aggódj, ami 24000 ft körül van.
Szia! Akkor kapsz gyest ha saját magad fizeted a tb-t amíg meg nem szülsz ami kb havonta 5500 Ft, nem tudom megyik megyébe tartozol de ha nem vagy jövöre biztosított még a szülésért is hatalmas összeget kell majd fizetned. Ezt mind azért tudom mert hasonló cípõben járok és utánajártam.
Az összeg amit fizetni kell 5895 ft. Fizesd magadután, mert ahogy az elõttem szóló is írta-enélkül sokba fog kerülni az ellátás, szülés. Az apehban kérhetsz hozzá csekket, a nyomtatvmányt hozzá letõltheted az apeh oldaláról (száma: 07T1011)
Ja, egyébként ha jól tudom a gyes ettõl függetlenül (alanyi jogon) jár.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!