Találatok a következő kifejezésre: Június 17-én meg utoljára (2 db)

Junius 17-én szopizott utoljára a kislányom (tehát közel 3 hónappal ezelőtt) és még mindig van tejem, mitől lehet ez, mikor fog elapadni?

A KISLÁNYOM MÁR 20 HÓNAPOS

Legjobb válasz: Igazság szerint már el kellett volna apadni, ha már egyátalán nem szoptatsz és nem is fejed. Ha túl teli van a melled akkor csak annyit szabad kifejni hogy kicsit megkönnyebbüljön, mert ha mindig ki van ûrítve, akkor mindig utánatermelõdik. Az Urtica urens 30 ch napi 2-3x5 golyócska tejapasztó hatású.

Igazság szerint már el kellett volna apadni, ha már egyátalán nem szoptatsz és nem is fejed. Ha túl teli van a melled akkor csak annyit szabad kifejni hogy kicsit megkönnyebbüljön, mert ha mindig ki van ûrítve, akkor mindig utánatermelõdik. Az Urtica urens 30 ch napi 2-3x5 golyócska tejapasztó hatású.
A kérdező hozzászólása: köszia válaszod már egyáltalán nem szopizik sõt nem is fejem nem is fejtem soha a gólyókat megpróbálom
Szia! Már elég régen írtad ki a kérdést, remélem, még olvasod... Nekem mindkét gyerekem szoptatása után még 1.5 évig volt tej a cicimben...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, hát akkor még egy kis idõ eltelik míg elapad

Június 17-én jött meg utoljára a mensim, vagyis ma vagyok a tizenkettedik napon. Nem volt nyákos folyásom, vagyis még valószínüleg nem volt peteérésem?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem volt még. Méred a hõdet? Az is segíthet a peteérésed idõpontjának megtalálásában...

Valószínûleg nem volt még. Méred a hõdet? Az is segíthet a peteérésed idõpontjának megtalálásában...
Nem kell folyasod legyen ahhoz hogy peteeresed legyen, nekem sem volt.A hodet merd az segiteni tud..en a 14-ik napon eshettem teherbe.Tehat neked is mostanaba kene legyen pe.d. probalkozzatok most 5 napig ha babat akartok.
A kérdező hozzászólása: a hõm tegnap is meg ma reggel is 36, 5-36, 6 volt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!