Találatok a következő kifejezésre: Június 3-án e (3 db)

Lehet a mnsitõl és lehet hogy fel vagy fázva!
mivel látom a teherbeesés ldalra írtál gondolom babát szeretnél. lehet az amit az elõzõ mondott, leginkább felfázás. Nemsokára viszont 1-2 nap múlva már leeht peteérésed. érdemes lenne figyelni és akkor hátha összejönne.
A kérdező hozzászólása: akkor ez a kissebb görcsölgetés nem lehet annak a jele? vagyis hogy eteéréshez közeledek? mert én azt is hallottam, hogy az annak is lehet a jele

HR tanácsadók: Június 10-e óta 40 helyre küldtem el az önéletrajzomat (könyvelő-pénzügyes), 3 helyről jött visszajelzés, hogy nem kellek. Mi lehet annak az oka, hogy nem kapok választ, még olyan helyről sem, ahonnnan az előírásoknak megfeleltem?

Mennyi ideig tarthat, hogy behívnak egy állásinterújára? Bízom benne, hogy van esélyem még, hogy a nyár folyamán behívjanak....

Legjobb válasz: Ha Junius 10-ota kuldozgeted akkor meg orulj. En egy egesz bestsellert tudnek irni az allaskeresesrol a magam masfel evevel. Tobb fajta oneletrajz technika mindenfele rafkozasok es szemelyes kapcsolatok, ismerettsegek. Tobb mint 250 helyre jelentkeztem...informatikus mernok vegzettsegem van, es 15 eves tapasztalatom. Ennyit diohejban. A valaszolassal tenyleg ugy vannak, hogy vagy nincs idejuk, vagy tenyleg [email protected] ra. Nagyon sok minden van, marmint ami miatt elbuktam, valahol egyfajta tanulolecke is...de a vegso fazis tenyleg az, hogy annyira rafinaltnak kell lenni, hogy sajnos hazudni kell par dologban.

Ha Junius 10-ota kuldozgeted akkor meg orulj. En egy egesz bestsellert tudnek irni az allaskeresesrol a magam masfel evevel. Tobb fajta oneletrajz technika mindenfele rafkozasok es szemelyes kapcsolatok, ismerettsegek. Tobb mint 250 helyre jelentkeztem...informatikus mernok vegzettsegem van, es 15 eves tapasztalatom. Ennyit diohejban. A valaszolassal tenyleg ugy vannak, hogy vagy nincs idejuk, vagy tenyleg [email protected] ra. Nagyon sok minden van, marmint ami miatt elbuktam, valahol egyfajta tanulolecke is...de a vegso fazis tenyleg az, hogy annyira rafinaltnak kell lenni, hogy sajnos hazudni kell par dologban.
Ismerõs a dolog, annyival kiegészíteném, hogy én még tesztíráson is voltam, jól is teljesítettem, interjúkon is jó voltam szerintem, és hát köszönjük, de nem engem blalabla... én is ilyesmi területen nézgelõdök mint te, csak mondjuk én gyakhelyet keresek fõiskolához. De egyébként 1-2 hét alatt jó ha megnézik egyáltalán a önéletrajzot, 1 hónap alatt jó ha válaszolnak, még akkor is ha amúgy keresnek valakit egy adott állásra, akkor kezd el nekik sürgõs lenni, ha közeleg a határidõ, szoval amig van idõ határidõig, akkor akár az utolsó pillanatban is szólhatnak, mert megtehetik.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Kísérõlevélben fogalmaztam meg a váltás okát :) Tavaly voltam egy interjún, akkor a HR-es azt mondta, hogy átlátható az önéletrajzom.
A kérdező hozzászólása: Kedves István! Köszönöm a hozzászólásodat! Tudnál mesélni róla, hogy mi az amin elbuktál, hátha tanulságos lenne, nemcsak nekem, hanem másnak is.
14:00! Az elsõ válaszoló vagyok. Nem tudom, hogy hol keresel, de informatikusokat tömegével keresnek gyakorlatra Pesten (én is ezen a területen dolgozom, pont a szakmai kiválasztásnál segítettem a HR-t). És az a tapasztalatom, hogy a legtöbb esetben a diákok egyszerûen nem veszik komolyan, ezért rengeteget kell visszautasítani. (Regényt tudnék írni arról, hogy milyen vérnyomásnövelõ dolgokat tudnak összehozni...)
Érdekes, pedig csomó pénzügy-számviteles melót hirdetnek. Profession.hu-ra feltöltötted az önéletrajzodat? Levélben mit szoktál írni?

Júniusban volt egy sexuális kapcsolatom, ahol megszakítással " védekeztünk". Ez után elkezdtem fog. gátlót szedni (Yadine-3. ciklus óta). A vérzés csökkent, de ez természetes úgy tudom. Lehet-e terhesség, ha annak semmi jele+vérzés van?

( a fogamzásgátló hatását nem használtam ki, mert közben szakítás lett a vége)

Legjobb válasz: A fogamzásgátló szedését szexuális kapcsolat utáni menstruáció után vagy alatt kellett megkezdeni. Tehát, ha volt utána menstruációd, valószínûleg nem vagy terhes.

A fogamzásgátló szedését szexuális kapcsolat utáni menstruáció után vagy alatt kellett megkezdeni. Tehát, ha volt utána menstruációd, valószínûleg nem vagy terhes.
Szerintem tuti nem vagy terhes de ha az megnyugtat vegyél egy tesztet. 16 hetes terhességet már bõven kimutat 100%-ra és akkor megnyugodhatsz.
Biztosan nem vagy terhes, tizenhat hetesen amúgy is már észrevetted volna valószínûleg. A fogamzásgátló szedése mellett a magzat valószínûleg amúgy sem maradt volna meg, és hát a vérzésed is megjött rendesen. Mondjuk egy csomó lányt ijesztgetnek azzal, hogy sok nõ menstruál a terhessége alatt, de ez hülyeség, van ilyen, de nagyon kevés. Ha a vérzésed megjöt, nem kell aggódnod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!