Találatok a következő kifejezésre: Június 2-án az (2 db)

Clostilbegyt után mikor van pé? Junius 2. án megjött (kedd) szombaton szedtem napi 2. -t szerdáig csütörtökön már pozitív volt az ovulációs tesztem aztán azóta halványocska nagyon!

Egyszer?en nem igazodok el! A melleim fájnak! A Clostilbegyt okozhat hasfájást, mellfájást (szurkáló alhasi fájdalom)! Köszönöm a segítségetek!

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy akkor kell nagyon "akciózni", amikor az LH teszt elõször negatív, ugyanis ekkor reped meg a tüszõ. A peteérés végülis egy hosszabb folyamat, aminek a végén lesz egy érett tüszõ, ami akkor lesz megtermékenyíthetõ, ha megrepedt. Vagyis a tüszõrepedés idõpontja az érdekes teherbeeséhez.

Én úgy tudom, hogy akkor kell nagyon "akciózni", amikor az LH teszt elõször negatív, ugyanis ekkor reped meg a tüszõ. A peteérés végülis egy hosszabb folyamat, aminek a végén lesz egy érett tüszõ, ami akkor lesz megtermékenyíthetõ, ha megrepedt. Vagyis a tüszõrepedés idõpontja az érdekes teherbeeséhez.
A clostitól az egész ciklusban fájt, szurkált a hasam, és nekem a 18-19. nap volt tüszõrepedésem. Amikor az lh teszt pozitív onnan számíva ...óra, talán 1 nap mikor megreped a tüszõ. A használatin rajta van. De legyetek együtt most is, és remélhetõleg voltatok akkor is. Sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszotok, természetesen azóta is rendszeresen akciózunk! :)

Június 2-án volt az utolsó normális havim. Lehetek terhes?

Június 2-án volt az utolsó normális vérzésem. Azóta volt kétszer egy nagyon kevés barnás folyásom. Nagyon fáradtnak érzem magam és állandóan wc-re kell járnom, f?leg mostanában. Ahogy számoltam, jelenleg egy hetet késik a legutóbbo barnás folyáshoz képest. Nem védekeztünk a párommal, de nem ment el bennem.

Legjobb válasz: Hát igen elõfordulhat! Ugyanis a barna folyás is lehet jele...hiszen nem jött már meg akkor sem rendesen!A jelek is utalhatnak rá, de persze lehet mástól is!Az nem jelent semmit hogy nem ment beléd a párod elõtte is van olyan váladék amiben már van sperma!Csinálj egy tesztet feltétlen és megtudod!De igen ELKÉPZELHETÕ!!!

Hát igen elõfordulhat! Ugyanis a barna folyás is lehet jele...hiszen nem jött már meg akkor sem rendesen!A jelek is utalhatnak rá, de persze lehet mástól is!Az nem jelent semmit hogy nem ment beléd a párod elõtte is van olyan váladék amiben már van sperma!Csinálj egy tesztet feltétlen és megtudod!De igen ELKÉPZELHETÕ!!!
A tünetek alapján elég valószínû, hogy terhes vagy! Vegyél egy tesztet!
ÉN A HELYEDBEN MÁR RÉGEN VETTEM VOLNA EGY TESZTET ÉS BOLDOGAN ÚJSÁGOLNÁM HA TERHES LENNÉK.HA VISZONT NEM AKKOR A DOKIT KÉNE SÛRGÕSEN FELKERESNI NEHOGY VALAMI GYULLADÁS VAGY MÁS PROBLÁMA LEGYEN
Sokat nem kell ezen gondolkodni és körmöt rágni.Irány a gyógyszertár és teszteld le magad.Ha már tudod, hogy jön a baba vagy éppen nem akkor végre megnyugodhatsz!!! Szerintem ez a leglogikusabb amit tehetsz:)
Ha rendszeres a mensid, akkor kezdj el gyanakodni, hogy miért késik ennyit. Ha nem annyira rendszeres, akkor is vennék egy tesztet. Ha negatív lesz ha pozitív, szerintem mindenképpen menj el dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!