Találatok a következő kifejezésre: Június 17-én meg (7 db)

Kisfiam június 17-én született, kimehetek vele sétálni egy fél órára- órára vagy még várjak vele?

Nekem már annyira hiányzik egy kis séta

Legjobb válasz: Szerintem is nyugodtan menj ki Vele sétálni. Annyi, hogy ne a nagy hõségben, hanem így estefelé, vagy reggel. Én nem is értem, hogy miért mondják védõnõk vagy bárki, hogy ne vigyék ki, egyedül téli babáknál okés, hogy várni kell. Én március közepén szültem, 5 napos volt, amikor itt volt a védõnõ, mondta hogy kivihetem az udvarra, olyan szép napos idõk voltak. De ha nem mondja, akkor is sétáltam volna Vele az udvaron. 2 hetes korától meg már sétálni is megyünk, eleinte mondjuk nekem is újra meg kellett szoknom a hosszabb távokat :) Megõrültem volna, ha hetekig nem mehetek sehova akár fél órára csak. 3,5 hónapos Kisfiú anyukája

Szerintem is nyugodtan menj ki Vele sétálni. Annyi, hogy ne a nagy hõségben, hanem így estefelé, vagy reggel. Én nem is értem, hogy miért mondják védõnõk vagy bárki, hogy ne vigyék ki, egyedül téli babáknál okés, hogy várni kell. Én március közepén szültem, 5 napos volt, amikor itt volt a védõnõ, mondta hogy kivihetem az udvarra, olyan szép napos idõk voltak. De ha nem mondja, akkor is sétáltam volna Vele az udvaron. 2 hetes korától meg már sétálni is megyünk, eleinte mondjuk nekem is újra meg kellett szoknom a hosszabb távokat :) Megõrültem volna, ha hetekig nem mehetek sehova akár fél órára csak. 3, 5 hónapos Kisfiú anyukája
Nyugodtan kimehetsz!! Neki is jól fog esni egy kis levegõváltozás meg kocsizás estefelé. :)
Már majdnem 3 hetes, nyugodtan kimehetsz vele. Az én fiam februári, már 2 hetes korától vittük Õt sétálni, minden nap egy kicsivel többet.
utolsó, még így se igaz, enyém decemberi, 2 hetesen már nagyban sétáltunk, és ablakban szellõzéssel kezdtük. nekünk kifejezetten ajánlották, hogy pár naposan már 5-10 percre vigyük ki, januárban meg az erkélyen aludt, persze -5 alatt nem :) furi ez az új dolog, hogy ne vigyük ki a babákat, szerintem 3 hetes babával már simán lehet menni, persze fokozatosan és este fele, akár 8kor is kiviheted :)
Már rég kivihetted volna, nyár van, kora este tök jó babakocsizni.
simán, már korábban is kivihetted volna. Mi elõször szoktattuk, csak kis idõre mentünk ki, aztán egyre több idõre. Csak ha ennyire meleg van, akkor korán reggel vagy estefelé vidd.
Már rég sétálnotok kellene :) Orvos nem tanácsolta mikor elsõ "Randitok" volt??? Enyém mikor 5 naposan hazamentünk és feljött kötelezõ vizitre rögtön mondta lehet kimenni a késõ délutáni órákba mert a természetes D vitaminnál nincs jobb! A nyári babáknál nincs ilyen szokatós dili hogy 10 perc 20 perc stb......
Már rég ki is kellett volna vinni.

Junius 17-én jött meg az első mensim. Most meg kellett volna jönnie de még semmi. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Jó de azért 14-15 évesen még ne menjem vki orvoshoz mert rendszertelen. Most 16 vagyok de én még most is fölöslegesnek tartom, hogy elmenjek hiszen valószínû, hogy hamarosan beáll mivel már írtam, hogy hónap végén jön meg 100%. Szóval szerintem idõ kérdése és pontos lesz. Ha nem akkor természetesen elmegyek orvoshoz de nem most.

Jó de azért 14-15 évesen még ne menjem vki orvoshoz mert rendszertelen. Most 16 vagyok de én még most is fölöslegesnek tartom, hogy elmenjek hiszen valószínû, hogy hamarosan beáll mivel már írtam, hogy hónap végén jön meg 100%. Szóval szerintem idõ kérdése és pontos lesz. Ha nem akkor természetesen elmegyek orvoshoz de nem most.
Nyugi! :-) Várj. Amikor nekem elõször megjött, utána a másodikra három hónapot kellett várnom. Az elsõ egy-két évben ilyen lesz: összevissza. Kb két év múlva fog beállni. Ha két év múlva sem lesz szabályos a ciklusod, akkor lesz érdemes elmenni vele nõgyógyászhoz, addig nem izgulj. Minden lánynak ilyen eleinte.
Hjaj nyugi:) Emlékszem 14 éves voltam 21-én jött meg az elsõ. Most 16 éves vagyok és nem állt még be rendesen. Megfog jönni, de ha nem kimarad az sem gond. Hozzákell szokni a rendszertelenséghez. Nagyon rossz volt nekem is az elején. Most is az, bár már jobb a helyzet mert annyit tudok, hogy hónap végén számíthatok rá, hogy megjön. Nyugodj meg aggodalomra semmi ok, nincs semmi bajod.
elsõ válaszolóval nem értek egyett. Van olyan nõ akinek egész életében rendszertelen mégsincs semmi baja.
én már 21vagyok, de még mindig rendszertelen. nincs azzal semmi gond, az emberi test nem svájci óra. egy barátnõmnek is ez volt a problémája, volt nõgyógyásznál, aki azt mondta, lehet szabályozni fogamzásgátlóval, de nem ajánlja, ilyen fiatalon fõleg nem. szóval nyugi ;)
Nagyon ideges tudok attól lenni, amikor valaki a "ciklusa rendezése" miatt akar fogigátlót szedni. Akkor meg pláne, ha ezt egy orvos mondja egy fiatal lánynak... Fogamzásgátló szedése alatt NINCS CIKLUS. Nincs peteérés, nincs tüszõrepedés, sem méhnyálkahártya-megvastagodás, sem méhnyálkahártya-leválás, azaz menstruáció. Összefoglalva: nincs ciklus. A gyógyszer teljesen kikapcsolja a petefészket, és átveszi helyette az irányítást a saját hormonjaival. Vérzés is csak a relatív hormonhiány miatt van, mert 7 napig nem szed gyógyszert, ezért is hívják megvonásos vérzésnek. Egyszóval: a gyógyszer semmit sem állít be, hanem inkább leállít. Kikapcsol. Felfüggeszt. Bármi volt a probléma a fogigátló szedése elõtt, a gyógyszerszedés abbahagyása után csõstül tér vissza. Utána lehet, hogy hónapokig nincs peteérés, nagyon hosszú ciklusok jönnek, nehezített a teherbeesés, felborul a hormonháztartás, nem áll vuóissza a régi kerékvágásba. Pláne, ha nem is volt régi kerékvágás, amibe beálljon... Addig egyetlen fiatal lánynak sem lenne szabad fogamzásgátlót szednie, amíg magától vagy orvosi segítséggel be nem állt a ciklusa. Különben a fogigátló csak elfedi a panaszokat, amik vissza fognak térni, amikor a lány gyereket szeretne és leáll a gyógyszerrel. Aztán meg csodálkozik, hogy miért nem jön a baba. 15:59-nek: maga a rendszertelen menstruáció nem baj, amíg van mellette peteérés. Sajnos azonban a rendszertelen ciklussal gyakran együtt jár a peteérés teljes vagy részleges hiánya, vagy valamilyen hormonális gubanc. Alapos orvosi kivizsgálás szükséges hozzá, hogy egy orvos azt mondhassa: nem baj, hogy összevissza a ciklus. Ránézésre kimondani ilyesmit felelõtlenség. Fogigátlóval "rendezni" a ciklust meg ostobaság.
Semmit ilyenkor nekem is totál rendszertelen volt nekem uzgy volt hogy azszem az elsõ 16-án jött meg a második 28-án aztán a harmadik 4-én itt poersze egy honap maradt ki mindig :) szal ne aggodj.

Június 17-én jött meg utoljára a mensim, vagyis ma vagyok a tizenkettedik napon. Nem volt nyákos folyásom, vagyis még valószínüleg nem volt peteérésem?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem volt még. Méred a hõdet? Az is segíthet a peteérésed idõpontjának megtalálásában...

Valószínûleg nem volt még. Méred a hõdet? Az is segíthet a peteérésed idõpontjának megtalálásában...
Nem kell folyasod legyen ahhoz hogy peteeresed legyen, nekem sem volt.A hodet merd az segiteni tud..en a 14-ik napon eshettem teherbe.Tehat neked is mostanaba kene legyen pe.d. probalkozzatok most 5 napig ha babat akartok.
A kérdező hozzászólása: a hõm tegnap is meg ma reggel is 36, 5-36, 6 volt

Junius 17-én szopizott utoljára a kislányom (tehát közel 3 hónappal ezelőtt) és még mindig van tejem, mitől lehet ez, mikor fog elapadni?

A KISLÁNYOM MÁR 20 HÓNAPOS

Legjobb válasz: Igazság szerint már el kellett volna apadni, ha már egyátalán nem szoptatsz és nem is fejed. Ha túl teli van a melled akkor csak annyit szabad kifejni hogy kicsit megkönnyebbüljön, mert ha mindig ki van ûrítve, akkor mindig utánatermelõdik. Az Urtica urens 30 ch napi 2-3x5 golyócska tejapasztó hatású.

Igazság szerint már el kellett volna apadni, ha már egyátalán nem szoptatsz és nem is fejed. Ha túl teli van a melled akkor csak annyit szabad kifejni hogy kicsit megkönnyebbüljön, mert ha mindig ki van ûrítve, akkor mindig utánatermelõdik. Az Urtica urens 30 ch napi 2-3x5 golyócska tejapasztó hatású.
A kérdező hozzászólása: köszia válaszod már egyáltalán nem szopizik sõt nem is fejem nem is fejtem soha a gólyókat megpróbálom
Szia! Már elég régen írtad ki a kérdést, remélem, még olvasod... Nekem mindkét gyerekem szoptatása után még 1.5 évig volt tej a cicimben...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, hát akkor még egy kis idõ eltelik míg elapad

Vajon a 15. napon sikerülhetett? A párommal június 1-én voltunk együtt, elélvezett bennem. Május 17-én jött meg a menstruációm. A ciklusom 28 napos, 5 napig tart. Szerintetek? Tudom senki nem jövőbe látó, de kíváncsi lennék a véleményekre.

Legjobb válasz: Nekem is olyan ciklusom volt mint neked van, és a 15.napon sikerült egybõl az elsõ próbálkozós hónapban :) Mondjuk ráfeszülve nem voltunk, de abban a hónapban a középidõmre tettük az akciókat :) Napra megmondta a dokim a baba méretébõl, hogy mikor jöhetett össze és alá is támasztottam egybõl amit saccolt. 9 hetesen mentünk elõször a dokimhoz vele, most 37+1 hkm vagyok, számoljuk a napokat :) Sok sikert neked!

Nekem is olyan ciklusom volt mint neked van, és a 15.napon sikerült egybõl az elsõ próbálkozós hónapban :) Mondjuk ráfeszülve nem voltunk, de abban a hónapban a középidõmre tettük az akciókat :) Napra megmondta a dokim a baba méretébõl, hogy mikor jöhetett össze és alá is támasztottam egybõl amit saccolt. 9 hetesen mentünk elõször a dokimhoz vele, most 37+1 hkm vagyok, számoljuk a napokat :) Sok sikert neked!

Június 15-én lejár a szerződésem, de 16-17-18-án még tuti dolgoznom kellene, mert egy projektben vagyunk. Bemenjek ingyen dolgozni?

Tudod elvileg határozatlanná válnék, de a munkáltató nem ismerné el, perre pedig nem akarok menni.

Legjobb válasz: Ingyen dolgozni??? Most hagy ne írjam mit gondoltam, "puszira" manapság nem divat melózni. Akármilyen zsír helyed legyen!

Ingyen dolgozni??? Most hagy ne írjam mit gondoltam, "puszira" manapság nem divat melózni. Akármilyen zsír helyed legyen!
ingyen??? mi vagy te irgalmas szamaritánus? ha ingyen akarsz dolgozni menj el egy állatmenhelyre segíteni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!